70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hosgeldin canim aramiza

pelincimmmm özledim canim seni yazin ankaraya geliyorum dügüne seni arzuyu dügüne bekliyom

iyi günler fistik

canımm ben de ozluyorum valla ama ofıste olmadıgım vakıtlerde, durusma fılan beklıyosam bı bosluk bulursam telden gırıp okumaya calısıyorum ama alıntılayıp cvp vermek pek mumkun olmuyo küçük ekrandan :26: mesela eşinle ilgili yakınmalarından haberım var okudum bıraz, nacızane fıkrım kımse yuvasının dagılmasını ıstemez ama bence daha fazla ıyı nıyetını suıstımal etmesıne ızın vermee, sadece senın değil cocugunun rızkı söz konusu :26: inş kolayca uzerınden gelırsınız bu üzücü alışkanlığınnn

ama dilek'e kılo konusudna katılıyorum, senın sacını ceke ceke bı hal oldu kızz herkesın derdı telasesı vari kapılı kapılar arkasında kimbilir ınsanlar neler yasıyolar o yuzden kendını bırakma, ınan kılo verıp bısılerı basardıgını, üstesınden gelebıldıgını gorunce bu kendıne guven hissi, o başarmanın verdıgı kendını güçlü hissetme hayatının her alanına yansıyo

sanıyorum ki eşin de hem bu bı alıskanlıga dönmüş hem de sürekli affedilmekten artık kaybetme korkusu kalmamış, bu kaybetme korkusunu ona yenıden hıssettırmen lazımm saglam dur, kendıne guven öpüyorum seniiii

bu arada bugunlerde zaten bı düğün olsa da oynasak bıraz dagıtsak seklındeyımmm :118:

bence fazlasıyla verip 5 leri görürsün kararlı ol ve kaçamak yapma sadece ve dilek'i takip et.

kızlar bu arada tatil için otel bakıoruz kararsızız ama hadi bana otel önerin ege akdeniz hatta kıbrıs farketmez ...

biz de bakıyoruz , karar veremedik 1haftalık bir tatil düşünüyoruz, 3 gününü ayarladık,arkadaşlarla fethiye de yapıcaz , geri kalanında kararsızız. hepsinin fotoğrafları güzel ama, ben gittim memnun kaldım dediğini duymadan birilerinin karar veremiyoruz.

bence hicde öyle durmuyorsun kizlar eglenmis olduk sIkmayin caninizi ilk 5 e girmediniz ama gönlümüzün 1incisiniz
evet ilk 5 e giremedik
ama sonuçta cesaret gösterip katıldık
ay tuğbacım eğlendik değişiklik oldu
kanasaydık iyiydi ama olmadı

sonuçlar belli oldu canım kazanamadım
ben 2. yarışmacıyım ama yüklenmesini istediğim resmm o değildi
tuğbada sondaki olan

bende 2 haftadır diyet yapıyorum 2 kg verdim
basladığımda 71.7 geliodum şuanda 69.5 geliyorum.
bazen tatlı kaçamaklarım oluyor inşAllah bende takip edicem sizi:)
hosgeldin
dün bizde kursdaki hanimlarla kahvaltiya gittik acik büfe oooooooff
ama elimi sürmediimm
trabzon ekmegi

liste süper yine canim emegine saglik
canim yanlisini söylicektim ama okuduguma göre dilegin listesini yapmiyormussun

ben o listeyle verdim 2 kiloyu ve cokda doyurucu idi hatta kahvalti fazla bile geliyordu

tabi sen bilirsin yine

kızlar mıgdemde cok kotu sancı gbı bısı war kotuyum sogk aldm herlde sabh bu sogkta balkonu yıkadım 6.30da uyandmprotoın dıetıne salı gunu baslıcm cuma gunu bıtmıs olck
gecmis olsun canim :26:

gecmis olsun
bende 79 kiloyum persembe gunu basladım bende benıde ekleyın
hosgeldiin

nee perukmu daga neler

Son düzenleme:
s.a. kizlaar

nasilsiniz ne var ne yok

kilo veren herkesi tebrik ediyorum

veremeyenler devaam pes etmek yok

ben 3 gün ardan sonra bugün accikde büyük tost yapdim kendime

ay nasil özlemisim

Son düzenleme:
merhabaaaa

sen de proteıncılerdensın fındık, badem beslendınnn şimdi de tostları mı ozledınnn

sorma canim sorma 2 haftadir + larda idim regl felan neyse dilek protein listesini yolladi sagolsun 3 gün hic bozmadan yapdim

2. gününde tartildim ona ragmen 2.1 gitmiss

ama canim 3 gündür tost istyi dün saat 24 oldu diyorm ki aslinda cuma bitti cumartesiye giriyoruz ee benim ptotein diyetide bitti yapsammi kendime bi tost

sabahi zor ettim anliyacagin gözümü acar acmaz tos makinasina kostum

farkında deilim canım gördüm şimdi
evet belli olmuş
6 numara birinci olmuş
tebrik ederim
ama o kız hiçde 30 göstermiyooo
ilk 5 ilk 3 diye yayınlanmış heralde
katılanları tebrik ederim
sonuncu tuğbamıydı resimdeki
benzettim ama katılcağını bildiğim için

s.a. kizlaar

nasilsiniz ne var ne yok

kilo veren herkesi tebrik ediyorum

veremeyenler devaam pes etmek yok

ben 3 gün ardan sonra bugün accikde büyük tost yapdim kendime

ay nasil özlemisim

a.s.
ben de 2. günümdeyim proteinin ama yumurta kalmamış çıkıp almak da zor geldi bi dilim ekmek yedim:26:
birazdan alışverişe çıkcaz arkadaşlarla o zaman alırız inş.
akşama da maça gidiyoz izlemeye

ya cene calak hadi nerdesiniz

balkaymakım verdin kiloyu tostlamı aldın seni gidi seni
kız dur azucukkkk şöle 6 lara in öyle ödül ver
ne güzel vermişsin 2 küsür kilo maşallah canım
hepsine uydunmu diyetin zor geldimi canım
biraz anlat bende p.tesi düşünüyom başlamayı

artılarımı silip süpürdü protein diyosun yaniii süper olmuş

ben de yapabılsem cok guzel olacak da, ne yazıkki pek bana uymuyo lıstee :26: ofıste yemek yapılıo ve herberaber yemek yapıyoruz, oyuzden oğleni ayarlamam cok zor :26: ama elimin altında dursun gun gelır yaparım belkııı

saat 24 ten sonra tostta süper olurmuşşş ha benım de karnım su anda oyle cok acıktı ki, mıdem kazınıyo resmennnn tost fılan dedıkceeee basıma vurduuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…