- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
hosgeldin canim aramiza
pelincimmmmözledim canim seni yazin ankaraya geliyorum dügüne seni arzuyu dügüne bekliyom
iyi günler fistik
selam citirlar!
ya bu balli tarcinli suyu ilk defa ictimm yummyyyyycok hosuma gitti yauwww! cay niyetine icsek ne olur acep :26:
Aslında ekmeğe çok düşkünlüğüm yoktur ama kahvaltı yapıcak vaktim olmadığından 2 dilim tam tahıllı ekmek alıyorum elime zeytin ezmesi peynir ve maydonozla sandviç yapıp tıkıyorum ağzıma çok az vakit kaybım oluyorBi de ekmeği hemen bırakabilirim ama önümde verilecek çok kilo olduğu için biraz daha sonraki safhalara saklıyorum ekmeği azaltma kısmını Ama öğlen saçma sapan oldu yine evet markete gidip alışveriş yapıp gelince az vaktim kaldı bi yemek yapamıycaktım ama dediğim gibi alışveriş tmm artık sebze yemekleri ve çorbalar olcak
Bu sırada hazirana kadar 60 kilo olabilir miyim kızlar sizce????
tabiki de veririn canım :)
E hemen hemen aynı kiloda olduğumuza göre sen de verirsin diye düşünebilirim di mi canım:44: O zaman yarış başlasın diyorum bakalım bu bayrağı hangimiz önce görücek
sagol canimmesela bende su var eyer güzel baslarsam günüme devami da güzel oluyor genelde ama bi kacamak yaptiysam arkasi geliyor nasil olsa bozdum der gibi ve sonra daha da pisman oluyorum
dün isyerinde mesela arkadaslar dogum günü pastasi yedi hepsi bana da verdilerve ondan sonra bütün gün bozdum anem elmali pasta yapmis ondan da yedim nasil olsa basladim diye yani kötü basladimmi faciya ile bitiriyorum kendimi durduramiyorum
Canım kaçamak yaptığında koyvermek yok çünkü kaçamaklar da diyette çok önemli...Bikaç gün kaçamak yaptım ben sonra bikaç gün dikkat ettiğimde farkettim de normalden daha fazla kilo gitti...Ama hiç kaçamaksız gittiğimde birden gözüm dönüp herşeye saldırıyorum daha kötü oluyor...Bir de kaçamakları sabah ve öğlen saatlerine getirirseniz toparlaması daha kolay...
Geçen işyerinde yanımdaki arkadaşla konuşuyorum kız benim yediğimin nerdyese 3 katını yer yani üstüne bi de her gün çikolatalar falan buna rağmen zayıfMeğerse akşamları çok az yiyomuş tabi işin sırrını bulmuş ondan incecik Demek ki naapıcaz dilek'imin de dediği gibi akşamları hafif geçiricez
3 günün sonunda tartılmadım ama salı başladım dün akşam tok karnına tartıldım.
p.tesi yemeden önce 66ydım sonra ökz gibi yedim işte.
Dün akşam tok karnına 64.4 düm.
1.200 gitti yani.
1.2 miBu nasıl hesap çözemedim ama dilek yaptıysa doorudur
Zayıflamak isteyene yardımcı oluyorum canımcım.
Sende şeye kızıyorum sürekli sızlanıyorsun kilodan ama gidip yine yiyorsun.
Kendini tutmuyorsun. Hayatta şartlar değişmiyorsa sen değiştireceksin kendini.
Herkesin hayatı mükemmel gitmiyor ama çokta takılıp depresif olmamak lazım.
Kilo vermek hem sağlık açısından önemli ve kilo verince cidden mutlu oluyorsun.
Herkesin sürekli seni övmesi, bi mağazada bunun xl ı varmı dememek.
Sırf üstüne oldu diye çirkin bi kıyafete bir sürü para vermek.
Bunun karşılığında 4-5 dakikalık bi zevk yani.
Abur cubur yemezsen ölmezsin.
Sana burda kimse aç kal demiyor zaten.
Et - tavuk veya sebze + salata + yoğurt formül bu işte.
Dün akşam sebze yoğurt ve ekmek yemiştim sabah tartıda güzel bi rakam gördüm yarın da inş. öyle olur...Birazdan kalkıp yine sebze yemeği yapcam malum dilek kulaklarımı çeker yoksaYaşasın yemek yemekkkkk
kızlar bu arada tatil için otel bakıoruz kararsızız ama hadi bana otel önerin ege akdeniz hatta kıbrıs farketmez ...
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NiCK [/TD] [TD] BaŞLanGıÇ [/TD] [TD] GeÇen Hafta [/TD] [TD] Bu Hafta [/TD] [TD] GiDen [/TD] [TD] Toplam Giden [/TD] [TD] HeDeF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] hibrit [/TD] [TD] 68.0 [/TD] [TD] 66.1 [/TD] [TD] 63.9 [/TD] [TD] 2.200 [/TD] [TD] 4.100 [/TD] [TD] 52 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 78.0 [/TD] [TD] 73.6 [/TD] [TD] 71.5 [/TD] [TD] 2.100 [/TD] [TD] 6.500 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] abababa [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 71.3 [/TD] [TD] 69.6 [/TD] [TD] 1.700 [/TD] [TD] 3.400 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] elysion [/TD] [TD] 74.5 [/TD] [TD] 71.4 [/TD] [TD] 69.8 [/TD] [TD] 1.600 [/TD] [TD] 4.700 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] silverpowder [/TD] [TD] 81.0 [/TD] [TD] 70.5 [/TD] [TD] 68.9 [/TD] [TD] 1.600 [/TD] [TD] 12.100 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] triendy21 [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 60.3 [/TD] [TD] 58.7 [/TD] [TD] 1.600 [/TD] [TD] 21.100 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] GurbetGuzeli [/TD] [TD] 74.4 [/TD] [TD] 71.8 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 1.600 [/TD] [TD] 4.200 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] bursa86 [/TD] [TD] 72.6 [/TD] [TD] 71.4 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 1.200 [/TD] [TD] 2.400 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] PuCCaaa [/TD] [TD] 86.0 [/TD] [TD] 65.6 [/TD] [TD] 64.4 [/TD] [TD] 1.200 [/TD] [TD] 21.600 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] NorA_ [/TD] [TD] 79.0 [/TD] [TD] 77.4 [/TD] [TD] 76.2 [/TD] [TD] 1.200 [/TD] [TD] 2.800 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] eferay [/TD] [TD] 75.0 [/TD] [TD] 70.0 [/TD] [TD] 68.9 [/TD] [TD] 1.100 [/TD] [TD] 6.100 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 64.0 [/TD] [TD] 63.0 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 7.200 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] NEVRESEMA [/TD] [TD] 77.5 [/TD] [TD] 75.0 [/TD] [TD] 74.1 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 3.400 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] hasrettt [/TD] [TD] 76.6 [/TD] [TD] 69.6 [/TD] [TD] 68.8 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 7.800 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] narciceği16 [/TD] [TD] 74.0 [/TD] [TD] 67.2 [/TD] [TD] 66.5 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 7.500 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 73.7 [/TD] [TD] 73.1 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 3.200 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] PearlJam [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 70.1 [/TD] [TD] 69.5 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 6.200 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 18 [/TD] [TD] tugbaemrah [/TD] [TD] 73.8 [/TD] [TD] 66.8 [/TD] [TD] 66.3 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 7.500 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 19 [/TD] [TD] urke [/TD] [TD] 76.0 [/TD] [TD] 73.6 [/TD] [TD] 73.1 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 2.900 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 20 [/TD] [TD] chukuleta [/TD] [TD] 75.0 [/TD] [TD] 71.8 [/TD] [TD] 71.4 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 3.600 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 21 [/TD] [TD] huzuperisi [/TD] [TD] 77.0 [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 75.3 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 1.700 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 22 [/TD] [TD] ay_nil [/TD] [TD] 74.0 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 69.8 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 4.200 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 23 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 60.1 [/TD] [TD] 59.8 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 20.000 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 24 [/TD] [TD] rezzan784 [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 68.5 [/TD] [TD] 68.5 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 7.200 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 25 [/TD] [TD] minik_kelebek [/TD] [TD] 79.1 [/TD] [TD] 78.0 [/TD] [TD] 78.1 [/TD] [TD] +100 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 26 [/TD] [TD] qqbra [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 62.1 [/TD] [TD] 62.2 [/TD] [TD] +100 [/TD] [TD] 10.800 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 27 [/TD] [TD] monarosa_22 [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 63.0 [/TD] [TD] 63.2 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 9.800 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 28 [/TD] [TD] BlackCat [/TD] [TD] 76.0 [/TD] [TD] 71.1 [/TD] [TD] 71.7 [/TD] [TD] +600 [/TD] [TD] 4.400 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 29 [/TD] [TD] RuweyDaa [/TD] [TD] 76.0 [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 74.0 [/TD] [TD] +1.000 [/TD] [TD] 2.000 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[/TABLE]
Ellerine sağlık dilekcimMaşallah kim neden kilo vermemiş onu bile hatırlıyosun...Fena takipçimizsin korkuyorum senden
Kilo veren kızlar hepinizi tebrik ediyorum...Vermeyenler de haftaya versinler yoksa dilek naapar bilemiyorum
evet ilk 5 e giremedikbence hicde öyle durmuyorsunkizlar eglenmis olduk sIkmayin caninizi ilk 5 e girmediniz ama gönlümüzün 1incisiniz
ay tuğbacım eğlendik değişiklik oldubence hiç biyerin estetik gibi durmuyoo,ama bence burnun güzel görünüyo,orana estetik demişolabilirler
banada bi ara peruklu biri var diye benden bahsetmişlerdiişöyle bi bakınca harbidende peruk gibi duruyomuşş,allah vergisi dolgun maşallah saçlarım
kızlar kk güzellik kraliçelerini gördünüz mü
6. ve 13. kız çok güzelmişşşş
Allah sahibine bağışlasın güzel kızlar maşallah
bizden de varmı katılan
sanki tanıdık yüz gördüm gibi geldi ama
işte kızlar
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-hamami/512523-yarisma-bas-li-yorrrrrrrrrr.html
bende 2 haftadır diyet yapıyorum 2 kg verdim
basladığımda 71.7 geliodum şuanda 69.5 geliyorum.
bazen tatlı kaçamaklarım oluyor inşAllah bende takip edicem sizi:)
dün bizde kursdaki hanimlarla kahvaltiya gittik acik büfe oooooooffGünaydın kızlar...:124:
Bugün diğer şirketteki arkadaşlar geldi ofise kahvaltıya da ondan geç geldim buralara.:97:
Sabah onlara su böreği, simit, açma falan aldım.
Kendime de evden uno 1 dilim çavdar ekmeği getirdim.
Onlar yerken yağlı yağlı şeyleri ben 1 dilim ekmeğimi yedim.
Hepsikaldı tabi.
Midem hafif yemedim ve mutluyummm.
Bi arkadaşta rejim yapıyormuş bende 1 dilim ekmek yiyorum günde dedi.
Ekmeğini getirmiş 1 dilim trabzon ekmeğinden.
Benim ekmekle onun ekmeği yanyana tutunca koptuk tabi.
Bugün 1 e kadar çalışıcam :103:
Liste hazır GurbetGuzeli sabah bildirim yapıcam demiş 10 kadar beklerim gelmezse ekliycem.
Öpüldünüz.
canim yanlisini söylicektim ama okuduguma göre dilegin listesini yapmiyormussungünaydınnnnnnnnnnn
cok mutluyum hava güzel, protein dıyetıne basladım
bi enerjı bı motıvasyon,cook şükür Allah ıma...
sabah 8.30;
su
kahvaltı 9.00;
1 yumurta ve domatesten melemen (katı yıyemıyorum)
3-4 dılım peynır
4-5 zeytın
yarım cay bardagından fazla fındık
4-5 yaprak marul bol limonlu
:87::87::87::87::87:
ara 11.30;
5-10 fındık.aclık durumuma göre
öglen 13.00;
yagsız kırmızı et ve salata ve zeroo tabı
ara 16.00;
5i bıyerde ve fındık
aksam 19.00;
balık ızgara salata
ara;
bıtkı cayı ve fındık
gecmis olsun canim :26:kızlar mıgdemde cok kotu sancı gbı bısı war kotuyum sogk aldm herlde sabh bu sogkta balkonu yıkadım 6.30da uyandmprotoın dıetıne salı gunu baslıcm cuma gunu bıtmıs olck
gecmis olsunmerhabaaaaaa çıtır hatunlarrrrrgökyüzündeki güneş yuzleri gulumsetmeye yetıyo bugunnn
inşallah herkesın keyfı yerındedır
ben de iyi deyelim iyi olalım modundayım
gecen yıl sonu iş değiştirirken artık eskısı gıbı aranızda olamayacagımı soylemıstım, istedıgım kıloya daha ulasamasam da burda işlerin cok yogun olması nedenıyle ne yazıkki aklım sızde olmasına ragmen gıremıyorum kk ya :26:
durusma beklerken fılan telefondan gırıp okumaya calısıyorum ama mınnacık ekrandan bısıler yazmak cok zor oluyo ama hıc olmazsa gundemınızı takıp etmeye calısıyorummzaten topıktekı canlar saolsunlar benı habersız bırakmıyolar
aralarda zıbıtarak ama sonrasında toparlanmalarla kılo sürecim hala devam edıyo, bende ki en buyuk gelısme bu beslenme seklının artık benım yaşam şeklim biçimine dönmüş olması
bi de gecen haftalarda bazı saglık sorunalrım oldu, daha once kullandıgım bı ılaca tekrar baslamak zorunda kaldım, en kotusu onceden bu ılacı kullandıgımda bana cok fazla kılo aldırması olmustu :26: ama saglık herseyden once gelır deyıp tekrar basladım ılaca, şimdi ıyıyımm bakalım
bu aradaaa lısteyı gordum az onceee, süpperrrr kılolar verılmışşşş, bu hafta nolduuu boyleee topıkee maşalllaaaaaahhhh valla
hepıcegınızı opuyorummm kocamannnnnnnn
hosgeldiinbende 79 kiloyum persembe gunu basladım bende benıde ekleyın
bence hiç biyerin estetik gibi durmuyoo,ama bence burnun güzel görünüyo,orana estetik demişolabilirler
banada bi ara peruklu biri var diye benden bahsetmişlerdiişöyle bi bakınca harbidende peruk gibi duruyomuşş,allah vergisi dolgun maşallah saçlarım
s.a. kizlaar
nasilsiniz ne var ne yok
kilo veren herkesi tebrik ediyorum
veremeyenler devaam pes etmek yok
ben 3 gün ardan sonra bugün accikde büyük tost yapdim kendime
ay nasil özlemisim
merhabaaaa
sen de proteıncılerdensınfındık, badem beslendınnn şimdi de tostları mı ozledınnn
farkında deilim canım gördüm şimdievet ilk 5 e giremedik
ama sonuçta cesaret gösterip katıldık
ay tuğbacım eğlendik değişiklik oldu
kanasaydık iyiydi ama olmadı
sonuçlar belli oldu canım kazanamadım
ben 2. yarışmacıyım ama yüklenmesini istediğim resmm o değildi
tuğbada sondaki olan
s.a. kizlaar
nasilsiniz ne var ne yok
kilo veren herkesi tebrik ediyorum
veremeyenler devaam pes etmek yok
ben 3 gün ardan sonra bugün accikde büyük tost yapdim kendime
ay nasil özlemisim
a.s.
ben de 2. günümdeyim proteinin ama yumurta kalmamış çıkıp almak da zor geldi bi dilim ekmek yedim:26:
birazdan alışverişe çıkcaz arkadaşlarla o zaman alırız inş.
akşama da maça gidiyoz izlemeye
balkaymakım verdin kiloyu tostlamı aldın seni gidi seniya cene calak hadi nerdesiniz
ekmekmiii
keske yemeseydin canim ya :26:
sorma canim sorma 2 haftadir + larda idim regl felan neyse dilek protein listesini yolladi sagolsun 3 gün hic bozmadan yapdim
2. gününde tartildim ona ragmen 2.1 gitmiss
ama canim 3 gündür tost istyi dün saat 24 oldu diyorm ki aslinda cuma bitti cumartesiye giriyoruz ee benim ptotein diyetide bitti yapsammi kendime bi tost
sabahi zor ettim anliyacagingözümü acar acmaz tos makinasina kostum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?