ayy çok az kalmışşş haadii hayırlısıyla Allahı kavuştursun inşallah :)) bencedeeeböle olcalkkk
aynen ölee regl demek artı 2 demek işşallah reglin sonucunu merak ediyom bu haftada kaçamak yapmazsam haftaya 65 li bi rakam görürüm artık hayırlısıyla :))
merhabaaaaaa çıtır hatunlarrrrr
gökyüzündeki güneş yuzleri gulumsetmeye yetıyo bugunnn
inşallah herkesın keyfı yerındedır
ben de iyi deyelim iyi olalım modundayım
gecen yıl sonu iş değiştirirken artık eskısı gıbı aranızda olamayacagımı soylemıstım, istedıgım kıloya daha ulasamasam da burda işlerin cok yogun olması nedenıyle ne yazıkki aklım sızde olmasına ragmen gıremıyorum kk ya :26:
durusma beklerken fılan telefondan gırıp okumaya calısıyorum ama mınnacık ekrandan bısıler yazmak cok zor oluyo ama hıc olmazsa gundemınızı takıp etmeye calısıyorummzaten topıktekı canlar saolsunlar benı habersız bırakmıyolar
aralarda zıbıtarak ama sonrasında toparlanmalarla kılo sürecim hala devam edıyo, bende ki en buyuk gelısme bu beslenme seklının artık benım yaşam şeklim biçimine dönmüş olması
bi de gecen haftalarda bazı saglık sorunalrım oldu, daha once kullandıgım bı ılaca tekrar baslamak zorunda kaldım, en kotusu onceden bu ılacı kullandıgımda bana cok fazla kılo aldırması olmustu :26: ama saglık herseyden once gelır deyıp tekrar basladım ılaca, şimdi ıyıyımm bakalım
bu aradaaa lısteyı gordum az onceee, süpperrrr kılolar verılmışşşş, bu hafta nolduuu boyleee topıkee maşalllaaaaaahhhh valla
hepıcegınızı opuyorummm kocamannnnnnnn
bende 79 kiloyum persembe gunu basladım bende benıde ekleyın
tabiki de veririn canım :)
ben bunu incelemiştim canım. mantıklı aslında ama paraya kıyamadım. kişiye özel cd yi 150 tl falan yapıyorlar kesin işe yarayacağını bilsem tamam da
ay tarabzon ekmeğine çok güldüm
kimse sormamış ama söyliyim akşam cips falan yemedim saat 18 30 da yarım patates 2 yumurta ile omlet yaptım çok az yağ ile. yanında da 2 dilim tahıllı ekmek yedim sonrasında da 5-6- badem çok iyi olmadı ama en azından bir krizi yemeden atlattım.
bu sabah tekrar sirkeli suya başladım dilek senin proteini yapacaktım ama erteledim pazartesi yapacağım 3 gün daha güvenli olur
son günlerde menüleri yazamadım ama kaçamak yok. izmirdeki tıkınma sebebi ile içimden gelmi kaçamak. sabah tartıldım hala 71.7 ama wc falan yok tabii
bugünkü menüüüüüüüm
sabah 11..00 1 bardak sirkeli su(içine tarçın kabuğu karanfil ve karabiberde attım)
12:: 5 dilim sucuk 1 yumurta 5 zeytin yarım poça(ekmek yoktu domates falan da bitmiş yaaaaa kuru oldu biraz kahvaltı)
15;:00 1 elma
17:00 1 kase yoğurt
18:00 1 çupra salata belki 1 dilim ekmek
birazdan markete gidecem domates badem fındık falan alayım :) gece 2 gibi yattım sabah 11 de kalktım yav. hiç geç saate kadar uyuma huyum yoktur ne oluyo bana anlamadım ki:26:
güzellik yarismasindaki adaylara bakdinizmi kizlar http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-hamami/512523-yarisma-bas-li-yorrrrrrrrrr.html
64 ü bile görebilirsin bence canım.
Oyyyy kimler gelmiş burayaaa.
Topikten haber uçuran dobiç kuş benim.
Yaz geliyor ya kısçeler hareketlendi.
Bu arada cancazımm dün tok karnına 64.4 ü gördüm.
Hoşgeldin
Her cuma tartılma günümüz
ne dobiçiiiii yaaa dövcem seni haaaaaaaaaao kuş minnak kaldı, hala dobiç dioooo
annemin cevabını vereyım sana; sen kendını dev aynasında mı goruyosunnn acabaaaaa
tok karnınaaa hem de vuuuuuuuuuuv
bende de guzel gelısmeler var bakalım inş devamı gelırrr
62.5 olunmuşş daha nolsunnn
Ay ne bileyim hâlâ duruyo toto falan.
ben zaten bi tarafdan orayi okuyorum bi tarafdan burayi telkine bakarken hypnose rastladim sonra pyskoloklara :111:
acaba diyorum esime hypnose la kendine getirseler :26: ne yapiyorlar hypnose la onuda bilmiyorum kafam karisti benimde :44:
bende yatagim bari tugba da yatmaya gitti herhalde
Iyi geceler canim
ben bunu incelemiştim canım. mantıklı aslında ama paraya kıyamadım. kişiye özel cd yi 150 tl falan yapıyorlar kesin işe yarayacağını bilsem tamam da
hosgeldin canim aramizaMerhaba ben de yeni üye oldum bu siteye ben de pazartesi 75 kiloydum ve sonra regl oldum ama buna ragmen sağlıklı beslendim gece 8 den sonra hicbir sey yememeye calistim ve bugun sabah dus yapmadan once tartıldıgımda 73 kilo ciktim,cok mutlu oldum su anda canim hicbir abur cubur cekmiyor cok mutluyum ve de bi önerim var cok ise yariyor bugun hava da guzel musait oldugunuz bi zamanda yuruyun,hem saglıgınız hem de kendiniz için.
pelincimmmmmerhabaaaaaa çıtır hatunlarrrrr
gökyüzündeki güneş yuzleri gulumsetmeye yetıyo bugunnn
inşallah herkesın keyfı yerındedır
ben de iyi deyelim iyi olalım modundayım
gecen yıl sonu iş değiştirirken artık eskısı gıbı aranızda olamayacagımı soylemıstım, istedıgım kıloya daha ulasamasam da burda işlerin cok yogun olması nedenıyle ne yazıkki aklım sızde olmasına ragmen gıremıyorum kk ya :26:
durusma beklerken fılan telefondan gırıp okumaya calısıyorum ama mınnacık ekrandan bısıler yazmak cok zor oluyo ama hıc olmazsa gundemınızı takıp etmeye calısıyorummzaten topıktekı canlar saolsunlar benı habersız bırakmıyolar
aralarda zıbıtarak ama sonrasında toparlanmalarla kılo sürecim hala devam edıyo, bende ki en buyuk gelısme bu beslenme seklının artık benım yaşam şeklim biçimine dönmüş olması
bi de gecen haftalarda bazı saglık sorunalrım oldu, daha once kullandıgım bı ılaca tekrar baslamak zorunda kaldım, en kotusu onceden bu ılacı kullandıgımda bana cok fazla kılo aldırması olmustu :26: ama saglık herseyden once gelır deyıp tekrar basladım ılaca, şimdi ıyıyımm bakalım
bu aradaaa lısteyı gordum az onceee, süpperrrr kılolar verılmışşşş, bu hafta nolduuu boyleee topıkee maşalllaaaaaahhhh valla
hepıcegınızı opuyorummm kocamannnnnnnn
hosgeldin canimbende 79 kiloyum persembe gunu basladım bende benıde ekleyın
ay merak ettim simdiKızlar topikte rakip gördüğüm biri var çaktırmayınben sırf ona yetişebilmek için tutuyorum kendimi birde, kendisini geçersem eğer söylicem kim olduğunu
evet dört gözle bekliyorum sizde varsin diyegeçmişi okuyordum haberim yok yarışma başlamış
ben 2. yarışmacıyım kızlar
bende sizlen birlikde heycanlaniyom anam bana noluyorsa :111: ama sizleri sevdigim icin canlarimEki Görüntüle 369773 Eki Görüntüle 369771 Eki Görüntüle 369772
yaw inanırmısınız dün bütün gece rüyamda yarışmayı gördüm,,ona oyveriyodum onun hakkında yorum yapıyodum yok şu şöyle yok bu böyleene kadarda etkilenmişim öylee:95::95:görende miss turkey yarışmasına girdik sanıcak,,ne bu heycan
eşim dediki eğer 1.ci olursan iddayı otomatikman sen kazanmış ol dedi,,bende yokyaa birinci olucak insanlar belli ben olamam dedimiyi ozaman sonuncu olursan eğer iddayı direk ben kazanmış olucam tamammı dedi buna okadarda garanti verebilcek bi cevabım yoktu,ama ya sonuncu çıkarsam diyede aklımdan geçirip yok olmaz öyle şey,anlaşma yok dedim
paraliymis kisi özel kumar icinde varmis telkin ama para ödüyormussunsenin eşine denemek lazım cidden acaba işe yarıyor mu... işe yarıyorsa ne güzel kurtulmuş olursun..
iyi günler fistikBen çıkar kızlar.
İyi günler size
paraliymis kisi özel kumar icinde varmis telkin ama para ödüyormussun
[/B]
bence hicde öyle durmuyorsunyorum yapanlardan biri benden için estetik var demiş
kızlar allah aşkına estetikli gibimi duruyorum
duuryorsamda nerem estetikli gibi duruyor söyleyin bana
[/FONT]
hmm ben de baktım ücretsizler arasında kumar yok(
ya ben bişey yazıyorum ifade eklemek istediğimde en başa ekliyor sinir oldum..
bence hicde öyle durmuyorsunkizlar eglenmis olduk sIkmayin caninizi ilk 5 e girmediniz ama gönlümüzün 1incisiniz
niye ki :44::26: ayarlarda vardir belki birsey ama bende anlamiyorum ki ayarlardan :44:
kactim geri kizlar annem bekler öpüldünüz
yorum yapanlardan biri benden için estetik var demiş
kızlar allah aşkına estetikli gibimi duruyorum
duuryorsamda nerem estetikli gibi duruyor söyleyin bana
ezgiilknurcummmmmgördüm seni simdi cikmam lazim özletme kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?