70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

64 ü bile görebilirsin bence canım.

Oyyyy kimler gelmiş burayaaa.
Topikten haber uçuran dobiç kuş benim.
Yaz geliyor ya kısçeler hareketlendi.
Bu arada cancazımm dün tok karnına 64.4 ü gördüm.

bende 79 kiloyum persembe gunu basladım bende benıde ekleyın

Hoşgeldin
Her cuma tartılma günümüz

Açıkcası yiyeceğini düşünmüştüm Blackk blackkkkk işyerinde daha çok uyuluyo canım saatler falan.
H.sonu dışarı cıkıyorsun falan saatler kaçıyor.
Market alışverişini yap tabi.

Kızlar topikte rakip gördüğüm biri var çaktırmayın ben sırf ona yetişebilmek için tutuyorum kendimi birde, kendisini geçersem eğer söylicem kim olduğunu

ne dobiçiiiii yaaa dövcem seni haaaaaaaaaa o kuş minnak kaldı, hala dobiç dioooo

annemin cevabını vereyım sana; sen kendını dev aynasında mı goruyosunnn acabaaaaa

tok karnınaaa hem de vuuuuuuuuuuv

bende de guzel gelısmeler var bakalım inş devamı gelırrr

yaw inanırmısınız dün bütün gece rüyamda yarışmayı gördüm,,ona oyveriyodum onun hakkında yorum yapıyodum yok şu şöyle yok bu böyleene kadarda etkilenmişim öylee:95::95:görende miss turkey yarışmasına girdik sanıcak,,ne bu heycan

eşim dediki eğer 1.ci olursan iddayı otomatikman sen kazanmış ol dedi,,bende yokyaa birinci olucak insanlar belli ben olamam dedimiyi ozaman sonuncu olursan eğer iddayı direk ben kazanmış olucam tamammı dedibuna okadarda garanti verebilcek bi cevabım yoktu,ama ya sonuncu çıkarsam diyede aklımdan geçirip yok olmaz öyle şey,anlaşma yok
dedim

62.5 olunmuşş daha nolsunnn
Ay ne bileyim hâlâ duruyo toto falan.

:2:
62.5 olunmuşş daha nolsunnn
Ay ne bileyim hâlâ duruyo toto falan.

bu hafta cok kosusturdum herhalde ondan gıttı yoksa perş. akşamı elımde en son bı cıps paketı vardı

hangı toto duruyo, ben bısı goremıyorummm

ya bi de snaa bısı soracaktım ben, hanı proteınle ılgılı konusurken sey demıstın, proteın 3 gun uygulanıo sonra 4 gun dıger lıste yapılıo o diğer lıste hangısıydııı onu bılemedım ben ben de bı tane var ama senın gonderdıgın emın olamadım, zahmet olmazsa bana atabılır mısın yenıden proteını yapamam zaten ama diğer lısteye bı bakmak ıstedımmm hangısıydı dıyee

senin eşine denemek lazım cidden acaba işe yarıyor mu... işe yarıyorsa ne güzel kurtulmuş olursun..

ben bunu incelemiştim canım. mantıklı aslında ama paraya kıyamadım. kişiye özel cd yi 150 tl falan yapıyorlar kesin işe yarayacağını bilsem tamam da

yok ya internetten indiriyorsun sitesi var indirmek için. ben ordan indirdim.. o kadar para olsa ben de kıyamam :))

bu arada günaydın kızlar
dün 69.6 ile protein diyetine başlamıştım ya..
3 gün boyunca her sabah tartılcam ve değişimi görcem diye düşünmüştüm.
kalkınca tartıldım 68.4..
ama keşke gerçek değer olduğunu bilsem
çünkü dün 1 litreye yakın bitki çayı içtim ama çok az su içtim keşke şu su içme alışkanlığını kazansam.. yani su içsem 1.2 gittiğini görmezdim herhalde 1 günde.. o yüzden gerçek değildir muhtemelen...

bu arada sonunda burda bile güneş açtı insan bi enercik oluyo böyle süper valla...

hosgeldin canim aramiza
pelincimmmm özledim canim seni yazin ankaraya geliyorum dügüne seni arzuyu dügüne bekliyom

bende 79 kiloyum persembe gunu basladım bende benıde ekleyın
hosgeldin canim
Kızlar topikte rakip gördüğüm biri var çaktırmayın ben sırf ona yetişebilmek için tutuyorum kendimi birde, kendisini geçersem eğer söylicem kim olduğunu
ay merak ettim simdi o ben olmayayim
geçmişi okuyordum haberim yok yarışma başlamış
ben 2. yarışmacıyım kızlar
evet dört gözle bekliyorum sizde varsin diye sanki ben katilmis gibi heycanlaniyorum anneme camasirim vardin onu asip geleyim dedim kactim bakabilmek icin
bende sizlen birlikde heycanlaniyom anam bana noluyorsa :111: ama sizleri sevdigim icin canlarim
senin eşine denemek lazım cidden acaba işe yarıyor mu... işe yarıyorsa ne güzel kurtulmuş olursun..
paraliymis kisi özel kumar icinde varmis telkin ama para ödüyormussun
Ben çıkar kızlar.
İyi günler size
iyi günler fistik

yorum yapanlardan biri benden için estetik var demiş
kızlar allah aşkına estetikli gibimi duruyorum
duuryorsamda nerem estetikli gibi duruyor söyleyin bana

ben menumu yazayım
sabah 2 dılm kasar azcık sosıs zeytın form cay 2dılm tam bugdy ekmegı
ara 3 form bskuwı sıyah cay ( yesılcayım bıttı sonnda )
oglen 1 dılm ekmek kabuska ( canım kabuskayı doktum dun aksm bugn yanıma almk ıcın ayırdm )
ara portakal cay
aksam hafıf beslencem ama ne yıcemı blmıorum suan kaynwaldem gelıo o hazırlar belkım bz ewe gıdesye kadr

bence hicde öyle durmuyorsun kizlar eglenmis olduk sIkmayin caninizi ilk 5 e girmediniz ama gönlümüzün 1incisiniz
[/FONT]

hmm ben de baktım ücretsizler arasında kumar yok(

ya ben bişey yazıyorum ifade eklemek istediğimde en başa ekliyor sinir oldum..

niye ki :44::26: ayarlarda vardir belki birsey ama bende anlamiyorum ki ayarlardan :44:

kactim geri kizlar annem bekler öpüldünüz

haha şimdi düzeldi senin yorum yapmanı mı bekliyodu ne
kolay gelsin canım

bence hiç biyerin estetik gibi durmuyoo,ama bence burnun güzel görünüyo,orana estetik demişolabilirler
banada bi ara peruklu biri var diye benden bahsetmişlerdiişöyle bi bakınca harbidende peruk gibi duruyomuşş,allah vergisi dolgun maşallah saçlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…