70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tüh kötü olmus benim isyerinde de yazakliyacaklar diye korkuyorum cünkü benden baska türk yok ve sayfadan hic cikmiyorum
kızlar mıgdemde cok kotu sancı gbı bısı war kotuyum sogk aldm herlde sabh bu sogkta balkonu yıkadım 6.30da uyandmprotoın dıetıne salı gunu baslıcm cuma gunu bıtmıs olck
üsütün sanirsam dikkat et canim kendine kendini sicak tut gecmis olsun
hakklisin bian saliyorum kendimi sonrada pisman oluyorum iste
dilekkkk hamilelik olabilir ve yeşil çay içmemem gerekiyo dio sadece onu içmedim muhtemelen oyuzden veremedim dimi (
hadi isallah güzel haber alirsin canim

3 günün sonunda tartılmadım ama salı başladım dün akşam tok karnına tartıldım.
p.tesi yemeden önce 66ydım sonra ökz gibi yedim işte.
Dün akşam tok karnına 64.4 düm.
1.200 gitti yani.

Bilemiyorum ki tatlım. Ben günde 3 litre su 3 kupa 7 otlu çay içtim.

ozaman bence yeşil çay içmediğim için anca okadar gitti şu bikaçgün içinde adet olmam gerekiyo onun şişliğide var galiba bende neyse bi adet olim 3 gün bitki çayıyla denice ve ne yazıyosa harfiyen uygulicam :)) tebrikler bitanemm süpper kilo vermeye devam ediyosunn seninki görünce gözlerine inanamıcak :)) ne kadar kaldı gelmesine ???

cnm benden tavsiye eger öle bi olasılık varsa yasaklılara alınma gibi bi ihtimal gün boyu kalma ara ara gir gün boyu açıksa ben öle yapıyodum işten kaytarıyo düşüncesi beliriyo ve kapatıyolar ( bu konuda çok müzdaribim telime int paketi aldım çok yavaş giremiyorum (( bende 3 tane kitap aldım şirkette sıkınca kitap okuyorum artık :))

kızlar bu hafta malesef 300gr vermişim ya siz nasıl veriyosunuz bitki çaylarından falan bahsediyosununuz bunlar zayıflaatıyomu ben de alıcam

bakın listem bu

sabah
haşlanmış yomurta
bir dilim beyaz peynir
ve kaşar peyniri ben kaşar sevmem bu nedenle yemiyorum
bir dilim ekmek 4-5 zeytin

11de
meyve
öğlen
150 gr beyaz veya kırmızı et yemiyorum sadece köfte seviyorum
veya kuru baklagil
salata
çorba
yoğurt

16 da meyve

akşam

8 kaşık sebze yemeği
salata
ve yoğurt
21 de activya meyveli yoğurt
ya yemin ediyom sinir kırızı geçiricem
ya
bana yardım edin nolur ya bu dr bırakıp en sonunda sizin yediklerinizden yiyip zayıflıcam heralde

ama alisdik birde dimi sana zor gelmisdir birden kapatilinca sayfa

birkaç hafta sıkı tutsan ,güzel kilo versen öyle bir motive olursun ki. canın kilo vermenin mutluluğuyla yemek yemek istemez. bana öyle oldu en azından. 60 kilo olunca dityete başladım, 68 kiloya çıktım en son nasıl diyetse artık. akşama kadar güzel gidiyordu, akşam yemeklerinde kaçırıyordum, üzerine abur cubur.2 haftadır dikkat etmeye çalışıyorum. akşam yemeklerinden sonra 1 ara öğün daha yaparım genelde, dün mesela hiç canım istemedi ,misafirlerim gelicek,gece pastalar börekler yaptım,tadına bile bakasım gelmedi. öyle işte. karşılığını aldığını görünce kıyamıyor insan.insülin dengesi de kuruluyor sağlıklı beslenince,onun da etkisi var.

sagol canim mesela bende su var eyer güzel baslarsam günüme devami da güzel oluyor genelde ama bi kacamak yaptiysam arkasi geliyor nasil olsa bozdum der gibi ve sonra daha da pisman oluyorum
dün isyerinde mesela arkadaslar dogum günü pastasi yedi hepsi bana da verdiler ve ondan sonra bütün gün bozdum anem elmali pasta yapmis ondan da yedim nasil olsa basladim diye yani kötü basladimmi faciya ile bitiriyorum kendimi durduramiyorum

ama alisdik birde dimi sana zor gelmisdir birden kapatilinca sayfa

aynen ölee düşünsene temmuzda ilk girmeye başladım her sabah işe gittiğimde proğramlarımla birlikte burayı açıyodum hemen şimdii off offf (( bide kk ya yazdım lavaboya gittim geldim sayfayı yenilim dedimmm veeee o ekrannn yasaklı listesinde dieee ((

ellerine sağlık hayatım
dilekciğim ben sana kilo bildirimimi msj atmayı unuttum cenazeden dolayı
haftaya listede olurmuyum yoksa liste altındamı olurum

saat 13 de yarismanin sonuclari belli olacakmis yani benim bura saati ile 12 de ben simdi cikayim kahvalti falan:80:
sonuclari merak ediyorum onlara baktikdan sonra oglisle disariya cikip dolasacaz gelirim 1 saat sonra yine görüsürüz canlarim

bizim kizlarada basarilar diliyorum bekledikleri sonuclar cikmazsa bile üzülmesinler onlar bizim gönlümüzün güzelleri

53 gün kaldı canımcım.:119:
Reglde vücut su tutuyo canım ondan gitmemiştir..
Regl olduktan snra gerçek kilon ortaya çıkar.
Valla şok etmeye çalışıyorum bakalım.

53 gün kaldı canımcım.:119:
Reglde vücut su tutuyo canım ondan gitmemiştir..
Regl olduktan snra gerçek kilon ortaya çıkar.
Valla şok etmeye çalışıyorum bakalım.

ayy çok az kalmışşş haadii hayırlısıyla Allahı kavuştursun inşallah :)) bencedeee böle olcalkkk
aynen ölee regl demek artı 2 demek işşallah reglin sonucunu merak ediyom bu haftada kaçamak yapmazsam haftaya 65 li bi rakam görürüm artık hayırlısıyla :))

canim dün bende öyle düsündüm sayfayi yeniliyeyim dedim yazak gibi gösterdi bi kac kere ama 1 saat sonra sanirsam calismisdin :26: yok yani belki kapatmamislardir diye düsündüm canim üfff :26:bende bazen yazamiyorum ama okumadan duramam sürekli acik halde

Merhaba ben de yeni üye oldum bu siteye ben de pazartesi 75 kiloydum ve sonra regl oldum ama buna ragmen sağlıklı beslendim gece 8 den sonra hicbir sey yememeye calistim ve bugun sabah dus yapmadan once tartıldıgımda 73 kilo ciktim,cok mutlu oldum su anda canim hicbir abur cubur cekmiyor cok mutluyum ve de bi önerim var cok ise yariyor bugun hava da guzel musait oldugunuz bi zamanda yuruyun,hem saglıgınız hem de kendiniz için.

merhabaaaaaa çıtır hatunlarrrrr

gökyüzündeki güneş yuzleri gulumsetmeye yetıyo bugunnn

inşallah herkesın keyfı yerındedır

ben de iyi deyelim iyi olalım modundayım

gecen yıl sonu iş değiştirirken artık eskısı gıbı aranızda olamayacagımı soylemıstım, istedıgım kıloya daha ulasamasam da burda işlerin cok yogun olması nedenıyle ne yazıkki aklım sızde olmasına ragmen gıremıyorum kk ya :26:

durusma beklerken fılan telefondan gırıp okumaya calısıyorum ama mınnacık ekrandan bısıler yazmak cok zor oluyo ama hıc olmazsa gundemınızı takıp etmeye calısıyorumm zaten topıktekı canlar saolsunlar benı habersız bırakmıyolar

aralarda zıbıtarak ama sonrasında toparlanmalarla kılo sürecim hala devam edıyo, bende ki en buyuk gelısme bu beslenme seklının artık benım yaşam şeklim biçimine dönmüş olması

bi de gecen haftalarda bazı saglık sorunalrım oldu, daha once kullandıgım bı ılaca tekrar baslamak zorunda kaldım, en kotusu onceden bu ılacı kullandıgımda bana cok fazla kılo aldırması olmustu :26: ama saglık herseyden once gelır deyıp tekrar basladım ılaca, şimdi ıyıyımm bakalım

bu aradaaa lısteyı gordum az onceee, süpperrrr kılolar verılmışşşş, bu hafta nolduuu boyleee topıkee maşalllaaaaaahhhh valla

hepıcegınızı opuyorummm kocamannnnnnnn

Son düzenleme:

pisim onu öpme beni öp kızz özledim seni..
pisim senin çizelgenin başına bi işmi geldi..

Aç karnına bi 63.9 u görürüm herhalde.
Teşekkür ederimm ayrıcanaaa

tabiki de veririn canım :)
ben bunu incelemiştim canım. mantıklı aslında ama paraya kıyamadım. kişiye özel cd yi 150 tl falan yapıyorlar kesin işe yarayacağını bilsem tamam da
ay tarabzon ekmeğine çok güldüm

kimse sormamış ama söyliyim akşam cips falan yemedim saat 18 30 da yarım patates 2 yumurta ile omlet yaptım çok az yağ ile. yanında da 2 dilim tahıllı ekmek yedim sonrasında da 5-6- badem çok iyi olmadı ama en azından bir krizi yemeden atlattım.
bu sabah tekrar sirkeli suya başladım dilek senin proteini yapacaktım ama erteledim pazartesi yapacağım 3 gün daha güvenli olur
son günlerde menüleri yazamadım ama kaçamak yok. izmirdeki tıkınma sebebi ile içimden gelmi kaçamak. sabah tartıldım hala 71.7 ama wc falan yok tabii
bugünkü menüüüüüüüm
sabah 11..00 1 bardak sirkeli su(içine tarçın kabuğu karanfil ve karabiberde attım)
12:: 5 dilim sucuk 1 yumurta 5 zeytin yarım poça(ekmek yoktu domates falan da bitmiş yaaaaa kuru oldu biraz kahvaltı)
15;:00 1 elma
17:00 1 kase yoğurt
18:00 1 çupra salata belki 1 dilim ekmek
birazdan markete gidecem domates badem fındık falan alayım :) gece 2 gibi yattım sabah 11 de kalktım yav. hiç geç saate kadar uyuma huyum yoktur ne oluyo bana anlamadım ki:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…