tüh kötü olmus benim isyerinde de yazakliyacaklar diye korkuyorum cünkü benden baska türk yok ve sayfadan hic cikmiyorumkızlarrrr günaydınnnn
saolsun şirketimizz en çok girilen sitelerden biri oldugu için kk yı yasaklı listesine aldı oyuzden artık hafta içi gelemiyorum((
çok sıkıcı yaaa iş iş iş((
dilekkkk bu protein diyeti anca 500 götürdü benden az diilmi yaaaa((
üsütün sanirsam dikkat et canim kendine kendini sicak tut gecmis olsunkızlar mıgdemde cok kotu sancı gbı bısı war kotuyum sogk aldm herlde sabh bu sogkta balkonu yıkadım 6.30da uyandmprotoın dıetıne salı gunu baslıcm cuma gunu bıtmıs olck
hakklisin bian saliyorum kendimiZayıflamak isteyene yardımcı oluyorum canımcım.
Sende şeye kızıyorum sürekli sızlanıyorsun kilodan ama gidip yine yiyorsun.
Kendini tutmuyorsun. Hayatta şartlar değişmiyorsa sen değiştireceksin kendini.
Herkesin hayatı mükemmel gitmiyor ama çokta takılıp depresif olmamak lazım.
Kilo vermek hem sağlık açısından önemli ve kilo verince cidden mutlu oluyorsun.
Herkesin sürekli seni övmesi, bi mağazada bunun xl ı varmı dememek.
Sırf üstüne oldu diye çirkin bi kıyafete bir sürü para vermek.
Bunun karşılığında 4-5 dakikalık bi zevk yani.
Abur cubur yemezsen ölmezsin.
Sana burda kimse aç kal demiyor zaten.
Et - tavuk veya sebze + salata + yoğurt formül bu işte.
hadi isallah güzel haber alirsin canimdilekkkk hamilelik olabilir ve yeşil çay içmemem gerekiyo dio sadece onu içmedim muhtemelen oyuzden veremedim dimi(
Ay seni yazmayı unutmuşum een.
Olacaksın canım.
Ay seni yazmayı unutmuşum een.
Olacaksın canım.
3 günün sonunda tartılmadım ama salı başladım dün akşam tok karnına tartıldım.
p.tesi yemeden önce 66ydım sonra ökz gibi yedim işte.
Dün akşam tok karnına 64.4 düm.
1.200 gitti yani.
Bilemiyorum ki tatlım. Ben günde 3 litre su 3 kupa 7 otlu çay içtim.
tüh kötü olmus benim isyerinde de yazakliyacaklar diye korkuyorum cünkü benden baska türk yok ve sayfadan hic cikmiyorum
üsütün sanirsam dikkat et canim kendine kendini sicak tut gecmis olsun
hakklisin bian saliyorum kendimisonrada pisman oluyorum iste
hadi isallah güzel haber alirsin canim
Tamam canım, ben çıkıyorum, herkese kolay gelsin, kaçamaksız günler diliyorum.
cnm benden tavsiye eger öle bi olasılık varsa yasaklılara alınma gibi bi ihtimal gün boyu kalma ara ara gir gün boyu açıksa ben öle yapıyodum işten kaytarıyo düşüncesi beliriyo ve kapatıyolar( bu konuda çok müzdaribim telime int paketi aldım çok yavaş giremiyorum (( bende 3 tane kitap aldım şirkette sıkınca kitap okuyorum artık :))
tüh kötü olmus benim isyerinde de yazakliyacaklar diye korkuyorum cünkü benden baska türk yok ve sayfadan hic cikmiyorum
üsütün sanirsam dikkat et canim kendine kendini sicak tut gecmis olsun
hakklisin bian saliyorum kendimisonrada pisman oluyorum iste
hadi isallah güzel haber alirsin canim
birkaç hafta sıkı tutsan ,güzel kilo versen öyle bir motive olursun ki. canın kilo vermenin mutluluğuyla yemek yemek istemez. bana öyle oldu en azından. 60 kilo olunca dityete başladım, 68 kiloya çıktım en sonnasıl diyetse artık. akşama kadar güzel gidiyordu, akşam yemeklerinde kaçırıyordum, üzerine abur cubur.2 haftadır dikkat etmeye çalışıyorum. akşam yemeklerinden sonra 1 ara öğün daha yaparım genelde, dün mesela hiç canım istemedi ,misafirlerim gelicek,gece pastalar börekler yaptım,tadına bile bakasım gelmedi. öyle işte. karşılığını aldığını görünce kıyamıyor insan.insülin dengesi de kuruluyor sağlıklı beslenince,onun da etkisi var.
ama alisdik birde dimisana zor gelmisdir birden kapatilinca sayfa
ellerine sağlık hayatım[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NiCK [/TD] [TD] BaŞLanGıÇ [/TD] [TD] GeÇen Hafta [/TD] [TD] Bu Hafta [/TD] [TD] GiDen [/TD] [TD] Toplam Giden [/TD] [TD] HeDeF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] hibrit [/TD] [TD] 68.0 [/TD] [TD] 66.1 [/TD] [TD] 63.9 [/TD] [TD] 2.200 [/TD] [TD] 4.100 [/TD] [TD] 52 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 78.0 [/TD] [TD] 73.6 [/TD] [TD] 71.5 [/TD] [TD] 2.100 [/TD] [TD] 6.500 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] abababa [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 71.3 [/TD] [TD] 69.6 [/TD] [TD] 1.700 [/TD] [TD] 3.400 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] elysion [/TD] [TD] 74.5 [/TD] [TD] 71.4 [/TD] [TD] 69.8 [/TD] [TD] 1.600 [/TD] [TD] 4.700 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] silverpowder [/TD] [TD] 81.0 [/TD] [TD] 70.5 [/TD] [TD] 68.9 [/TD] [TD] 1.600 [/TD] [TD] 12.100 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] triendy21 [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 60.3 [/TD] [TD] 58.7 [/TD] [TD] 1.600 [/TD] [TD] 21.100 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] GurbetGuzeli [/TD] [TD] 74.4 [/TD] [TD] 71.8 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 1.600 [/TD] [TD] 4.200 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] bursa86 [/TD] [TD] 72.6 [/TD] [TD] 71.4 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 1.200 [/TD] [TD] 2.400 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] PuCCaaa [/TD] [TD] 86.0 [/TD] [TD] 65.6 [/TD] [TD] 64.4 [/TD] [TD] 1.200 [/TD] [TD] 21.600 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] NorA_ [/TD] [TD] 79.0 [/TD] [TD] 77.4 [/TD] [TD] 76.2 [/TD] [TD] 1.200 [/TD] [TD] 2.800 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] eferay [/TD] [TD] 75.0 [/TD] [TD] 70.0 [/TD] [TD] 68.9 [/TD] [TD] 1.100 [/TD] [TD] 6.100 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 64.0 [/TD] [TD] 63.0 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 7.200 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] NEVRESEMA [/TD] [TD] 77.5 [/TD] [TD] 75.0 [/TD] [TD] 74.1 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 3.400 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] hasrettt [/TD] [TD] 76.6 [/TD] [TD] 69.6 [/TD] [TD] 68.8 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 7.800 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] narciceği16 [/TD] [TD] 74.0 [/TD] [TD] 67.2 [/TD] [TD] 66.5 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 7.500 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 73.7 [/TD] [TD] 73.1 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 3.200 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] PearlJam [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 70.1 [/TD] [TD] 69.5 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 6.200 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 18 [/TD] [TD] tugbaemrah [/TD] [TD] 73.8 [/TD] [TD] 66.8 [/TD] [TD] 66.3 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 7.500 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 19 [/TD] [TD] urke [/TD] [TD] 76.0 [/TD] [TD] 73.6 [/TD] [TD] 73.1 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 2.900 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 20 [/TD] [TD] chukuleta [/TD] [TD] 75.0 [/TD] [TD] 71.8 [/TD] [TD] 71.4 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 3.600 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 21 [/TD] [TD] huzuperisi [/TD] [TD] 77.0 [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 75.3 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 1.700 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 22 [/TD] [TD] ay_nil [/TD] [TD] 74.0 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 69.8 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 4.200 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 23 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 60.1 [/TD] [TD] 59.8 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 20.000 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 24 [/TD] [TD] rezzan784 [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 68.5 [/TD] [TD] 68.5 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 7.200 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 25 [/TD] [TD] minik_kelebek [/TD] [TD] 79.1 [/TD] [TD] 78.0 [/TD] [TD] 78.1 [/TD] [TD] +100 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 26 [/TD] [TD] qqbra [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 62.1 [/TD] [TD] 62.2 [/TD] [TD] +100 [/TD] [TD] 10.800 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 27 [/TD] [TD] monarosa_22 [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 63.0 [/TD] [TD] 63.2 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 9.800 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 28 [/TD] [TD] BlackCat [/TD] [TD] 76.0 [/TD] [TD] 71.1 [/TD] [TD] 71.7 [/TD] [TD] +600 [/TD] [TD] 4.400 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[/TABLE]
Bu hafta birinci olan arkadaşımız hibrit'i kutlar, başarılarının devamını dileriz.
Liste süper herkeste yazın gelmesiyle bir toparlanma var.
Aramıza yeni katılan arkadaşlar barerse, aperpil,semih12'dir katılımlarının devamını diliyoruz.
Sabit kalan sadece rezzan784 arkadaşımız var onunda misafiri varmış en kısa zamanda aramıza dönüp toparlanacaktır.
Kilo alan qqbra arkadaşımızda bir duraksama meydana gelmiş olabilir.
Black İzmir'de açık büfede kendini kaybettiğinden artıda.
Mona'nın özel günü malum.
RuweyDaa tam sopalıkkBuraya uğrayıp menü yazmadığı için artılarda.
Ve --- Suzi ---- Temmuz'dan yana topikçe olup yerinde sayanlardan birisi.
Buraya yazıyorum ki sadece 600 gram verdi diye abartıp bunu +500 e çıkarmasın.
Kısçeler yaz geliyor 2 haftadan sonra sıcaklık artar zaten bilmem anlatabildim mi.
Haftaya daha güzel bir listeyle görüşmek üzere.
PuCCaaa
ozaman bence yeşil çay içmediğim için anca okadar gitti şu bikaçgün içinde adet olmam gerekiyo onun şişliğide var galiba bende neyse bi adet olim 3 gün bitki çayıyla denice ve ne yazıyosa harfiyen uygulicam :)) tebrikler bitanemm süpper kilo vermeye devam ediyosunn seninki görünce gözlerine inanamıcak :)) ne kadar kaldı gelmesine ???
53 gün kaldı canımcım.:119:
Reglde vücut su tutuyo canım ondan gitmemiştir..
Regl olduktan snra gerçek kilon ortaya çıkar.
Valla şok etmeye çalışıyorum bakalım.
aynen ölee düşünsene temmuzda ilk girmeye başladım her sabah işe gittiğimde proğramlarımla birlikte burayı açıyodum hemen şimdii off offf(( bide kk ya yazdım lavaboya gittim geldim sayfayı yenilim dedimmm veeee o ekrannn yasaklı listesinde dieee ((
pisim onu öpmebeni öp kızz özledim seni..
pisim senin çizelgenin başına bi işmi geldi..
Aç karnına bi 63.9 u görürüm herhalde.
Teşekkür ederimm ayrıcanaaa
tabiki de veririn canım :)
Aslında ekmeğe çok düşkünlüğüm yoktur ama kahvaltı yapıcak vaktim olmadığından 2 dilim tam tahıllı ekmek alıyorum elime zeytin ezmesi peynir ve maydonozla sandviç yapıp tıkıyorum ağzıma çok az vakit kaybım oluyorBi de ekmeği hemen bırakabilirim ama önümde verilecek çok kilo olduğu için biraz daha sonraki safhalara saklıyorum ekmeği azaltma kısmını Ama öğlen saçma sapan oldu yine evet markete gidip alışveriş yapıp gelince az vaktim kaldı bi yemek yapamıycaktım ama dediğim gibi alışveriş tmm artık sebze yemekleri ve çorbalar olcak
Bu sırada hazirana kadar 60 kilo olabilir miyim kızlar sizce????
ben bunu incelemiştim canım. mantıklı aslında ama paraya kıyamadım. kişiye özel cd yi 150 tl falan yapıyorlar kesin işe yarayacağını bilsem tamam dabeynimize telkinler vererek zayıflamaya, kendimize güvenimizi artırmaya vs.. vs.. yarayan ses dosyaları varmış. bunları günde belli miktarlarda dinleyince bir süre sonra o özelliği kazanıyormuşuz.. bunun işe yaradığını düşünen var mı bana olabilir gibi geliyor:44:
ay tarabzon ekmeğine çok güldümGünaydın kızlar...:124:
Bugün diğer şirketteki arkadaşlar geldi ofise kahvaltıya da ondan geç geldim buralara.:97:
Sabah onlara su böreği, simit, açma falan aldım.
Kendime de evden uno 1 dilim çavdar ekmeği getirdim.
Onlar yerken yağlı yağlı şeyleri ben 1 dilim ekmeğimi yedim.
Hepsikaldı tabi.
Midem hafif yemedim ve mutluyummm.
Bi arkadaşta rejim yapıyormuş bende 1 dilim ekmek yiyorum günde dedi.
Ekmeğini getirmiş 1 dilim trabzon ekmeğinden.
Benim ekmekle onun ekmeği yanyana tutunca koptuk tabi.
Bugün 1 e kadar çalışıcam :103:
Liste hazır GurbetGuzeli sabah bildirim yapıcam demiş 10 kadar beklerim gelmezse ekliycem.
Öpüldünüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?