çok üzüldüm bende kıza, sen gördüğün için olayı daha çok etkilenmişsindir, bende dayanamam hiç öyle şeylere kavga falan olsa karşıma hemen kaçarım kimisi izler yaa hiç tahammül edemem
canım sen nişanlıydın galiba demi, aynı yerdemi çalışıyorsunuz?[/COLOR]
günaydın herkese kızlar yine güneşli ve cıvıl cıvıl kuş sesleri ile uyanmak ve güne böylesine güzel başlamak herşeye değer ve moralim çok pozitif fakat kilo konusunda dertliyim kızçeler destekk şimdi bana sizlere birkaç sorum olucak benim ,kendimden şüphe eder oldum vallahi
pazar günü sabah ölçttüm wcden sonra aç karınla 75,4 kg geldim,tartı yeni olduğu için şimcik pek bir merak olduğu için bende süreklli çıkıp bakıyorum kiloma ama tabi bu ileride böyle olmaz haftadan haftaya çıkarım üstüneneyse işte bugün sabahta (salı sabahı)çıktım tartıya yine aynı saatte 75,9 kg böle oldum resmen ,eee ben yediklerime dikkat ediyorum kepek ekmeği yiyyorum +ekmek rakamı azaldı diyorum yemekleride artık kendi tabağıma ayrı koyuyorum azar azar buna rağmen nasıl çıkıyor bu rakam kızlar sorun bendemi acaba ben yediklerime dikkat ettiğim halde naasıl olurda 500 kg alabilirim anlamış değilim BANA BİR ÇARE KIZLAR,yalnız başta spor yapmayın dediğiniz için ev işi hariicinde hiçbirşey yapmıyorum ekstra olarak +bol bol su içiyorum afedersiniz ama artık lavobanın önüne yaatk koyacak hale geldim benim bünyem nasıl bişi bölee hiç anlamış değilim ACİL DESTEK
Canım ödem olabilir, tuvalete çıkmadıysan o olabilir, kaçamak yapmadıysan cumaya kadar gider merak etme. Bitki çaylarını da ihmal etme ayrıca çok faydalı.günaydın herkese kızlar yine güneşli ve cıvıl cıvıl kuş sesleri ile uyanmak ve güne böylesine güzel başlamak herşeye değer ve moralim çok pozitif fakat kilo konusunda dertliyim kızçeler destekk şimdi bana sizlere birkaç sorum olucak benim ,kendimden şüphe eder oldum vallahi
pazar günü sabah ölçttüm wcden sonra aç karınla 75,4 kg geldim,tartı yeni olduğu için şimcik pek bir merak olduğu için bende süreklli çıkıp bakıyorum kiloma ama tabi bu ileride böyle olmaz haftadan haftaya çıkarım üstüneneyse işte bugün sabahta (salı sabahı)çıktım tartıya yine aynı saatte 75,9 kg böle oldum resmen ,eee ben yediklerime dikkat ediyorum kepek ekmeği yiyyorum +ekmek rakamı azaldı diyorum yemekleride artık kendi tabağıma ayrı koyuyorum azar azar buna rağmen nasıl çıkıyor bu rakam kızlar sorun bendemi acaba ben yediklerime dikkat ettiğim halde naasıl olurda 500 kg alabilirim anlamış değilim BANA BİR ÇARE KIZLAR,yalnız başta spor yapmayın dediğiniz için ev işi hariicinde hiçbirşey yapmıyorum ekstra olarak +bol bol su içiyorum afedersiniz ama artık lavobanın önüne yaatk koyacak hale geldim benim bünyem nasıl bişi bölee hiç anlamış değilim ACİL DESTEK
Günaydın kızlar , dün eve o kadar aç gittim ki eve geldiğimde cıssları götürdüm- bezelye pilav gibi... ama bu bana ders oldu hiç moral bozmuyorum , çok hazırlıklı geldim...Anneme de tartıyı saklattırdım, sadece pazar günleri ver anne dedim, dün tartıldım çünkü ve gördüğüm rakam yüzünden yatmadan önce baya bi gözyaşı akıttım...bir an önce kendimi bu durumdan kurtarmam lazım...sabahları 6 da kalkıp yürüyorum eve gelip duş alıp kahvaltı edip saçımı yapıp, 1 saat içinde evden çıkıyorum... iş yerinde zaten istesem de cıss yiyemem yok çünkü... bugün öğlen 2 patates haşlayacağım, patatesin bir tanesi küçük zaten..
Hafta içi günleri sabah ve akşam nesfit, haftasonları ise sadece akşamları nesfit yemeye karar verdim..ayrıca defter aldım bir tane ...bazen burada sitede söylenenleri ve bazı menüleri de yazıyordum, o deftere not alacağım, ayrıca menümü de yazacağım oraya ve işten çıkmadan önce buraya yazacağım...
Dün 1 paket sigara bitirdim, ona da çözüm buldum, evden sadece 5 tane sigara getirdim yanıma, kilo verme stresi geçtikçe bunu 3 e hatta 1 e hatta sıfıra da indireceğim inşallah..
Ben aslında çok şanslıyım bunu anladım dün ağlarken, hem iş buldum hem de sağlığım yerimde ...Madem bu durumdayım o zaman elimden geleni yapmam lazım..Mutlu olmadığım için kendimi ne derslere ne de işe veremiyorum çünkü..Kpss e de giricem... ayrıca yaz geliyo, daha şimdiden ısındı bayaa..
O yüzden kızlar tekrar günaydın
Sizler nasılsınız ??
nasıl ya nasıl eşini dövüyo ... dayanamıyorum kadına şiddete... ben olsam direk polis çağırırıdıö ya. ya eve götürmeyip çldürse kadını. pislik herifler. kendine erkek diyen kadına çocuğa ve hayvana el kaldırmaz.
spor yapmak şart değil bence ben yapmadım sayılır 3 ayda 2 hafta ancak yapmışımdır sadece spor hızlandırıyor dün akşam fazlamı kaçırdın acaba? günlük tartılma bence dünle bugün arasında 600 gr fark vardı bende bunu bildiğim için dün tartıldığımda canım sıkılmadı önemli olan cumadan cumaya ortaya çıkan rakam ekmeği ben çok fazla azalttım önceden yarım ekmek yerken bir oturuşta şimdi günde 2 dilim yiyorum çok kaçamaklarım olmasına rağmen az azda olsa gidiyor kepek ekmeği yeme bide çavdar yada tam buğday ye
deneyimli kısçeler daha iyi bilir ben kendi fikrimi söyledim ama, böyle yani, bir yerde hata yapıyorsun demektir, çok tuzlu yiyorsan vücut su tutuyor olabilir su içiyorum diyorsun ama fikir yürütüyorum bende,
pazar günleri tartılırsan nasıl listede olacaksın kısçeeGünaydın kızlar , dün eve o kadar aç gittim ki eve geldiğimde cıssları götürdüm- bezelye pilav gibi... ama bu bana ders oldu hiç moral bozmuyorum , çok hazırlıklı geldim...Anneme de tartıyı saklattırdım, sadece pazar günleri ver anne dedim, dün tartıldım çünkü ve gördüğüm rakam yüzünden yatmadan önce baya bi gözyaşı akıttım...bir an önce kendimi bu durumdan kurtarmam lazım...sabahları 6 da kalkıp yürüyorum eve gelip duş alıp kahvaltı edip saçımı yapıp, 1 saat içinde evden çıkıyorum... iş yerinde zaten istesem de cıss yiyemem yok çünkü... bugün öğlen 2 patates haşlayacağım, patatesin bir tanesi küçük zaten..
Hafta içi günleri sabah ve akşam nesfit, haftasonları ise sadece akşamları nesfit yemeye karar verdim..ayrıca defter aldım bir tane ...bazen burada sitede söylenenleri ve bazı menüleri de yazıyordum, o deftere not alacağım, ayrıca menümü de yazacağım oraya ve işten çıkmadan önce buraya yazacağım...
Dün 1 paket sigara bitirdim, ona da çözüm buldum, evden sadece 5 tane sigara getirdim yanıma, kilo verme stresi geçtikçe bunu 3 e hatta 1 e hatta sıfıra da indireceğim inşallah..
Ben aslında çok şanslıyım bunu anladım dün ağlarken, hem iş buldum hem de sağlığım yerimde ...Madem bu durumdayım o zaman elimden geleni yapmam lazım..Mutlu olmadığım için kendimi ne derslere ne de işe veremiyorum çünkü..Kpss e de giricem... ayrıca yaz geliyo, daha şimdiden ısındı bayaa..
Sizler nasılsınız ??
anladım canım, hem evde hem işte birlikte olmak sıkıcı olmuyormubızım bu sene dugunmuz olcktı bazı nedenlerdn dolayı seneye ertelndı canm nıkahımızı yaptk dugunmuz seneye olck bearbr yasıoruz aynı yerde calısıoruz tabı cogu zamn aynı ortamda olmasaktaeet gerckten cok etkılendm
bu bahar havası gibi güzel bir günden günaydınlarrrrrrrrrrrrr
şu aralar çok giremiyorum,malum evde annemler var..sizi çok öslüyorumm
kaçamaklar yok,son gaz devam!havalar ısınıyor,montlar çıkıyor..simitler gözükmesin
Herkese günaydınlar,
Mutlu ve huzurlu, kaçamaksız bir gün bizlerin olsun inşallah.
gunaydın cıtırlar mutlu kacamaksız prblemsız gunler dılıorum
bende protoının 2. gunudeym dn gece karnımdan bole corrrrrrrrrrrrul corruuul sesler gelıodu gece saat 2 oldu uyuyamadm aclıktan nese snra uyuya kalmısm da ıns bugn zorlanmam:18:
beeeeennn beeeeennnnnnben zorlanmiyorum ve cokda doyurucu hele kahvaltisina bayiliyorum
aslinda bende bugün basicaktim ama sey imm:18: sabah dolaba bi bakrimpasta bana bakiyo senmisin bana öyle bakan dediim
DÜNKÜ MENÜM:
SABAH(7:15)
1domates,salatalık,yeşil soğanlı 1yk zeytinyağlı salata,4siyah zeytin,kk peynir,1 dilim ekmek,haşlanmış yumurta,3çay bardağı çay
Ara(hastahaneye gittim eşimi götürdük):18:
ÖĞLEN(13:30)
1kase tarhana çorbası,kabak haşlaması ,yine sabahki salatadan yarım ölçekli olanından ,2 dilim hazır yufkadan yapılmış hafif yağlı börek
ARA(15:00)
elma
Akşam(18:30)
1kase tarhana çorbası,1dilim ton balığı galiba cinsini unuttum şimdi(tavada kızartılmış),fasülye piyazı bol ekşili ,1 dilim ekmek ,çok azda fanta içtim (çaybardağının yarısı kadar)
ara(20:00)
bir elma
LİSTEN GÜZELSE KISA YOLDAN BEĞENİN AMA HATALARIM VARSA KIZLAR LÜTFEN YORUM YAPARAK DÜZELTİN BENİ HERŞEY İÇİN SAĞOLUN ŞİMDİDEN BEN BU KADAR YEMEYE KARŞILIK ZAYIFLAYAMIYORMUYUM YAAAA
YORUMLARINIZI OKUDUKTAN SONRA EVE BÜYÜK TEMİZLİK YAPACAĞIM KIZÇELER
Günaydın kızlar , dün eve o kadar aç gittim ki eve geldiğimde cıssları götürdüm- bezelye pilav gibi... ama bu bana ders oldu hiç moral bozmuyorum , çok hazırlıklı geldim...Anneme de tartıyı saklattırdım, sadece pazar günleri ver anne dedim, dün tartıldım çünkü ve gördüğüm rakam yüzünden yatmadan önce baya bi gözyaşı akıttım...bir an önce kendimi bu durumdan kurtarmam lazım...sabahları 6 da kalkıp yürüyorum eve gelip duş alıp kahvaltı edip saçımı yapıp, 1 saat içinde evden çıkıyorum... iş yerinde zaten istesem de cıss yiyemem yok çünkü... bugün öğlen 2 patates haşlayacağım, patatesin bir tanesi küçük zaten..
Sizler nasılsınız ??
bu bahar havası gibi güzel bir günden günaydınlarrrrrrrrrrrrr
şu aralar çok giremiyorum,malum evde annemler var..sizi çok öslüyorumm
kaçamaklar yok,son gaz devam!havalar ısınıyor,montlar çıkıyor..simitler gözükmesin
anladım canım, hem evde hem işte birlikte olmak sıkıcı olmuyormu
Kızlar size bırde tavsiyem probiyotik yogurtlar varya hanı Activyanın onlardan karısık dolaba depolayın herr aksam karnınız kazınınca bırtane yıyın cok ıyı tutuyor :)
karısık depolayın dıyorum cunku hep aynısını yemek rutıne baglayıp sıka bılıyor ben karısık aldım bı gece çileli yiyorsam bir gece kaysılı yıyorum :) çok ıyı gelıyor tavsıye ederım
Kızlar bişey soracağım, bu siteden atılma olayını nasıl düzelteceğiz. Belli bir süre yazı yazmayınca bu bilgisayar(işyerimdeki) atıyor beni, ama evdeki bilgisayarımda dün tüm gün site açıktı, hep kullanıcı adım duruyordu. Sürekli şifre girmeme gerek olmuyordu, işyerimdeki atmışBir bilen varsa yardım lütfennnnn.
ben biara başka bir arkadaş için girmiştim çizelge için ondan sonra atmaya başlamıştı benide, sonra onun adını sildim giriş yapılan yerden artık atmıyor ben akşam yatarken uyku modunda bırakıyorum bilgisayarı sabah sadece yenile yapıyorum hiç giriş falan yapmıyorum eğer bilgisayardan başkasıda giriş yapıyorsa ondan olabilir diye düşünüyorumKızlar bişey soracağım, bu siteden atılma olayını nasıl düzelteceğiz. Belli bir süre yazı yazmayınca bu bilgisayar(işyerimdeki) atıyor beni, ama evdeki bilgisayarımda dün tüm gün site açıktı, hep kullanıcı adım duruyordu. Sürekli şifre girmeme gerek olmuyordu, işyerimdeki atmışBir bilen varsa yardım lütfennnnn.
yok canm zaten dedıgm gbı ıs yerınde pek aynı ortamda bulunamıoruz hem hıc sıkıcı olur mu hemncık ozluorum sewdıcegımı ben smdı toplantya gıttı ıcım bı buruk oldu
kızlar günaydın
nasılsınız bugün?
protein diyetimin 2. gününne başlamış bulunuyorum
dün pek zorlanmadım
bakalım bugün nasıl geçecek
buarada sabah 62yi gördüm ucundan kıyısındanda olsa
sanki göbeğimde küçüldü gibi geldi, 1 günde nasıl oluyorsa
Eki Görüntüle 371562 Eki Görüntüle 371563
bu toto nasıl gidecek toto
kızlar günaydın
nasılsınız bugün?
protein diyetimin 2. gününne başlamış bulunuyorum
dün pek zorlanmadım
bakalım bugün nasıl geçecek
buarada sabah 62yi gördüm ucundan kıyısındanda olsa
sanki göbeğimde küçüldü gibi geldi, 1 günde nasıl oluyorsa
Eki Görüntüle 371562 Eki Görüntüle 371563
bu toto nasıl gidecek toto
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?