yani spor yapmamamın sebebi yağlar kasa dönüşmesin diyedi ama günlük olarak yapmak gerekiyor sanırım benim bünye böyle zayıflayacak galiba çünkü geçenlerde odun taşımadan önce ve sonrasında çekildim kilomu 200 gr gitmişti ki bu 10 dakikada giden kilo idiniye spor yapmıyorsun kıben 3 haftadır spora gıdıyorum suan belkı oyle aman aman bı zayıflama yok ama :) bır sıkılasma hıssetmeye basladım kendımde sana da tavsiye ederım :) hıc bırsey yapmasan bıle elıne yarım lıtre su al en yakın parka yarım saat yuru derım ben inan hem kafan rahatlıyor hem kendını ıyı hıssedıyorsun :)
aslında günlük tartılmıycamda şimdi tartı yeni alındıya bir heves geldi işte sürekli bakıyorum kiloma küçük çocuklar gibi
spor yapmak şart değil bence ben yapmadım sayılır 3 ayda 2 hafta ancak yapmışımdır sadece spor hızlandırıyor dün akşam fazlamı kaçırdın acaba? günlük tartılma bence dünle bugün arasında 600 gr fark vardı bende bunu bildiğim için dün tartıldığımda canım sıkılmadı önemli olan cumadan cumaya ortaya çıkan rakam ekmeği ben çok fazla azalttım önceden yarım ekmek yerken bir oturuşta şimdi günde 2 dilim yiyorum çok kaçamaklarım olmasına rağmen az azda olsa gidiyor kepek ekmeği yeme bide çavdar yada tam buğday ye
deneyimli kısçeler daha iyi bilir ben kendi fikrimi söyledim ama, böyle yani, bir yerde hata yapıyorsun demektir, çok tuzlu yiyorsan vücut su tutuyor olabilir su içiyorum diyorsun ama fikir yürütüyorum bende,
bitki çayını burda çok duydum hiç denemedim daha hangi marka bitki çayı içiyorsunuz ,tuvalete çıktıktan sonra tartıldım canım ,ödemi atmak için napçezki hiç bilgim yok bu konularda:44::44:Canım ödem olabilir, tuvalete çıkmadıysan o olabilir, kaçamak yapmadıysan cumaya kadar gider merak etme. Bitki çaylarını da ihmal etme ayrıca çok faydalı.
Canım moral bozmak yok, istikrarlı bir şekilde devam edersen muhakkak veriliir bu kilolar. 3 ana, 3 ara öğün yapmaya dikkat et, aç kalmazsan cısslara da yaklaşmazsın. Atıştırmalık olarak, fındık-fıstık-kayısı-incir bu tür şeylerden al yanına. Ara öğünlerde veya çok acıktığın zamanlarda, kaçamak yapmaktansa atarsın ağzına 2 tane açlığını bastırır.
ayy alemsin kızcillop gibisin meşallahhhhh
toto için en iyi ve klasık yol duvara vurmak yada yuruyus yoksa baska turlu gıtmıyo onlar
kızlar günaydın
nasılsınız bugün?
protein diyetimin 2. gününne başlamış bulunuyorum
dün pek zorlanmadım
bakalım bugün nasıl geçecek
buarada sabah 62yi gördüm ucundan kıyısındanda olsa
sanki göbeğimde küçüldü gibi geldi, 1 günde nasıl oluyorsa
Eki Görüntüle 371562 Eki Görüntüle 371563
bu toto nasıl gidecek toto
kızlar günaydın
nasılsınız bugün?
dün pek zorlanmadım
Çıtır adayı hanımlar günaydınnnnn,
Ben dün gece vardiyasından çıktığım için uyudum deliler gibi, uğrayamadım.
Akşam da dışarı çıktım yemeğe, orda daaaaa dedim yeter artık, et sote yedim soslu, yanında ekmek yoktu hafif salata vardı ondan yedim, 1 kadeh de şarapKan yapsın
Aralarda 1 kadeh şarap içiyorum, diyete başladığımdan beri (30 ocak) toplam 3 kadeh falan içtim.
Ne yapayımmmm bira yok votka yok rakı yokkk hiç değilse Fransız kadınları da şarap içiyor diyerek avutuyorum kendimi
1 ay içmem artıkkkk
Sizler de iyisiniz umarımmm, bugün hafif şeyler yiyeceğim dünü telafi edeyimmm
Günaydın canım.
Haftada bir tartılmak en güzeli diğer türlü moral bozmaktan başka bir işe yaramıyor maalesef.
Bende bugün tartıldım proteine başlıycam diye 3 günde ne kadar gidecek merak ettim.
Pek keyifli olduğum söylenemez geçen haftaki gibi fit hissetmiyorum kendimi.
Göbeğim gene bıngıl bıngıl.
Bu akşam twister + spora başlıycam gene.
İşyeri için çözüm bulmana sevindim aç aç gidersen yemeğe saldıracağını demştim zaten dün.
Canım cuma demek istedim yaa
pazar günleri tartılırsan nasıl listede olacaksın kısçee
evet şanslısın hepimiz öyleyiz tek sıkıntımız kilo olsun çözülür, çözüyoruzda yavaş yavaşta olsa
Kızlar bişey soracağım, bu siteden atılma olayını nasıl düzelteceğiz. Belli bir süre yazı yazmayınca bu bilgisayar(işyerimdeki) atıyor beni, ama evdeki bilgisayarımda dün tüm gün site açıktı, hep kullanıcı adım duruyordu. Sürekli şifre girmeme gerek olmuyordu, işyerimdeki atmışBir bilen varsa yardım lütfennnnn.
hahahay bana dıene bak hemn ozluomus
daha yenisiniz ondan, gerçi bende eşim işten gelecek diye gözüm yollarda olurdu şimdi aynı saatte çıkıyoruz öyle bir derdim yok bensiz biryere gitmesine falan hiç dayanamam haftada 2 gün maça gider yine hep saate bakarım nezaman gelecek diye, özlüyormuyum neee
masllahkızlar günaydın
nasılsınız bugün?
dün pek zorlanmadım
Çıtır adayı hanımlar günaydınnnnn,
Ben dün gece vardiyasından çıktığım için uyudum deliler gibi, uğrayamadım.
Akşam da dışarı çıktım yemeğe, orda daaaaa dedim yeter artık, et sote yedim soslu, yanında ekmek yoktu hafif salata vardı ondan yedim, 1 kadeh de şarapKan yapsın
Aralarda 1 kadeh şarap içiyorum, diyete başladığımdan beri (30 ocak) toplam 3 kadeh falan içtim.
Ne yapayımmmm bira yok votka yok rakı yokkk hiç değilse Fransız kadınları da şarap içiyor diyerek avutuyorum kendimi
1 ay içmem artıkkkk
Sizler de iyisiniz umarımmm, bugün hafif şeyler yiyeceğim dünü telafi edeyimmm
Günaydın Mine
Süper keşke bende görsem 62'yi
Ben Nivea Body ile dinamik sabahları seviyorum bacak + toto için hareketleri çok var.
Bi onu indirip bak istersen hoşuna giderse yaparsın.
Hedefine az kala artık spor zamanı.
desne ben hepten yanlış yapıyorum herşeyiBu yediklerinle kilonu korursun ancak canım.
1- Çayda şeker kullanıyor musun?
2- Öğlen hem çorba içmişsin hemde 2 dilim börek yemişsin. Diyet en ufak bi cıssı bile affetmiyor.
3- Fasulye yemişsin hemde akşam kurubaklagilleri diyette pek önermiyorlar en azından ilk zamanlar.
Balık kızartılmış.
Çorba var ama ekmekte var.
Fanta zaten şekerli.
Günaydın canım.
Haftada bir tartılmak en güzeli diğer türlü moral bozmaktan başka bir işe yaramıyor maalesef.
Bende bugün tartıldım proteine başlıycam diye 3 günde ne kadar gidecek merak ettim.
Pek keyifli olduğum söylenemez geçen haftaki gibi fit hissetmiyorum kendimi.
Göbeğim gene bıngıl bıngıl.
Bu akşam twister + spora başlıycam gene.
İşyeri için çözüm bulmana sevindim aç aç gidersen yemeğe saldıracağını demştim zaten dün.
Günaydın canım evet hava süper
İnsanın keyfini yerine getiriyor.
sen doğum falan yaptınmı canım, evlimiydin bekarmı hatırlayamadım
hahahay bana dıene bak hemn ozluomus
masllahnasıl gıdıo canm protoın zorlandn mı bn zorlandm cok hemde bu arada kadın dedıgnde sole bıraz olcm tot bnde hc yok ama coksıkaytcıym bundn
desne ben hepten yanlış yapıyorum herşeyi
1.çayda şeker kullanıyorum(1 tatlı kaşığından az)
2.böreğin yerine 1 dilim ekmek yeseydim olurmuydu peki?
3.ben ondan böyle yiyince akşam 76,9 ları gördüm demekki yanlış yapıyorum herşeyi
genelde sabah kahvaltıda olmazsa olmazlarım domates ,salatalık,peynir,yumurta(haftada 2-3 kez),1 dilim ekmek
öğlen meslea bugün akşamki balığı yicektim bide salata bir dilim ekmek (şimdi yemeyin derseniz asla yeemem)
akşama bulgur pilavı var ama ben kendime yine tarhana çorbası yaparım olmazsa yanındada ekmek yesem olurmuki bide cacık veya salata
görürsün canım sen benden önce inersin hatta, ben kaplumbağa hızında ilerleyince beni yakalar geçersin hatta
evet canım haklısın ama fırsat bulamıyorumki spora
kızım olmasa yine bişekilde ayarlarım ama o bütün vaktimi alıyor
gündüz görmediğim için akşamımı ona ayırayım diyorum
yinede yemekti etrafı toplaydı vakit kalmıyor
yapmaya çalışcam canım
totodada küçülme var pantolondan anlıyorum ama yinede duruyor tabii
dediğinede bibakayım canım çok sağol
Evet canısı çok ağladım sonra sinirden. bu arada suya da çözüm buldum, defterin sayfasının başına 10 tane çizgi attım, bu içilecek 10 kupa bardak suyum var demek, az önce 2 tanesini çarpı yaptım kaldı 8 ...Eeheh çok eğlenceli olabiliyor bazen diyet süreci..Kendi kendisiyle oynuyor insan resmenBi süre böyle yapayım da 15 e çekerim onu ben
Eki Görüntüle 371569
HEPİNİZE GÜNAYDIN ARKADAŞLAAR
çok keyifsiziim benyaa,,reglim 5 gün gecikti,boşver strs yapma dedim kendime ama,aklıma düşünce gelde stres yapma,,dr'a sordum telde sonuçta haplar kullanıyorum zarar olur falan,dedi test al bak bakalım negatifse kullanmaya devam et ilaçlarını dedi,bende demin aptım negatiftii,rahatladım azda olsa,,belki daha erken ama,,ilac kullanmasam reglimi bekliycem 15gün gecikse anca öyle şüphelenicem ama korkuyorum neyse bakalım her wcye gittiğimde bi belirti varmı diye bakıyorum,gelmiyo işte yokyok çok canım sıkkın
ee sizler napıyonuz keyifler yerindedir umarım,,
mine gördüm seni valla bence çok hoş gözüküyosun,,ben fazla görünen bi toto görmedim hem
sen doğum falan yaptınmı canım, evlimiydin bekarmı hatırlayamadım
doğumdan sonraki göbek felaket ben sana bifoto eklesem yuh dersin
göbek daha kötü duruyor bence kadın dediğin accık kalçalı olacak
evet ya yazarken bende farkettim özlediğimi
ben pek zorlanmadım canım yaaa
sadece kaçamasız günüm olmadığı için kaçamak yapamamak zorladı
proteinle alakalı değildi yanii
bende severim totoyu ama benimki küçülmesi lazım accık daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?