70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yani spor yapmamamın sebebi yağlar kasa dönüşmesin diyedi ama günlük olarak yapmak gerekiyor sanırım benim bünye böyle zayıflayacak galiba çünkü geçenlerde odun taşımadan önce ve sonrasında çekildim kilomu 200 gr gitmişti ki bu 10 dakikada giden kilo idi olmuştum resmen bütün odunları ben taşısaydım diye babamlara espri bile yaptım tavsiyen için sağol canım

aslında günlük tartılmıycamda şimdi tartı yeni alındıya bir heves geldi işte sürekli bakıyorum kiloma küçük çocuklar gibisenin dediğin gibi ekmeği bende bir oturuşta yarım bitiyordu yani düşün akşama kadar 1,5 ekmek gidiyordu o zman ama şimdi sadece en fazlası 3 dilim canım buna rağmen bende hala tık yok en azından 100 gr oynasa :18:çok tuzlu olmasada yine katıyorum yemeklerime tuz dediğin gibi olabilir vücut suyu tutuyor olabilir belkide ,kendimde bir hafifleme hissediyorum ama tartıda şu an için öyle bir hafifleme yok,neyse bakalım cumayı bekleyeceğiz ,şimdi eve birde temizlik yapınca spor yapmış kadar olurum zaten olmazsa zaman kalırsa ayrıyetten ek spor yaparım bugünde

bitki çayını burda çok duydum hiç denemedim daha hangi marka bitki çayı içiyorsunuz ,tuvalete çıktıktan sonra tartıldım canım ,ödemi atmak için napçezki hiç bilgim yok bu konularda:44::44:

Günaydın Mine
Süper keşke bende görsem 62'yi
Ben Nivea Body ile dinamik sabahları seviyorum bacak + toto için hareketleri çok var.
Bi onu indirip bak istersen hoşuna giderse yaparsın.
Hedefine az kala artık spor zamanı.

Kadın dediğin totolu olur zatennn ne yapacaksın öyle kupkuru totoyu?
Fıstık gibisin

Günaydın şeker
Kan yapsın can yapsın.
İyiyiz bizde zayıflamaya çalışmaya devam.

bu arada yazılarınızı nasıl renklı yapıyorsunuz ???

Mesaj yazdığın alanda A harfi bas renkler orda.
Bide çizelgeni Kadınlar kulubünde Profilim/ Çizelge alanına şu şekilde yapıştır
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w0F96fA/weight.png

Evet canısı çok ağladım sonra sinirden. bu arada suya da çözüm buldum, defterin sayfasının başına 10 tane çizgi attım, bu içilecek 10 kupa bardak suyum var demek, az önce 2 tanesini çarpı yaptım kaldı 8 ...Eeheh çok eğlenceli olabiliyor bazen diyet süreci..Kendi kendisiyle oynuyor insan resmen Bi süre böyle yapayım da 15 e çekerim onu ben

pazar günleri tartılırsan nasıl listede olacaksın kısçee
evet şanslısın hepimiz öyleyiz tek sıkıntımız kilo olsun çözülür, çözüyoruzda yavaş yavaşta olsa

Canım cuma demek istedim yaa Buraya gelmeden önceki diyet denemelerimde sadece pazar tartılıyordum da ağız alışkanlığı olmuş canım, anneme de cuma günü demiştim
Evet canım, yavaş yavaş çözüyoruz zaten bi laf vardır.. "MÜKEMMEL HEDEF ZAMAN ALIR" diye aynen o hesap

Ayrıca bir şansım daha var, o da sizlersiniz.. Yanlız değilim

Canım kullandığın intnernet programının ( mozilla, explorer vs.) araçlar menüsünden, seçenekler kısmından, geçmiş kısmından yapacaksın ama iş yerinde şifreleri hatırlamasını tavsiye etmem pek..Hem sende bu şekilde şifreni iyice hafızana kazımış olursun...

ayy alemsin kız

biara spora gitmiştim en zor giden yer göbek demişlerdi orda, yandaki yağlarda göbekte birikiyormuş ama ben kalçayı küçültemiyorum 50 kiloyken bile vardı onlar

Keske en zor gobus gıtse bendede en kolay gobus gıdıyor toto gıtmıyor bende kı toto j.lo yu aratmıyor :)))

hahahay bana dıene bak hemn ozluomus
masllah nasıl gıdıo canm protoın zorlandn mı bn zorlandm cok hemde bu arada kadın dedıgnde sole bıraz olcm tot bnde hc yok ama coksıkaytcıym bundn

gunydnn saraptada zatn fazla kalorı yoms dıe bılıorum afyt olsn

görürsün canım sen benden önce inersin hatta, ben kaplumbağa hızında ilerleyince beni yakalar geçersin hatta
evet canım haklısın ama fırsat bulamıyorumki spora
kızım olmasa yine bişekilde ayarlarım ama o bütün vaktimi alıyor
gündüz görmediğim için akşamımı ona ayırayım diyorum
yinede yemekti etrafı toplaydı vakit kalmıyor
yapmaya çalışcam canım
totodada küçülme var pantolondan anlıyorum ama yinede duruyor tabii
dediğinede bibakayım canım çok sağol

HEPİNİZE GÜNAYDIN ARKADAŞLAAR

çok keyifsiziim benyaa
,,reglim 5 gün gecikti,boşver strs yapma dedim kendime ama,aklıma düşünce gelde stres yapma,,dr'a sordum telde sonuçta haplar kullanıyorum zarar olur falan,dedi test al bak bakalım negatifse kullanmaya devam et ilaçlarını dedi,bende demin aptım negatiftii,rahatladım azda olsa,,belki daha erken ama,,ilac kullanmasam reglimi bekliycem 15gün gecikse anca öyle şüphelenicem ama korkuyorumneyse bakalım her wcye gittiğimde bi belirti varmı diye bakıyorum,gelmiyo işte yokyokçok canım sıkkın

ee sizler napıyonuz keyifler yerindedir umarım,,

mine gördüm seni valla bence çok hoş gözüküyosun,,ben fazla görünen bi toto görmedim hem

desne ben hepten yanlış yapıyorum herşeyi

1.çayda şeker kullanıyorum(1 tatlı kaşığından az)
2.böreğin yerine 1 dilim ekmek yeseydim olurmuydu peki?
3.ben ondan böyle yiyince akşam 76,9 ları gördüm demekki yanlış yapıyorum herşeyi

genelde sabah kahvaltıda olmazsa olmazlarım domates ,salatalık,peynir,yumurta(haftada 2-3 kez),1 dilim ekmek

öğlen meslea bugün akşamki balığı yicektim bide salata bir dilim ekmek (şimdi yemeyin derseniz asla yeemem)

akşama bulgur pilavı var ama ben kendime yine tarhana çorbası yaparım olmazsa yanındada ekmek yesem olurmuki bide cacık veya salata

Keske en zor gobus gıtse bendede en kolay gobus gıdıyor toto gıtmıyor bende kı toto j.lo yu aratmıyor :)))

sen doğum falan yaptınmı canım, evlimiydin bekarmı hatırlayamadım
doğumdan sonraki göbek felaket ben sana bifoto eklesem yuh dersin
göbek daha kötü duruyor bence kadın dediğin accık kalçalı olacak
hahahay bana dıene bak hemn ozluomus

masllah nasıl gıdıo canm protoın zorlandn mı bn zorlandm cok hemde bu arada kadın dedıgnde sole bıraz olcm tot bnde hc yok ama coksıkaytcıym bundn

evet ya yazarken bende farkettim özlediğimi
ben pek zorlanmadım canım yaaa
sadece kaçamasız günüm olmadığı için kaçamak yapamamak zorladı
proteinle alakalı değildi yanii
bende severim totoyu ama benimki küçülmesi lazım accık daha

Basit aslında canım kahvaltında sorun yok.
Sadece bi öğün tavuk veya et veya balık yanında salata + yoğurt
Diğer öğünde 4-5 yk sebze + salata + yoğurt + 1 dilim ekmek tüketeceksn.
Sebze varsa ekmek ye tavuk falan zaten tok tutuyor.

Bence normal duruyorsun tabi.
Çocuk olunca vakit kalmacağı bi gerçek.
Artık ne kadar yapabilirsen.

Vayy eğlenceli bi hâle getirmeye başlamışsın süper:13:
Boşver ağlama öyle ya da böyle gidecek.
Sen kilo vermeyi istiyorsun önemli olan bu.
Ağladıkca, sinirlendikçe daha çok yiyoruz sadece.

Bebişim, günaydın hoşgeldin çıtır, moral bozma kesinlikle haplardan dolayı olmuştur zarar vereceğini sanmıyorum mesela benim annem de 5 gün fln regl olurken 3 ay boyunca regl tam 12 gün sürdü.Çok korkmuştuk ama düzeldi birşey olmadı.. Ben kendi adıma iyiyim canım, dün kötü uyudum ama sabah iyi uyandım, kötü olmaya vaktim ve lüksüm yok zaten...
Kız bu çizelgene bakıyorum da Helal Olsun Sana !!

ben yenıyım :) ve bekarım :)

ya konuyla alakasız ama yazı renklerını nasıl yapıyorsunuz :)

kızlar yavaş yavaş gitti ama değişimimi görün istiyorum
doğum kiloları hepsi, doğum yapmayan birinde 70li kilolar bukadar kötü durmayabilir tabii

Son düzenleme:
günaydın kızlarr hepinize ... ben geçen yıl yine bu aylarda diyete başlayıp kadınlar klübü sayesinde 9 kilo vemiştim buradaki enerji harika destek mükemmel. düğün için verdiğim kiloları evlenince hoop geri aldımmm(( ve yeniden başladımmm kendimize neden bu eziyeti yapıyoruz aslında hiç bilmiyorum kilo al ver ama bu sefer çook azimliyim kocam popoma taktı büyümüş diye bende gaza geldim :))

kahvaltımm 08:30

1 simit
peynir 2 kk
2 bardak çay.

ara 10:00

1 avuç badem 3 adte k.kayısı
1 bardak 7 otlu çayy

herkese iyi günler . bol k,lo vermeler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…