Günaydın şeker
Kan yapsın can yapsın.
İyiyiz bizde zayıflamaya çalışmaya devam.
gunydnn saraptada zatn fazla kalorı yoms dıe bılıorum afyt olsn
kızlar yavaş yavaş gitti ama değişimimi görün istiyorum
doğum kiloları hepsi, doğum yapmayan birinde 70li kilolar bukadar kötü durmayabilir tabii
Eki Görüntüle 371577 Eki Görüntüle 371578 Eki Görüntüle 371579 Eki Görüntüle 371581
evet ya yazarken bende farkettim özlediğimi
ben pek zorlanmadım canım yaaa
sadece kaçamasız günüm olmadığı için kaçamak yapamamak zorladı
proteinle alakalı değildi yanii
bende severim totoyu ama benimki küçülmesi lazım accık daha
doğum kiloları hepsi, doğum yapmayan birinde 70li kilolar bukadar kötü durmayabilir tabii
Eki Görüntüle 371577 Eki Görüntüle 371578 Eki Görüntüle 371579 Eki Görüntüle 371581
anladım canımzayıflamanın mantığı bu diyorsun ben o zaman akşam çok kaçırmış oluyorum o yüzden o kadar büyük bir rakam ile karşılaştım fasulyede buna etki etmiş olabilir tabii biraz meşakkatli bir yol istiyor canım bu diyet inşallah başarırım bu işiBasit aslında canım kahvaltında sorun yok.
Sadece bi öğün tavuk veya et veya balık yanında salata + yoğurt
Diğer öğünde 4-5 yk sebze + salata + yoğurt + 1 dilim ekmek tüketeceksn.
Sebze varsa ekmek ye tavuk falan zaten tok tutuyor.
Bence normal duruyorsun tabi.
Çocuk olunca vakit kalmacağı bi gerçek.
Artık ne kadar yapabilirsen.
Vayy eğlenceli bi hâle getirmeye başlamışsın süper:13:
Boşver ağlama öyle ya da böyle gidecek.
Sen kilo vermeyi istiyorsun önemli olan bu.
Ağladıkca, sinirlendikçe daha çok yiyoruz sadece.
doğum kiloları hepsi, doğ.um yapmayan birinde 70li kilolar bukadar kötü durmayabilir tabii
anladım canımzayıflamanın mantığı bu diyorsun ben o zaman akşam çok kaçırmış oluyorum o yüzden o kadar büyük bir rakam ile karşılaştım fasulyede buna etki etmiş olabilir tabii biraz meşakkatli bir yol istiyor canım bu diyet inşallah başarırım bu işi
o zaman öğlene ben zor da olsa balığı ekmeksiz ve bol salata ile yiyeyim akşamada çorba içerim 1 dilim ekmek ile birde salata yerim yine KADERDE BU DA VARMIŞ EKMEK KARDEŞ BALIĞIN YANINDA GÜZEL GİDİYORDUN AMA DİLEK ABLAN YASAKLADI BANA KIZMA ONA KIZ
Tebrik ederim canım güle güle kullannface'de daha önceden bi eşarp aldığım bir sayfa vardı. orda çekiliş varmış ben de katılayım dedim nolcak filan diye. sadece 1 kişiye ipek kırmızı şal verceklermiş.. ve bu gece çekiliş oldu 280 kişiden ben kazanmışım
kırmızı olduğu için öyle pek kullanamam ama güzel şal yine de sağolsunlar
işte kazandığım şal
Eki Görüntüle 371538
günaydın çikommmmGünaydın kızlarKalkar kalkmaz bi bakayım yattıktan sonra neler olmuş dedim neyse gece gece çok bişey kaçırmamışım Sabah sabah benden başka kimse gelmemiş bugün de topiği ben açayım
günaydın pötüşşşşşş protein canavarııııGünaydın kızlar.:82:
Proteinde bi tek zorlanmadan uygulayan ben varım herhalde.
Neyse bugün gene başlıyorum sabah tartıldım.
Bide Cuma tartılcaz zaten.
Dün o kadar balık + helva yemeye doğal olarak fazla çıktım.
Rakamı söylemiyim şimdi.:111:
Geçici çünkü ne zaman akşam çok kaçırsam rakamda artıların artısını görüyorum.
Kahvemi içtim 08:30 olunca kahvaltımı edicem.
Öpüldünüz.
günaydın pisikgünayd
ın kızlaaar proteinin ilk gününü atlattım 2 güne geçtim hayırlı olsun :)
günaydın canım inşallah alırsın vverimini tartıdagunaydın cıtırlar mutlu kacamaksız prblemsız gunler dılıorum
bende protoının 2. gunudeym dn gece karnımdan bole corrrrrrrrrrrrul corruuul sesler gelıodu gece saat 2 oldu uyuyamadm aclıktan nese snra uyuya kalmısm da ıns bugn zorlanmam:18:
günaydın şeker planlı programlı gittiğin zaman düzenli kilo verirsinGünaydın kızlar , dün eve o kadar aç gittim ki eve geldiğimde cıssları götürdüm- bezelye pilav gibi... ama bu bana ders oldu hiç moral bozmuyorum , çok hazırlıklı geldim...Anneme de tartıyı saklattırdım, sadece pazar günleri ver anne dedim, dün tartıldım çünkü ve gördüğüm rakam yüzünden yatmadan önce baya bi gözyaşı akıttım...bir an önce kendimi bu durumdan kurtarmam lazım...sabahları 6 da kalkıp yürüyorum eve gelip duş alıp kahvaltı edip saçımı yapıp, 1 saat içinde evden çıkıyorum... iş yerinde zaten istesem de cıss yiyemem yok çünkü... bugün öğlen 2 patates haşlayacağım, patatesin bir tanesi küçük zaten..
Hafta içi günleri sabah ve akşam nesfit, haftasonları ise sadece akşamları nesfit yemeye karar verdim..ayrıca defter aldım bir tane ...bazen burada sitede söylenenleri ve bazı menüleri de yazıyordum, o deftere not alacağım, ayrıca menümü de yazacağım oraya ve işten çıkmadan önce buraya yazacağım...
Dün 1 paket sigara bitirdim, ona da çözüm buldum, evden sadece 5 tane sigara getirdim yanıma, kilo verme stresi geçtikçe bunu 3 e hatta 1 e hatta sıfıra da indireceğim inşallah..
Ben aslında çok şanslıyım bunu anladım dün ağlarken, hem iş buldum hem de sağlığım yerimde ...Madem bu durumdayım o zaman elimden geleni yapmam lazım..Mutlu olmadığım için kendimi ne derslere ne de işe veremiyorum çünkü..Kpss e de giricem... ayrıca yaz geliyo, daha şimdiden ısındı bayaa..
O yüzden kızlar tekrar günaydın
Sizler nasılsınız ??
canım bana hiç yaramıyorKızlar size bırde tavsiyem probiyotik yogurtlar varya hanı Activyanın onlardan karısık dolaba depolayın herr aksam karnınız kazınınca bırtane yıyın cok ıyı tutuyor :)
karısık depolayın dıyorum cunku hep aynısını yemek rutıne baglayıp sıka bılıyor ben karısık aldım bı gece çileli yiyorsam bir gece kaysılı yıyorum :) çok ıyı gelıyor tavsıye ederım
çok güzel duruyor canım toto ve basen var ama çok az da olsa darkızlar günaydın
nasılsınız bugün?
protein diyetimin 2. gününne başlamış bulunuyorum
dün pek zorlanmadım
bakalım bugün nasıl geçecek
buarada sabah 62yi gördüm ucundan kıyısındanda olsa
sanki göbeğimde küçüldü gibi geldi, 1 günde nasıl oluyorsa
Eki Görüntüle 371562 Eki Görüntüle 371563
bu toto nasıl gidecek toto
günaydın tubacım spor yaptıysan bel hareketleri felanEki Görüntüle 371569
HEPİNİZE GÜNAYDIN ARKADAŞLAAR
çok keyifsiziim benyaa,,reglim 5 gün gecikti,boşver strs yapma dedim kendime ama,aklıma düşünce gelde stres yapma,,dr'a sordum telde sonuçta haplar kullanıyorum zarar olur falan,dedi test al bak bakalım negatifse kullanmaya devam et ilaçlarını dedi,bende demin aptım negatiftii,rahatladım azda olsa,,belki daha erken ama,,ilac kullanmasam reglimi bekliycem 15gün gecikse anca öyle şüphelenicem ama korkuyorum neyse bakalım her wcye gittiğimde bi belirti varmı diye bakıyorum,gelmiyo işte yokyok çok canım sıkkın
ee sizler napıyonuz keyifler yerindedir umarım,,
mine gördüm seni valla bence çok hoş gözüküyosun,,ben fazla görünen bi toto görmedim hem
okadarda kötü değilkızlar yavaş yavaş gitti ama değişimimi görün istiyorum
yok canım benim ekmek bana abla diyorya doğal olarak ekmeğin sende ablası oluyorsun ekmekle muhabbet ediyodum şuracıkta yoksa yani daha genciz,güzeliz yaş bunalımına girme hemen dilekçim daha 60-70e bir ömür varne ablası kız. Aramızda yaş farkı yok 89luyum ben.
Süperr
günaydın kızlarrr nasılsınız
hayırlı sabahlar diliyorum herkezeee
bende çok sevindirik oldum 29 beden pantolonlarıma giriyorum artık
sıkmıyor rahatlıkla kapatabiliyorum
28 numaralılarda düğmeleri kapanmıyor sadece çok az kaldı onada girmeme
inşallah rahat rahat veririz kalan kilolarımızı da
Tıkladım canım, bakalım inşallah atmaz artık.İşyerndeki bilgisayarda beni hatırla kutucuğu tıklı mı?
Çaykurun teneke kutuda yeşil çayı var bergamotlu ben ara sıra ondan içiyorum, bir de form çay doğadanın kayısılı, yine doğadan yeşilçay (a+c+e) vitaminli, 7 otlu çay vb. canım.yani spor yapmamamın sebebi yağlar kasa dönüşmesin diyedi ama günlük olarak yapmak gerekiyor sanırım benim bünye böyle zayıflayacak galiba çünkü geçenlerde odun taşımadan önce ve sonrasında çekildim kilomu 200 gr gitmişti ki bu 10 dakikada giden kilo idiolmuştum resmen bütün odunları ben taşısaydım diye babamlara espri bile yaptım tavsiyen için sağol canım
aslında günlük tartılmıycamda şimdi tartı yeni alındıya bir heves geldi işte sürekli bakıyorum kiloma küçük çocuklar gibisenin dediğin gibi ekmeği bende bir oturuşta yarım bitiyordu yani düşün akşama kadar 1,5 ekmek gidiyordu o zman ama şimdi sadece en fazlası 3 dilim canım buna rağmen bende hala tık yok en azından 100 gr oynasa :18:çok tuzlu olmasada yine katıyorum yemeklerime tuz dediğin gibi olabilir vücut suyu tutuyor olabilir belkide ,kendimde bir hafifleme hissediyorum ama tartıda şu an için öyle bir hafifleme yok,neyse bakalım cumayı bekleyeceğiz ,şimdi eve birde temizlik yapınca spor yapmış kadar olurum zaten olmazsa zaman kalırsa ayrıyetten ek spor yaparım bugünde
bitki çayını burda çok duydum hiç denemedim daha hangi marka bitki çayı içiyorsunuz ,tuvalete çıktıktan sonra tartıldım canım ,ödemi atmak için napçezki hiç bilgim yok bu konularda:44::44:
Günaydın canım,Eki Görüntüle 371569
HEPİNİZE GÜNAYDIN ARKADAŞLAAR
çok keyifsiziim benyaa,,reglim 5 gün gecikti,boşver strs yapma dedim kendime ama,aklıma düşünce gelde stres yapma,,dr'a sordum telde sonuçta haplar kullanıyorum zarar olur falan,dedi test al bak bakalım negatifse kullanmaya devam et ilaçlarını dedi,bende demin aptım negatiftii,rahatladım azda olsa,,belki daha erken ama,,ilac kullanmasam reglimi bekliycem 15gün gecikse anca öyle şüphelenicem ama korkuyorum neyse bakalım her wcye gittiğimde bi belirti varmı diye bakıyorum,gelmiyo işte yokyok çok canım sıkkın
ee sizler napıyonuz keyifler yerindedir umarım,,
mine gördüm seni valla bence çok hoş gözüküyosun,,ben fazla görünen bi toto görmedim hem
Hoşgeldin aramızagünaydın kızlarr hepinize ... ben geçen yıl yine bu aylarda diyete başlayıp kadınlar klübü sayesinde 9 kilo vemiştim buradaki enerji harika destek mükemmel. düğün için verdiğim kiloları evlenince hoop geri aldımmm(( ve yeniden başladımmm kendimize neden bu eziyeti yapıyoruz aslında hiç bilmiyorum kilo al ver ama bu sefer çook azimliyim kocam popoma taktı büyümüş diye bende gaza geldim :))
kahvaltımm 08:30
1 simit
peynir 2 kk
2 bardak çay.
ara 10:00
1 avuç badem 3 adte k.kayısı
1 bardak 7 otlu çayy
herkese iyi günler . bol k,lo vermeler :)
Görürüsün burda kal.bugünleri bende görecekmiyim acep bence çok güzelsin böyle canım helal olsun valla
O 28 beden normal bedende kaça denk geliyor, geçenlerde bende 38 bedene sığdım sevindirik oldum vallla.günaydın kızlarrr nasılsınız
sağol canım iyi olmana sevindimBebişim, günaydın hoşgeldin çıtır, moral bozma kesinlikle haplardan dolayı olmuştur zarar vereceğini sanmıyorum mesela benim annem de 5 gün fln regl olurken 3 ay boyunca regl tam 12 gün sürdü.Çok korkmuştuk ama düzeldi birşey olmadı.. Ben kendi adıma iyiyim canım, dün kötü uyudum ama sabah iyi uyandım, kötü olmaya vaktim ve lüksüm yok zaten...
Kız bu çizelgene bakıyorum da Helal Olsun Sana !!
aynı benimde doğum sonrası göbeğim öyleydi oturunca resmen dinozor pörtlüyomuşkızlar yavaş yavaş gitti ama değişimimi görün istiyorum
tekrar hoşgeldin ozaman,,sanada iyi kilo vermeler inş.günaydın kızlarr hepinize ... ben geçen yıl yine bu aylarda diyete başlayıp kadınlar klübü sayesinde 9 kilo vemiştim buradaki enerji harika destek mükemmel. düğün için verdiğim kiloları evlenince hoop geri aldımmm(( ve yeniden başladımmm kendimize neden bu eziyeti yapıyoruz aslında hiç bilmiyorum kilo al ver ama bu sefer çook azimliyim kocam popoma taktı büyümüş diye bende gaza geldim :))
kahvaltımm 08:30
1 simit
peynir 2 kk
2 bardak çay.
ara 10:00
1 avuç badem 3 adte k.kayısı
1 bardak 7 otlu çayy
herkese iyi günler . bol k,lo vermeler :)
günaydın tubacım spor yaptıysan bel hareketleri felan
ondan da birkaç gün uzayabiliyor
ben spor yaptığım zamanlarda bir kaç gün geçikiyordu
testte negatif çıktıysa üzülme bişey çıkmaz
günaydın kızlarrr nasılsınız
bak ne buldum bi bak istersen herbişey yazıyo,çok sevindirik oldumTıkladım canım, bakalım inşallah atmaz artık.
Çaykurun teneke kutuda yeşil çayı var bergamotlu ben ara sıra ondan içiyorum, bir de form çay doğadanın kayısılı, yine doğadan yeşilçay (a+c+e) vitaminli, 7 otlu çay vb. canım.
Günaydın canım,
Moralini bozma, haplardan gecikmiş olabilir.
Hoşgeldin aramıza
Görürüsün burda kal.
O 28 beden normal bedende kaça denk geliyor, geçenlerde bende 38 bedene sığdım sevindirik oldum vallla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?