70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın şeker
Kan yapsın can yapsın.
İyiyiz bizde zayıflamaya çalışmaya devam.

Aynen canım, şifa niyetine diyerek hüplettim

gunydnn saraptada zatn fazla kalorı yoms dıe bılıorum afyt olsn

100 kaloriymiş 1 kadeh şarap , ekmek yerine geçsin dedim içtimmmm, et soslu olmasaydı zararsız olacaktı da dayanamadım sosa batıra batıra yedimmmm

bana gonder sen bacım kabulumdur 1 kg toto

anladım canımzayıflamanın mantığı bu diyorsun ben o zaman akşam çok kaçırmış oluyorum o yüzden o kadar büyük bir rakam ile karşılaştım fasulyede buna etki etmiş olabilir tabii biraz meşakkatli bir yol istiyor canım bu diyet inşallah başarırım bu işi

o zaman öğlene ben zor da olsa balığı ekmeksiz ve bol salata ile yiyeyim akşamada çorba içerim 1 dilim ekmek ile birde salata yerim yine KADERDE BU DA VARMIŞ EKMEK KARDEŞ BALIĞIN YANINDA GÜZEL GİDİYORDUN AMA DİLEK ABLAN YASAKLADI BANA KIZMA ONA KIZ

Ne ablası kız. Aramızda yaş farkı yok 89luyum ben.

Süperr

Tebrik ederim canım güle güle kullann
beğenmiyorsan bana postala şekerim
kırmızıyı çok severimmmm

Günaydın kızlarKalkar kalkmaz bi bakayım yattıktan sonra neler olmuş dedim neyse gece gece çok bişey kaçırmamışımSabah sabah benden başka kimse gelmemiş bugün de topiği ben açayım
günaydın çikommmm

günaydın pötüşşşşşş protein canavarıııı

günayd
ın kızlaaar proteinin ilk gününü atlattım 2 güne geçtim hayırlı olsun :)
günaydın pisik

günaydın canım inşallah alırsın vverimini tartıda

günaydın şeker planlı programlı gittiğin zaman düzenli kilo verirsin

canım bana hiç yaramıyor
kabızlık problemini çözsün diye yiyordum ama ııııhhhhh tık yok

çok güzel duruyor canım toto ve basen var ama çok az da olsa dar
kıyafetlerde çok belli oluyor
inşallah şu protein dietinde güzel sonuçlar alırsın canım

günaydın tubacım spor yaptıysan bel hareketleri felan
ondan da birkaç gün uzayabiliyor
ben spor yaptığım zamanlarda bir kaç gün geçikiyordu
testte negatif çıktıysa üzülme bişey çıkmaz

okadarda kötü değil
abartı bişey durmuyor
ama son haline göre çççççokkkk başarılı bir gelişme

ne ablası kız. Aramızda yaş farkı yok 89luyum ben.

Süperr
yok canım benim ekmek bana abla diyorya doğal olarak ekmeğin sende ablası oluyorsun ekmekle muhabbet ediyodum şuracıkta yoksa yani daha genciz,güzeliz yaş bunalımına girme hemen dilekçim daha 60-70e bir ömür varbiz 60 70lerde de çıtır nine ilan edelim buralarda kendimizi

günaydın kızlarrr nasılsınız
hayırlı sabahlar diliyorum herkezeee
bende çok sevindirik oldum 29 beden pantolonlarıma giriyorum artık
sıkmıyor rahatlıkla kapatabiliyorum
28 numaralılarda düğmeleri kapanmıyor sadece çok az kaldı onada girmeme
inşallah rahat rahat veririz kalan kilolarımızı da

yaa darısı bana :) bende bır kurtulsam kılolardan :) ah ah eskıden 10 beden (38 beden ) kıyafet gıyerken sımdı 18-20 lere ancak sıgıyorum (42-44-46 )
bu arada şu font bende nıye cıkmıyorrr (

Son düzenleme:
hadiyin ben kaçem ara öğün olarak elmamıda yedim şimcik sıra evi temizlemede son ses birde müzik açayım keyfim yerine gelsin dahada :124:arada gelirim sizin yanınıza öptüm hadi sizleri ii muhabbetler sağlıklı zayıflamalar kaçamak yok artıkk bende yapmıyorum bak ,dün akşam farkında olmadan yapmışık hatalarıneyse hadi göürüşürüz kızlar

hadiyin ben kaçem ara öğün olarak elmamıda yedim şimcik sıra evi temizlemede son ses birde müzik açayım keyfim yerine gelsin dahada :124:arada gelirim sizin yanınıza öptüm hadi sizleri ii muhabbetler sağlıklı zayıflamalar kaçamak yok artıkk bende yapmıyorum bak ,dün akşam farkında olmadan yapmışık hatalarıneyse hadi göürüşürüz kızlar mjs yollamaada sorun oldu kızlar aynı msj 2 defa gitti kusura bakmayın

Son düzenleme:
İşyerndeki bilgisayarda beni hatırla kutucuğu tıklı mı?
Tıkladım canım, bakalım inşallah atmaz artık.

Çaykurun teneke kutuda yeşil çayı var bergamotlu ben ara sıra ondan içiyorum, bir de form çay doğadanın kayısılı, yine doğadan yeşilçay (a+c+e) vitaminli, 7 otlu çay vb. canım.
Günaydın canım,
Moralini bozma, haplardan gecikmiş olabilir.

Hoşgeldin aramıza

bugünleri bende görecekmiyim acep bence çok güzelsin böyle canım helal olsun valla
Görürüsün burda kal.
O 28 beden normal bedende kaça denk geliyor, geçenlerde bende 38 bedene sığdım sevindirik oldum vallla.

sağol canım iyi olmana sevindim
seninde ilerde aynı çizelgelerden olcak devam et sen

testi yaparken hayırlısı dedim zaten canım yaama 2 canavarımı düşününce ister istemez içim sıkılıyoo,çünkü çok küçükler henüz,allahım olmayanlara ver benim olanlarada sağlık ver diyip duruyorumneyseki şimdilik rahatladım,bakalım benim reglim iyice düzeni bozuldu hep geri geri kayıyodu 1senedir,,24ocakta olduydu şubatın 15inde oldu buseferde eken gelir derken ayın 20si olduhayırlısıı

aynı benimde doğum sonrası göbeğim öyleydi oturunca resmen dinozor pörtlüyomuşaradaki fark süperkız senin adın mine değilmiydi yanlışmı söyledim,,demin sana yazdım cevap alamayınca ay mine delmiydi adı yoksam dedim,,yada mjımı sen görmedin
tekrar hoşgeldin ozaman,,sanada iyi kilo vermeler inş.

inşallah ondandır canım ama çok düzensizleşti,,geriye akyıp duran günler buseferdeilerimi akacak anlamadım

çok güzellllyaw senin boyun kaç,,ben 28e ölsem bi deri bikemik kalsam bile giremem,,şuan ancak 31e giriyorum rahatça,pantolonla kotun farkı vardır ama dimi:26:ben pantolon giymeyi hiç sevmiyorum,varsa yoks kot

bak ne buldum bi bak istersen herbişey yazıyo,çok sevindirik oldum
Beden Kılavuzu | H&M TR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…