70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin canım aramıza boyun kaç merak ettim uzun heralde 76ya kadar pek önemsememisin bende 71 olunca dur dedim iyiki dedim ve burayı buldum bu arada bende yardımcı arıyorum ilaç falan ama karar veremiyorum :) lw 6090da karar kılmıştım vazgeçtim gene bende nasıl bünye varsa işe yaramaz diye düşündüm :)

maşallah diyorum canım sana yaa tek kelime ile :)))ben kendimi düşüneyimyorum bile hehehe
slm kızlar napoıosunuz ben az önce biraz dondurma yedim zaten bütüngün oturyorum ama napiym adet oldum tatlı istiyorum olcak o kadar deme az yedim zaten :)))

bir parça dondurmadan hiçbir şey olmaz, sadece afiyet olsun de kendine magrentacım...

sabah kepekli tost yemiştim, öğlen de işten çıkamadım bir tost daha çaktım ayranla...artık akşama sebze ile sindirim sistemini neşelendirmem lazım :)

bugün yediklerimi yazayım fazlaysa söyleyin lütfen
2 simit 50 gram kaadar tulum peyniri 2 dilim tam tahıllı ekmek 1,5 litre su 2 cay 1 meyve çayı çokmu olmuş yaaaa

valla canım ben pek kasmıyorum kendimi rejim yapacam diye o yüzden eyvahhhh diye yanmıyorum afiyet olsun diyorum sonra az yerim diorum :)))

bende sabah tost yedim öğlen tavuk sote yoğurt ve çorba ve az önce dondurma akşamada salata falan yerim ve biraz yürürüm :)))))

slm jkızlar ancak girdim bende..
sabah elma sirkeli suyumu içtim bi dilim ekmek peynir ve çayla kahvaltımı yatım arada bir ögrencimi gönderince bi ufak tabak meyveli muhallebi yedim ama valla hafifi bişey..az önce de bi kepek ekmekli sandviç yedim (bi dilim boyutunda)

bugün yediklerimi yazayım fazlaysa söyleyin lütfen
2 simit 50 gram kaadar tulum peyniri 2 dilim tam tahıllı ekmek 1,5 litre su 2 cay 1 meyve çayı çokmu olmuş yaaaa

ha unutmadan 1 bardak meyve suyu(hazır) yarımda kek yedim

afiyet olsun canım tabiri caizse götürmüşsün hem gevrek hem ekmek fazla bence sebze falan yesen meyve daha mantıklı olmazmı hazır meyvesuyunda çok şeker oluyor canım tavsiye etmiyorum :) ben bıraktım eskiden her sabah içerdimklava:

whitehall biraz karbonhidrata abanmışsın sanki, simit, ekmek, kek...akşam daha hafifi (sebze mesela) yiyip biraz daha su içersen kurtarır ama :)

yarın da ekmeği keki simidi biraz daha dengeli yersen süper olur canım

anladığım kadarıyla abartmışım aksama sadece meyve cayı içerim artık zaten 8.30 da evde oluyorum yarına da allah kerim

çok geçmiş olsun canım ya aman iyi olda kızların dedigi gibi boşver temizligi temienir ev kaçmıyo

anladığım kadarıyla abartmışım aksama sadece meyve cayı içerim artık zaten 8.30 da evde oluyorum yarına da allah kerim

bence yoğurt falan ye canım ya da sebze hepsini gün içinde dengelemek lazım :)

iyi akşamlar kızlar benim mesai bitti :)

Son düzenleme:
merhaba kızlar.ben bugun 1 kılo fazla cıktım yaa ,moralım bozuldu,regl in etkisindenmi yoksa kılo mu aldım anlamadım:uhm:

bugun aksam yemıyecegım,ıns. toparlarım

ayparcam gecmıs olsun canım.ayagını mı burktun,tam takıp edemedım ben.ama ıs falan yapılmaz oyle,bıraz dagınık kalsın ev,nolucak,senın saglıgından onemlı mı,ımkanın varsa yakınlarından yardım ıste,cok yuklenme kendıne,ayrıca bu durumda dıyet de olmaz,bıraz ızın ver kendıne,sağlıklı beslen,moralın de ıyı olsun ,tamam mı tatlım:teselli:

ya kızlar deli olacam ya 1 aydır tık yok kilomda.. tamam çok agır bişey yapmıyorum ama dikkat ediyorum elma sirkeli suym akşam yemememem faan dikkat ediyorum yani..öff çok canım sıkılıyo çokk nası vercem bu kiloları ya üsüme yapıştı zamkla sanki senağlama

canım süper ya birde 4 kilo bebe ha şaştım ne güzel herkese öyle nasip etsin ALLAHIM
kızlar ben arada girebilcem annemi şimdi hastaneye yatırdık o yüzden pek olamam
rejim yok yürüyüş yok herkese kolay gelsin

Sagol canim öyle yaptim gelinler geldi sagolasunlar yardima evi topladilar biraz oturdular gittiler.. kücük gelinde kremle ayagimi ovaladi...insallah gecerde bende günlük hayatima devam ederim...diyeti bozmuyorum simdi harakette edemedigimden dolayi fazla yemiyeyim diyorum ama olmuyor cok acikiyorum boyna oturdugumdan dolayi

Canim gecmis olsun neyi var teyzemin????

Bugün yediklerim
08.00 - 3 Lokma tatlisi, 6 kaysi, 4 Erik
09.30 - Muzlu süt
12.20 - 1 Tabak sebzeli yemek
16.00 - 1 Koca kase Salata
19.40 - 1 Aktivia, 6 Badem

cokmu sizce????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…