dün kuaöre gittim boya sandı saçımı, ana rengine dokunmadan ışıltılar atabiliriz dedi düşünüyorum ama cesaret edemiyorum açık renk olmaz zaten koyu renkler olacak dediğin renklere bibakayım çokta anlamam ama sağol buarada mesajımı gören olducanım benim saçların çook güzel rengide ama degiştirmek istersende ballı kızıl veya tarçın bakır olabilir hem hoş duruyo hem bu senenin renkleri ama tabi tonları çok önemli sana en koyu tonları gider genede kuaförüne danışman lazım...
kızlar dun gece sewglım bana telefon almıs cok mutlu oldm gerckten dun geceden bı kare yuklıım sızeEki Görüntüle 373851
alamadım canım ya. buranın erzurum olduğunu unutmuşum. internetteki modellerin çoğu yoktu ne yazık ki. bugünde teknosaya bakacağım
doğum günleriniz kutlu olsun kızlaaaaaaar
günaydın kızlaaaaaaar her yanım dökülüyo daha uyanamadım uyanınca gelirim
canim dilegin isi var ben sana bi el atem
ne dedin seeeennnnn
motivasyonunmu düstü
birdaha duymayayiiimm
Günaydın dobiçkolarbeklenen gün geldi çattı yeee huuu
Başlangıç kilom : 79.0
Geçen Haftaaaa : 76.2
Bu Haftaaaaaaa: 75.8
Gideeeeeeeeeeen: 400 grm
Toplamda Gideeen: 3.2 kg
Yaw 3 haftada 3 kilo verdim yavaş mı gidiyorum ne yaaa aman beee offf beee üüüüff beee öfff beee
Dilek beni motive eder misin komutanım asker yaralandı
günaydın kızlarr bugün tartı günü
bildirimleri dileğe msj olarak atıyoruz dimi
sabah tartıdaki halimi görünce bir sevindirik oldum bu kiloların verilme sebebi sizlersizniz canlarım benim valla siz destek olmasanız bana ben şimdiye bırakmıştım herşeyi ,eskisi kadar zor gelmiyor artık aklıma öyle kaçamaklarda gelmiyor şimdilik dilimi ısırayımda sölimmhatta şöyle birşey midem fazla dolu olduğunda rahatsızlık veriyor hafif olması çok güzel bişimiş şahsen sizlerde durumlar nasıl maşallah yine döktürmüşsünüz dün öğlenden beri 30 u gemiş sayfa okuyamadım valla hıznıza yetişemiyorum kızlar topiğimize maşallah diyelim
kızlar bana proteyin diyetiniden bahseddddddddddddddddddddddddddddddddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
Diğer kızlara haksızlık olur canım.:26:
Sen Cuma tartıl istersen.:26:
tamam cnm ozaman eve gidince tartılır akşama sonucu bildiririm:)
ama ben sizin gibi protein diyeti yapmıyorumbelkide hiç gitmemiştir bu hafta kilolarım
Aferim beni aratma sen:13::13:
canım bende daha başlamadım proteine ama kilo vermişim bu hafta yediklerime dikkat ederek yani kendini karamsar tutma böyle sende vermişsindir muhakkakDiğer kızlara haksızlık olur canım.:26:
Sen Cuma tartıl istersen.:26:
ama ben sizin gibi protein diyeti yapmıyorumbelkide hiç gitmemiştir bu hafta kilolarım
canım bende daha başlamadım proteine ama kilo vermişim bu hafta yediklerime dikkat ederek yani kendini karamsar tutma böyle sende vermişsindir muhakkak
anladım cnm doktor bana hedef 55 koydu ama bnm kilomdakiler hep kendilerine
60 hedef koymuşlar acaba ben çok fazla hedef koydum? boyum 1.65
Başlangıç kilo:75,4kg
Geçen Hafta:75,4kg
Bu hafta:74,4kg
Giden :1kgilk kilo verimi olduğu için insan sevinmeden edemiyor
Toplamda Giden:1kg
Hedef : 55
ben geçen cuma bildirime yetişemedim tartım olmadığı için fakat pazar günü ilk çekildiğimde sabah lavoba sonrası ve aç karınla 75,4 kg idim onu baz alarak yazdım buraya bilginize kızlar
olmuyor bacım yaakizlaaar daha tartilmadim tartilicam birazdan ama eminim en az 100 gr. eksik cikicam cünkü 2 gün önce biyiklari aldim
yaptım canım ama ödemmidir nedir anlamadımkizlar alinti yapamadim cikmam lazim gec bile kaldim hep sizin yüzünüzdenbagimlilik yapiyosunuz ayip canim
ay hala cene yapiyomha sey dicektimm
umayyy canim sen protein yapmadinmi niye hic vermedinki :26: ama ödem varsa o gidince belli olur canim üzülme sakin
veren kizlar
anaaaaaamm gec kaldiiimm
günaydın kızlar
yine bir bildirim güne
ve tartıda mutlu olmadım yine
saçımıda kestirdim 100 gr eksik çıksın diye ama
hile işe yaramadı
gece kızıma süt için kalktım sanki ağlamışım gibi gözlerim şiş galiba ödem var vücudunda
yoksa eksi çıkacağımı umuyordum
neyse umutlar tükenmez haftaya kaldı
başlangıç : 70,2
geçen hafta: 63
bu hafta: 63
gelen giden: 0
toplamda giden 7,2
hedef 58
valla canım benimde 165 boy var ve hedefim 55 ki hedefi kendim koydum sebebide şu bir zamanlar lise yıllarımda 60 lı rakamlarda iken zayıftım güzeldim ama balık etli kıvamında görünüyordum eşimle o zamanlar sevgiliydik ve bana hep derdi bir 5 kg daha gitse süpersinanladım cnm doktor bana hedef 55 koydu ama bnm kilomdakiler hep kendilerine
60 hedef koymuşlar acaba ben çok fazla hedef koydum? boyum 1.65dediğinede katılıyordum hakikatten bir 5 kg daha versem daha hoş durucaktım,o yüzden doktorunu dinle bence koskoca doktor olmuş vardır bir bildiği ama şöyle bir şeyde var insanların bünyeden bünyeye farklılık gösteriyor olabilir mesela pucca yani dileğin resimleri gördüğümde 80 lik hali benim şimdiki halim halbuksem ben 75,4 ile başladım yani ve dilek mesela 70 li fotolarda sanırım benim 60 kg olduğum hallere benziyor gibi gibi belki yapı meselesidir şahsi fikrim böyle zayıflamaya devam zaten 50 rakamını görünce artık kendimizi korumaya alıcaz inş.
Anamm bu ödem çok fena yaaa
Bende dün qivi yazı paylasmıstı maden suyu ödem atıomus die
yatmadan önce onu icmiştim.
Onu da deniyim diyorum
valla canım benimde 165 boy var ve hedefim 55 ki hedefi kendim koydum sebebide şu bir zamanlar lise yıllarımda 60 lı rakamlarda iken zayıftım güzeldim ama balık etli kıvamında görünüyordum eşimle o zamanlar sevgiliydik ve bana hep derdi bir 5 kg daha gitse süpersindediğinede katılıyordum hakikatten bir 5 kg daha versem daha hoş durucaktım,o yüzden doktorunu dinle bence koskoca doktor olmuş vardır bir bildiği ama şöyle bir şeyde var insanların bünyeden bünyeye farklılık gösteriyor olabilir mesela pucca yani dileğin resimleri gördüğümde 80 lik hali benim şimdiki halim halbuksem ben 75,4 ile başladım yani ve dilek mesela 70 li fotolarda sanırım benim 60 kg olduğum hallere benziyor gibi gibi belki yapı meselesidir şahsi fikrim böyle zayıflamaya devam zaten 50 rakamını görünce artık kendimizi korumaya alıcaz inş.
Haklısın cnm ben şu anda 72 yim dileğin 86 daki hali gibi duruyorum :) yakında fotoları paylaşıcam zaten dilekle çok benziyoruz.bende göğüs
problemide var biraz büyükler umarım zayıflayınca onlarda küçülür.zayıflamamdakş büyük gayede bu:)
sağol canım iinşallah zayıflarımda şöyle bir güzel dolabı değiştiririm yazatbrk ederım cnm dewamını dılerm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?