70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar proteyin diyetini sormuştum nasıl oluyu diye cevaplıyan olmamış olmuşsada bulamadım
şu protein diyetinin diyetini tarif edermiziniz

Bigün bende 62 olup sen gibi hava atcammm. ( Kaşlarıdüşüksmileyy)
Bigün karşına çıkıp bende artık 62yim diyeceğim.

bunları diyen de 62ye çok uzak biri olsa bari
aramızda 4 kilo vardı beee 1.7 kilo kalmışşş
bu kimin başarısı acabaaaaa????
benim trip atmam lazımmm yaaa hatuna bak
hızla ilerliyorrr

bugünki listem kızlar fazla bişi varsa söyleyin kısayım
sabah
bir dilim ekmek
bir dilim beyaz peynir ve
şekersiz çay

11 de
bir kivi
bir tanede
elma

13 de
bir kase çorba
3 tane ızgara köfte
salata ve bir kase yoğurt

16 da bir kivi
ve bir portakal

19 da
8 kaşık sebzeli kabak yemeği
salata ve
bir kase yoğurt
21 de
bir elma ve kvi olabilir
kivide çok kalori varmı fazlamı kaçıyo kivi dersiniz ama ben çok seviyorum kviyi
fazla bişi varmı dersiniz
he bide yemeklerden sonra bir su bardağı 5 biyerde
ve 2.5 litre suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

bence super

devammmm

ben geçen ilk defa kahvaltıda kıymalı kömbe die bi tarf yaptım harika bişeyy canım
kesinlikle yapmaslısın yapımıd a çok kolay..
linki bulursam atayım
aboooov kız çok güzel ama çok kalorili ben onu yaparsam yerim yaaaaaaaa:)

ekmek kek kalan herşeyi devamlı cam kenarına bırakırım canım. güvercinleri beslerim onlarla. ah ah bu memleket çok zoğuk donuyo hayvancıklar.

3 çeşit peynir 2 çeşit zeytin bal yağ reçel tahiiiiiin pekmez birde yumurta haşlarım onların çocuk seviyor, pankek yaparım birde kek akşamdan. yufka alıp gözlemede yapabilirim sabah ooo yeter dimi ya 4 kişiyiz sonuçta kızartma falan yapmayacam ya yenmiyor kalıyor hepsi. biraz kuru pasta aldırırım eşime de çeşit olsun. domates falan biber yeşillik yeter yav :) kızlaaaaaaaaar bir haftasonu gelinde kahvaltı yapak yaaaaaa
ay bu gelecek misafirin eşi 175 boyunda 55 kilo falan çocuğuda var. incecik vede felaket yiyen bir insan. 2 kişilik yiyo kilo almıyo hatun ya deli oluyorum :) çok samimi değiliz birde ay sinir olcam şimdi onlar yerken ben az az yiyecem yine

kızlar cevaplayyyyyın
İnternette öyle bir gün turlarken denk geldiğim dukan diyeti hakkında sizlere mutlaka bilgi vermem lazım. İlk başlarda bana biraz saçma gibi görünsede arkadaşlarım yani istenildiği kadar et ve buna benzer ürünlerin yenilmesi ve bunun isminede diyet denilmesi. Şimdi haberin detayına hep beraber bir göz atalım mı dersiniz ?
Fransa’nın tanınmış beslenme uzmanı Dr. Pierre Dukan’ın “Zayıflamayı Bilmiyorum” isimli kitabı satış rekorları kırıyor. Dukan’ın spor yapmadan sınırsız et, tavuk ve balık yenilerek kilo kaybedilebileceğini öne sürdüğü diyetinin amacı insanları strese sokmadan zayıflatmak.
Protein ağırlıklı diyetin ilk hedefi yağ hücrelerinin bir an önce yok edilmesi. Sınırsız protein tüketip aç kalmadığınız ve az miktarda yağ kullandığınız için vücut, mevcut yağ depolarını harcamaya başlıyor.

İlk 10 gün balık

“Dukan Diyeti”nde ilk şart yeme alışkanlığını değiştirmek. Bunun için de ilk 10 gün ağırlıklı olarak sadece balık, yağsız et, yumurta, tavuk, yoğurt, süt, peynir ve gibi yiyecekler tüketiliyor.
Dr. Dukan, “İlk beş gün içinde asgari 3 azami 7 kilo verdiğinizi göreceksiniz” diyor.
Bu ilk dönemde bazı insanlar, yeme alışkanlıkları değiştiği için yan etki olarak ağız kuruluğu ve nefes sıkışıklığı çekebilir. Bunun üstesinden gelmek için de bol bol su içilmesi tavsiye ediliyor.

İlk on günlük aşamada sırasıyla şu yiyeceklerin yenilmesi tavsiye ediliyor .
Hangi gün ne yiyorsunuz?
- 1. gün: Sığır eti
- 2. gün: Hindi ve tavuk.
- 3. gün: Yağsız etler.
- 4. gün: Tavuk ciğeri, Sığır eti.
- 5. gün: Bütün balık çeşitleri.
- 6. gün: Kabuklu deniz ürünleri .
- 7. gün: İkiye kadar yumurta.
- 8. gün: Yoğurt ve süt.
- 9. ve 10. günler: Marul ve diğer yeşillikler

Protein ve limitsiz sebze
İkinci aşamadaki ilk on gün ise, proteinlere ek olarak sebze tüketiminden oluşuyor.
İkinci on günde günde en az 1,5 litre su içilmesi gerekiyor.
Üçüncü aşamadaki 10 gün ise her gün protein ve sebze tüketmenin yanında mevye yeme zorunluluğu da başlıyor.
Meyve yanında yavaş yavaş bir parça ekmek, bir kez istediğiniz şekilde mükellef bir yemek ziyafeti de çekebiliyorsunuz.
Uyum olarak nitelenen dördüncü aşamada ise artık istediğinizi yemekte serbestsiniz. Hiç bir suçluluk ve sınırlama olmadan isteğiniz besini tüketebilirsiniz.
Bu aşamadaki tek kural ise, her perşembenin protein günü olması.
Bir kaşık tatlı bile yasak!
‘Saldırı’, ‘Yolculuk’, ‘Takviye’ ve ‘Koruma’ isimli 4 aşamadan oluşan diyette tabii ki yapılmaması gerekenler de var.
Özellikle ilk üç günde yoğun egzersiz yasak.
Öğünlerin de atlanmaması gerekiyor.
Ketçap, mayonez gibi yağ ve şeker içeren soslar kullanılmayacak.
Bu aşama hiçbir sapma veya özür kabul etmiyor .
Tuzdan uzak durulması gerekiyor.
Tatlılardan ise ‘Bir kaşık alayım sadece’ demek bile diyeti bozuyor.
Aranızda protein diyeti yapan arkadaşlarımız var ise bu konu ile alakalı yorumları yazmalarını ve diğer arkadaşlarımıza yardımcı olmalarını istiyoruz

int sıtesınden buldum yasak degılse adres verıcem ??

kızlar cevaplayyyyyın

Doktorun bana verdiği bi diyet listesi.
3 gün üstüste uygulanıyor sadece.
Atarım birazdan sanada

Cevap vermiştim.

bunları diyen de 62ye çok uzak biri olsa bari
aramızda 4 kilo vardı beee 1.7 kilo kalmışşş
bu kimin başarısı acabaaaaa????
benim trip atmam lazımmm yaaa hatuna bak
hızla ilerliyorrr

İnşaallah biter bu çilee artıkkkk.
Ben kıskandımm nabimmmmm 62 ya boru değil.

bikaç saat boş bırakmaya gelmiyonuz haaaa..
sayfalar ne çok ilerlemiş..,
alıntılamak istediğim şeyler var ama okuncak sayfada çok
anca beğenebiliyorum...
kız dilek ben bildirim yapmadım mı ne..
araya kaynamasın bi kontrol edeyim mj kutumu..

Tatlım bütün aralarını meyve ile yapma bence kan şekerini düşürüp çabuk acıktırıyor hele ki elma! Ben beğendim menüyü onun dışında

Birileri beni motive etsin nolurrrrrrr cok kızgınim kendimeeee herkes kg veriyor bende yerimde sayiyorummmm....mayokinimide hayal olacak 1 Haziran'da 60 i goremicem tartidaaa kocam dalga geçecek benleNiyeeeee????? Sırf su tatlıya yenik dustugum icin.....
Biraz önce yaptıgım hatalarımı yazdım bı kağıda....

Patates haslamasi yemisim ki sebze olduğu halde yasak
Cocukların artıklarını yedim tabakada kalmasın diye .niye arkamızdan aglarmis
Esimin bitiremedigi enerji içeceğini ben bitiriyorum hep ,niye ki dok lavaboya!!!!!
Cocuklara kek yaparken leğeni siyiriyorum....siyirma bırak cocuklar yesin demi
Spor düzenli yapmıyorum aklıma geldikce
Cok hızlı yemek yiyorum ki ne acelem var ki sanki
Esim Biskrem yada çekirdek yerken ona eşlik ediyorum!!!! Etmemem gerekir fakat insan dizi izlerken yediği çekirdek sayısını unutuyor!!!!!
Zannedersem bunlardan ibaret benim kg veremem....koca totoyla yaza merhaba Dicem ne mayokini nede beyaz pantolon giyebilcem bu gidişlere....
Acilen bişeyler yapmam lazimmmm....
He bide dün aksam saat11 de gece dondurma yedimmm viennetta 2 dilim bide sanki 1 dili neyime yetmiyosaaaa
Cok ofkeliyim kendime coooookkkk!!!!!!

Kivi de 46 kalori var.
1.5 tane yiyebilirsin yani.
Ben aralarda 1 tane meyve tüketilmesinden yanayım.
Ana öğünlerde kahvaltı haricinde güzel.

Cevap vermiştim.

İnşaallah biter bu çilee artıkkkk.
Ben kıskandımm nabimmmmm 62 ya boru değil.

62 mi ah ahhhhhhhh dertlendim bak şimdi. ya ben de kıskandım ne olacak ben daha 69 göremedim ya
ya burası 70-79 topiği değil mi. niye siz 70 altına inip moralimizi bozuyonuz bakim. çabuk 70 olacak o rakamlar :118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119:

cevaplamayacam işte bana neeeeeeee yapma sonra zayıflarsın kıskanırım

liste dilekte canım ondan isteyecen
he he bende çok zayıflarım ya sorma gitsin zayıflık ve ben çok komik

abuuuuuuuuuuuuuuuu ben bu listeyi hayatta yapamam
bide dikkatımı bişi çekti
bu liste 3 gün yapılacak demişsiniz
sadece 3 gün yapıp sonra birden bire zayıflayıp bidaha yapmıyacakmıyız
gerçekten neden 3 gün 3 gün sonra ne olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…