slm citirlar gecmisi okumakdan yoruldum malum ben yasli bir kadinimhaftasonunu hepinizin iyi gecmis anlasilan size cumartesi günü yasadigim bir olayi anlatacagim dügüne gitmisdik uzun zamandir görmedigim bir arkadasimda vardi kiz bir ukala olmus bekarken kimse yüzüne bakmazdi simdi bir hava bir tafra sormayin neyse oynayanlara bakiyoruz uzakdan bir akrabam geldi sarildi falan bebegim hic degismamisin masallah dedi bizimki atladi nasil degismemis kilo almis dedi neyse güldüm yas ilerliyor haliyle dedim benim ukala arkadas ayni yasdayiz bende kilo yok dedi yine güldüm ama icimden sacini yolmamak icin kendimi zor tutuyorum.neyse bizim akraba yanimizdan gitti bu ukala hala konusuyor bune nasil kadin tanker gibi insan esinin yatagina giremez utancindan topluma nasil cikiyor ay delirdim bu konusdukca dayanamadim bu kadin 17 yasinda evladini kaybetti ilaclarla ayakda ve haliyle kilo aliyor elestirmeden önce bir bilsen konuyu keske dedim senin yarin ne olucagin bellimi oturup konusmak kolay dedim.hem surda nekadar kilolu insan var hepside cok mutlu sen insanlari elestirmekden sevmeye zaman bulamiyorsunki dedim.masasindan ayrildim cikisda telefonumu istedi önyargili insanlarla görüsmem dedim vermedim
:26: evet dogru
ben yapmadım canım hiç
monaydı sanırım o tarifi yapan
oyy maşallah
ay pardon yanlis adres :26:blackcim karnıbahar tarifi sormuşsun..
benm yaptığım beşamel soslu değil kalorili oluyor sosla..
ben karnıbaharları 10 dk haşlıyorum..
tepsiye diziyorum , 2 patates, 1 havuç dilimliyorum üstüne
bir kasede salça,tuz, baharatlar,az yağ ve 1 bardak sıcak suyu karışıtırp
tepsinin üstüne döküyorum.. fırında 35_40 dk pişiriyorum
kızartma gibi oluyor...
ay annesin tabi normalkızımı aşıya götürcem
ben tırsıyorum ondan önce yaaa
negüzel rahattık 6 aydır :18::18::18:
geçen sefer ben ağladım onunla hemşirede beni azarladı :26:
sorma canim sorma oysaki sen ben pralara gitmesek ne yicekler acaba düsünüyolarmi hic ??Kendini doktor sanıp havalara giren
burnu havada hemşireler yok mu hem gülüyorum onlara
çok komik oluyorlar hem de sinir bozucu
çok tartışmışlığım vardır hastanalerde..
tabiki istisnalar vardır ama hemşireler genelde böyle
napalım onları da öyle kabul edeceğiz:86:
regl oldugum icin karnim ve belim agrimaya basladi,spora gidemiciimmm bugun
evde sebze kalmadi ama biraz meyve var,protein diyetine baslamadan onlari da bitireyim diyorum..patatesli bezelye yapsam agir olur mu yarina?ekmek yemicem ama:26:
iyi vermissin cavanini canim ben olsam donar kalirim biseyde diyemem :26:
:26: evet dogru
ayol ye ye bitiremedin bi sebzelerine sebzeymis yahuu
ay satsan köseyi dönerdin
:113: :113: :113: :113: :113:
anacim ben de oyle bir anne baba var ki..sanki evimde hic yemek yokmus gibi sebze,meyve,baklagil ne varsa getiriyolar dusun..getirdikleri sebzeler buzdolabina sigmadi bu sabah gittiler anca bitti sebzeler,simdi meyveleri bitirmeye calisiyoz..bi kac gune kadar proteine baslicaz isallahh..
sen soyle bacim bezelyeli patates agir kacar mi?mutafaga gitcem cevap bekliyommm
noldu kuzum? kocacik bisi mi dedi yoksa uzdu mu seni:26:
yok canım not ortalaması önemli değilde sadece sınıfı geçsem yetiyor Allahtan ,işi bilme konusuna da gelince inş. hayırlı bir iş bulursam tabi bu devirde şu anda hep deneyimli eleman arıyorlar ama bakalım vardır bizimde kaderde birşey inş. iş yerinde çalışarak deneyim kazanıcaz inş.Allah hepimizin yardımcısı olsun bu devirde iş bulmak hele birde deneyimsizsen çok zorrrisallah gecersin canim..not ortalamasi cok onemli degil bence..isi bilmen onemli..hakkinda hayirlisi olsun,Allah yardimcin olsun..
canım ben Allah'tan kocişle öle gün olarak iddiaya girmedim ,o benim yine bırakıcamı düşündü ama ben bırakmadım inş sende veririrsin burasının çok faydası varAyya cnm benimmm insallahhh bende 60 i görünce cirtlicammmm kredi kartını nede olsa limiti baya varrrAllahım insallah bize o günlerinde nasib eder...ben son 2 ayım kaldı vermem lazimmmm
geçmiş olsun canım ,benimde bugün baş ağrısı var sormaa ama benimkisi stresten biliyorum
ay ne mutlu bihaber,,ah bende hergün çıkmıyım diyorum,ama hergün eksildiğimi görünce moralim iyi oluyo dayanamıyorum çıkıyorum,,
tebrikler,,kız senin iddaada kaç olucaksın hedef neydi,süre neydi hatırlatıve anacım kafam ağrıyo zatii meraktayım
kızlar menümü paylaşayım
çok canım sıkıldı haftasonu cozutmadım artıda gösterdi diye
bünyeme yeme cezası verdim
hiçde pişman değilim ohhhh oldu onaaa ohhhhhhhhhhhhhhhh
10.00 ılık sirkeli ballı su
10.30 kahvaltı
2 dilim ç.ekmeği
1 çt çiko
3-4 parça peynir
1 yum haşlama
tere
4 zeytin
14.30 öğlen
yarım çorba
yarım sebze
yoğurt 3 kş
1 dilim ekmek snirolduğum için yedim aslında aç değildim
18.00 3 adet eti canga, badem fındık fıstıkkkkkk ohhhhhhhhhhh
20.00 akşam
ne yesem dedim masum yemeklerim vardı ama ben bünyemle inatlaştığımdan
tersini yaptım eşimde gülme krizine girdi
pastırmalı yumurta yaptımmmm ohhhhhhh bandır bandır ye beni yaptım onaaaaaa
bide yoğurttttt pul biberli naneli
bir dilimde ekmekkkkkk ohhhhhhhhhhhhhh
2.5 litre su
ne söylerseniz söyleyin banaaaa bananeeeeeeeee
Allah seni emi
bellide olmaz belki faydali olur :26:
bende sinirden yememek icin zor tutuyorum kendimi
ya balkaymak gülme gerçekten çok sinirlendim
inan cumadan buyana kaçırmadım düzgün tuttum
bide artıda göstermezmi
nevrim döndü sabah sabah
bende al sana al sana dedim yede bakım neolcan dedim
inatlaşıyo benimle bu kilolar
2 hafta sıkayım dedim dişimi nikaha kadar biraz zayıflayım
yok anam benim bünye inat resen inattt
çok sinirliyimmmm
canim üzme kendini verirsin bak 64 sün en azindan ya biz ne yapalim
sinirbisey söylenmiyo beyefendiye evde boya yapiyorda kendileri ay cok sinir deli ediyo beni :113:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?