70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

akşam
3 yemek kaşığı mısır gevreği,1 bardak light süt

ara
1 avuç leblebi 3 kuru kayısı 5 fındık

kivide yesem çok olurmu:44::44::44::44:

regl oldugum icin karnim ve belim agrimaya basladi,spora gidemiciimmm bugun
evde sebze kalmadi ama biraz meyve var,protein diyetine baslamadan onlari da bitireyim diyorum..patatesli bezelye yapsam agir olur mu yarina?ekmek yemicem ama:26:

slm kızlarr
menümm
sabah:
1 bardak yeşilçay
2 dilim t.b ekmeği
bir yumurtanın beyazı
1 dilim üçgen peynir
kahvaltılık sos
3 zeytin
2 çatal reçel
1 bardak şekersiz çay

ara: 2 gün kurusu

öğle:
1 kase special k

ara: 2 kuru incir

akşam:
1 kase çorba
6 tane sebze köftesi
3 kaşık yoğurt
vee salata

1,5 lt su
1 bardak form çay içerim..

Ya cumadan beri öyle aşırı bir cozutmalarım olmadığı halde günbegün artılardayım...

niye anlamadım, yarın başlıyorum yine protein diyetine, bakalım cumaya kadar ne olacak...:44:

Ya cumadan beri öyle aşırı bir cozutmalarım olmadığı halde günbegün artılardayım...

niye anlamadım, yarın başlıyorum yine protein diyetine, bakalım cumaya kadar ne olacak...:44:

iyi vermissin cavanini canim ben olsam donar kalirim biseyde diyemem :26:

ben yapmadım canım hiç
monaydı sanırım o tarifi yapan

oyy maşallah
:26: evet dogru

ay pardon yanlis adres :26:
kızımı aşıya götürcem
ben tırsıyorum ondan önce yaaa
negüzel rahattık 6 aydır :18::18::18:
geçen sefer ben ağladım onunla hemşirede beni azarladı :26:
ay annesin tabi normal
hemsirelere sinir oluyorum sinirrrrr öylelerine ama
sorma canim sorma oysaki sen ben pralara gitmesek ne yicekler acaba düsünüyolarmi hic ??

regl oldugum icin karnim ve belim agrimaya basladi,spora gidemiciimmm bugun
evde sebze kalmadi ama biraz meyve var,protein diyetine baslamadan onlari da bitireyim diyorum..patatesli bezelye yapsam agir olur mu yarina?ekmek yemicem ama:26:

ayol ye ye bitiremedin bi sebzeleri ne sebzeymis yahuu
ay satsan köseyi dönerdin

iyi vermissin cavanini canim ben olsam donar kalirim biseyde diyemem :26:
:26: evet dogru

ayol ye ye bitiremedin bi sebzeleri ne sebzeymis yahuu
ay satsan köseyi dönerdin

anacim ben de oyle bir anne baba var ki..sanki evimde hic yemek yokmus gibi sebze,meyve,baklagil ne varsa getiriyolar dusun..getirdikleri sebzeler buzdolabina sigmadi bu sabah gittiler anca bitti sebzeler,simdi meyveleri bitirmeye calisiyoz..bi kac gune kadar proteine baslicaz isallahh..
sen soyle bacim bezelyeli patates agir kacar mi?mutafaga gitcem cevap bekliyommm

fazla yagli yapma istersen birde patetesini az koy

kızlar menümü paylaşayım
çok canım sıkıldı haftasonu cozutmadım artıda gösterdi diye
bünyeme yeme cezası verdim
hiçde pişman değilim ohhhh oldu onaaa ohhhhhhhhhhhhhhhh
10.00 ılık sirkeli ballı su
10.30 kahvaltı
2 dilim ç.ekmeği
1 çt çiko
3-4 parça peynir
1 yum haşlama
tere
4 zeytin

14.30 öğlen
yarım çorba
yarım sebze
yoğurt 3 kş
1 dilim ekmek snirolduğum için yedim aslında aç değildim

18.00 3 adet eti canga, badem fındık fıstıkkkkkk ohhhhhhhhhhh
20.00 akşam
ne yesem dedim masum yemeklerim vardı ama ben bünyemle inatlaştığımdan
tersini yaptım eşimde gülme krizine girdi
pastırmalı yumurta yaptımmmm ohhhhhhh bandır bandır ye beni yaptım onaaaaaa
bide yoğurttttt pul biberli naneli
bir dilimde ekmekkkkkk ohhhhhhhhhhhhhh
2.5 litre su

ne söylerseniz söyleyin banaaaa bananeeeeeeeee

isallah gecersin canim..not ortalamasi cok onemli degil bence..isi bilmen onemli..hakkinda hayirlisi olsun,Allah yardimcin olsun..
yok canım not ortalaması önemli değilde sadece sınıfı geçsem yetiyor Allahtan ,işi bilme konusuna da gelince inş. hayırlı bir iş bulursam tabi bu devirde şu anda hep deneyimli eleman arıyorlar ama bakalım vardır bizimde kaderde birşey inş. iş yerinde çalışarak deneyim kazanıcaz inş.Allah hepimizin yardımcısı olsun bu devirde iş bulmak hele birde deneyimsizsen çok zorrr sürekli abkıyorum ilanlara ama elim boş çıkıyorum :18:

Ayya cnm benimmm insallahhh bende 60 i görünce cirtlicammmm kredi kartını nede olsa limiti baya varrrAllahım insallah bize o günlerinde nasib eder...ben son 2 ayım kaldı vermem lazimmmm
canım ben Allah'tan kocişle öle gün olarak iddiaya girmedim ,o benim yine bırakıcamı düşündü ama ben bırakmadım inş sende veririrsin burasının çok faydası var

geçmiş olsun canım ,benimde bugün baş ağrısı var sormaa ama benimkisi stresten biliyorum benim hedef 55 ama öyle yukardada belirttiğim gibi belli süre koymadık kocişle çünkü o benim bırakıcamı düşünüyordu ama böyle zayıfladığımı görüncede şaştı kaldı ,istediğim kıyafetleri alıcak zayıfladığım zaman bizim iddia böyle hayatımda en çok istediğimde şöyle güzel bir elbise giymek
(siyah çorap ,konverse,üzerine spor tarzda diz hizasında bir elbise bulabilirsem şimdiden bile sipariş geçicem vallahi )inş devamı gelir ben bile şaşıyorum kendime valla artık spor yapmadığım halde kilo gidiyor yavaş yavaş

Allah seni emi
bellide olmaz belki faydali olur :26:
bende sinirden yememek icin zor tutuyorum kendimi

Allah seni emi
bellide olmaz belki faydali olur :26:
bende sinirden yememek icin zor tutuyorum kendimi

ya balkaymak gülme gerçekten çok sinirlendim
inan cumadan buyana kaçırmadım düzgün tuttum
bide artıda göstermezmi
nevrim döndü sabah sabah
bende al sana al sana dedim yede bakım neolcan dedim
inatlaşıyo benimle bu kilolar
2 hafta sıkayım dedim dişimi nikaha kadar biraz zayıflayım
yok anam benim bünye inat resen inattt
çok sinirliyimmmm

canim üzme kendini verirsin bak 64 sün en azindan ya biz ne yapalim

sinir bisey söylenmiyo beyefendiye evde boya yapiyorda kendileri ay cok sinir deli ediyo beni :113:

hiç uyma canım boşver sinir olupta kendini yıpratma sanki onların umrundamı acaaba bizim sinir olduğumuz,kendimizi üzdüğümüz ile kalıyoruz bizimkiler hahahahihihihohoho geliyor yine eve hiçbir şey olmamış gibi konuşuyorlar küsmüsün bana karıcım küs olsam takıcakmısın kociş hayır takmam karıcım ozaman küs değilim kociş deyip kapanıyor konu o sorunlamı uğraşıp durcam zamanımı ,psikolojimi onamı bozucam ,hiç uğraşma herşey olacağına varır de bırak canım benim en azından artık bu yöntemi uygulamaya çalışıyorum hayatımda bende,yoksa diğer türlü çok kötü oluyorum,yine benden daha deneyimli olanlar vardır belki düşüncelerime katılmıyorsunuzdur ama napalım başka çare yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…