Açık arayla zirve senindir.
Ay manyağa bağladım bende büyük ablama dedim bi sabah tartılmaya gelicem diye.
Benim tartıda 2 ufak su şişesi koydum 1.100- 1.200 gösterdi.
Yani doğru ama ben hala 62 e inanamadığım için gene onda da tartılcam.
Delirdim kilo diye diye.
ben ozaman akşama çorbayı iptalmi edeyimm :44:yerine nesfit yiyeyim olurmu, yoksa bugünlük böyle yarın sabah kahvaltı öğlen sebze veya evde ne varsa onlardan akşamada nesfitmi yapsam bilemedim valla:18:sabah ta kahvaltıya içim gitmişti valla kociş peynir zeytin salatalık yerken +sucuk off çok canım çekmişti onları ama nesfit yedim bende deli gibiyine yanlış yapmışım bak :26:
sankim aralarda öyle okudum ben yaaa cıs kaçırmadınmı kızzz tühh ya bende sevindirik olmuştum cıss yaptın diye
Süper
Beğendim menünü.
Ayy yeşilçayy zaten kilo vermeye çalışmayan insana asla içtiremezsin.
anamm dileğim inan inan sen verdin kiloları 2 hafta sonra hedeftesin inş. canım:4
benim baskülde 5 kiloluk şişeyi 5,3 gösterdi
anneme dedim bize gelmeden önce aynı kıyafetlerle tartıl bizdede tartıl bakalım aynımı çıkacak diye
niye inanmıyorsun canım yaaa
bu hafta zirve benim varmı yarışan
ben bunu neden daha önce düşünmedim yaaa
akılsız kafam
anaaammmmmmmmmmmm nihalee gel buraya gızzzzzzzzzzzzzzyedim kız yerım dilim ıspanaklı böreği yedim
elmalıydı bide
sadesini hiç içemezsin dedim
aklıma geldikçe hala gülüyorum yüz ifadesine
menümü inşallah bozmam canım cuma günü yüzümün gülmesi lazım
- 300 demek 61 demek ona bile razıyım
dilekkkk farkindamisin diyet hakkinda yorum yaptim ve sen begendinsanirim ben bu isi cözdüm UZMAN DIYETISYEN KAYANA
60 şimdilik hedef canım normalde 57 falan olmak istiyorum ama yazın bi şekilde veriyorum kilo.
Ramazanda özellikle.
Ona güveniyorum 60 olunca biraz sabit kalmak istiyorum bide.
Haftaya da 4 rakamını görürsün artık o tartıda
Ya Mine'Cim benim psikolojim bozulmuş kiloyla.
Size de anlatıyorum ya çevremden yaşadığım olayları.
Bunları hala atamadım üstümden.
Geçmişte bana şişman diyenler şimdi ne güzel olmuşsun dese de mutlu ediyo ama hala şişmanım diyorum içimden.
Dediğin gibi resim ekleyip yorumu sizlere bırakmak en güzeli sanırım.
sen bence ilk önce gittt şöyle alışveriş yap canım (bunalımdan çıkmış olursun yeni cicişlere girince) ondan sonrada moda şovu yap bize altınada biz vavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv diye yorumlar yapalım60 şimdilik hedef canım normalde 57 falan olmak istiyorum ama yazın bi şekilde veriyorum kilo.
Ramazanda özellikle.
Ona güveniyorum 60 olunca biraz sabit kalmak istiyorum bide.
Haftaya da 4 rakamını görürsün artık o tartıda
Ya Mine'Cim benim psikolojim bozulmuş kiloyla.
Size de anlatıyorum ya çevremden yaşadığım olayları.
Bunları hala atamadım üstümden.
Geçmişte bana şişman diyenler şimdi ne güzel olmuşsun dese de mutlu ediyo ama hala şişmanım diyorum içimden.
Dediğin gibi resim ekleyip yorumu sizlere bırakmak en güzeli sanırım.
bende dueara wurmayı bi iyi bi kötü duydum :26: bide bugun ne okudum "çikolata yemek zayıflatıyormu"uzmanlar ne diceğinimi şaşırdı acaba :26:
cenem agridi kiz hemsom cikartim kenara biraz sonra devambende çiinicem şimdi sakızanaaam neymiş o ya ben zaten günün her günü uyuklayabilen bi tipim burdakilerde ağır abi şarkılarından dinliyodu ben onları bastırdımm pıtır pıtır açıyom radyomu cıstak cıstak
bencede gayet hos duruyorsun minecim bosver millet herzaman bi seyler bulurlar konusmak icin
ben kendimi yavaş yavaş beğenmeye başladım ama nebileyim öyle deyince
diyen arkadaş erkek, söylerkende kırmamaya çalıştı ama
kırılmadımda ama dedim demekki daha yolum var
sonrada dedi ama sen baya kilo verdin, moral vereyim bari sana dedi
önce yık sonra yap dedim bende
dün biarkadaşa gittik 6 ay önce doğum yaptı 74le hamile kaldım diyor 68 kiloymuş şimdi ama daha fazla duruyor
kocasıda zayıf boylu poslu
arkadaş diyor ben çok kilo verdim yeter artık diyor
demekki kiloyla mutlu olan insanlarda var
eve gelincede eşime dedim sen benim verdiğimi farketmiyorsun bak kadına kocası çok verdi yeter diyor
ama hala şişko o diyor
bişey demiyordun ama bende şişkoydum ozaman demedim tabii
tartışma çıkmasın diye kapattım konuyu
neyse
buarada bizim öğretmenler odasında bibaskül var 9-10 kilo az gösteriyor biçıktım 51
ya dedigin dogru canim daha pratik oldugundan sanirsam ugrastirmadigindan kolayimiza geliyor benceaffiniza siginarak ilk kez diyet konusunda konusmak istiyorum benim düsüncem bu nesfitleri saglikli bulmuyorum kendimde yiyorum ailemde yiyor bizimki nesfit degil ama kahvaltilik gevrekler.diyet yaparken zaten kisitli yiyorsun vücudun besine ihtiyaci var onun icin yemek tarzi bana mantikli geliyor tabi kendi düsüncem
bende paketim bitsin diye yiyorum 2 tane kapali 1 tane yarim var atmaya kiyamiyorum almis bulundum yiyeyim bariKatılıyorum bebeim sana.
Bana zor geliyo yiyene tabi iyidir ama hiç bi dr da onu önermiyo.
Dediğin gibi vücudun her vitamine ihtiyacı var.
Ben alıştım böyle sebze, tavuk falan yemeye.
Nesfitler doyurmuyo beni evde var bi paket hiç açılmadı.
Kırmızılı meyvelisi güzel ama yalan yok tatlı niyetine yerim ben onu.
WoOOOooOWwwWW 61 haaaa
Ay süper değişim buraya geldiğin ilk zamanları biliyorumm beeee eyttt.
Yaşlandım topikte.
Sizlerde kilo verince valla çok seviniyorum.
Çatlak kaynanaaaa.
Canım sonuçta hepimizin diyetle az çok bi bilgisi var.
Teorikte biliyoruz ama uygulamada sorun yaşıyoruz biz.
yeme şekerim yeme zaten ben hiç kaçırmayarak listenin başında oliciiiiimmmmmmmmmmmyemicem artık dün gitti sadece
yeme şekerim yeme zaten ben hiç kaçırmayarak listenin başında oliciiiiimmmmmmmmmmmbi bakmışsın sonda benim ne gülerim kendime valla
ftemiz nereye kayboldun canimnapcaz girdik mi simdi idaaya idaa neydin ama senin kilon az
cenem agridi kiz hemsom cikartim kenara biraz sonra devamoh iyi yapmissin cistak cistak
bencede gayet hos duruyorsun minecim bosver millet herzaman bi seyler bulurlar konusmak icin
ya dedigin dogru canim daha pratik oldugundan sanirsam ugrastirmadigindan kolayimiza geliyor benceyoksa peynir salata domates hem daha doyurucu hem daha güzel oluyor
bende paketim bitsin diye yiyorum 2 tane kapali 1 tane yarim var atmaya kiyamiyorum almis bulundum yiyeyim bari
ispanak zayifladiryedim kız yerım dilim ıspanaklı böreği yedim
evet canim dogru söyliyon ben mesela alirim tartimi evin her bi kösesinde gezintiye cikarimtartılarının doğru tartıp tartmadığını düşünen arkadaşlar, önemli olan doğru tartıp tartmadığından çok aynı tartıda kaç kilo verdiğin değil mi? benim gıcık tartı bile her çıktığımda (peşpeşe) 100-300 gr arası oynayabiliyor. o günkü ortalama sonucu alıyorum doğru diyeönemli olan aynı tartıda kilo vermek
ispanak zayifladirama börek seklinde degil
evet canim dogru söyliyon ben mesela alirim tartimi evin her bi kösesinde gezintiye cikarim
ben size uygulatirim bebemmdogrusun cnm lak laka gelince yapiyoruz ama uygulama yok ins 90 kilo olunca uygularim artikim
ftemiz nereye kayboldun canimnapcaz girdik mi simdi idaaya idaa neydin ama senin kilon az
cenem agridi kiz hemsom cikartim kenara biraz sonra devamoh iyi yapmissin cistak cistak
ya dedigin dogru canim daha pratik oldugundan sanirsam ugrastirmadigindan kolayimiza geliyor benceyoksa peynir salata domates hem daha doyurucu hem daha güzel oluyor
bende paketim bitsin diye yiyorum 2 tane kapali 1 tane yarim var atmaya kiyamiyorum almis bulundum yiyeyim bari
sen bence ilk önce gittt şöyle alışveriş yap canım (bunalımdan çıkmış olursun yeni cicişlere girince) ondan sonrada moda şovu yap bize altınada biz vavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv diye yorumlar yapalım
bende tatlım ya ramazan weriyorum bnde kilobende öğlen 3 tane nugget, 1 kutu ayran, yarım dilim tam buğday ekmeği,3 yaprak marul yidim ya çokmu :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?