70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim baskülde 5 kiloluk şişeyi 5,3 gösterdi
anneme dedim bize gelmeden önce aynı kıyafetlerle tartıl bizdede tartıl bakalım aynımı çıkacak diye
niye inanmıyorsun canım yaaa
bu hafta zirve benim varmı yarışan
ben bunu neden daha önce düşünmedim yaaa
akılsız kafam

yedim kız yerım dilim ıspanaklı böreği yedim

Süper
Beğendim menünü.
Ayy yeşilçayy zaten kilo vermeye çalışmayan insana asla içtiremezsin.

elmalıydı bide
sadesini hiç içemezsin dedim
aklıma geldikçe hala gülüyorum yüz ifadesine
menümü inşallah bozmam canım cuma günü yüzümün gülmesi lazım
- 300 demek 61 demek ona bile razıyım

anamm dileğim inan inan sen verdin kiloları 2 hafta sonra hedeftesin inş. canım:4

60 şimdilik hedef canım normalde 57 falan olmak istiyorum ama yazın bi şekilde veriyorum kilo.
Ramazanda özellikle.
Ona güveniyorum 60 olunca biraz sabit kalmak istiyorum bide.

Haftaya da 4 rakamını görürsün artık o tartıda

Ya Mine'Cim benim psikolojim bozulmuş kiloyla.
Size de anlatıyorum ya çevremden yaşadığım olayları.
Bunları hala atamadım üstümden.
Geçmişte bana şişman diyenler şimdi ne güzel olmuşsun dese de mutlu ediyo ama hala şişmanım diyorum içimden.
Dediğin gibi resim ekleyip yorumu sizlere bırakmak en güzeli sanırım.

WoOOOooOWwwWW 61 haaaa
Ay süper değişim buraya geldiğin ilk zamanları biliyorumm beeee eyttt.
Yaşlandım topikte.
Sizlerde kilo verince valla çok seviniyorum.

dilekkkk farkindamisin diyet hakkinda yorum yaptim ve sen begendinsanirim ben bu isi cözdüm UZMAN DIYETISYEN KAYANA

Çatlak kaynanaaaa.
Canım sonuçta hepimizin diyetle az çok bi bilgisi var.
Teorikte biliyoruz ama uygulamada sorun yaşıyoruz biz.

bende tatlım ya ramazan weriyorum bnde kilo bende öğlen 3 tane nugget, 1 kutu ayran, yarım dilim tam buğday ekmeği,3 yaprak marul yidim ya çokmu :26:

sen bence ilk önce gittt şöyle alışveriş yap canım (bunalımdan çıkmış olursun yeni cicişlere girince) ondan sonrada moda şovu yap bize altınada biz vavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv diye yorumlar yapalım

ftemiz nereye kayboldun canim napcaz girdik mi simdi idaaya idaa neydin ama senin kilon az

bende dueara wurmayı bi iyi bi kötü duydum :26: bide bugun ne okudum "çikolata yemek zayıflatıyormu" uzmanlar ne diceğinimi şaşırdı acaba :26:

cenem agridi kiz hemsom cikartim kenara biraz sonra devam oh iyi yapmissin cistak cistak
bencede gayet hos duruyorsun minecim bosver millet herzaman bi seyler bulurlar konusmak icin
ya dedigin dogru canim daha pratik oldugundan sanirsam ugrastirmadigindan kolayimiza geliyor bence yoksa peynir salata domates hem daha doyurucu hem daha güzel oluyor
bende paketim bitsin diye yiyorum 2 tane kapali 1 tane yarim var atmaya kiyamiyorum almis bulundum yiyeyim bari

ben size uygulatirim bebemm dogrusun cnm lak laka gelince yapiyoruz ama uygulama yok ins 90 kilo olunca uygularim artikim

tartılarının doğru tartıp tartmadığını düşünen arkadaşlar, önemli olan doğru tartıp tartmadığından çok aynı tartıda kaç kilo verdiğin değil mi? benim gıcık tartı bile her çıktığımda (peşpeşe) 100-300 gr arası oynayabiliyor. o günkü ortalama sonucu alıyorum doğru diye önemli olan aynı tartıda kilo vermek

bende diyorum napcaktımsakız çinicektim ya

yedim kız yerım dilim ıspanaklı böreği yedim
ispanak zayifladir ama börek seklinde degil
evet canim dogru söyliyon ben mesela alirim tartimi evin her bi kösesinde gezintiye cikarim

kizlar isarkadasi bana kcüük ciko verecekdin onlara naps diyo bende yok naf istemiyorum sagol dedim
diyo naf noluyo aklimdan naf gecti sanirsam
kactim kizlar yarim saat sonra mola cikiyom
hemsom sakiz cigne

ben size uygulatirim bebemm dogrusun cnm lak laka gelince yapiyoruz ama uygulama yok ins 90 kilo olunca uygularim artikim

Boyun var Allah'tan ama yaşlanınca çökülüyo bee

Tipik anne düşüncesi he

sen bence ilk önce gittt şöyle alışveriş yap canım (bunalımdan çıkmış olursun yeni cicişlere girince) ondan sonrada moda şovu yap bize altınada biz vavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv diye yorumlar yapalım

Ya alıyorum ama kilo verdiğim için sonra başkalarına veriyorum bu sefer 60ı göriyim ondan sonra dedim.
Bol olsa da pantulları giyiyorum valla.

bende tatlım ya ramazan weriyorum bnde kilo bende öğlen 3 tane nugget, 1 kutu ayran, yarım dilim tam buğday ekmeği,3 yaprak marul yidim ya çokmu :26:

Senle ne çok ortak yanımız var bebeım
Ekmeği yemeyeydin iyidi.
Gerisi çok değil cnaım dr a özellikle sordum 5-6 tane (fırında pişmiş) nugget yiyebilrisin demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…