70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Buraya resmi eklemiyim google a muhlama yaz çıkar
Bol tereyağlı, peynirli, kaşarlı, mısır unuyla yapılıyo.
Ekmek bana bana yiyosun.
baktim yemedim hic ama cok lezzetli duruyo o sari sarilarda kasar sanirsam
Suuuzzziiii keyifsizmişsin beybi neyin var hemde cuma öncesi
nolsun noram sislik var umutsuzum yarina tansiyonum düstü geri düzeldi zayif insanin tansiyon düser diye biliyordum benimki nasil düsüyorsa :44: öyle iste hayatim
ama ben ekmek bana bana yemedım
banmıyım dıe tabagıma aldım zaar
ama ekmeklende pek bi güzel giderdin herhalde
bende bi deri bi kemik istiyommmm :84:
canim bende bi ara yapmaya calisdim ama normalle döndünmü geliyo ayni lahana corbasi gibi dikkatli ol

Aslında her diyet sonrası aynı kg yü korumak kg vermekten daha zor bunu biliyorum ama vermeliyim mm iddia var ortada:))))

boşver annemmm hıc güzel bişi diilmiş zaten
hiç bakma iştahın kaçmasınnnn anlatmaya gerek bilemmm yok
gördüm simdi peyniride pek bi severim
Kizlar benim tartı kafayı yedi galiba az önce tartışayım dedim 73 gösterdi
Sabah ac karnına 69.9 çıkmıştım ....offff yaaaaaaaa
ben sabah tartildikdan sonra gün icinde tartilmiyorum niye tartildin icinde su var bitki cayi var kahve var yemekler var ooo daha neler neler var icimizde
Aslında her diyet sonrası aynı kg yü korumak kg vermekten daha zor bunu biliyorum ama vermeliyim mm iddia var ortada:))))
ne idaasi nezaman nerde birseyler kacirmisim ben :111:

Bendee bendeeeeee,

Ama ben kendimi biliyorum bi 50 kiloya geleyim ben 2-3 kilo alırım ve sabitlenirim mesela şuan ki kilom 2-3 yıldır aynı.Birkaç kilo oynar sadece:)

benim asil hedefim 48 kilo canim boyum yok ben bi 48 olayim oho birsürü planim var mesela
kelebek künefe muhlama iskender :83::83::83:

Kocamla idda girdim 1 Haziran'da 6o kg olursam istediğimi alabilecekmisim kıyafet olarak duşun artık neler neler alırım:))))

benim asil hedefim 48 kilo canim boyum yok ben bi 48 olayim oho birsürü planim var mesela
kelebek künefe muhlama iskender :83::83::83:

Benimde çok yok yaaa 1.68'im ben

Ah benn var yaaa bennn...ne hayallerimm varrrr:):) hiç anlatmimm hiiiiiiiççç

peefffff eşim geç gelecekmişşş

Eyvaaah geç yiceksin demektir yemeği

bende canım bende çok özledim dönmeye gayret ediyorum :13: havalarda sıcak SORUN YOK YANİ
cok sükür canim cocuklar nasil yusuf berat iyilermi
Kocamla idda girdim 1 Haziran'da 6o kg olursam istediğimi alabilecekmisim kıyafet olarak duşun artık neler neler alırım:))))
hadi isallah canim isallah benim arkadasda cagiracak zamani buldum ama cok uygun markali seyler h&m orsay pimkie elbiseler etekler pantolonlar hepsi 5 euro yani 10 tl normal fiyatlari 30 üzeri kadin oranin kolunda calisiyormus dombik dombik elbise secmeye gidiyom
Benimde çok yok yaaa 1.68'im ben

Ah benn var yaaa bennn...ne hayallerimm varrrr:):) hiç anlatmimm hiiiiiiiççç

Yaa neredeyse 2 ay varr bence verirsin yaaaa

isden agri arkadasa gitcem yoksa topikde kalirdim monam yanlis hissetme kendini diye yeni giysiler varmis ucuza gel dedi keske zayif olsaydim

Ahh ahhh en kötü şeyde o yaaaa,Alışverişe çıkıyorum ama bedenimi bulamıyorum olanlarda çok biçimsiiizzzz

En mutsuz oldugum andır böyle anlar

İyi akşamlar beybiler.
iyi aksamlar fisstiklarin fistigi
oyy yirimmm yiriimmmm
olsun al koy bi kenara giyersin kilolar gidince..
ben öyle yaparım da
nezaman gitcek monam
Yaa neredeyse 2 ay varr bence verirsin yaaaa

Ahh ahhh en kötü şeyde o yaaaa,Alışverişe çıkıyorum ama bedenimi bulamıyorum olanlarda çok biçimsiiizzzz

En mutsuz oldugum andır böyle anlar

evet ya belki bende bulamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…