Sen olmasan napardım
bi de diyetisyenini ayarlarsan büyük sevap işlicen
evet agır bıraz.klasık karadenız yemegı
bakma sen yedım dedıgıme,hayatımda ılk kez yedım.önceden tadına bakmıstım
ama begenmemıstım,agız tadıma cok ters gelmıstı
HERkez" ayy cok guzel olmus ,elıne saglı" falan didi
bende merak ettım bı catal aldım cok hosuma gıttı
bı kasık koydum tabagımı
aksam evet sebze var kuzu,pırasayı koydum tıkırdıyor tencerede
salata ve yogurt eslıgınde 6 da yemegı düşünüyorum acıktımmmmm
salata, 2 tane nugget, 2 y.k. yoğurt
Sabah
yagsız beyaz peynir
Domates
5-6 Yeşil zeytin
Öğle
Bir kase mercimek çorbası
4-5 çatal salata
1,5 dilim kurtulmuş ekmek(dilimler bayagıı küçüktü.ekmeklerin en uç kısımlarından olan dilimler:) )
Amaaa bugün spora gidemedimmmmm,dünde gidemedim...
Pazartesi Salı üst üste hem yenilenen programımı tam uyguladım hem de pilates ve uzak doğu dövüş hareketlerini dansa çeviren bi dans dersi vardı ona katılmıştım ve belden aşağısı felaket ağrıyorrr
hamile kadınlar gibiyim yaaaaa(belimi tuta tuta yürüyorum...
Kendimi demek ki oradaki kaslarım çalışmaya başladı ondan ağrıyo diye kandırıyorum:):)
amaaa hala tartılmaya korkuyorummm
bende agzim dolu krem santi hayal ediyorum suan :86: bizde de is cok bugünslm kızlaaaaaaar mızmız pisi geldi. ben çok yoruldum ya. iş yoğun bir taraftan ödev yazıyorum. bilgisayardan bööööö geldi. sabah 8 de açılıyo gece yatana kadar karşısındayım 15 saat big başındayım ya. yaz yaz yaz yaz oku oku oku oku ne göz kaldı ne el. mousenin ortadaki topunu çevirmekten elim nasır tuttu diyecem inanmayacaksınız
ne güzel ödevi bayağı bir bitirecek seviyeye gelmiştim. sonra bugün ne görem yeni bir kurum daha kurulmuş ödevime dahil olan. anam şimdi onu baştan incele bir daha ele al yaz kim kurdu bu kurumuuuuuuuusanki yeterince yoktuda .
diet miet yalan oldu aklıma bile gelmiyor valla. kalori sayımına devam ediyorum 1600 geçmiyorum ama o kadar düzensiz yiyorumki kilo falan verdiğim yok. yazı yazmaktan ellerim acıdı yaaaaa. ben konuşsam bilg otomatik yazsa olmamı
balkaymaaaaaaaaak ağzına şöleeee kocaman bi kremşanti sık. pamukçuğa iyi gelir mi bilmem ama karnın doyar hemide tatlı tatlı he he he hayal etmesi bilem güzel ya
anam bende hic birsey bilmiyomMuhlamaa
Ben seviyorum Trabzon'da yemiştim biraz ağır ama lezzetli.
Akşam için kararsız olma sebze yemeği ye
hemsom konusamatik hic bugünkızlar hoşçakalın by by kaçtım
yasasin kötülükBende patronu kovmayı planlıyorum suzi
Sabah
yagsız beyaz peynir
Domates
5-6 Yeşil zeytin
Öğle
Bir kase mercimek çorbası
4-5 çatal salata
1,5 dilim kurtulmuş ekmek(dilimler bayagıı küçüktü.ekmeklerin en uç kısımlarından olan dilimler:) )
Amaaa bugün spora gidemedimmmmm,dünde gidemedim...
Pazartesi Salı üst üste hem yenilenen programımı tam uyguladım hem de pilates ve uzak doğu dövüş hareketlerini dansa çeviren bi dans dersi vardı ona katılmıştım ve belden aşağısı felaket ağrıyorrr
hamile kadınlar gibiyim yaaaaa(belimi tuta tuta yürüyorum...
Kendimi demek ki oradaki kaslarım çalışmaya başladı ondan ağrıyo diye kandırıyorum:):)
amaaa hala tartılmaya korkuyorummm
bende agzim dolu krem santi hayal ediyorum suan :86: bizde de is cok bugünyumurta tatili diye iscileri azaltilar telefonlar susmuyo
anam bende hic birsey bilmiyommuhlama neydin ki:26:
hemsom konusamatik hic bugün
yasasin kötülük
Salatayı bol yiyebilirsin ki 4-5 çatalla sınırlamana gerek yok.
Bide çizelgende şu anki kilonu yanlış seçmişsin sanırım hedefte görünüyorsun.:26:
Akşam ne yiceksin bide.
nabiiiiimm gezıyorummmNabıyon kelebeğim uğramıyorsun çok
Canım çizelgen 50 kg olarak gözüküyor kuş tüyü mü olcan
Buraya resmi eklemiyim google a muhlama yaz çıkar
Bol tereyağlı, peynirli, kaşarlı, mısır unuyla yapılıyo.
Ekmek bana bana yiyosun.
Canım çizelgen 50 kg olarak gözüküyor kuş tüyü mü olcan
Spordan sonraki kas ağrılarını çok seviyorum mazoşist miyim neyim
Evet onu biliyorum ama mercimek çorbasından sonra hiç içimden gelmedi yemek birkaç çatal aldım bıraktım.Halnbuki salatayı çok severim beeen:):)
Aaaa nasıl düzelticem ben onu o zaman,anlatılana göre yaptım ama beceremedim o zaman
Akşam sadece domates,havuç,salatalık,kıvırcıktan oluşan bir salata yapıcam ve içine bir tatlı kaşığı zeytinyağı ve biraz da nar ekşisi koyup yicem.Hatta birazdan kalkıp yapıcam. 7-8 gibi bir portakal ve elma
Eğer bir açlık hissedersemde 3 kaşık yooğurt yiyip günü tamamlıcam:)
nabiiiiimm gezıyorummm
bu sayede ekstra yürümüş oluyorum.artı bırde egzersız yapıyorum.bakalım bu hafta degıl ama haftaya karsılıgını alırım umarım
sabahları yürüyüşe başladık çünküüü
aynısını ben sorcaktım,rüzgar savurmasın senı die
şaka bı yana,insan 77 kılo olunca 50 kılo abes gelıyo bize,kızın ne suçu var
anam bende hic birsey bilmiyommuhlama neydin ki:26:
:
Eveeet eveeettt 10 haziran haftası final haftam benim ve o zamana kadar 50 kg olmam lazımmmm benim...
Taaa kışın kısa kirli beyaz dantel bir elbisem var onu giyim gideceğim diye dolabımda etiketini bile kesmeden duruyo...O elbiseye anca 50 kilo olunca girerim:)
Bi deri bi kemik kalmak istiyorummmmmmmmm:):)
Eveet eveeet bende pek bii seviyorummm,Ama bu sabah o ağrılar yuzunden iki saat geç kalktım:):)
nabiiiiimm gezıyorummm
bu sayede ekstra yürümüş oluyorum.artı bırde egzersız yapıyorum.bakalım bu hafta degıl ama haftaya karsılıgını alırım umarım
sabahları yürüyüşe başladık çünküüü
aynısını ben sorcaktım,rüzgar savurmasın senı die
şaka bı yana,insan 77 kılo olunca 50 kılo abes gelıyo bize,kızın ne suçu var
Resme bakarak düzeltme yapabilirsin.
Havucun şeker oranı fazla diyette pek önermiyorlar:26:
Salata + corba + yogurt yesen süper olur bnce.
Eki Görüntüle 383668
Sabahları yürüyüş mucize gibi bak gör
Yürüyüşünü biraz hızlı ve geniş adımlarla yap ama kalp ritmini zorlasın canım biraz
bebeğim 50 kilo abes değil rüyaa rüyaaa hayaaal
offf dantel ve beyazkesin süper bi elbisedir
Evde odan varsa elbiseyi dolabın dışına görebileceğin bi yere as beybi gördükçe iştahın kaçar
Bende bi deri bi kemik kalmak istiyorum valla
offf dantel ve beyazkesin süper bi elbisedir
Evde odan varsa elbiseyi dolabın dışına görebileceğin bi yere as beybi gördükçe iştahın kaçar
Bende bi deri bi kemik kalmak istiyorum valla
Onu bende istiyorummmm artikkkkk beni sürekli takip eden kocaman Totomdan cok sıkıldım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?