70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de katılmak istiyorum bu gruba. ne yapsam durmuyor kilo almam bu sabah itibarıyla 72 kg gösterdi tartı en az 8 kg hatta 10 kg vermem lazım bana şans dileyin yol gösterin lütfen

iyiler teyzesi ellerinden öperler suzanım canım benim hala 73 kiloda mısın:26:
ben bi ara 70 kadar indim de bugün 71 çıktım zate eskisi kadar önemsemiom fena sayılmam artık da bi 60 olsam daha iyi tabiki yazı bekliyom bende oruç filan beli bişiler olur die

ben gidemiki toto çalıştıram
pötüş uyanmadan
mutfaktaki hoşbeşlerde gözüme gözüme çarpıp duruyorr offf dayanamıyorum parşembe perşembe

o kadar cok alinti yapiyom,sonra da ne yazcagimi unutuyom hosbes reklamlar da cikinca kanali degistiriyom bacim

bence de gir canim, o yillar sen okusan da okumasan da gecicek..en azindan kendini yetistirip,donanimli olursun..ekonomik ozgurlugunun olmasi cok onemli bu devirde

ekmekler nere gitti norammmbence gunde en azindan 1-2 dilim ekmek ye..cunku ekmek de bir bakima meyve ve sebze gibi vitamin kaynağıdır (B1, B6 ve niasin)
kactim dedim demin kizlar ama sizsizde kacamiyom
kapiyi kapatiyom ceyran yapiyo dedim öbür kadini devre disi biraktim
sira yanimdakinde onada müsil ilacimi koysam
seytan seni
Bende patronu kovmayı planlıyorum suzi
ben de bizim mudure haritayi gosterip,burdan yer begen kendine demek istiyommm
canim sabah kahve ile nasil doycaz yaa kahvaltidan sonra kahve iyi gidiyo ama ondan hemfikirizz ben yigilip kalirim walla,ara da yok:26:
su meshur elbisenin fotosunu cek de bi gorek yaww merak ettim
Benimde çok yok yaaa 1.68'im ben

Ah benn var yaaa bennn...ne hayallerimm varrrr:):) hiç anlatmimm hiiiiiiiççç
(

canim 1.68 boya 50 kilo cok az diil mi yaw:26: 58 olsan ideal bence,cirpi gibi olursun 50 ilee

ben de katılmak istiyorum bu gruba. ne yapsam durmuyor kilo almam bu sabah itibarıyla 72 kg gösterdi tartı en az 8 kg hatta 10 kg vermem lazım bana şans dileyin yol gösterin lütfen
burayi takip et canim ve yediklerini rapor ver yeter

selam kisceler! birazdan spora gidicem..gece yazarim buyuk ihtimalle..cok keyfim yok bugun..spor nasi gecicek bilmiyorum..yarin + cikmiyim yeter..opuyorum nannaktannn

umaycim alintilayamadim yazdigini da, babanla konus bence..surekli kocami elestirme adamin hevesini kiriyosun..biraz daha kibar ol de..o ben gibi seni anlamaz de,biraz babaya anlat durumu..benim babamda biraz oyledir..ben de babami uyaririm boyle durumlarda..en son damat kahve yap dedi,babama bi bakis attim..damadim sen cok guzel kahve yapiyorsun,lutfen kahve yapar misin bize demistiama napiyim damat cok kibar

hoşgeldinnnnnnnnnn

su meshur elbisenin fotosunu cek de bi gorek yaww merak ettim

canim 1.68 boya 50 kilo cok az diil mi yaw:26: 58 olsan ideal bence,cirpi gibi olursun 50 ilee

Ahahahah olurrrr çekeyimmmm:):):)

yokkk yokkk dilll benim toto kalkık filandır o yüzden göstermem:):):) zaten bi iki kilo alırım rayına oturdugunda:)

spor hocama göre hedef kilom 56-58 zaten

hoşgeldiiiiiiiiin

sende hoşgeldiiiiiiiiiin dün sana merhaba demedim sanırsam
nerdeymiş topiğin çıtırları bakiiiiiiiiiiiiim

Ehh pek farkımızz yokmuşş yaa haa 74 ha 77:):) 3 kg nın lafı mı olur:)
r:):)
hıc baslangıc kılon dıkkatımı cekmemıs o hal
bence 50 cok az,1.58 boya 0 beden olursun
benim asil hedefim 48 kilo canim boyum yok ben bi 48 olayim oho birsürü planim var mesela
kelebek künefe muhlama iskender :83::83::83:
48
hoşgeldın diyor ve topu topikin müdüresi Dilek e atıyorum
yokkk yokkk dilll benim toto kalkık filandır o yüzden göstermem:):):) zaten bi iki kilo alırım rayına oturdugunda:)

spor hocama göre hedef kilom 56-58 zaten
bence sen spor hıcanı dınle ve 55 de karar kıl derim

hoşgeldiiiiiiiiin

sende hoşgeldiiiiiiiiiin dün sana merhaba demedim sanırsam
nerdeymiş topiğin çıtırları bakiiiiiiiiiiiiim

hoşbuldummmmmmmmmmmm

hıc baslangıc kılon dıkkatımı cekmemıs o hal
bence 50 cok az,1.58 boya 0 beden olursun

bence sen spor hıcanı dınle ve 55 de karar kıl derim

1,58 değilim kiii 1,68'im:):):)

İnadım inat valla:) 50'yi göreceğim yıllar sonra:)

selam şekerler:80:
menüm
sabah
2 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
2 parça peynir
domates, roka, maydonoz
ara
2 hurma
1 avuç beyaz leblebi
öğlen
4 tane nuggets
salata
ara
1 kivi
akşam
1 kepçe mantar çorbası
1 tabak zeytinyağlı taze bakla
3 kaşık yoğurt

kızlar sölemesi ayıp annem kaşar loruyla kabak karnıyarık gibi yapmış fırında süper olmuş çokta hafif vicdan azabı duymadığım bi öğün oldu :)))

08:00
1 Türk kahvesi

10:00
1 Domates,
2 dilim peynir,
Maydanoz,
4 tane zeytin,
Ihlamur

12:00
1 avuç beyaz leblebi

14:10
Mantı usulü haşlanmış karnabahar ( 1 tk salça, bol pulbiberli sos, 3 yk yoğurtla ),
Zero

16:10
1 Türk kahvesi,
3 tane tahıllı etiform bisküvi

19:30

3 yk pırasa,
3 yk yoğurt,
Salata,
1 tane ufak biber

3.5 litre su,
3 kupa bitki çayı,
45 dk yürüyüş,
100 yarım mekik

Son düzenleme:
dileeeeeeeeeeeek bak geçmişi karıştırdım ne buldum
Günaydın kızlar.
Hepiniz inş. kilo vermişsinizdir.
Ben bu hfta fenalardayım.

Başlangıç kilo: 86
Geçen hafta : 73
Bu hafta: 72.9
Giden: 100 gramcık
Toplam Giden: 13.1 kilocuk
he he he kız sen bir zamanlar benimle aynı kilodaymışın insanın inanası gelmiyor

bu da benim ilk mesajım topiğe. ay çok güldüm kendime ne depresif yazmışım öle ilk naf slmlamış beni sonra dileeeeek sonra da tuba tabii suzi de uzun alıntılarının içine katmış beni. 2-3 gün sadece dilek konuşmuş benle
ah ah ekimde gelmişim topiğe tarih oldu nisan ben hala kilo verememiş biri olarak utanaraktan kaçim bari

Son düzenleme:

güzel menü baby
vayy yürüyüşler yapılmış, mekikler çekilmiş

Vayyyy beee nerdeennn nereye
Onun 78-79 lu versiyonu da vardır.

güzel menü baby
vayy yürüyüşler yapılmış, mekikler çekilmiş

Yarına kaç çıkıcam merak ediyorum ben ya

oy oy canlar. saat 19dan beri geçmişi okuyorum. maşallah bize maşallahh

Kalori sepetinden bakıyorum ben.
Aralarda 1 kuru incir, 15 badem, 10 fındık, 1 tane kivi, greyfurt vs tüketbilirsin.
Ara öğün 100 kaloriyi geçmicek ama

ya diyetisyenim 2 hurma 2 ceviz yazmış. hurma yoktu evde ne götürsem bilemedim. 4 kayısı 2ceviz yedim... bi de 3 tane form çubuk yedim umarım 100ü geçmemiştir... :26:

canım menün iyi belki dünkü keki telafi edersin biraz egzersi yap
ya ne sınavı seni bu kadar stres yapan merak ettim ??

menün iyi canım...
bu arada benim de rakibim yooook. bana rakip olur musun ?? bu hafta giricem listeye sanırsam...

fotolara baktım cici
bence çok iyi . az kalmış taşşş gibi olmana şuan sadece balık etli derler ya öyle görünüyosun. 1-2 aya kadar bence manken olursun

canım kilo vermenin hormonlarla da çok alakası var. eğer çok kafana takılıyorsa bir test yaptır derim ben. istersen yaptırman gerekn testleri de yazabilirim sana

zor oluyor tabi bayaa.bazen krizlere girebiliyor insan 1 hafta sonra alışıyorsun... ama dayanamazsan 1tk bal yiyebilirsin saat çok geç olmadığı sürece. hatta içine de 1çk zerdeçal karıştır.hurma,incir,erik vs de işe yarayabilir.

bencee geçmişi bir kenara bırakıp yarına odaklann yarın nasıl olmak istediğini düşün ve başaracağına gönülden inan herşeyin başı inanmak da.

niye üzüldün moralini bozdun kii bence kötü değil. sabırlı ol bence biraz ve sakın vazgeçme vazgeçtiğin zaman hiç veremeyeceğini unutma hatta alabileceğini bile...
pes etmek yoooook

tebrik ederim seni böyle bir karar verdiğin için. gerçekten çok yerinde bir karar vermişsin ve eşinin de bu konuda destek vermesi çok güzel

kızlarım alakasız bi soru ama bana cahil diceksiniz ama özel msj nası atılıyooo yarın için hazırlıklı olayımm ilk defa özel msj atcam oda diloş sana yarınn :)
bu kadarmı salak olunur elif

ya şimdi sen söyleyince farkettim kiiii... şimdi yarın kilo bildirimini özel mesajla puccaya mı bildiriyoruz ?? ben buraya yazıyoruz sanıyordum...

oh oh afiyet olsuun gitti tüm yağ kütleleriiii

nuggets olmasa iyiydi sankim ama yine de güzel

ooooooohhh afiyet bal şeker olsun fakat yağ olmasııın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…