cok sükür canimcocuklar nasil yusuf berat iyilermi
hadi isallah canim isallah benim arkadasda cagiracak zamani buldumama cok uygun markali seyler h&m orsay pimkie elbiseler etekler pantolonlar hepsi 5 euro yani 10 tl normal fiyatlari 30 üzeri kadin oranin kolunda calisiyormus dombik dombik elbise secmeye gidiyom
ben gidemiki toto çalıştıram
pötüş uyanmadan
mutfaktaki hoşbeşlerde gözüme gözüme çarpıp duruyorrofff dayanamıyorum parşembe perşembe
Kizlar belki anlatmadım ben yurtdisinda doğdum büyüdüm 2005 senesinde Bursa'ya gelin geldim...şimdi isin aslı su...
Almancayı süper biliyorummm fransızca İngilizce ve yani sıra İtalyanca biliyorum....bugün düşündüm ki neden Almanca öğretmeni olmuyorum ki...yasım 25 daha önümde uzun yıllar var...cocuklarda büyüyor...artık kendim icin bişeyler yapmamin vakti geldi diye düşünüyorum evde otur otur nereye kadar....
Şimdi seneye osym girmeyi düşünüyorum sonucu iyi olursa Bursa'da ikamet ettigi. İcin uludag Üniversitesi yabanci dil Almanca yüksek lisans okumak istiyorum oda 3 sene sürüyor...kizlar yorumlarınızı bekliyorum kendime güveniyorum açıkcası kocama konuştum tam destek yanımda geç bile kaldın diyo.....siz ne düşünüyorsunuz??????
ekmekler nere gitti norammmSabah:
1 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
5 siyah zeytin
5 yaprak tere
Ara:
10 adet leblebi
1 yeşil çay
Öğlen:
Akdeniz salata
1 kutu zero
Ara:
1 yeşil elma
1 yeşil çay
Akşam:
1 kase yoğurt
1 bardak çorba
1 büyük kase salata
Toplamda : 2 lt su + yarım saat yürüyüş
kactim dedim demin kizlar ama sizsizde kacamiyom
kapiyi kapatiyom ceyran yapiyo dedim öbür kadini devre disi biraktim
sira yanimdakinde onada müsil ilacimi koysam
ben de bizim mudure haritayi gosterip,burdan yer begen kendine demek istiyommmBende patronu kovmayı planlıyorum suzi
canim sabah kahve ile nasil doycaz yaa-İki haftada 9 kilo-
1.gün
Sabah: İstediğiniz miktarda şekersiz kahve
Öğle: 2 haşlanmış yumurta biraz tuz
Akşam: 1 büyük biftek ızgara yada tavada tavada 3 biftek+yeşil salata+salatalık
2.gün
Sabah: Şekersiz kahve+1 sandeviç
Öğle: 1 büyük biftek+yeşil salata+salatalık
Akşam: İstediğiniz miktarda haşlanmış dil yada dana eti veya tavuk
3.gün
Öğle: 2 haşlanmış yumurta+yeşil salata+domates
Akşam: İstediğiniz miktarda haşlanmış dil yada dana eti veya tavuk
4.gün
Öğle: 1 haşlanmış yumurta+1 tane havuç
Akşam: 1 biftek+yeşil salata
5.gün
Sabah: Şekersiz kahve+limonlu havuç
Öğle: Balık buğlama+domates
Akşam: 1 biftek+yeşil salata
6.gün
Öğle: Tavuk ızgara
Akşam: 2 haşlanmış yumurta+1 tane havuç
7.gün
Sabah: Limonlu çay
Öğle: 1 ızgara biftek+meyve
Akşam:Seçim sana ait ya et yada yumurta
Ertesi gün baştan yeniden başlanır 2 hafta sonunda 9 kilo verilir normal yeseniz bile 3 yıl boyunca verdiğiniz kiloları geri almazsınız.
Eğer vücudunun şekle girmesini istiyosan yanında spor yapmanıda öneririm.
Günde 8 bardak su içmelisin.
Akşam yemeğini 19.30'dan sonra yersen eğer yediklrini eritemezsin.
Ben 2 haftanın sonunda 6 buçuk kilo verdim :)
Kizlar bunu basarı öyküleri bölümünde buldum bunu uygulicam bakalimmmm....verenler olmuş biraz az tabi sabah kahvaltısı hiç yok gibi ama Yarin baslicam bakalimmmm becerebilecekmiyim....:18::18:
Başarılar şimdiden :)
su meshur elbisenin fotosunu cek de bi gorek yaww merak ettimVallahi kendi elbisem diye söylemiyorumm çokk güzeldirrrrr:)Hatta salı günü ne zamandır üzerine dantel bir kemer aradığım kemerinide buldum kahverengi deriden fiyonku filanda varr şimdi sıra içine girebilmekte:)
Bendeeeee bendee bendeeeee
Var ama kıyamam ki o elbiseye:) tozlanır mozlanır,ben sakarımdır oje damlar ruj sürülür,fondöten bile fışkırabilir yani:):):):)
Ahhh ahhh aynı dertten müzdaripizz yaaa bende de maşallaaaahhh biii varr başka bir şey yok:)belden yukarıda hafif bi göbek hepsi ooo tek sorun o basenlerrr ahhh ahh ahhh
Benimde çok yok yaaa1.68'im ben
Ah benn var yaaa bennn...ne hayallerimm varrrr:):) hiç anlatmimm hiiiiiiiççç
(
burayi takip et canim ve yediklerini rapor ver yeterben de katılmak istiyorum bu gruba. ne yapsam durmuyor kilo almam bu sabah itibarıyla 72 kg gösterdi tartı en az 8 kg hatta 10 kg vermem lazım bana şans dileyin yol gösterin lütfen
ben de katılmak istiyorum bu gruba. ne yapsam durmuyor kilo almam bu sabah itibarıyla 72 kg gösterdi tartı en az 8 kg hatta 10 kg vermem lazım bana şans dileyin yol gösterin lütfen
su meshur elbisenin fotosunu cek de bi gorek yaww merak ettim
canim 1.68 boya 50 kilo cok az diil mi yaw:26: 58 olsan ideal bence,cirpi gibi olursun 50 ilee
hoşgeldiiiiiiiiinben de katılmak istiyorum bu gruba. ne yapsam durmuyor kilo almam bu sabah itibarıyla 72 kg gösterdi tartı en az 8 kg hatta 10 kg vermem lazım bana şans dileyin yol gösterin lütfen
sende hoşgeldiiiiiiiiiin dün sana merhaba demedim sanırsamhoşgeldinnnnnnnnnn
Ahahahah olurrrr çekeyimmmm:):):)
yokkk yokkk dilll benim toto kalkık filandır o yüzden göstermem:):):) zaten bi iki kilo alırım rayına oturdugunda:)
spor hocama göre hedef kilom 56-58 zaten
hıc baslangıc kılon dıkkatımı cekmemıs o halEhh pek farkımızz yokmuşş yaa haa 74 ha 77:):) 3 kg nın lafı mı olur:)
r:):)
48benim asil hedefim 48 kilo canimboyum yok ben bi 48 olayim oho birsürü planim var mesela
kelebek künefe muhlama iskender :83::83::83:
hoşgeldın diyor ve topu topikin müdüresi Dilek e atıyorumben de katılmak istiyorum bu gruba. ne yapsam durmuyor kilo almam bu sabah itibarıyla 72 kg gösterdi tartı en az 8 kg hatta 10 kg vermem lazım bana şans dileyin yol gösterin lütfen
bence sen spor hıcanı dınle ve 55 de karar kıl derimyokkk yokkk dilll benim toto kalkık filandır o yüzden göstermem:):):) zaten bi iki kilo alırım rayına oturdugunda:)
spor hocama göre hedef kilom 56-58 zaten
hoşgeldiiiiiiiiin
sende hoşgeldiiiiiiiiiin dün sana merhaba demedim sanırsam
nerdeymiş topiğin çıtırları bakiiiiiiiiiiiiim
hıc baslangıc kılon dıkkatımı cekmemıs o hal
bence 50 cok az,1.58 boya0 beden olursun
bence sen spor hıcanı dınle ve 55 de karar kıl derim
selam şekerler:80:
menüm
sabah
2 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
2 parça peynir
domates, roka, maydonoz
ara
2 hurma
1 avuç beyaz leblebi
öğlen
4 tane nuggets
salata
ara
1 kivi
akşam
1 kepçe mantar çorbası
1 tabak zeytinyağlı taze bakla
3 kaşık yoğurt
he he he kız sen bir zamanlar benimle aynı kilodaymışın insanın inanası gelmiyorGünaydın kızlar.
Hepiniz inş. kilo vermişsinizdir.
Ben bu hfta fenalardayım.
Başlangıç kilo: 86
Geçen hafta : 73
Bu hafta: 72.9
Giden: 100 gramcık
Toplam Giden: 13.1 kilocuk
bayanlar 76 kiloyum delimek üzereyim denemediğim yöntem kalmadı bande 38 beden olmak istiyorum
özel bir yönteminiz var mı sadece herkes ne yediğini ne kadar zayıflamak istediğini falan mı yazıyor anlamadım
ilaç, diyet kür macun haplar spor diyetisyen nette yer alan her zayıflama şeyini denedim olmuyor vücudum iflat etti sanırım artık az yesem de kilo vermiyor hatta sebepsiz alıyorum delirecem delirecem yada delirdim bilemiyorum artık(((
ay bir yöntem bir umut((
08:00
1 Türk kahvesi
10:00
1 Domates,
2 dilim peynir,
Maydanoz,
4 tane zeytin,
Ihlamur
12:00
1 avuç beyaz leblebi
14:10
Mantı usulü haşlanmış karnabahar ( 1 tk salça, bol pulbiberli sos, 3 yk yoğurtla yapılmış sos ),
Zero
16:10
1 Türk kahvesi,
3 tane tahıllı etiform bisküvi
19:30
3 yk pırasa,
3 yk yoğurt,
Salata,
1 tane ufak biber
3.5 litre su,
3 kupa bitki çayı,
45 dk yürüyüş,
100 yarım mekik
dileeeeeeeeeeeek bak geçmişi karıştırdım ne buldum
he he he kız sen bir zamanlar benimle aynı kilodaymışın insanın inanası gelmiyor
bu da benim ilk mesajım topiğe. ay çok güldüm kendime ne depresif yazmışım öle ilk naf slmlamış beni sonra dileeeeek sonra da tuba tabii suzi de uzun alıntılarının içine katmış beni. 2-3 gün sadece dilek konuşmuş benle
ah ah ekimde gelmişim topiğe tarih oldu nisan ben hala kilo verememiş biri olarak utanaraktan kaçim bari
güzel menü baby
vayy yürüyüşler yapılmış, mekikler çekilmiş
Vayyyy beee nerdeennn nereye
Onun 78-79 lu versiyonu da vardır.
Yarına kaç çıkıcam merak ediyorum ben ya
az kaldı sık dişininiiii
ama ben senin sandığın kadar ekside çıkmıcam onu biliorum:18:
Çıkıcaksın meleğim evrene ve tartıya pozitif enerjilerini gönder.
Kalori sepetinden bakıyorum ben.
Aralarda 1 kuru incir, 15 badem, 10 fındık, 1 tane kivi, greyfurt vs tüketbilirsin.
Ara öğün 100 kaloriyi geçmicek ama
günaydın kızlarr ,gözlerimden uyku akıyor resmen ,gece bir sağa bir sola ıı-ıh uyku uyuyamadım uyusam bile aklımda hep sınavla ilgili bir sürü soru işaretleri ,çok huzursuzum bu sınavdan dolayı offffff bunaldım iyice vallahi ,gece bir güzel oturdum hüngür hüngür ağladım kocişde tabi hemen destek oldu sağolsun ,her sınavda bu stresi yaşıyorum ama bu sınavda iyice berbat oldum yaaa
dileğim fotolarını gördüm canım gayet güzel kilo vermişsin bacaklar falan gitmiş maşallah ,bu arada spor hareketlerinde biraz daha kol hareketleri çalışırsan kollardanda muhakkak gidecektirhedefe az kaldı canım ha gayret biraz daha bu arada saç rengin kesim şekli çok hoş ,aşşırı derecede beğendim (bende mi kestirsem saçlarımı acep :44: )
neyse dün benim sadece şöyle bir kaçamağım oldu onunda kaç kalaori olduğunu anlamadım arkasında yazanlar şöyle :
enerji (kcal)425/1781 100 gr da
benim yediğim şey net ağırlık 30 gr.ülker dankek dilim meyveli :18::18::18::18:
sizce ne kadar kalorili bu :44:
bugünkü menüm
sabah
domates,salatalık,kk peynir,çay,1 dilim ekmek ,4 siyah zeytin
ara
elma
öğlen
tarhana çorbası ve cacık
ara
2 tane hurma
akşam nesfit
bir günüde böylle bitirebilirim inş.
günaydın kızlar hemen bu günkü menümü paylaşayım
kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
5 tane zeytin
1 kk peynir
5 ince dilim salam
2 bardak şekersiz çay
ara öğün :
10 tane fındık
öğlen:
bolca haşlanmış brokoli
ve domates
ara öğün:
bir kase yağsız yoğurt
akşam yemeği:
bolca kıvırcık ve maydonoz
benim listemde ekmek ve şeker içeren birşeyler yok ( şekerli şeyleri pek fazla sevmem o yüzden şekerli türden bişey eklemedimasıl kilo almamın sebebi ekmek.... bu yüzden ekmeği sıfırlamaya çalışıyorum kızlar ben kaçıyom sporumu yapayım gelirim yine böyle tek başıma rejiim yapmak zor geliyo bir rakibim olsaydı keşke
selam şekerlerrr:80:
son halimden albüm yaptım
fotoları dün gece ve bugün çekindim
sıcak sıcak yani
dilekkk beyaz pantul değil ama beyaz etekle foto çekindimmm
ve fotolarıma bakınca hala dobiç olduğumu düşündüm
insan kendisi anlayamıyor kilosunu
selam çıtır hatun adayları nasılsınız.yaklasık 10 gunden berı duzenlı olarak gıremıyorum kk ya.ama bu arada bazen yemek yemegı unutsamda hıc cısss yapmadım.buyuk bır ıhtımalle yarın - lerde olucam cunku reglıde bıttı. bu arada aksamları aerobık ve plates e basladım dun ılk gunumdu bu gece sankı yatak batıyormus gıbı geldı hıc uyuyamadım o ne oyle heryanım agrıyor.bıde ben spor yapıyorum dıyordum ama kadın fena calıstırdı.bıde hocanın kaslarına baktım bıde benım yanyaglarıma offfffffffff çok kotu ya.bıde arkadasım kocarıkarı benzetmesı gelıyor aklıma .neyse toparlayacagım.bu arada sıze bırsey sormak ıstıyorum ben ıkı aydan berı dıyettyım sadece 4,5 kg verebılmısım a:26::26::26::26::26::26:ama ekmek seker hamur ısı tatlı vb.falan hıc koymuyorum agzıma gunde2-3,5 lt su ıcıyorum. yanı bugun hafta sonu odullendıreyım bıle demıslıgım yok ama bukadar az kılo vermemın sebebı ne olabılır.bı doktoramı gozuksem bu konuda fıkrınıze ıhtıyacım var.kendınıze ıyı bakın ıyıkı varsınız....
ben geldim ama herkes kaçmış
sanırım kızımda benimle beraber diyete başladı oda yemiyor
yemekyi biraz kısabiliyorumda talı işini nasıl yapacam bilmiyorum çok seviyorum hepiniz gibiama sizler nasıl başa çıkıyporsunuz tatlı isteğiyle
ya kizlar bakin ne dicem
Benim herzaman kücük bir takvimim olur , randevularimi .. yazarim .Birde arada kilo vermeye karar verdimmi tartilir yazardim.Tabi onunla kalir kilo flan veremezdim.Neyse bir bakayim dedim eski takvimlere ben en son 79 kiloyu görmüstüm diye hatirliyorum ama nezamandan beri böyleyim bilmiyodum :26:ya insan gercekden fark etmiyo nezaman nekadar kilo aldigini .Gecen buldum takvimleri baktimoldum cünkü 2011 de kilo ile ilgili bisey yazmamisim ama 2008 2009 da 68 67 lerdeyim ben ya .Yani ben 1 2 senede 10 kilo almisim :26: aslinda sevindimde ozaman vermemde kolay olur diye 67 68 de az degil ama resimlerime baktim 2 3 sene önceki resimlere yine oldum ne toto ne göbek ay ben ne ara böyle olmusum .Zaten bana diyolardi hic 68 gibi degilsin diye :26:
Bende bayadir 79 lardayimda yeni fark ettim felan saniyorum :26:Ama ben ilk defa gecen yaz duydum kilo almissin felan gbi seyleri .Hatta ablamlar kizdi bana :26:bu ne hal diyekocis de yeni yeni baslamisti ver demeye :26: o zaman aslinda iyice dikkat etsem cabuk veririm dimi :26:
bi gaz verin kizlar ya bi el atin biseyler deyin :26:.
:26:
Gunaydinnnnn kizllaarrrrrr dayanamadım tartildimmmmm
69.9 ciktimmmmmmm ya daha fazla veririm diye düşündümmmm niye böle oldu yaaaaa sevinmedim bile
Ben bu iddayı kaybetcem yaaa günler vizir vizir geciyoooo bende yerimden sayiyorummmm...kaçamak yapmadım bile bu hafta....niye böyle oldu kiiiiii
Vere vere 300 gr vermişimmm yahu
Offf kizlar bana yardım edin nolurrrr yaaaaa pes etmek istemiyorummmmm dikkatte ediyorummm sorun nerde ki??????
Kizlar belki anlatmadım ben yurtdisinda doğdum büyüdüm 2005 senesinde Bursa'ya gelin geldim...şimdi isin aslı su...
Almancayı süper biliyorummm fransızca İngilizce ve yani sıra İtalyanca biliyorum....bugün düşündüm ki neden Almanca öğretmeni olmuyorum ki...yasım 25 daha önümde uzun yıllar var...cocuklarda büyüyor...artık kendim icin bişeyler yapmamin vakti geldi diye düşünüyorum evde otur otur nereye kadar....
Şimdi seneye osym girmeyi düşünüyorum sonucu iyi olursa Bursa'da ikamet ettigi. İcin uludag Üniversitesi yabanci dil Almanca yüksek lisans okumak istiyorum oda 3 sene sürüyor...kizlar yorumlarınızı bekliyorum kendime güveniyorum açıkcası kocama konuştum tam destek yanımda geç bile kaldın diyo.....siz ne düşünüyorsunuz??????
kızlarım alakasız bi soru ama bana cahil diceksiniz ama özel msj nası atılıyoooyarın için hazırlıklı olayımm ilk defa özel msj atcam oda diloş sana yarınn :)
bu kadarmı salak olunur elif
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
5 siyah zeytin
5 yaprak tere
Ara:
10 adet leblebi
1 yeşil çay
Öğlen:
Akdeniz salata
1 kutu zero
Ara:
1 yeşil elma
1 yeşil çay
Akşam:
1 kase yoğurt
1 bardak çorba
1 büyük kase salata
Toplamda : 2 lt su + yarım saat yürüyüş
selam şekerler:80:
menüm
sabah
2 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
2 parça peynir
domates, roka, maydonoz
ara
2 hurma
1 avuç beyaz leblebi
öğlen
4 tane nuggets
salata
ara
1 kivi
akşam
1 kepçe mantar çorbası
1 tabak zeytinyağlı taze bakla
3 kaşık yoğurt
08:00
1 Türk kahvesi
10:00
1 Domates,
2 dilim peynir,
Maydanoz,
4 tane zeytin,
Ihlamur
12:00
1 avuç beyaz leblebi
14:10
Mantı usulü haşlanmış karnabahar ( 1 tk salça, bol pulbiberli sos, 3 yk yoğurtla ),
Zero
16:10
1 Türk kahvesi,
3 tane tahıllı etiform bisküvi
19:30
3 yk pırasa,
3 yk yoğurt,
Salata,
1 tane ufak biber
3.5 litre su,
3 kupa bitki çayı,
45 dk yürüyüş,
100 yarım mekik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?