70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eksileri görmesen geldiğin yok tuğbacım yaa
daha sık gelde muhabbet edek

bugün yok sanırım kuzey güney
neden acaba?
ya canım şaka gibi geliyo belki herkeze ama cidden çocuklardan gına geliyo zaten tüm gün,ben benci oldular birine bişey yaptırsam öteki ben yapıcaktım diye kendini yerlere atıyo,ona yaptırsam diğeri aynısınıkafayı yiyorum,e bi ara buraya gelip sevincimi paylaşıyorum osırada kimseler olmuyo bazen,siz gelincede ben olmuyorum denkleşemiyoz napak,hayat sıktı iyice,heleki şu iddaa yüzünden aklım fikrim diyettir tartıdır bıktıııımm:84:içim dışım lahana oldu:111::120:
ama sabrın sonu selamettir:125::128:

seni ben çok seviyorum canım suzim yaa,valla bak içimden geldii
tatlı bişi canım içi de krema dolu
dur foto ekliyim
kız mona gebertirim seni,bu fotoda ne böyle yapılırmı bana buyaaa:84:,hayatımda vazgeçemediğim uğruna nelerimi feda edebiliceğim en sevdiğim tatlı buuu :84:ağlamak istiyorum gece gece görmez olaydım
tuğba geldi gitti

kıııııız bizi beğenmedinmi yoksaaaaa
benmi gelmişim biara,yokcanımya kk'nın kapalı olduğu an yokki evde kimbilir nerlerde sürtüyomuşumdur,kk açıkken
güzeeeeeeelllltam bana göreee
yatmadan önce son

varmı isteyen

Eki Görüntüle 388391
sanada şurdan bi çakmazsam bu gece uyuyamam mineeeeeacıdımı hıh acıdımı söyle,evetacımıştır kesin,işte bu resmi görünce benimde içim öyle acıdıııı

dün yazmıştım

akşamda lahana çorbamı içtim yarım lt'lik bardağımlabaşkada bişey yok,1bardakta yeşil çay içmiştim 8bardakta su içebildim günüm böylebitti,ve 58.4tüm dün sabah başladığımda1.günüm bitti ve ben 900gr vermişim,57.5 çıktım,ama 57.1 kg'nin altına inersem cidden lahana işe yarıyo diycem eğer inemezsem düğünde yediklerim akşam yemeklerinde fazla kaçırdıklarımdaki fazlalığı attım diycem,çünkü 57.1dim geçen hafta biliyosun oyüzden,yarın kaç olucam merakla bekliyorum napiyim:18:

ve bugün

evet dün bunları yazmıştım ve bugün diyorumki lahana cidden işe yarıyor,bugün 56.9u gördümya bakalım yarın ne görücem çünkü bugün akşam lahanadan önce saat 7de 3tane farklı gofret yedim amanin durmadi pis boğazım

Son düzenleme:

Sabah olmamışş çikilatammm.
Havuçta şeker oranı fazla bide.
Bide 15 tane badem keserdi seni fınduk fazla kaçmış.
Gel artık akşamları boşver geçmişi.

Süpersin Tuğbik azmin elinden birşey kurtulmuyor.

eksileri görmesen geldiğin yok tuğbacım yaa
daha sık gelde muhabbet edek

bugün yok sanırım kuzey güney
neden acaba?

Bilemedim ki.:26:
Sinir oldum ama.

Akşamki aran haricinde güzel Minecim
İnsaallah yarın güzel bi rakam görüceksin.

Kepek ekmeği kansızlık yapıyor..
Çavdar veya buğday ekmeği yemelisin.
Öğlende yemek yok.:26:

Günaydın kızlarrrr
Yarın Cuma malum.
Bugün yediklerinize daha bi dikkat edin.:82:
Yarın saçınızı başınızı çekmiyim.:76:
Dün akşam menümü yazmıştım ama akşam boş kalmıştı.
Akşamda 1 tane dolma biber,salata, yoğurt yidim.
:103:Hepimize güzel birgün olur inşaallah.:103:

Günaydınnnnnnnnnnn
Yarın sabahtan bildirim yapıcaz demi şekerim bu sabah geç kaldım tartılamadım yarın
sabah ne olacak çok merak ediyorum
bende dün akşam kocaman bi tabak yapsız yuzsuz karnabahar yemeği yedim 3-4 kaşıkta cacık

sabahta hemen 5 kaşık nesfit attım ağzıma sütü diktim çıktım evden

ekranı donuyordu canım 15 gün içinde koşulsuz değişim yapıyorlardı bende garantiye gitmesinden se sıfırlansın dedim. ama aynı model yokmuş ellerinde bekliyorum gelince haber verecekler.

bende doymuyorum suziiiii neoldu anlamadım akşam patates yemedim oh dayandım dye sevinirken eşim pasta diye tutturdu alınca eve tabii yarım dilim adar dayanamayıp yedim. hemde akşam akşam yaaaa
aaaaaaaah aaaaah bizde yurtta gece kahvaltıları yapardık. saat 22 ibi başlaar 2-3 e kadar tıkınır oyun oynardık sonra sabah okula gitmezdik ah ah ne güünlerdi. orada öğrendim ben çoğu atıştırmalığı

günaydın kızlaaaaaaaar yeni bir gün... dün akşam ki pasta ile bu haftaki emeklerimi yedim yani kendmi tebrik ediyorum. artık 100-200 ya veririz yada aynı kalırız sonra da annemler burda zaten benim 69 taaaaaaaa temmuza kadar uzayacak b u bahanelerle

Günaydın çekirgeee.
Aferim geç kalmış olsan da tıkıştırmışsın bişiler
Yarın sabah bildirim yapıcaksın bu hafta listedesin hadi bakalım.

Günaydınn Blackkkkkkkkkkkkkkk
Kafanaaa vuraabilerrrrmiyiimmmmmmmm?

Bu sefer kazanacaksın iddiayı

Afiyet olsun şeker, toparlarsın sen.

Selam canım, tatil bitti mi?

tatlı bişi canım içi de krema dolu
dur foto ekliyim
Kız kız bu yapıulır mı, canı çekivercek olanlar var??

Şimdi biliyosunya hatalarını önemli olan farkında olmak.

İnsan hayatı monotonlaşınca mı yemeğe sarıyor acaba? Sen böyle deyince ben de bunu düşündüm, bekarken çoğunluğumuzda kilo problemi yoktu sonuçta. Evlenince, bir de çocuk doğurduysan yağ bağlıyorsun.

Sakın ola dönme zaten bu saatten sonra. Hep çıtır kalalım, inşallah. Yiyip yiyip zayıf olalım

günaydın fıstıklar

orticim bak sözümü tutup sabah sabah menümü paylaşıyorum

sabah
1,5 halka tatlı
ara
8 fındık
7 badem
öglen
ızgara tavuk
salata
ayran
ara
2 tane eti form yulaflı
3/4 tane fındık,
akşam
2 kaşık yogurtlu kereviz
2 fincan sütlü neskafe
1 elma
ara
1 bardak süt

30 dk leslie
3 fincan yeşil çay
1 fincan form cayı
3 lt su

Hadi bakalım inşallah olacak.

Günaydın canım,
İnşallah hepimiz eksileri görürüz yarın.

Sabah sabah tatlı mı:26:

Herkese günaydınlarrr,
Güzel ve kaçamaksız bir gün diliyorum herkese. Umarım yarın herkes tartıda istediği rakamı görür, 300-500 de olsa, ekside olabilmek tüm ümidimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…