suzicim dilekcim şunu diyeyimm...hala 79 topiğind eolduğuma göre hamdolsun 80ni geçseydim 80lere kaydolurdum belki
ya eski kilomu unjtmamışındır seni onun üstüne 3ekle işte...:)))
İş bitti ben çıkar kızlar..
Arkadaşa gidicem kepekli makarna + salata + zero falan var.
Özel menü istedim.
Öpüyorum sizi h.sonu diye çok kaçırmayın.
aynenn benimde kaynımın haziran sonu düğün var azzz kaldı ben dobişim bide üstüne verdiğimden geri aldım sinir oldum acil toparlanmam
şart yaa...
anaaam inanamıyoruum dileek süpersiiiin!!!
canımm 5li kiloların hayırlı olsuun hadi bakalım böyle devamm :)
kilo verenleri teker teker alnından öpüyorumm kendimi dee :)
kilo veremeyenleri kilo vermeye devam ediyorummm:)
kilo alanları da alnından öpüyorum. toparlanııın !! :)
realincir tüm hemcinslerini seviyoree :)
slm kızlar bomba gibi geldim ben neynişim be kocişe kök söktürdüm küs dura dura zerre kadar taviz vermedim dün akşam kalbime parmağını vura vura bu kalp benim sen benimsin bir yere gidemezsin diye üzerime yürüdü barıştık bu moralle bu hafta kesin 3- 5 kilo veririm
ayyy barışmanıza çok sevindim gerçekten erkeklere arada böyle çektirmek gerekiyor sanırım ,geçen akşam benimde bazı konuşulanlardan dolayı kıskançlık duygularım kabarmıştı yüzü sürekli gülen ben birden kocişin yanında somurtmaya başlamışım farkında olmadanama bizimki hemen sarıldıı o kızdan 10 tane gelse yinede seni kimseye değişmem canımın içii diye bağıra bağıra söylediii bu kadar kıskanılcak bir durum yok ortada dedi eğer o kızdan yana bir ters davranış görürsem zaten senden saklamam dedi pek bir sevindirik oldum
ayy bende herşeyde kocişe bağılom konuyu ama herkes sevsin kocasınıda aynen böyle paylaşalım burda
alemsin kız aşk böceee
arada aşk kelebekleri geliveriyor kız banasıkılmıyorsunuz dimi benden anlatıyorum aşk hayatımızı diye, eğer rahatsız olan varsa anlatmam bir daha
Selamlar ben geldimNe zamandir takip edemedim :85:
hoşqeldin cnm..
Hb canim tsk ederim. Nasil gidiyor diyet :)
ehh iyi diyelim iyi olsun..
dün biraz annemlerde kaçamak yaptım
buqün toparlamaya çalışıyorum
senin nasıl qidio? 6 ları qörmene az kalmış maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?