70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

http://www.kadinlarkulubu.com/sitede-yasadiginiz-sorunlar/506089-smile-kullanamiyorum.html

Küçüğüm hoşgeldin bak burada anlatıyor bebeğim, bende de yoktu

Ayyy kuaförcüğüm yoğunmuş eve gönderdi 1 saat sonra uğra dedi tamam dedim bende eve koştum

İyi ki karşı binamızda

Son düzenleme:

Bir daha menülerinde kraker simit veya poğaça gibi şeyler olmasın tamam mı bebiş , yolun çok başındayız biz 70 üstü dobiçler olarak , şu an onları yemeğe hakkımız yok ... .. Az yiyip doymadığımız gibi koca tabak yemeğin kalorisini alıyoruz çünkü...

Özellikle kraker ve bisküvi gibi canavarların , internet üzerinden kalorilerine bi bak derim yada ambalaj da yazar ona da bak bi daha zor yersin

Hoşgeldin beybi

İlk olarak gün içerisinde yediğin herşeyi not al ve günlük menülerini bizimle paylaş...

Diyetteyim aşırı dikkat ediyorum diyorsun ama örnek olarak nasıl besleniyorsun mesela

Buraya vakit ayırırsan herşey zamanla çözülecektir, burada kimse diyet yaparak kilo vermiyor canım emin ol

Kesinlikle haklısın ama maalesef dershane okul derken etrafta simit, poğaça, fast food yiyecekler dışında bişey bulamıyorum. O zaman ben bundan sonra meyve falan götüreyim yanımda? Bugün deli gibi meyve yedim zaten çok sorun olmaz değil mi meyveden? Suyu da az içtim.

Canım tam buğday ekmeği al eve sandviç yap, meyve götür, bi avuç badem, fındık vs. al, form bisküvisi al çantanda dursun ...
İlk haftalarda mutlaka zorlanacaksın, ben simit manyağıyımdır bi de ankarada oturuyorum benim her tarafım simitçi...

Foruma ilk geldiğim hafta yarım simit götürdüm ve susamın kalorisini öğrendikten sona oturup ağladım...

1 aydır fln simit yemiyorum ve şu an canım istmiyor, kendine zaman ver , 1-2 hafta sonra yemek istemiceksin..

Haa arada yenmeyecek mi bunlar, tabi ki yicez ama şu an yenmeyecek evet

ŞUNU UNUTMA KÜÇÜĞÜM, Bİ KERE GÜN İÇİNDE İPİN UCUNU KAÇIRIRSAN GERİSİ GELİYO, MİĞDEMİZ BUNA ENGEL OLACAK KADAR KÜÇÜK DEĞİL..

Son düzenleme:

Evet susam çok fena ya. Kendi küçük kalorisi büyük. Dikkat edicem bundan sonra.

Sabah:

2 dlm tam buğday ekmek
2 kibrit kutusu peynir
1 tutam maydanoz
1 ince dilim kaşar

Ara:

1 yeşil elma
1 yeşil çlay

Öğlen:

Ton balıklı salata
1 bardak Zero

Ara:

10 leblebi
1 ıhlamur çayı

Akşam:

4 yk kabak yemeği
4 yk keten tohumlu yoğurt

Toplamda 1,5 lt su :26: ( az oldu içemiyorum bugün belki ikiye tamamlarım)
yarım saat yürüyüş
ay bi de sabah 50şer setlik 100 mekik çektim anam ağladı

öğle menüm olarak peynirli omletimide yedim offf çok özlemişim
bu arada yaz qelmeden benim evin ilk sivri sineği etrafımda uçuyor

kızlar kepekli makarna hakkında ne düşünüosunuzz????
öğle menüsü olarak yenilebilir mi sizce? :26:

itiraf ediyorum biraz önce nasıl olduğunu anlamadan bir adet karamelli kek yedimmm.......................pişmanım hemde çokkkkk..............

Selam kizlarrr
Umarim herkes mutlu bi haftasonu geciriyordur..
Ben kankamla bulusup alisverisimi yaptim ayaklarim parladi ama super seyler aldim 2 tunik aldim ki bu yil salas kesimin moda olmasi can simidimi kamufle etmemde super yardimci oldu..
Kfc ye gordim sopaligim ama yaptim bi hovardalik
Besiktas pasajina bayiliriyorum super canta ve ayakkabilar bulunuyo!
Komple deri mal satiyo adamlar kendi uretimleri..
1 deri sandelet 1 gunluk cok rahat taba bi babet aldim bi de dışı siyah rugan ici deri cok şık bi babet aldim 5 de taksit yaptirdim
2 deinanilmaz icime sinen canta aldim ay var ya aldigim cantayi 70 e satarim netten.. Ticaretini mi yapsam ne
İstanbulda oturuyosaniz ugrayin derim. Pazarlik da yapin derim.
Bilgisayar kullansam fikrinizi almak icin foto da koyardim ama telden yapamiyoruz galiba:/
Yazlik alisverisimi kolayladim.. Bi mayo bi iki tunik bi iki bermuda sort aldim mi bitti. 2 yildir dogru durust alisveris yapmiyorum cok eksigim varmis yahu :/

selam canıımmm...
oh yaptın alışverişini, attın stresleri
güle güle eskit cicilerini

Evet canım arada bi ip atlıyorum faydasını gören çok.:26:
Bacaklar için özellikle bence çok güzel.

Selamlar ben geldim Ne zamandir takip edemedim :85:

Hoşgeldin aramıza

Hoşgeldin aramızaa sürekli takip edersen yardımcı olabilirz

Gel teselli edelim kaçma

Menün olmamış canım.
Kullanıcı kontrol paneli / seçenekleri düzenle açılan sayfada standart editör toolbarı seçmen gerek ifadeler için.

kızlar kepekli makarna hakkında ne düşünüosunuzz????
öğle menüsü olarak yenilebilir mi sizce? :26:

Öğlen yenilebilir bence fazla bi kalorisi yok.
Ben diyetin başlarında çabuk kilo gitmesini isteyenler için önermiyorum ama.

Selam Redd
Güle güle kullan canım aldıkklarını keyfin yerine gelmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…