bu arada günaydın kızlar,yine yoğun bi gün beni bekliyo,umarım herkes iyidir
kocaman öpüyorum hepinizi....ve kaçıyorum:a015:
günaydın kızlar
dün gece regl oldum sabahtan beri acayip belim ve kasıklarım ağrıyo senağlama
bi de oğlan dünden beri üç kere oldu kusuyor ne yastık kaldı ne halı zaten heryerim dökülüyo bi de temizlik çıktı :1shok: neden böyle oldu benim kuzum anlamadım ateşi de yok neşesi de yerinde
neyse kızlar ben kendimi pek iyi hissetmiyorum bugün artık yarın grş Şeniz
kızlar whıtehall gırmedı dımı dün sabahtan berı gelmeden yapamazdı ama ısımı var acaba
kızlar nasılsınız
ben öğle yemeğimi yedim kahvemi içicem birazdan :)
az çorba,tavuk köfte,yoğurt ve salata yedim çubuk makarna vardı çok severim ama yemedim zaten yedim tavuk köfteleri kalorilidir die düşünüom :)))
rodebud hoşgeldin sınavın güzel geçer umarım
yokrumuzfalan,loxandra xzeyna nasılsınız?
ufaklığı bi doktora göster bencede üşütmüş olabilir canım
Arkadaşlar Merhaba
Ben de aranıza katılmak istiyorum. Aslında hiçbir zaman çok zayıf biri olmadım. Ama doğum ardından 6 ay evde oturma derken inanılmaz kilo aldım. Bu sabah 74.2 idi kilom. Hipotroit hastası olduğumdan çok ağır kilo veriyorum.Ama kararlıyım:) Hedefim öncelikle 65 kilo olmak.
oooooooooo canım harbiden iyi götürmüşün ben bile yediklerimle kendimi şiş hissettim ama güzel olunca dayanamıom ah şu damak keyfim offff akşama ot ye sadece az kalorili şeyler ye bence mideni şişircen çok yeme arka arkayaıyıyız tatlım sen nasılsın,ben oglen de butun menuyu goturdum:) domates corba,bırkac catal zeytınyaglı kabak,3 kadınbudu kofte,pure,salata ,meyve,ayy yazarken bıle fenalık geldı,ne cok yemısım-tatlicadiarzu-
Arkadaşlar Merhaba
Ben de aranıza katılmak istiyorum. Aslında hiçbir zaman çok zayıf biri olmadım. Ama doğum ardından 6 ay evde oturma derken inanılmaz kilo aldım. Bu sabah 74.2 idi kilom. Hipotroit hastası olduğumdan çok ağır kilo veriyorum.Ama kararlıyım:) Hedefim öncelikle 65 kilo olmak.
Teşekkür ederim arkadaşlar:)
Topiğin tamamını okumayamadım. Neler yapıyoruz? Hergün ne yersek birbirimizle paylaşıyormuyuz? Ben sizinle birbirmize destek olarak daha rahat daha hızlı ve daha sürekli kilo verebileceğime inanıyorum.
Bu sabah dilim çavdar ekmeği 1 dilim peynir ,arada 3 yeşil erik yedim.
Öğlen de az kuru fasulye, bol salata ve 2-3 kaşık yoğurt yedim.
Ne diyeceğinizi biliyorum bu kadar az yemekle nasıl kilo veremezsin diyeceksiniz ama dedim ya ne kadar uğraşırsam uğraşayım çok ağır kilo veriyorum.
canım aslına bakarsan yediklerimizi yazıyoruz öğrendiklerimizi paylaşıyoruz yanlışlarımız olursa onları söylüyoruz paylaşımda bulunuyoruz yani kısaca sende benim gibi yiyosun canım az ama işe yaramıo
ben mesela çalıştığım için kahvaltı yapamıoprum ama 2 dilim kepek veya tahıllı ekmek arası beyaz peynir ile tost yapıorum 2 bardak açık çay içiorum sonra yeşil çay içiorum limonlu fındık fıstık yiyorum yerimden pek kalkamadığım için ara öğün yapmıyordum ama yapmak lazım metabolizmamız yavaşlamasın die :)
sonra öğle yemeği sonrada 3-4 gibi yeşil çay gene ara öğün meyve varsa meyve yiyorum yada diet bisküvüden yiyorum paketi bitirmiorum tabe akşamda erken yersem sonra acaip canım bişiler istio o yüzden yemeği 8 gibi yiyorum
çok yazdım böle işte :)
Komik gelecek ama birşey itiraf edeyim mi tost yapınca ekmek küçülüyor, doymayacakmışım gibi geliyor:) o nedenle ekmek arası yapıyorum sabah yediklerimi.
Sen neden ağır veriyorsun? Bir rahatsızlığın falan mı var acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?