canım haklısın ama bende anlamıyorum bana ne oluyo,bi bakıyorum çok azimliyim,sonra bişey oluyo herşeyi bırakıyorum,ruh halim gel gitler yaşıyo,ama toparlanmalıyım yoksa verdiklerimi hızla geri alıcam,
tabiki sizle berber yürümek istiyorum,ama böyle kötü örnek oluyorum size
gelmezmiyim canım fırsatım oldukça ilk buraya bakıyorum zaten
canım benim saol,bende haftasonları senin sayende yanlız hissetmiyorum kendimi,biyere gitmiyorum zaten ama hem çok yoğunum hemde gelgitler yaşıyorum,biraz bıraktım kendimi ama ne şanslıyımki sizin gibi arkadaşlarım var
günaydın kızlar
dün gece regl oldum sabahtan beri acayip belim ve kasıklarım ağrıyo senağlama
bi de oğlan dünden beri üç kere oldu kusuyor ne yastık kaldı ne halı zaten heryerim dökülüyo bi de temizlik çıktı :1shok: neden böyle oldu benim kuzum anlamadım ateşi de yok neşesi de yerinde
neyse kızlar ben kendimi pek iyi hissetmiyorum bugün artık yarın grş Şeniz
bursefa topıgıme gel burda kımse yok sıkılırsın
günaydın kızlar
dün gece regl oldum sabahtan beri acayip belim ve kasıklarım ağrıyo senağlama
bi de oğlan dünden beri üç kere oldu kusuyor ne yastık kaldı ne halı zaten heryerim dökülüyo bi de temizlik çıktı :1shok: neden böyle oldu benim kuzum anlamadım ateşi de yok neşesi de yerinde
neyse kızlar ben kendimi pek iyi hissetmiyorum bugün artık yarın grş Şeniz
heheh canım yaaa tostda güzel oluyor ben seviyorum :) yeterli oluyor eskiden boyoz ve gevrek yerdim ayrı günlerde yiyordum tabi sonra tosta geçtim birde her sabah meyve suyu içerdim vişneli bayadır içmiyorum artık
valla benim bildiğim bir sorun yok metabolizmam yavaş die düşünüyorum dahiliyeye girttim kan tsti yaptırdım adam hiç ilgilenmedi saolsun bi ara izin alırsam test sonuçlarıma baktırcam teyzeme çekmişim sanırım onunda metabolizma çok yavaş oysa annemin benden iyi
Magrenta İzmirlimisin? Magrenta ne demek? Sen kaç kilosun?
Oy kiyamam sana öylemi diyorlar, aramiza hosgeldin, bence onlarin inadina zayifla canim...72 kiloyum ve bende zayıflamak istiyorum. İnsanların ne kadar şişmanladın demelerinden bıktımmmmmmmmmmmm
Magrenta İzmirlimisin? Magrenta ne demek? Sen kaç kilosun?
72 kiloyum ve bende zayıflamak istiyorum. İnsanların ne kadar şişmanladın demelerinden bıktımmmmmmmmmmmm
Alışverişe gidip hiçbirşey almadan gelmek çok sinir bozucu, üstüme hiçbirşey olmuyor olanlarıda ben beğenmiyorum. Nasıl gidicek bu kilolar...
boyum 1,63 kilom 72. 11 yaşında bir kızım var. Doğuma bile 63 kilo ile gitmiş biri olarka şuan kendimi çoook şişman hisediyorum Kararlıyım vericemm
Yarasin gülom zaten hastasin....Ben su islerimi bitirip geliyomben geldıuummmm ayparcam uyuya kalmısım canım kusura galma sımdı uyandım kendıme zıyafet cektım baya bı acıkmısım yarımdan az kücük ammmaaaaaaan yarım tavuk ıste hanı hazırlar varya ondan yedım yanında yarım breze varya ayparcam sımıt demek ısemıyorum cünkü sımıdın kalorısı cok daha farklı neyse ondan yedım 1 tanede teneke kola kızcanız ama kahvaltımla duruyodum bıde hastayım bıde aksam sadece meyve yerım kısmayın yaaaaaa
ben geldiğim gibi gitmesini de bilirim artık burada işim bitti whitehall de gitti:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?