70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sen kopma topikten kirazcım motiveni ve azmini kazanır tekrar kilo vermeye devam edersin inşallah... yediklerine dikkat et... sebze meyva ağırlıklı ye zaten koşturuyorsunda verirsin mutlaka... :1hug::1hug:

çok geçmiş olsun canım... bugünü atlatırsan sen ağrın hafifler oğluşunda inşallah sağlığına kavıuşur canım...

bursefa topıgıme gel burda kımse yok sıkılırsın

ben topiği okuyordum.. işim çıktı kapatıp çıktım hemen... şimdi okuyorum daha geliyorum hemen ama sen çıkmışsın canım...

Eve yeni girdim simdi limonluyesil cayimi iciyorum firinada patates ve balik attim pismesini bekliyorum...Siz neler yaptiniz???

dişlerle alakalı bişeydir canım bende az çekmedim geçen sene diş çıkarma dönemlerinde dediğin gibi ne halı ne koltuk kalıyordur hemde hem alttan hem üstten keyif ise yerine oluyordu sen yine de sağlık ocağı aile hekimine göster bizim doktor bi ilaç yazmıştı hemen kesilmişti kusması endilenecek bişeyi yoktur...
geçmiş olsun canısı kendine de dikkat et....

Magrenta İzmirlimisin? Magrenta ne demek? Sen kaç kilosun?

Magrenta İzmirlimisin? Magrenta ne demek? Sen kaç kilosun?

soru yağmuruna tutulmuş gördüm kendimi
izmirliyim 67 kiloyum aşağıda yazan yane magrenta benim özel nickim yaaaa sölememmmm hehehe

kızlar swis otelden geldiler ziyaretime çok güzel kurabiyeler getirmiş dayanamadım yedim valla offf yaaa çok lezzetliyidi şimdi hepsi önümde yok onları yemicem direnmeye çalışıyorumklava:klava:

72 kiloyum ve bende zayıflamak istiyorum. İnsanların ne kadar şişmanladın demelerinden bıktımmmmmmmmmmmm

Hoşgeldin aramıza boyun kaç canım? zatn biz halimizden memnun oluyoruz ama başkaları konuşunca çok gücümüze gidio sanki onlar manken hıh:mymeka:
neyse hoşgeldin tekrar hemen kendinebir çizelge yap diyet bölümünde anlatıyor şimdi nasıl yapılcağını hatırlamıyorum :) çizelge hırslandırıo biraz değiştirmek istiosun mesela ben 2 hatadır değştiremiom

bu hafta kararlıyım 500 gr bile olsa değişcek hergün yürüyüş yapıcam cumaya kadar cuma yapamayabilirim hala olucam daaaaa :)

Alışverişe gidip hiçbirşey almadan gelmek çok sinir bozucu, üstüme hiçbirşey olmuyor olanlarıda ben beğenmiyorum. Nasıl gidicek bu kilolar...

boyum 1,63 kilom 72. 11 yaşında bir kızım var. Doğuma bile 63 kilo ile gitmiş biri olarka şuan kendimi çoook şişman hisediyorum Kararlıyım vericemm

ben geldıuummmm ayparcam uyuya kalmısım canım kusura galma sımdı uyandım kendıme zıyafet cektım baya bı acıkmısım yarımdan az kücük ammmaaaaaaan yarım tavuk ıste hanı hazırlar varya ondan yedım yanında yarım breze varya ayparcam sımıt demek ısemıyorum cünkü sımıdın kalorısı cok daha farklı neyse ondan yedım 1 tanede teneke kola kızcanız ama kahvaltımla duruyodum bıde hastayım bıde aksam sadece meyve yerım kısmayın yaaaaaa

Son düzenleme:
Alışverişe gidip hiçbirşey almadan gelmek çok sinir bozucu, üstüme hiçbirşey olmuyor olanlarıda ben beğenmiyorum. Nasıl gidicek bu kilolar...

boyum 1,63 kilom 72. 11 yaşında bir kızım var. Doğuma bile 63 kilo ile gitmiş biri olarka şuan kendimi çoook şişman hisediyorum Kararlıyım vericemm

alışverişşşşşş offf en nefret ettiğim olay artık bişey giydiğimde cuk diye otursun istiyorum giymeden bu bana olur deyip almak istiyorum ama olmuoo neyse yavaş yavaş aşıcaz bunları canım ben her yemek öncesi yarım saat kadar sirkeli su içmeni tavsiye ediyorum belki uzun vadeli oluyor biraz ama çok faydalı yapılışıda bir bardak suya bir çay kaşığı bal bir yemek kaşığı elma sirkesi ilk buna başla ve yeme sitilini değiştir bol hareket et :)

ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar

Son düzenleme:
Yarasin gülom zaten hastasin....Ben su islerimi bitirip geliyom

slm birkaç haftadır doğru dürüst giremedim iş güç misafir.cuma günü de kilo bildirimi yapamadım 73tüm ogün.inş.bu cuma aranızda olurum.yeni gelenler hoşgeldiniz.okunacak 100 sayfa var okuyabilirsem.bu arada akupunkturda 4.haftam bitti 5 kilo verdim 77.5 la başlamıştım şu an 72.5 um

loxandra, magrenta, bursefa, sedaozer teşekkür ederim kızlar sizlerin desteğiyle kendimi daha iyi hissettim şimdi
biraz önce eşimle konuştuk pazartesi oğlanı dr götüreceğiz
hamilelikten sonra bişi oldu benim bütün ayarlarım kaçtı :roflol: önceden sadece ikinci gününde ağrı olurdu şimdi bitene kadar oluyo hemde kendimi çok halsiz hissediyorum :1shok:
ama yaradan öyle bi sabır vermiş ki biz kadınlara ne kadar acı duysak o kadar ayakta kalıyoruz sositososito
erkekler çekse şu ağrıların birazını yatak döşek kalkamazlar ayağa kafamçokkarıştı
bu arada almıracım hayırlı olsun yeni topiğin

merabalar çıtırlarım benim
öncelikle geçmiş olsun xzeyna.çocukların hasta olması kadar anneleri yıpratan bir şey yok.kolay gelsin ve acil şifalar diliyorum canım.
ayrıca teşekkürler loxandra ama nerdeeeee bende teftiş edecek irade ve yetki. bana mı kalmış. ben daha kendi boğazıma hakim olamıyorum arada götürüyorum börekleri çikolataları, nasıl derim şunu yeme bunu yapma diye .
bugün moralimi yerinden zıplattı sevgili yiğenciim saolsun.oturmaya gittiğimde konu seda sayanın elbiselerini isteyene gönderdiğine gelince "ben istesem de bana olmaz iki aynı elbiseyi yanyana dikmeleri lazım "dedim espri yaparak.yiğenciim de "saçmalama o da ambar gibi geniş, kilolu zaten ", dedi.burdan o zat-ı muhtereme sesleniyorummm:REYHAAAAAAAAAAN oklavalara gelesin emi. öyle denir mi hiç yengeye.bu moral nasıl toparlanacak şimdi.bir sürü özür diledi ama nafile. allaaaaaaaam ya kilo vermek şart oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…