merabalar çıtırlarım benim
öncelikle geçmiş olsun xzeyna.çocukların hasta olması kadar anneleri yıpratan bir şey yok.kolay gelsin ve acil şifalar diliyorum canım.
ayrıca teşekkürler loxandra ama nerdeeeee bende teftiş edecek irade ve yetki. bana mı kalmış. ben daha kendi boğazıma hakim olamıyorum arada götürüyorum börekleri çikolataları, nasıl derim şunu yeme bunu yapma diye .
bugün moralimi yerinden zıplattı sevgili yiğenciim saolsun.oturmaya gittiğimde konu seda sayanın elbiselerini isteyene gönderdiğine gelince "ben istesem de bana olmaz iki aynı elbiseyi yanyana dikmeleri lazım "dedim espri yaparak.yiğenciim de "saçmalama o da ambar gibi geniş, kilolu zaten ", dedi.burdan o zat-ı muhtereme sesleniyorummm:REYHAAAAAAAAAAN oklavalara gelesin emi. öyle denir mi hiç yengeye.bu moral nasıl toparlanacak şimdi.bir sürü özür diledi ama nafile. allaaaaaaaam ya kilo vermek şart oldu
Niye kopcanki canim benim burasi bizim evimiz :)gene buradayım ben kopamıyorum sizdennnnnnnnnn
Niye kopcanki canim benim burasi bizim evimiz :)
72 kiloyum ve bende zayıflamak istiyorum. İnsanların ne kadar şişmanladın demelerinden bıktımmmmmmmmmmmm
Hoşgeldin aramıza boyun kaç canım? zatn biz halimizden memnun oluyoruz ama başkaları konuşunca çok gücümüze gidio sanki onlar manken hıh:mymeka:
neyse hoşgeldin tekrar hemen kendinebir çizelge yap diyet bölümünde anlatıyor şimdi nasıl yapılcağını hatırlamıyorum :) çizelge hırslandırıo biraz değiştirmek istiosun mesela ben 2 hatadır değştiremiom
bu hafta kararlıyım 500 gr bile olsa değişcek hergün yürüyüş yapıcam cumaya kadar cuma yapamayabilirim hala olucam daaaaa :)
Alışverişe gidip hiçbirşey almadan gelmek çok sinir bozucu, üstüme hiçbirşey olmuyor olanlarıda ben beğenmiyorum. Nasıl gidicek bu kilolar...
ben geldiğim gibi gitmesini de bilirim artık burada işim bitti whitehall de gitti:dilcikar:
merabalar çıtırlarım benim
öncelikle geçmiş olsun xzeyna.çocukların hasta olması kadar anneleri yıpratan bir şey yok.kolay gelsin ve acil şifalar diliyorum canım.
ayrıca teşekkürler loxandra ama nerdeeeee bende teftiş edecek irade ve yetki. bana mı kalmış. ben daha kendi boğazıma hakim olamıyorum arada götürüyorum börekleri çikolataları, nasıl derim şunu yeme bunu yapma diye .
bugün moralimi yerinden zıplattı sevgili yiğenciim saolsun.oturmaya gittiğimde konu seda sayanın elbiselerini isteyene gönderdiğine gelince "ben istesem de bana olmaz iki aynı elbiseyi yanyana dikmeleri lazım "dedim espri yaparak.yiğenciim de "saçmalama o da ambar gibi geniş, kilolu zaten ", dedi.burdan o zat-ı muhtereme sesleniyorummm:REYHAAAAAAAAAAN oklavalara gelesin emi. öyle denir mi hiç yengeye.bu moral nasıl toparlanacak şimdi.bir sürü özür diledi ama nafile. allaaaaaaaam ya kilo vermek şart oldu
slm kızlar bi an önce zayıflamam gerekiyo 171 boyum, 3 buçuk aylık kızım , zayıf bir kocam ve 20 kg fazlam varrrrr((
bugün diyete başlamaya kara verdim ilk önce neyle başlamalıyım?
canım sen kilo verneye karar vermişin ya kafan da bitirmişsen yani olayı yarıladınslm kızlar bi an önce zayıflamam gerekiyo 171 boyum, 3 buçuk aylık kızım , zayıf bir kocam ve 20 kg fazlam varrrrr((
bugün diyete başlamaya kara verdim ilk önce neyle başlamalıyım?
bi kere girince müptela oluyon galiba wihitehall ben de öle çok sık giremiyorum ama sizsiz de yapamıyom mutlaka girmeye çalışıyom 2 günde bir bile olsagene buradayım ben kopamıyorum sizdennnnnnnnnn
ahanda hepinizi gördüm
bebişim09(hosgeldin bu arada)bursefa elçin zeynp sobeledim çıkın bakalım saklandığınız yerden
Bugün yediklerim....
09.30 - 6 Kaysi, 3 Erik
12.30 - Bir Avuc findik
15.30 - Firinda Balik, patates, Salata
17.20 - 1 Elma
18.48 - 1 aktivia icinde badem ve findik
Yav yinemi kacirmisim
Yavasca geciyor galiba ama halen agrim var bugün biraz step yapmaya basladim sabah 400 adim aksamda 700 adim, yormiyayim diyorum ama iylesse iyi olcak cünki sporumdan geri kaldim...haklısın canım senin ayağın nasıl oldu ve detoks yapmaya karar verdinmi
bi kere girince müptela oluyon galiba wihitehall ben de öle çok sık giremiyorum ama sizsiz de yapamıyom mutlaka girmeye çalışıyom 2 günde bir bile olsa
bursefa kız bu elma s,irkeli su sankim işe yarılyo her sabah tartılıyom sanki 100er gr 100gr gitmeye başladı
her sabah biraz daha az cumaya 500 gr vermiş olacam sanırsm
bursefa bloglarını okuyorum canım bu arada msn kapalı
Yavasca geciyor galiba ama halen agrim var bugün biraz step yapmaya basladim sabah 400 adim aksamda 700 adim, yormiyayim diyorum ama iylesse iyi olcak cünki sporumdan geri kaldim...
Detoks gözümü korkuttu yapamam galiba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?