70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkür ederim canım haklısın gerçekten çok yıpratıcı
demekki senin yeğen beni görse kimbilir neler diyecek :roflol: ben 67'yi görebilirsem incelmeye başladım diyeceğim :teytey:

merhaba kızlar..
annem çaya gittiginden beri yogun zamn geçiriyorum giremiyorum nete hem dükkanda babama yardım ediyorum hem ögrenci geliyo hem eve yetişmryr çalışıyomm...neyseee öyle işte yediklerimi yazayımmm
sabah elma sirkeli ballı suyum (öglen sayılır gerçi)
sonra domates peynir ve simit
arada biraz fındık (bu arada fındık ve ceviz yemeyi ihmal etmeyelim bence hem gençlik hem omega 3 yagu var metabolizmayı çalıştrıyo)
ve az öncede 2 dilim kepek ekmegiyle yine domates peynir ve maydanozlu bi sandviç yaptı kendime

slm kızlar bi an önce zayıflamam gerekiyo 171 boyum, 3 buçuk aylık kızım , zayıf bir kocam ve 20 kg fazlam varrrrr ((
bugün diyete başlamaya kara verdim ilk önce neyle başlamalıyım?

Bugün yediklerim....
09.30 - 6 Kaysi, 3 Erik
12.30 - Bir Avuc findik
15.30 - Firinda Balik, patates, Salata
17.20 - 1 Elma
18.48 - 1 aktivia icinde badem ve findik

Yav yinemi kacirmisim

ahanda hepinizi gördüm
bebişim09(hosgeldin bu arada)bursefa elçin zeynp sobeledim çıkın bakalım saklandığınız yerden

72 kiloyum ve bende zayıflamak istiyorum. İnsanların ne kadar şişmanladın demelerinden bıktımmmmmmmmmmmm

hoşgeldin canım... onları boşver kendilerine baksınlar onlar.. zayıf olanlarda var hatta kemikleri sayılıyor çoğunun... boşver onlarda biraz kilo alalım diye çırpınıyor adeta... a.s.a.s.a.s.

ne güzel canım hadi bakalım hayırlısıyla kurtulsun enişten..Allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:a.s.a.s.a.s.

Alışverişe gidip hiçbirşey almadan gelmek çok sinir bozucu, üstüme hiçbirşey olmuyor olanlarıda ben beğenmiyorum. Nasıl gidicek bu kilolar...

ben 30 yaşında ve bekarım sen 2 doğum yapmışsın.. boyum 1.60 boyum ve 77 kiloya çıktım ve sinirden saatlerce ağladım.. aynada kendime bakmıştım göbeğim 3 kat.... gerisini sen düşün... 7 nisanda kesin kararla başladım... azimle verirsin.. üzerime 1 tişört bile almıyorum bende.. zayıflamadan almayacağım... verirsin sende üzülme... benim kilolar seneler,in kiloları... en son 3 sene önce 72 kilolarda geziyordum... sen çok daha kolay vereceksin kiloları... a.s.a.s.a.s.a.s.

ben geldiğim gibi gitmesini de bilirim artık burada işim bitti whitehall de gitti:dilcikar:

Ekürüm ne oldu sana böyle????:uhm::uhm::uhm: kim kızdırdı seni:uhm::uhm::uhm: birşeymi dediler hımm söylede kovalayayım onları oklavaylaklava:klava:klava: kıyamam sana.. a.s.a.s.ŞenizŞeniz

Aman canım boşver.. onlar önce kendine baksın... seni kamçılamış kilo vermen hızlandırır bence bu... kiloları verip gözlerine sokacaz onların.. banada neler dediler.. bazı pantolonlarımı bile giymiyorum.. onu giyme öyle duruyo.. bunu giyme sana bakıyolar popon çıkıyooo... giymiyorum ama zayıflayınca ilk işim o pantolonu giymek olacak... :1hug::1hug:a.s.a.s.

slm kızlar bi an önce zayıflamam gerekiyo 171 boyum, 3 buçuk aylık kızım , zayıf bir kocam ve 20 kg fazlam varrrrr ((

hoşgeldin canım... boyun varmış baya canım.. şanslısın yinede.. bende boy 1.60 kiloda olunca top gibi yuvarlak oluyoruz... verirsin canım topiği bol bol ziyaret et bak göreceksin...:1hug::1hug::1hug::1hug:a.s.a.s.

canım sen kilo verneye karar vermişin ya kafan da bitirmişsen yani olayı yarıladın
bundan sonra biraz bogazdan jkesip biraz spor herşey tamamdır..ben elmasirkeli+ballı sıcak su içiyorum sabah ve aksam bagırsakları çok güzel çalıştıryo tatlı istegine de iyi geliyo

bursefa kız bu elma s,irkeli su sankim işe yarılyo her sabah tartılıyom sanki 100er gr 100gr gitmeye başladı
her sabah biraz daha az cumaya 500 gr vermiş olacam sanırsm

ahanda hepinizi gördüm
bebişim09(hosgeldin bu arada)bursefa elçin zeynp sobeledim çıkın bakalım saklandığınız yerden

bende ne oldu benim arkadaşıma diyorum... anca okuyup yazabildim canım.. sobelendim ebe benmiyim şimdi???

Bugün yediklerim....
09.30 - 6 Kaysi, 3 Erik
12.30 - Bir Avuc findik
15.30 - Firinda Balik, patates, Salata
17.20 - 1 Elma
18.48 - 1 aktivia icinde badem ve findik

Yav yinemi kacirmisim

ayparçam yediklerin normal hatta az bile.. sabah ekmek, peynir, süt, yumurta yada yoğurt hiçbirşey yememişsin... bence sabah kahvaltını biraz kuvvetli yaparsan daha güzel verirsin kiloları... 15:30'a kadar ara öğün için yemişsin sadece...hiç kalsiyum yok sanırım yediklerinde...:1hug:a.s.a.s.

haklısın canım senin ayağın nasıl oldu ve detoks yapmaya karar verdinmi
Yavasca geciyor galiba ama halen agrim var bugün biraz step yapmaya basladim sabah 400 adim aksamda 700 adim, yormiyayim diyorum ama iylesse iyi olcak cünki sporumdan geri kaldim...
Detoks gözümü korkuttu yapamam galiba..

bi kere girince müptela oluyon galiba wihitehall ben de öle çok sık giremiyorum ama sizsiz de yapamıyom mutlaka girmeye çalışıyom 2 günde bir bile olsa

kopmayalım canım... bana terapi gibi oluyor burası... rahatlıyorum... çıtır arkadaşlarımın yanında anlatamadığım herşeyi burada rahatlıkla anlatabiliyorum... bağımlısı olduk artık k.k. nın... telafisi ve tedavisi yokkkk.... :1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:

bursefa kız bu elma s,irkeli su sankim işe yarılyo her sabah tartılıyom sanki 100er gr 100gr gitmeye başladı
her sabah biraz daha az cumaya 500 gr vermiş olacam sanırsm

ben bir hafta içtim zorla ama bıraktım sonra.. şimdi 5i biryerde çay demleyip içiyorum.. bu hafta sirkeye tekrar baaşlayayım.. senin adına çok sevindim... kilo veremiyordun ne güzel bak düzene giriyor canım... bende 2 haftada 1 kilo veriyorum.. birlikte zayıflayacağız inşallah....

Yavasca geciyor galiba ama halen agrim var bugün biraz step yapmaya basladim sabah 400 adim aksamda 700 adim, yormiyayim diyorum ama iylesse iyi olcak cünki sporumdan geri kaldim...
Detoks gözümü korkuttu yapamam galiba..

canım cok erken basladın ama agrılarının kesilmesini bekleseydin
yıllarca spor yapıp sakatlıktan sonra bırakan biri olarak sölüyorum sayet yer ederse ömür boyu her zorladığında ağrısını yasarsın o yüzden dikkat et ve biraz daha sabret

eve geldim hemen yemeğimi yedim 1 tabak ama tepeleme deil spagetti bolonez ve salata tabi kacırıp kolada içtim
ve lensler bile gözümde ya simdi gidip makyaj temizle üstünü cıkar öff bıktım walla
ha bursefacım unutmadan kardesim geldi arabayla aldı da beni rahayca gelebildim eve merak etme die söliyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…