EEe nezaman iylesirki bi incime yeminle SIKILDIM artik bugün biraz alisveris yapim dedim yokusyukari yitemedim arabayi damarlarim cekiliyordu sanki Allahtan kizim vardida azicik yardim etti...canım cok erken basladın ama agrılarının kesilmesini bekleseydin
yıllarca spor yapıp sakatlıktan sonra bırakan biri olarak sölüyorum sayet yer ederse ömür boyu her zorladığında ağrısını yasarsın o yüzden dikkat et ve biraz daha sabret
eve geldim hemen yemeğimi yedim 1 tabak ama tepeleme deil spagetti bolonez ve salata tabi kacırıp kolada içtim
ve lensler bile gözümde ya simdi gidip makyaj temizle üstünü cıkar öff bıktım walla
ha bursefacım unutmadan kardesim geldi arabayla aldı da beni rahayca gelebildim eve merak etme die söliyim dedim
ayparcam sen adım atıyom diyon ya su twist pteğpper dedikleri adım attıran alet mi seninki? nasıl memnun musun almak istiyorum bende ama...Yavasca geciyor galiba ama halen agrim var bugün biraz step yapmaya basladim sabah 400 adim aksamda 700 adim, yormiyayim diyorum ama iylesse iyi olcak cünki sporumdan geri kaldim...
Detoks gözümü korkuttu yapamam galiba..
kızlar benide alırmısınız aranıza zaten kk dan çıkabildiğim yok azcık bi kilo verdim onuda kk başında akşama kadar oturmaktan geri alıcam bari size takılayım ben.hem yerimden kaldırır hemde azcık azarlar gaz verirsiniz.boyum 1.65 kilom 71 72 arası gidip geliyor 60 a kadar inmem lazımmmm
ayparcam sen adım atıyom diyon ya su twist pteğpper dedikleri adım attıran alet mi seninki? nasıl memnun musun almak istiyorum bende ama...
h b bursefacım valla yediklerime pek dikkat edemiyorum sayenizde etmeye çalışıcam
bu arada benim kilo çizelgem görünmüyor nedense kaç kere yaptım halbuki
Ben stepper den cok memnunum durumum varsa sabah aksam en az yarim saat yapiyorum ve baya bir terliyorum... tavsiye ederim..ayparcam sen adım atıyom diyon ya su twist pteğpper dedikleri adım attıran alet mi seninki? nasıl memnun musun almak istiyorum bende ama...
loxandra, magrenta, bursefa, sedaozer teşekkür ederim kızlar sizlerin desteğiyle kendimi daha iyi hissettim şimdi
biraz önce eşimle konuştuk pazartesi oğlanı dr götüreceğiz
hamilelikten sonra bişi oldu benim bütün ayarlarım kaçtı :roflol: önceden sadece ikinci gününde ağrı olurdu şimdi bitene kadar oluyo hemde kendimi çok halsiz hissediyorum :1shok:
ama yaradan öyle bi sabır vermiş ki biz kadınlara ne kadar acı duysak o kadar ayakta kalıyoruz sositososito
erkekler çekse şu ağrıların birazını yatak döşek kalkamazlar ayağa kafamçokkarıştı
bu arada almıracım hayırlı olsun yeni topiğin
bu arada kizlar unutmadan yan komsum diyetisyen onu gordum ayak uzeri konustuk diyet yapan ve kabizlik sorunu cekenlerden biri oldugum icin buna bir care bulmak istiyorum dedim cunku kilo vermemedi cok yavaslatiyor ayrica sopaligim cunku su icmeyi hic sevmiyorum bana kekik cayi onerdi sabahlari tum bedenini temizleyecek ve kilo vermeni hizlandiracak dedi bir tutam kekigi kaynamis suya at 7dkk bekle suz ve sekersiz yavas yavas yudmla dedi sakin kaynatma diye uyardi demleme usulu olucakmis unutmadan hamile olmamak kaydiyla icilebilirmis ilgilenenlere duyurulur
Ben stepper den cok memnunum durumum varsa sabah aksam en az yarim saat yapiyorum ve baya bir terliyorum... tavsiye ederim..
Bu arada herkese günaydinlar..
Ben simdi kaysi ve erigimi yedim ve oglusumu doktora götürücem kahvaltiya anneme davetliyim öglende misafirlige gitcem bi ara belki eve ugrarim..
Cok yogunum bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?