70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

EEe nezaman iylesirki bi incime yeminle SIKILDIM artik bugün biraz alisveris yapim dedim yokusyukari yitemedim arabayi damarlarim cekiliyordu sanki Allahtan kizim vardida azicik yardim etti...
ya korkuyorum ne hallerde verdigim kilolari geri alirim diye :a015:

iyi olmuş canım... rahat etmişsindir.. bayan olunca sabah makyaj yapma işe koştur...akşam yemekti, bulaşıktı, birde makyaj temizleme zor valla... kendine bakmadanda olmuyooo... bakmakda zorrrr...

kızlar benide alırmısınız aranıza zaten kk dan çıkabildiğim yok azcık bi kilo verdim onuda kk başında akşama kadar oturmaktan geri alıcam bari size takılayım ben.hem yerimden kaldırır hemde azcık azarlar gaz verirsiniz.boyum 1.65 kilom 71 72 arası gidip geliyor 60 a kadar inmem lazımmmm

Yavasca geciyor galiba ama halen agrim var bugün biraz step yapmaya basladim sabah 400 adim aksamda 700 adim, yormiyayim diyorum ama iylesse iyi olcak cünki sporumdan geri kaldim...
Detoks gözümü korkuttu yapamam galiba..
ayparcam sen adım atıyom diyon ya su twist pteğpper dedikleri adım attıran alet mi seninki? nasıl memnun musun almak istiyorum bende ama...

merhabalar benimde kilo sorunum var boy 1.65 kilo 75 evlendiğimde 64 kiloydum dogumdan sonra veremedım bı turlu ne gıysem yakışmıyo bı suredır siteyi takip ediyorum ama motivasyona ihtiyacım var bana yardım edermisınız

hoşgeldin canım... bizim topiğimizde herkeze yer var.. takıl göreceksin zaten.. bağımlılık yapıyor bu topik.... yediklerine dikkat et birazda spor yaparsan verirsin zaten... burada birçok başarı örneği var.. kilo çizelgeleri herşeyi gösteriyor zaten...

ayparcam sen adım atıyom diyon ya su twist pteğpper dedikleri adım attıran alet mi seninki? nasıl memnun musun almak istiyorum bende ama...

Zeynep'cim benimde arkadaşım kullanmıyormuş ben diyet spor yapıyorum diye baan verdi.. yemekten önce biraz yaptım... şimdi çay içiyorum yatmadan yine yapacağım... kullnanlar memnun... kiloya fazla etkilemiyormuş ama inceltip sıkılaştırıyormuş... ayparçamdanda alalım yorumları...

h b bursefacım valla yediklerime pek dikkat edemiyorum sayenizde etmeye çalışıcam
bu arada benim kilo çizelgem görünmüyor nedense kaç kere yaptım halbuki

h b bursefacım valla yediklerime pek dikkat edemiyorum sayenizde etmeye çalışıcam
bu arada benim kilo çizelgem görünmüyor nedense kaç kere yaptım halbuki

benim çizelgenin linkini gönderiyorum canım ... sadece bu kısımı yapıştırıyorsun..

http://www.ticker.7910.org/wa__72__...Xx5YXp6eiBnZWxpeW9vb3JycnJycnJycnIuLi4uLg.gif

sebze ve meyva ağırlıklı yemekle başlayabilirsin... sabah 1 dilim ekmek normal kahvaltı.. aralarda meyva sebze... bol su... aç kalmadan yiyoruz... akşamda öyle yediklerine dikkt etdersen verirsin canım...

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz a.s.a.s.
hepbirlikte yavaş da olsa kurtulalım şu kilolardan kaydirigubbakcemile2

ben çıkıyorum kızlar herkese iyi akşamlar yarın grş üzere
hepinizi öpüyorumŞenizŞeniz

Son düzenleme:
sen geldin ebn açıyorum almiracım... stepper aletimi kullanacağım 15 dakika yapayım ondan sonra yatacağım... iyi geceler... yarın görüşmek üzere....

Ben stepper den cok memnunum durumum varsa sabah aksam en az yarim saat yapiyorum ve baya bir terliyorum... tavsiye ederim..
Bu arada herkese günaydinlar..
Ben simdi kaysi ve erigimi yedim ve oglusumu doktora götürücem kahvaltiya anneme davetliyim öglende misafirlige gitcem bi ara belki eve ugrarim..
Cok yogunum bugün

Ahhh ahhh arkadaşım sana katılmamak mümkün mü bizim dayandığımız acıların onda birine katlanamaz onlar.... 2 akşamda bir traş olmak bile zor geliyor bizimkine bazen berbere gidiyor orda da sir yapıyolar yanaklarındaki ince tüylere bi geliyo yanaklar kıpkırmızı :roflol::roflol::roflol:
her seferinde acıyorsa yaptırma diyorum adam yapıyor ben napıyım diyor bide ayda bir bizim gibi bütün tüylerini aldırsalar kaçacak delik ararlar.... bir yapıştır çek bi de bakmışsın sokağın sonunda almış soluğu:roflol::roflol::roflol:
şu erkek milletinin çok canları tatlı çooookkkk....

Bu arada herkeslere günaydınnnnnnn gününüz dünden güzel olsun emi.....

whıthall canısı ben yarın bildirim yapamayacağım aynı olar giriver tatlım sen yarın tlfon hattım kesilir inşallah bir haftada bağlanır sizlersiz napıcam ben yaaa her sabah size bakmak yazdıklarınızı okumak alışkanlık yaptı seni de öpüyorum canısı....

bugün oğluşumla bol boool vakit geçireyim yarın gece babaanneye teslim edeceğim anca cmrtesi taşınma bitince alırız....
hadi ben arasıra gelir okurum sizleri şimdilik hoşçakalın....a.s.a.s.a.s.

Günaydın herkese:)
nnurayy kabızlık sorunu çeken biri olarak paylaşımın için teşekkür ederim.

günaydın kızlar herkese iyi sabahlar
tostumu yedim çayımı içiyorum çabucak kalorisiz bir gün geçirmek dileğiyle

Çok sevindim ayparçam... ben sabahları zor yaparım ama akşamları yemekten önce ve yatmadan yapmayı düşünüyorum... duşumu alır yatarım sabah anca kalkıp işe yetişiyorum çünkü... teşekkür ederim... benim popoyu, basenleri ve bacakları eritse yeter... üstte çok fazlalık yok zaten... göbekde baya toparladı...

inşallah 1 ayda 5-6 kilo veririm.. kuzenlerimin düğünleri var... çıtır olmak istiyorum herkezin zayıfladığımı net olarak görmelerini istiyorum... kendime güvenim geldi kilo verdikten sonra... acayip mutlu oluyorum... ne kadar etkiliyormuş psikolojimi..

GÜNAYDIN ÇITIRLARIMMMMMM....

YENİ BİR GÜNE HAZIRLMIYIZ:uhm::uhm::uhm::uhm:
YARIN BÜYÜK GÜN HATIRLATAYIMDA KAÇAMAK FELAN YAPMAYIN... klava:klava:klava:klava:

bakalım yarın ne kadar vermiş olacağız... ben artık yerimde saymak istemiyorum... kupaları alalım istiyorum...:hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:

bursefa benim de 1 ay sonra kuzenlerimin düğünü var.. Ben de en az 5 kiloyu hedefliyorum ama imkansız galiba. Dün sabah 74,2 iken bu sabah 74,4 çıktım. Bütün gün neredeyse aç bilaç dolaşarak nasıl kilo alıyorum bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…