70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaaa 1.5 litreden fazla su içtim
3 kupa bitki çayı içtim
türk kahvesi içtiiimm
tuvaletten çıkamaz oldum ben arkadaşla yürüyüşe gitcektiiiimmmm:84::84::84::84::84::84::84:

sen nasil rahat ediyorsan tatlim olsun salinca benimde geri gelecek biliyorum oyüzden veremezemde almamaya calisiyorum ama verecez isallah bu sefer
artik istesemde birakamam 1 senelik kontrat imzaladik 1 senelik olmayinca fiyati tuzlu oluyor mecbur 1 senelik yaptim bakalim birakmam isallah ve faydasini görürürüm bizde verecez artik canimcim dimi

ay pek bi hosuma gitti bacaklarini kirarim demen
hava atiyor bana 700 kalori yaktim ben geldigimde 1000 kalori bile yakiyorum diye
birdahakine cocugu uyuttukdan sonra kulakliklarimi alayim hem müzik dinler hem sporumu yaparim onlarsiz gercekdende rahat edemedim cekindim sürekli yanlarinda yeni gidiyorum daha önceleri fitnesse gitmis deyilimki

yarin alayim evde türk kahvesi yok benimki kahve fazla icmeyince almamisdim ay dimi tanisali 1 sene oluyor dilegim kardesim gibisin herzaman benim icin seni cok seviyorum fistik kutlama partisi güzel fikir yesil kahvenin yaninda kurukaysi yeriz
yaaa 1.5 litreden fazla su içtim
3 kupa bitki çayı içtim
türk kahvesi içtiiimm
tuvaletten çıkamaz oldum ben arkadaşla yürüyüşe gitcektiiiimmmm:84::84::84::84::84::84::84:
iyi isde canim ödem mödem kalmamisdir

Akşam menülerinizi paylaşınnn gacılarrr.
Ben çıkıyorum öptüm sizi.
tamam görüsürüz fistik sebzem yok dilek hava 30 derce sade salata yesem ac degilim :26:

suzicim...tabiki vericez ama istikrar şart yanii..
benim düzneim çok değişti briazda iradesizlik yaptım belki yada tam şöyle dilek igib verebilseydik bu iş
3 -5 kiloyla olmuyo geri geliyor sonradan...
dilek çok iyi valla maaşallah sana bende 2yada 8versem razıyım buna bile..
bilirisn benim ağır gider ama yağdan gittiyse 2haftadır yine çok iyi bakıcaz buhaftaiçi giderim belki diyetisyenime..
sabahtan saatleirme uydummu işler yolund agidiyor...hala uyku düzneim karışıık sen erken kalıyosun negüzel mecbursunda..
yaa vereyim yazın düğün varr

ya osun bendede oluyor evden çıkıcaksam az içiyorum çünkü fena yakalıyo eve zor atıyom kendimii
mesela akşam çıkıcma diye şimdiden az içşiyom suyu

bizimde dügün var canim ya
evet dilek cok güzel örnek oldu bize hatirliyormusun dilek sen ben orti olup yarisacakdik dilek bizi soladi gitti
su 6li rakamlari görsem diyorum bende bidaha 7li rakamlari görmek istemem
yagdan gittiyse güzel yavas gitsinde gitsin canim ya
uykuyu cok severim aslinda bende

Canım gözüm dışında gribim yrıca, antibiyotik ve soğuk algınlığı ilaçları içiyorum bitmek üzere ama geççmedi hala
nasil oldun minem :26:
canım daha iyiyim
gribim tam geçmedi gözlerimede elimi sürmüyorum ama kaşınıyor
gece deli gibi gözlerimi kaşırken kendime geldim uyurken bile kaşınıyor yani
Selam Minee
Zaten bekar olduğunda sorumluluk yok denecek kaa az.
Şimdi eşin var çocuğun bide ailen ekstra ilgi bekler.
Eee bide eşinin ailesi.
Bunun yanın iş güç
İşiniz çok zor
evet canım bekarken sorumluluk sıfır gibi,
darısı başına demeyeceğim pekte matah bir tarafı yok aslında

benimde annelere hediye almam lazım
netten bakıyorum habire
yeşil kötü mü ki aynen böyle baktım kaldım
yeşil kötü değil canım, sonradan yakından baktım yeşilmiş
ama koyu kalıyor mor, lila koyu pembe, kırmızı falan olsa dahamı güzel olur üzeri beyaz olacak tabii
model süper ayrıca çok beğendim sadece rengi koyu geldi nişan için oda
süpersin tatlım kesin 57yi gördün diyordum sonraki yazılardan anladım doğru tahmin etmişim
bende göbeklendim yaaaa
tototda küçülmüyor çok moralim bozuk
ya osun bendede oluyor evden çıkıcaksam az içiyorum çünkü fena yakalıyo eve zor atıyom kendimii
mesela akşam çıkıcma diye şimdiden az içşiyom suyu
ayy neden alıntıladım unuttum :26:

menümü paylaşayım çok iyi değil ama günlerdir zaten çok sağlıksız şeyler yiyordum onlara göre iyi sayılır

sabah geç yaptık kahvaltıyı 2 öğün yedim o yüzden
2 dilim ekmek
peynirli omlet ( 3 yumurtayla yaptım eşimle birlikte yedik nekadarını yedim bilmiyorum)
3 küp şeker beyaz peynir
1 tatlı kaşığı labne
2 ince dilim salam
domates, salatalık

ara
6 tane yeşil erik
1 fincan türk kahvesi

ara
1 şişe sade soda
2 lokma kek, 2 tatlı kaşığı kadar kısır (komşum getirdi kızıma yedirirken yanlışlıkla kendi ağzıma götürmüşüm

akşam birazdan yiyeceğim
1 kase çorba
1 tabak yeşil fasülye ( 5 yemek kaşığı kadar)
1 kase yoğurt
belki salata

yarım litreden accık fazla bitki çayı (biberiye, yeşilçay, melisa karışık)

sade sodayı içemiyorum ya limon falan sıkıp bazen zorla içerimde genelde sevmem.
form çayını hergün içme canım mideni mahveder. 2-3 günde bir iç. yeşil çay sevmiyorsan 7 otlu çay adaçyı ıhlamur falan tüket gün içinde
suziiiiiii bende 1. yi beğendim sonra kendimi onun içinde hayal ettim. güzelim elbisenin yanından 2 salam gibi sallanan kol. katkat göbek ve kocaman toto. dünyam karardı hayal kurarken bile
resimli menüne bayıldım kız. bende her yediğimin resmini mi çeksem ne?
mine canım nasıl oldu gözlerin.doktora gittin mi tekrar?
ben yürüdüm yürüdüm geldim kızlar. çok yoruldum. 2 saat falan yürüdüm. ayaklarım ağrıyo. çok uyku bastırdı. su söyledim onu bekliyorum gelse hemen azıcık kıvrılacam kanepeye
2 saat oldu suyu söyleyeli ya:84::84::84:çıldırtacak bu su beni. musluğa dayayacam ağzımı susadııııııııııııım hadi be yaaaaaaaaaaaaaaaa
of of sanki dağdan dolup gel,yo gıcık her seferinde böyle bekletiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…