70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ıste bızı ayakta uyuttuklarını sanıolr
oysa onlarn sewıyelerı dusuyo

cnm onu bende bı ara yapmıstm ama benım mıgdemde problem oldugu
ıcın yapmıorum artık

Bişey demiyorum artık sana.

Eh işte içgüveysinden hallice canım
Cuma'ya kaç çıkacaksın acaba

anam bende merak ediom
ama söleyeyim 1586 kilo çıkcam bu gidişle çünkü aşırı şişimm sanki

herkes kendini bişey sanıyo suzim ya dinleme boşwer
yedim datlım ya, doğru ama 21 gün kuralı diye bişeyde wardı sanki :26: yani 21 gün bişey yemezsen o alışkanlık dewam ediyomuş
inan warya bende uzun zamandır yemiyodum unutmuştum kızartmayı fln, anneme yasakladım yapma kızartma dedim, canım benim yapmıyodu bayadır
ama babam istemiş dün kızartma yiyek hatun demiş, benimde o içimdeki canawar pörtledii, içimdeki canawarın pörtlemesiyle benim göbekte pörtledi
suzim we kızlar burdan şu sonucu çıkarıyoruz : içimizdeki yeme canawarıyla bizim wücudumuz doğru orantıda, içimizdeki yeme canawarı ne kadar çok pörtlerse bizde o oranda pörtleriz

Yemiş kumpiri yaa birde canınız çekmesin diyor

Uzun süredir patates krizindeyim zaten. Napsam tavada mı yapsam diye düşünüp duruyorum öyle. Kendimi tuttum sonra.

Neyse artık sana afiyet bal şeker olsun bacım.

ıste bızı ayakta uyuttuklarını sanıolr
oysa onlarn sewıyelerı dusuyo
yüzsüzse sürekli yapar zaten degistiremezsin ben neler yaptim anlasin diye öyleleri anlamiyor yada anliyor anlamamazlikdan geliyorlar
Regl olduysan normal o vakit.
Cuma'ya kadar iner insaallah şişliğin.
insallah dilegim öglen tonbalik salata iyimi dilek

Kahvaltı (10:30) : Kk peynir , Bi dilim tahıllı ekmek , 3 zeytin , Bi tutam çeçil peyniri

Spor öncesi (11:30) : Yeşilçay

Spor : 12:00 civarı - 40 dk

Öğle (13:30) : Salata , Bi dilim ekmek , Yoğurt

Ara (16:30) : Bi elma , Yarım çay bardağı beyaz leblebi , yeşilçay

Ara (18:00) : Yeşilçay

Akşam (19:00) : 3 yk yoğurtla 3yk nesfit

Günde en az 2 litre su...

Bugün canım hiçbişey yemekte istemiyor yapmakta istemiyor. O yüzden öğleyi öyle geçiştirdim :26:

Bugünlük böyle olsa olur mu ? Hem cuma ya az kaldı. Az yiyim azcık.

yemeyelim ki pörtlemeyelim yani yanimda olsan cimcik alirdim ne tatli anlatmissin neyse sünger cekelim kizartmayi unutalim bidaha da kizartma yemeyelim

ay var öle yüzsüzler sinir olurum bende. beraber yemeğe çıkılır mesela hep aynı kişiler öder falan. bir kere de sen öde demi?
otlakçılığa hayır

canım fırında yap. patatesleri kızartma gibi doğra çok az zeytin yağı ile şöyle bir karıştır. yağlı kağıt üstüne diz. at fırına. aynı kızarma gibi oluyor. hemde daha kalorisiz.

kızlaaaaaaar yeşilçay içtimmmmmm kutlayın ebni böö böö diye diye yuttum şimdi öğleden sonra da bir tane içersem. bir tane de evde ooooh şahane olur. tabii birde bunu alışkanlık edinmek gerek.
öf bir sevemedim şu çimeni. hatırlatın diyom sizde hatırlatmıyorsunuz iç diye. bende sevmediğimden unutuyorum. ben bari size hatırlatayım arada :)

YEŞİL ÇAY SAATİİİİİİİİİİİ

çok doğru canm
geçmiş olsun kuzucuğa
haklısın canm muz fındık ve şekerli kahve fazlaydı

bende dün akşamki kaçamakdan sonra çok üzüldüm dayanamadım sabah tartıldım çok mutluyum inş. cumaya kadar dahada gider

38 beden elbise ... ne güzel tebrikler

canım hiç kaçamak yapmazsan gider inş.

Bugünkğ menüm

Sabah:
2 dilim uno denge ekmek arası 1 dilim beyaz peynir
1 kupa yeşil çay

ara:
1 elma

öğle:
1 bardak hazır domates çorbası
1 activia yoğurt

ara:
1 elma

akşam:
6-7 yk tabak kapuska
1 kase cacık

ara:
4-5 ad.çilek

sen bu hafta beni geçicen herhalde sıpa

günaydın kızlarr
sabah tartı beni çok mutlu etti 70.4 dedi inş. cumaya kadar dahada gider
bugün öğleden sonra kaynanamın gününe gidicem mangal yakıcakmışlar tavuk ve tatlı olucak
tatlı yemem tavukda sınırlı yerim öğle yemeği niyetine ,bolca yeşillik ve şekersiz çay içerim
akşamda listeme göre yerim
gidiceğimiz yer uzak 1 saat kadar var yürüyerek gidicem dönüştede yürüyerek gelicem
eğer fırsat bulursam akşamtwister yaparım

Canım biliyorum o tarifi sen söylemiştin yine sanırım. Ama bu hafta patates yemicem. Hatta kayda değer bi kilo verene kadar yemicem.

Bu arada tebrikler bacım yeşilçayı içmişsin sonunda Alıştım bende önceleri içemiyodum. Sende alışırsın heralde.

yemeyelim ki pörtlemeyelim yani yanimda olsan cimcik alirdim ne tatli anlatmissin neyse sünger cekelim kizartmayi unutalim bidaha da kizartma yemeyelim

kesinlikle suzim pörtlemek güzel değil :129:
cimcikle cimcikle cimcimklediğin yerdeki yağlarım erir belkim
unuttuk bitti zaten yağ ya başka bişiy değil bi anlık bi hewes işte

bende hapsurmakdan bi hal oldum canim ya :2:

canim bisey söylicem ama yanlis anlama lütfen :26:
bence bebegin her agladiginda ilac verme :26:

ay banami diyosun benmi az yemisim
ve senmi bunu bana söylüyorsun

ay ben bunlaridami duyacaktiiim
o az yemissin dedigin agzini yiiiirriiiiimmm

bende bir ara kayısılısından yiyordum devamlı. iyi hatırlattın yeniden başlayayım. hemde her sabah kahvaltıya iyi bir ek oluyor
4 aydır alışamadım kız. bir iki gün zorla içiyorum sonra işime gelmediği için unutuyorum içmeyi her çeşidinden var evde sorma. yeşil çay çiftliği açtım eve. en sonunda kendim yetiştirecem
baaaaaaaaaal ne ediyon bak ben yeşil çay içtim zorla keşke her içişte 100 gr versem
o kadar kötü geliyo ki tadı belki 100 gr mın hatrına unutmam içmeyi

kizlaaaar :2: nehabersiniz :2::2:
ben pek iyi sayilmam :2:
gecede hic rahat uyuyamadim :2::2:
okadar cok kalkdimki :2::2:
ve her kalkdigimdada bisey yedim bugün teleafi ederim insallah :2:
yazarim aksama menümü insallah bakarsiniz artik :2:
oooff kötüyüüm:2::2::2::2::2:
dün disarda olmamin sonucu havada güzeldi tabi heryer polen :2::2::2:
neyse kizlar

:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…