masallah deselerdi dilegim biryerlerini kasiAy bu arada şirket dedikodularına bayılıyorum.
Normalde ben telefonla veya kullanıcıların ekranlarına bağlanıp işlem yaptığım için herkesi telefondan tanıyorum.
Öyle görmüşlüğüm yok yani.
Ee mütevazı olamıcam biraz da sevecen olduğumdan hemen hemen her yerden konuştuğum arkadaşlarım var.
Bugün diğer fabrikaya gittiğimi demiştim ya.
Beni görenlerbakıyolardı farketti zaten.
Samimi olduklarım ne olmuş böyle sana süpersin vs vs
Arkamdan da arkadaşıma demişler ne olmuş öyle erimiş resmen diye
Şu an 32 dişim meydanda yazıyorum bunları.
tskrler cnm biryerlerimi SIKSAM vericem ben bu kilolarida yaslilik isde önemsemiyorum birde cevremdekiler senin nerde kilon var demezlermi dagiliyorum ozamanwooooww süper
Ay bu arada şirket dedikodularına bayılıyorum.
Normalde ben telefonla veya kullanıcıların ekranlarına bağlanıp işlem yaptığım için herkesi telefondan tanıyorum.
Ee mütevazı olamıcam biraz da sevecen olduğumdan hemen hemen her yerden konuştuğum arkadaşlarım var.
Ay bu arada şirket dedikodularına bayılıyorum.
selam lokumlarrr:80:
erken kalktım bugün kıyafet işlerini hallettim
rahatlık geldi
gece kaç kere uyandım ya midem nasıl kazınıyor
niye böyle oldum anlamadım
belki öğlen yemek yemedim ondandır
mutfağa geldim açtım dolabı baktım baktım baktım
ve 2 bardak su içip yattım
Ender Saraçta artık kafayı yicek bi zayıflatamadı milleti yıllardır
masallah deselerdi dilegim biryerlerini kasi
tskrler cnm biryerlerimi SIKSAM vericem ben bu kilolarida yaslilik isde önemsemiyorum birde cevremdekiler senin nerde kilon var demezlermi dagiliyorum ozaman
bebiş hoşgeldin meyve fln yeseydin :26:
Ben açlıktan ölsemde uyanmıyorum gece
hoşbuldum noracım
ayy yok gece gece meyve yermiyim hiçç
saat 15.00dan sonra meyve yenmemesi gerekiomuş zaten..
su içtim iyi geldi bana:86:
Kızlar nane,yeşil elma ve zerdeçal kokusunu derin derin içimize çekince tokluk hissi veriyormuş Dr. Ender Saraç diyor.
masallah deselerdi dilegim biryerlerini kasi
tskrler cnm biryerlerimi SIKSAM vericem ben bu kilolarida yaslilik isde önemsemiyorum birde cevremdekiler senin nerde kilon var demezlermi dagiliyorum ozaman
süperr bir duygu
kıskananlar çatlasınnnnnnnn
:119::119::119::119::119::119::119:
Haketttin kızııııımmm
selam lokumlarrr:80:
erken kalktım bugün kıyafet işlerini hallettim
rahatlık geldi
gece kaç kere uyandım ya midem nasıl kazınıyor
niye böyle oldum anlamadım
belki öğlen yemek yemedim ondandır
mutfağa geldim açtım dolabı baktım baktım baktım
ve 2 bardak su içip yattım
slmmmmmsabah kalkinca yarim litre sukahvaltida iki haslanmis yumurta bir bag maydonoz dometes biber ve iki ince dilim ekmekara 1 dilim ananasöglen isirgan otu yemegi yogurtlaara bir kivi yerimaksamada corba salata esligindesuan böyle aksamda degisiklik olabilir belki sanmam ama ins cozutmambugünki listem bu büyük reis sporvar birde 1 saat yürüyüs enaz yarim saat eliptik bisiklet ve 3 litre su
bravoootebrik ediyorum iranedene sağlık arkadaşım
Çevredekiler herşeye maydanoz oluyorlar zaten, o yüzden ben kimseye diyetteyim fln demiyorum ne kadar gereksiz şey varsa ağızlarında hazır bekliyo..
abuk subuk öneriler... yok "çok iyisin be ne kilosu" yalanları... saçma sapan sorular
Ender Saraçta artık kafayı yicek bi zayıflatamadı milleti yıllardır
Çevredekiler herşeye maydanoz oluyorlar zaten, o yüzden ben kimseye diyetteyim fln demiyorum ne kadar gereksiz şey varsa ağızlarında hazır bekliyo..
abuk subuk öneriler... yok "çok iyisin be ne kilosu" yalanları... saçma sapan sorular
ben azğıma bişey atarsam devamı gelir diye hiç bulaşmıyorumHadi yaa iyiymiş.. valla ben kazınmaya başlarsa karnım, mutlaka ayva, elma vs gönderiyorum sussun diye yada salatalık fln
Selam canımmm Aylinimmm
Yazık sana o akşam acıkma ve yiyememe hali çok uyuz bişi..
İyi tutmuşsun kendini.
kız ben koklayarak doymamki neKızlar nane,yeşil elma ve zerdeçal kokusunu derin derin içimize çekince tokluk hissi veriyormuş Dr. Ender Saraç diyor.
bende ev yoğurdu sevmeyenlerdeniiiiiiiiiim ille tatlı olacak yoğurt paket yoğurt hastasıyım
EVET GELMEZ OLDU İŞLERİ YOĞUN SANIRIM
cuma kuran okutcam diyordu
bende her yoğurdu sevmiyorum
herkes ev yoğurduna bayılır ben mecburiyetten yiyorum kızım için evde mayalıyorum
marketten aldığımı her öğün yiyebilirim valla
gelin olmak zor değilmiii
allahtan kayınvalidem yaşlı değil, temizliğede düşkün değil
ben %5lik kısımdayım sanırım
çok fazla farketmiyor bende
çok sevindim iyileşmesine canımbaşınız sağolsun canım
benimde arkadaşım yoğun bakımdaydı ya hatırlıyomusunuz bilmiyorum
o çıktıı yoğun bakımdan iyi şükür gördüm
kolundan ameliyat oldu
Allah onu kızına bağışladı
yerim seni suzim
hafta sonu esimle disardaydik tanidiklari gördük kizim naptin zaman sana islememis diyorlarnasil zayifladin dediler kendiliginden gitti dedim ama yalannnnnnnnnnnnnnnnn 2 kilo icin neler yaptim ogün birde topuklu ayakkabi dar bir kot ve badi giymisdim boy uzun olunca cok dikkat cekdi esim zayiflamayi birak yen kaynana olucan göbegi sal gitsin diyo kiskandi
kız ben koklayarak doymamki ne
Güzel bir kadın olmanın ilk kuralı bakımlı olmaktır, bakımlı olmakta fiziğe özen göstermekle başlar...
Yok yaaa ne göbeği , oldu canım deseydin...
Güzel bir kadın olmanın ilk kuralı bakımlı olmaktır, bakımlı olmakta fiziğe özen göstermekle başlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?