70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

masallah deselerdi dilegim biryerlerini kasi
tskrler cnm biryerlerimi SIKSAM vericem ben bu kilolarida yaslilik isde önemsemiyorum birde cevremdekiler senin nerde kilon var demezlermi dagiliyorum ozaman

süperr bir duygu
kıskananlar çatlasınnnnnnnn

ay ne güzel :118:

bravooo tebrik ediyorum iranedene sağlık arkadaşım

tskrler cnm biryerlerimi SIKSAM vericem ben bu kilolarida yaslilik isde önemsemiyorum birde cevremdekiler senin nerde kilon var demezlermi dagiliyorum ozaman

Çevredekiler herşeye maydanoz oluyorlar zaten, o yüzden ben kimseye diyetteyim fln demiyorum ne kadar gereksiz şey varsa ağızlarında hazır bekliyo..

abuk subuk öneriler... yok "çok iyisin be ne kilosu" yalanları... saçma sapan sorular

hoşbuldum noracım
ayy yok gece gece meyve yermiyim hiçç
saat 15.00dan sonra meyve yenmemesi gerekiomuş zaten..
su içtim iyi geldi bana:86:

Hadi yaa iyiymiş.. valla ben kazınmaya başlarsa karnım, mutlaka ayva, elma vs gönderiyorum sussun diye yada salatalık fln

Kızlar nane,yeşil elma ve zerdeçal kokusunu derin derin içimize çekince tokluk hissi veriyormuş Dr. Ender Saraç diyor.

ahahah benim yemem veya içmem gerek.
Koklayarak olmaz bu işler.
O değilde valla bazı hatunlar yemek yaparken yemeğin kokusundan doydum diyip yemiyolar ya anlamıyorum.
Ben yemek yaparken daha da çok acıkıyorum o kokuda

Bi tanesi dedi zaten totonu kaşı diye
Kaşıdım gitti bende.:90:

süperr bir duygu
kıskananlar çatlasınnnnnnnn

Off sormaaaa kilo vermek için .... yırtmama değiyor.:119:

:119::119::119::119::119::119::119:

Haketttin kızııııımmm

ihihihihi sağolasınn

Selam canımmm Aylinimmm
Yazık sana o akşam acıkma ve yiyememe hali çok uyuz bişi..
İyi tutmuşsun kendini.

Selam kaynana.
Süper menü

hafta sonu esimle disardaydik tanidiklari gördük kizim naptin zaman sana islememis diyorlar nasil zayifladin dediler kendiliginden gitti dedim ama yalannnnnnnnnnnnnnnnn 2 kilo icin neler yaptim ogün birde topuklu ayakkabi dar bir kot ve badi giymisdim boy uzun olunca cok dikkat cekdi esim zayiflamayi birak yen kaynana olucan göbegi sal gitsin diyo kiskandi

Ender Saraçta artık kafayı yicek bi zayıflatamadı milleti yıllardır

o Kadar izlerim,dinlerim daha bir dediğini de uygulamış değilim :)

aynen bazen eşim diyor arkadaşalara bizimki diyette diye eve gelince de kızarım çok gereksizdi niye söylüyosun diye

Hadi yaa iyiymiş.. valla ben kazınmaya başlarsa karnım, mutlaka ayva, elma vs gönderiyorum sussun diye yada salatalık fln
ben azğıma bişey atarsam devamı gelir diye hiç bulaşmıyorum
ama salatalık iyi evet

Selam canımmm Aylinimmm
Yazık sana o akşam acıkma ve yiyememe hali çok uyuz bişi..
İyi tutmuşsun kendini.

aynen bebeğim bi başlasaydım devamı gelecekti
bir de gece geç saat yani fena olurdu yeseydim...

ah ahh nerede o eski aylin gecenin 2sinde makarna yapıp yiyen kısçe

Kızlar nane,yeşil elma ve zerdeçal kokusunu derin derin içimize çekince tokluk hissi veriyormuş Dr. Ender Saraç diyor.
kız ben koklayarak doymamki ne
bende ev yoğurdu sevmeyenlerdeniiiiiiiiiim ille tatlı olacak yoğurt paket yoğurt hastasıyım
çok sevindim iyileşmesine canım
kızlar öğle için bakla yazmıştımya. eve geldim bakla dondurucudaydı neyse erittim kaldı mı 2 kaşık bişi. ben tabii bununla doymamkine. sonra dolapta iki gün öncesinin nohut yemeğini buldum 2 kaşıkta ondan yedim he he birde yoğurt . çilek yazmışınız canım çekti ya. dolapta da vardı acık tırtıklasam mıki yada yanıma alayım ara yaparım

Yok yaaa ne göbeği , oldu canım deseydin ...

Güzel bir kadın olmanın ilk kuralı bakımlı olmaktır, bakımlı olmakta fiziğe özen göstermekle başlar...

Kızlar ben pc nin başına oturunca evi unutuyorum en iyisi kalkıp ortalığı toparlayım gün için de uğrarım yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…