Çevredekiler herşeye maydanoz oluyorlar zaten, o yüzden ben kimseye diyetteyim fln demiyorum ne kadar gereksiz şey varsa ağızlarında hazır bekliyo..
abuk subuk öneriler... yok "çok iyisin be ne kilosu" yalanları... saçma sapan sorular
Koku iştah açıyor yaa burnumu aldırcam artık o derece
Canım aynı şey benim başımdada var hemde fazlasıyla. 2 günde bi kaç kilo verdin şimdi sen diye soranlarda var canımı sıkıyolar.
Ben artık umursamıyorum kıskançlıklarından yapıyolar ya.
Normalde bende sylemicektim diyette olduğumu ama evdekiler bilmeden olmuyo. Etrafta ki insanlarda bişey yemem için yakama yapışırsa
diyette olduğumu söylüyorum valla.
ivit ivit ya. bak siz mesela tatlı baklava falan yaın hemen kokusu geliyo burnuma. benimki o derece ileri yani
Söyleme canım boşver ... canım istemiyo de, yedim az önce tıka basa de, karnım ağrıyo de, dişim ağrıyo de, onu sevmiyorum de...
Ama diyetteyim deme
Haklısın bir çok bahane uydurabilirim. Ama ben sussam annem susmaz. İlla herşeyi herkese yetiştircek yani
Bi de başka kategorilerde gıcıklar var. Zayıf olduğu halde ayyy kilo aldım göbeğim çıktı falan diye konuşanlar.
Bunları saçından tutup yolasım geliyo. Bizim bi akraba evdekilerin yanında sürekli öyle der.
Herkeste senin neyin var esine baksana falan derler. Çok sinirlerim bozuluyo. Bu insanı bi yolmak lazım.
eheheben 50 küsürken onu çok yapardım ama o zamanlar gerçekten karnın dümdüz olmazsa can sıkıyor tatlım :26:
MENÜM
sabah:
1kase yoğurt 6 ad.çilek 1 ad kepekli galeta
ara:
1 elma
öğle:
2 dilim onu denge ekmek arası 2 ad tavuk köfte
ara:
1 elma
akşam:
büyük bir kase salata
4-5 yk kapuska
ara:
10 ad. fındık
2 gündür akşamlar fındığı biraz abarttım umarım çok zararı olmaz
Yok tatlım bu biraz bana kasten yapılmış bişey. Kız bu o lafları syletmek için yapıyo. Netice de bana hakaret olarak dnüyo söyledikleri
amin canım teşekkür ederim.allah bağışlasın bebeğini..
inşallah yer ben de üzülürüm yemezse.teşekkür ederim ayrıca.allah bagislasin canimbüyüyüncede yer isallah benim oglis sevmez cilegi seftaliyi bana cekmemis ya türkiyenin meyveleri gibisi varmi mis gibi kokuyorlar onlar
hakkın canım ne güzel bir guru senin içinAy bu arada şirket dedikodularına bayılıyorum.
Normalde ben telefonla veya kullanıcıların ekranlarına bağlanıp işlem yaptığım için herkesi telefondan tanıyorum.
Öyle görmüşlüğüm yok yani.
Ee mütevazı olamıcam biraz da sevecen olduğumdan hemen hemen her yerden konuştuğum arkadaşlarım var.
Bugün diğer fabrikaya gittiğimi demiştim ya.
Beni görenlerbakıyolardı farketti zaten.
Samimi olduklarım ne olmuş böyle sana süpersin vs vs
Arkamdan da arkadaşıma demişler ne olmuş öyle erimiş resmen diye
Şu an 32 dişim meydanda yazıyorum bunları.
yok anam yok koklayınca doyulur mu ??dilekim dediği gibi yemek yapıp doyan tiplerden ben de olamadım olamıycam.benim yapmam yaşamam lazınKızlar nane,yeşil elma ve zerdeçal kokusunu derin derin içimize çekince tokluk hissi veriyormuş Dr. Ender Saraç diyor.
hafta sonu esimle disardaydik tanidiklari gördük kizim naptin zaman sana islememis diyorlarnasil zayifladin dediler kendiliginden gitti dedim ama yalannnnnnnnnnnnnnnnn 2 kilo icin neler yaptim ogün birde topuklu ayakkabi dar bir kot ve badi giymisdim boy uzun olunca cok dikkat cekdi esim zayiflamayi birak yen kaynana olucan göbegi sal gitsin diyo kiskandi
Bebeğim bak ay sonunda muhteşem olucaz abartma tamam mııı
merhaba kızlar
5 kaşık kapuska-2 kaşık da yoğurt yiyip geldim
gelirken de 1 elma aldım yanıma..
insan az ve düzgün yiyince kendini de iyi hissediyo
arada tatlı krizine giriyorum ama sonunu düşününce vazgeçiyorum
kuru kayısı neyime yetmiyo ki??
MENÜM
sabah:
1kase yoğurt 6 ad.çilek 1 ad kepekli galeta
ara:
1 elma
öğle:
2 dilim onu denge ekmek arası 2 ad tavuk köfte
ara:
1 elma
akşam:
büyük bir kase salata
4-5 yk kapuska
ara:
10 ad. fındık
2 gündür akşamlar fındığı biraz abarttım umarım çok zararı olmaz
Haklısın bir çok bahane uydurabilirim. Ama ben sussam annem susmaz. İlla herşeyi herkese yetiştircek yani
Bi de başka kategorilerde gıcıklar var. Zayıf olduğu halde ayyy kilo aldım göbeğim çıktı falan diye konuşanlar.
Bunları saçından tutup yolasım geliyo. Bizim bi akraba evdekilerin yanında sürekli öyle der.
Herkeste senin neyin var esine baksana falan derler. Çok sinirlerim bozuluyo. Bu insanı bi yolmak lazım.
ben azğıma bişey atarsam devamı gelir diye hiç bulaşmıyorum
ama salatalık iyi evet
aynen bebeğim bi başlasaydım devamı gelecekti
bir de gece geç saat yani fena olurdu yeseydim...
ah ahh nerede o eski aylin gecenin 2sinde makarna yapıp yiyen kısçe
merhaba fıstıklar herkes iyidir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?