70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de yazayım suzi sen iste ama pek iç açıcı değil yazacakalrım.yaramaz bebişime harika bir çorba yaptım o da bayışlarak yedi.az önce 1 elma yiyeyim dedim kızım da sever onada verdim küçük küçük çiğneyemedi sıpa çıkardı ne varsaüstü başı ,halı,mama sandalyesi battı tabi(ama en çok çorbanın çıkmasına üzüldüm hadi bakalım şimdi baştan yedircez(iyice yaramaz oldu ya bir de yürümeye başlasın canımıza okuyacak gibielmayı da yedim ama bir de bana sor burnumdan geldi

odaları topladım makineye çamaşır attım,bulaşıklarımı makineye dizdim ve deli gibi su içiyorum akşam olsa da uyusak şu günü hayırlısıyla bitirsem

Biz Trakyalıyız bizde ekstra önemli güzellik, kilo vs vs.
Sırf bunlar var yani.

2 ay önce gittim galiba o zamandan beri hiç görmemişlerdi.
Dayım bişi demedi.
Yengem süzdü durdu.
Çayları toplarken sadece kızım zayıflamışsın çok güzel olmuş falan dedi.
Sonra da ekledi kara sevdayamı tutuldun diye.
Lafını gene soktu yani.

ayy kuzum ya bakteri kaptiysa oda cikmisdir sIkma canini yirim ben onu annesi geri acikmisdir kuzucuk kusunca patetes püresi ezmesi yap istersen bende oglis kusunca üzülürdüm

acilen yarina kadar wcye cikmam lazim badem yerine kuru erik yesem ara olarak fayda edermi ki

1 salatalık ye ardından bol su iç bide.
Fayda etcek mi

yine gel tugbis

arti cikdim dilegim wcye gidemiyorum 2 gündür birde regl birde keske cuma okadar cozutmasaydim diyorum kendi kendime

Bu hafta kaçamak yok.
Kilo ver bi.

1 salatalık ye ardından bol su iç bide.
Fayda etcek mi

Bu hafta kaçamak yok.
Kilo ver bi.
giderken alayim ozaman fistik gerci evde vardin eve gidince arami salatalik yapayim
farkindaysan 73lerde takildim yine fistik 73ün aldina düsemiyorum yok bende kacamak istemiyorum artik

ne yazam suzi söyle yazayım :):):):) iş yerindeyim masa dosya yığılı puffff pufffffff akşam olsa da eve gitsem
Al benden de o kadar, işlere elim gitmiyor. Patron da yok, ohhhhhh serdim bugün valla. Yarın çıkar acısı

Gerildim ya ben eve gitmek istiyorum
Ben deeee.
acilen yarina kadar wcye cikmam lazim badem yerine kuru erik yesem ara olarak fayda edermi ki
Olabilir, dene, akşamdan 1 su bardağına 1 kayısı, 1 ceviz ıslat, sabah içindekileri ye, suyunu da iç. Yarım saat sonra kahvaltı et.
ben de arkama bile bakmadan evden kaçıp gitmek istiyom
Ben de diyorum, bu kızçe evde değil mi ki, meğerse evden gitmek istiyom yazmışın, ha ha, hadi gel yer değiştirek.

odaları topladım makineye çamaşır attım,bulaşıklarımı makineye dizdim ve deli gibi su içiyorum akşam olsa da uyusak şu günü hayırlısıyla bitirsem
Ohhhh oh hamarat kızçe, kız bizim eve de uğrasana. Yapılcak yığınla iş vari bi el atıver.

selam kızlar ya geçmişe biraz dalayım didimmm 30 sayfa okudum,gözlerim kayıyiiii:111::111::111:bi ton alıntı yaptım ama gitti hepsii
akşam devam edicem okumaya..noracım hayırlısı olsun canımm yaa gönül işleri belli olmuyoo boşver sen incelmeye devam
yawrularım sizi bi özleyiverdim özleyiverdimmm anlatamammmm arkadaşım gelince nete giremedim
dün arkadaşımı mülakata götürdüm(mülakat iyi dedi,10 gün içinde belli olucakmış),arkadaş mülakata girince eski işyerimi ziyarete gittim..milletin gözleri oldu..çok sevindirik oldum yaa,konuşmadığım bi kız bile geldi ne olmuş böle sana dediii
dün öyle bi yorulmuşum ki..gece 10 da yattım,sabah da çok geç kalktımm..kahvaltımı yapamadımmm
sabah
1 kk beyaz peynir
1 közlenmiş kırmızı biber

ara
yeşilçay
10 fındık,badem

öğle
1 tavuk baget (fırında haşlanmış)
salata

ara
elma çayı
7-8 fındık,badem

akşam
Allah kerimm

Öyle gelmezsen foruma gözler pert olur tabi

Sağol canım bu arada bugün de onun doğum günü mesaj attım teşekkür ederim dedi o kadar

Şu tepkiler ne güzel oluyor yaa bütün diyet stresini alıyo götürüyo

ceviz yok yerine findik atsam canim :26:sabah ac karnina iceyim dimi :26:

siz böyle anlattikca cok hosuma gidiyor darisi biz dobiclere mülakatda iyi gecmis arkadasinin sevindim minderim :128:

Gerildim ya ben eve gitmek istiyorum

ayy canım ya evde olmak da bir o kadar zor.gerçi son günler sayılır.eylülde yeni dönemle döncem sahalara(okula)bugünleri çok arıycam biliyorum ama bazen bunalıyorum..neyse ben kaçar bebişi emzirdim şimdi bir daha besliyeyim umarım uyur ben de geri kalan işlerimi hallederim.yarın için mucize bekliyorum.akşamı çoook hafif geçircem sabah ola hayır ola öpüldünüz şekerler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…