kizlar birseyler yazinsana sayfa yenileyip duruyorum tik gibi oldu yeni birsey yaziyormu diye :111:
Yazayım canım bizim uyuz patron geliyo 1 saate saçma sapan dosyalar istedi birtanesini bile bulamadım yaa of
ne yazam suzi söyle yazayım :):):):) iş yerindeyimmasa dosya yığılı puffff pufffffff akşam olsa da eve gitsem
Gerildim ya ben eve gitmek istiyorum
Aman tuhaf insanlar işte canım. Dayının ki de farklı yaklaşım genç kızken kilosuz olcaz. 35 yaşında kilolu olabilir miymişiz ?
Zayıflayınca ne tepki verdi ? Bide kendilerini önemli zannedip şunu diyolar : Kız sen bizim söylediklerimizi mi kafana taktın da zayıfladın , bilmem ne...
ben de yazayım suzi sen iste ama pek iç açıcı değil yazacakalrım.yaramaz bebişime harika bir çorba yaptım o da bayışlarak yedi.az önce 1 elma yiyeyim dedim kızım da sever onada verdim küçük küçük çiğneyemedi sıpa çıkardı ne varsaüstü başı ,halı,mama sandalyesi battı tabi (ama en çok çorbanın çıkmasına üzüldüm hadi bakalım şimdi baştan yedircez (iyice yaramaz oldu ya bir de yürümeye başlasın canımıza okuyacak gibi elmayı da yedim ama bir de bana sor burnumdan geldi
acilen yarina kadar wcye cikmam lazimbadem yerine kuru erik yesem ara olarak fayda edermi ki
yine gel tugbis
arti cikdim dilegimwcye gidemiyorum 2 gündür birde regl birde keske cuma okadar cozutmasaydim diyorum kendi kendime
giderken alayim ozaman fistik gerci evde vardin eve gidince arami salatalik yapayim1 salatalık ye ardından bol su iç bide.
Fayda etcek mi
Bu hafta kaçamak yok.
Kilo ver bi.
bende ya sekräter terrör estirdisimdide özür diledi evimi özledim oglisimi özledim
Al benden de o kadar, işlere elim gitmiyor. Patron da yok, ohhhhhh serdim bugün valla. Yarın çıkar acısıne yazam suzi söyle yazayım :):):):) iş yerindeyimmasa dosya yığılı puffff pufffffff akşam olsa da eve gitsem
Ben deeee.Gerildim ya ben eve gitmek istiyorum
Olabilir, dene, akşamdan 1 su bardağına 1 kayısı, 1 ceviz ıslat, sabah içindekileri ye, suyunu da iç. Yarım saat sonra kahvaltı et.acilen yarina kadar wcye cikmam lazimbadem yerine kuru erik yesem ara olarak fayda edermi ki
Ben de diyorum, bu kızçe evde değil mi ki, meğerse evden gitmek istiyom yazmışın, ha ha, hadi gel yer değiştirek.ben de arkama bile bakmadan evden kaçıp gitmek istiyom
Ohhhh oh hamarat kızçe, kız bizim eve de uğrasana. Yapılcak yığınla iş vari bi el atıver.odaları topladım makineye çamaşır attım,bulaşıklarımı makineye dizdim ve deli gibi su içiyorum akşam olsa da uyusak şu günü hayırlısıyla bitirsem
Yook len dosya mosya şimdi gelicek ne olcak çok merak ediyorum
selam kızlar ya geçmişe biraz dalayım didimmm30 sayfa okudum,gözlerim kayıyiiii:111::111::111:bi ton alıntı yaptım ama gitti hepsii
akşam devam edicem okumaya..noracım hayırlısı olsun canımm yaa gönül işleri belli olmuyoo boşver sen incelmeye devam
yawrularım sizi bi özleyiverdim özleyiverdimmm anlatamammmmarkadaşım gelince nete giremedim
dün arkadaşımı mülakata götürdüm(mülakat iyi dedi,10 gün içinde belli olucakmış),arkadaş mülakata girince eski işyerimi ziyarete gittim..milletin gözlerioldu..çok sevindirik oldum yaa,konuşmadığım bi kız bile geldi ne olmuş böle sana dediii
dün öyle bi yorulmuşum ki..gece 10 da yattım,sabah da çok geç kalktımm..kahvaltımı yapamadımmm
sabah
1 kk beyaz peynir
1 közlenmiş kırmızı biber
ara
yeşilçay
10 fındık,badem
öğle
1 tavuk baget (fırında haşlanmış)
salata
ara
elma çayı
7-8 fındık,badem
akşam
Allah kerimm
ceviz yok yerine findik atsam canim :26:sabah ac karnina iceyim dimi :26:Al benden de o kadar, işlere elim gitmiyor. Patron da yok, ohhhhhh serdim bugün valla. Yarın çıkar acısı
Ben deeee.
Olabilir, dene, akşamdan 1 su bardağına 1 kayısı, 1 ceviz ıslat, sabah içindekileri ye, suyunu da iç. Yarım saat sonra kahvaltı et.
selam kızlar ya geçmişe biraz dalayım didimmm30 sayfa okudum,gözlerim kayıyiiii:111::111::111:bi ton alıntı yaptım ama gitti hepsii
akşam devam edicem okumaya..noracım hayırlısı olsun canımm yaa gönül işleri belli olmuyoo boşver sen incelmeye devam
yawrularım sizi bi özleyiverdim özleyiverdimmm anlatamammmmarkadaşım gelince nete giremedim
dün arkadaşımı mülakata götürdüm(mülakat iyi dedi,10 gün içinde belli olucakmış),arkadaş mülakata girince eski işyerimi ziyarete gittim..milletin gözlerioldu..çok sevindirik oldum yaa,konuşmadığım bi kız bile geldi ne olmuş böle sana dediii
dün öyle bi yorulmuşum ki..gece 10 da yattım,sabah da çok geç kalktımm..kahvaltımı yapamadımmm
sabah
1 kk beyaz peynir
1 közlenmiş kırmızı biber
ara
yeşilçay
10 fındık,badem
öğle
1 tavuk baget (fırında haşlanmış)
salata
ara
elma çayı
7-8 fındık,badem
akşam
Allah kerimm
Al benden de o kadar, işlere elim gitmiyor. Patron da yok, ohhhhhh serdim bugün valla. Yarın çıkar acısı
Ben deeee.
Olabilir, dene, akşamdan 1 su bardağına 1 kayısı, 1 ceviz ıslat, sabah içindekileri ye, suyunu da iç. Yarım saat sonra kahvaltı et.
Ben de diyorum, bu kızçe evde değil mi ki, meğerse evden gitmek istiyom yazmışın, ha ha, hadi gel yer değiştirek.
Ohhhh oh hamarat kızçe, kız bizim eve de uğrasana. Yapılcak yığınla iş vari bi el atıver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?