70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yok yavrum onu hallettim , de kalkmıyolar ofisten geç gitmem demek geç yemek yemem demek ona yanıyorum 7 den sonraya kalsın istemiyordum betüşüm :26:

e senin bi mesai saatin yok mu bitince çıkmıyor musun:26:

Selam kızlaaarr ben 70 kiloyummm
Aranıza katılıyorum bugünden itibaren bendee...

hoşgeldin canım

slm kızlar napıosunuz soyle bı bakım dedım ders calısıcam bırazdan bnm zıllı kız uyusa bı

napam oturuyorum öyle boş boş ben..
sen napıyosn canım

Sorma içerde sohbet ediyorlar o yüzden hep söylüyorum memur olmadan evlenmem diye

sonuçta herkesin özel bi hayatı var belki bi plan yaptın işten sonra söz verdin birilerine filan... iş yüzünden bir şey yapamıcak mısın yani... böyle sorunlar çok saçma cidden

şimdi şöyle düşün tatlım, hareket etmeyipte oturduğun yerdende alabilirdin o kaloriyi, ben bazen en kötü ihtimal bunu düşünürüm
bu arada senin menünü beğendim canım

tabi canım burada olmasam şimdi 80 kiloyum diye ağllıyordum
pozitif düşünüyorum zaten arada sızlanıyorum öylee

Yarın tartı bi süpriz yapar belki sana
Algidanın canım dondurma tam hatırlamıyorum ama fruttare olması gerek adı.

inş 6 larla olur süprizi
hımm deneyim bi fruttareyi

sonuçta herkesin özel bi hayatı var belki bi plan yaptın işten sonra söz verdin birilerine filan... iş yüzünden bir şey yapamıcak mısın yani... böyle sorunlar çok saçma cidden

Aslında bu tarz durumlarda çalıştığın mesailer için dava açıp paranı 5-6 katı alabiliyorsun ama onun davasıda en az 3 yıl sürüyor..

Şahit fln vs. zor yaa :26:

Aslında bu tarz durumlarda çalıştığın mesailer için dava açıp paranı 5-6 katı alabiliyorsun ama onun davasıda en az 3 yıl sürüyor..

Şahit fln vs. zor yaa :26:

işiniz zor cidden Allah sabır versin
o adamlara da insaf versin

öfff :26:
menülerimi yazmaya utanıyorum ya okula gidince
aslında çok bişey yemedim 1000 kalori bile olmamıştır ama çok düzensiz oluyor okula gidince
yemekhanede çok sıra var diye oraya da gidemedik

Vayyy süpersin minderbobummm
Öğlen 1 baget yetti mi
Övgü duymanıza bayılıyorumm yaa

yawrucum evde 2-3 tane vardi, kocam da evde olunca,o yesin ben yemiyim didimm yari tok yari ac takildimm

canimm gecmis olsunnn:18: cocuklar duse kalka buyuyo telaslanmaa,ben de kucukken disimi kirmistim duzelicek isallah yawrucummm

sIkma canini fistik düzelir dün esimde bana alindi niye anlamadim bu hafta var birseyler havasindan mi bilemedim

kizlar cikmadan toplandi varmis kactimacil
topikte herkes sevgilisi,nisanlisi,kocasiyla tartismis heraldee:26:ben de dun gece esimle tartistim biz mesajlasmadan da yanlis anlayabiliyoz birbirimiziicok kabiliyetli bi ciftizz

Selam kızlaaarr ben 70 kiloyummm
Aranıza katılıyorum bugünden itibaren bendee...
hosgeldinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…