deprem mi oldu istanbulda bana mi oyle geldi:26:
bu hafta nolcak aramizda merak ediyorum gerci sen -1.100 dün ballim
görüsürüz
Gelin olmak bı yana eltim çalışıyor ben evde oldugum icin ben gittim iki kisi olsaydı daha iyi olurdu ama napalimmm oldu bı kere:)))))
EVET GELMEZ OLDU İŞLERİ YOĞUN SANIRIM
cuma kuran okutcam diyordu
bende her yoğurdu sevmiyorum
herkes ev yoğurduna bayılır ben mecburiyetten yiyorum kızım için evde mayalıyorum
marketten aldığımı her öğün yiyebilirim valla
gelin olmak zor değilmiii
allahtan kayınvalidem yaşlı değil, temizliğede düşkün değil
ben %5lik kısımdayım sanırım
çok fazla farketmiyor bende
vallaaa kimse heveslenmesin kızlar boşuna, bu haftanın birincisi kesin benim... SONDAN!
Her iddaasına girerim...
Selam kızlaaarr ben 70 kiloyummm
Aranıza katılıyorum bugünden itibaren bendee...
hoşgeldinSelam kızlaaarr ben 70 kiloyummm
Aranıza katılıyorum bugünden itibaren bendee...
evet bacım ya. risk grubuyuz biz hiç birşeyi önüne almamak gerek yoksa farketmeden mideye iniyorLen sen ne cesaretle o poşeti önüne alıyon yaa
Bende oturup 1 paket bademi bitirmiştim
Ay aynen Elüf ya katılıyorum sana.
Yan yanayken sorunumuz yok zaten.
Hep gülüp eğleniyoruz ama sorun yanyana olmamızda zaten.
Özlemden ölicimmmm
Yarın tartı bi süpriz yapar belki sana
Algidanın canım dondurma tam hatırlamıyorum ama fruttare olması gerek adı.
Eşin sarışın değil mi kuzum faceinde görmüştüm
Ayrıca yuh naptın sen öyle
Hurmaya da bi bşlanınca durulmuo
Eh işte aynıyız
Seni sormalı dicem de keyfin yerindedir.
kizlar bisi soriciimm:26:
pazartesi platese gitmistim yaa benim hala karnim,boynum birazcik agriyo..agrim tamamen gecince mi gidiyim tekrar yoksa sogutmadan devam ediyim mii
çok eksi çıkmam ama öyle aman amanda artım olmaz ama şişkinliğim oluyorherlde
ama onuda soledıler bazılarıda coık eksı cıkarmıs
Ay bu arada şirket dedikodularına bayılıyorum.
Normalde ben telefonla veya kullanıcıların ekranlarına bağlanıp işlem yaptığım için herkesi telefondan tanıyorum.
Öyle görmüşlüğüm yok yani.
Ee mütevazı olamıcam biraz da sevecen olduğumdan hemen hemen her yerden konuştuğum arkadaşlarım var.
Bugün diğer fabrikaya gittiğimi demiştim ya.
Beni görenlerbakıyolardı farketti zaten.
Samimi olduklarım ne olmuş böyle sana süpersin vs vs
Arkamdan da arkadaşıma demişler ne olmuş öyle erimiş resmen diye
Şu an 32 dişim meydanda yazıyorum bunları.
sabah kahvaltı yapmayınca gece açlık oluyormuş amaselam lokumlarrr:80:
erken kalktım bugün kıyafet işlerini hallettim
rahatlık geldi
gece kaç kere uyandım ya midem nasıl kazınıyor
niye böyle oldum anlamadım
belki öğlen yemek yemedim ondandır
mutfağa geldim açtım dolabı baktım baktım baktım
ve 2 bardak su içip yattım
kızımdan dolayı yapıyorum canımherhaldegüzel birsey aslinda kendin yapiyorsan yogurtunu
neden çatlayalım ayolallahım sağsalim kavuştursun ozaman:123:
ya napiyim orda burda cirit atıyorum artık:122:
çizelgene salının kilosunumu koydun,cumaları değişmiyomuydu:44:
aman neyse ne,asıla bakalım darısı isteyenlerin başına diyelim,müthiş ilerledin son zamanlarda
seninki şok olucak
bende kilo koruma döneminden çıkıp çozutma dönemlerine girdim,yani kiloyu takip etmeden ve strese girmeden özgürlüğün tadını çıkarıyorum,oooohh bee hayat bana güzel vallaa,
çatlayında patlayıın(kilomu kontrol altında tutuyorum ya daha ne olsun))
şaka biyana cidden çatlamak istemeyenler acele zayıflasın hayatı yaşamak için geç kalmasınlar
hergün en azından bitane çiko giriyo boğazımdan buda bana kıyak diyorum,en azından diyorum çünkü canım istemediği zaman bitane yiyorum,istediği zamanlar yine 5er 5er gidiyo poşeti boşaltıyorum
ben yemeğe kaçtım görüşürük,çocuklar sofrada bekliyo
sen ne iş yapıyordun canım, hukuk okumuştun sanırım amane yazam suzi söyle yazayım :):):):) iş yerindeyimmasa dosya yığılı puffff pufffffff akşam olsa da eve gitsem
elmayı yutmakta zorlanıyorlar benim kızımda kusardı elmayı ben hızına yetişemiyorum valla hasta hasta etrafı darmadağın ettiben de yazayım suzi sen iste ama pek iç açıcı değil yazacakalrım.yaramaz bebişime harika bir çorba yaptım o da bayışlarak yedi.az önce 1 elma yiyeyim dedim kızım da sever onada verdim küçük küçük çiğneyemedi sıpa çıkardı ne varsaüstü başı ,halı,mama sandalyesi battı tabi (ama en çok çorbanın çıkmasına üzüldüm hadi bakalım şimdi baştan yedircez (iyice yaramaz oldu ya bir de yürümeye başlasın canımıza okuyacak gibi elmayı da yedim ama bir de bana sor burnumdan geldi
naptın kuzum gelip sordumu dosyayıYook len dosya mosya şimdi gelicek ne olcak çok merak ediyorum
sende öğretmenmiydin canım?ayy canım ya evde olmak da bir o kadar zor.gerçi son günler sayılır.eylülde yeni dönemle döncem sahalara(okula)bugünleri çok arıycam biliyorum ama bazen bunalıyorum..neyse ben kaçar bebişi emzirdim şimdi bir daha besliyeyim umarım uyur ben de geri kalan işlerimi hallederim.yarın için mucize bekliyorum.akşamı çoook hafif geçircem sabah ola hayır ola öpüldünüz şekerler
kan şekerin düşüyor olabilirsize bir sorum olcak yaa ben böyle diyet yaptığımda 1 hafta sonra filan sabahları kalktığımda bayılacak gibi oluyorum içim çekiliyor
bir iki ay önce 75 e kadar düşmüştüm ama sabah bayılacak gibi olunca korktum eşimde işteydi ne yapacağımı şaşırdım,sonra diyet bozuldu toparlayamadım
yine aynısı olacak diye korkuyorum neden olur sizce yada bir daha olduğunda(inşallah olmaz) ne yapabilirim bileniniz var mı?
çok geçmiş olsun, nekadar kalacakmış alçımerhaba arkadaşlar sabah kalkar kalkmaz 20 aylık kızım düştü kolunu kırdı sabhatan beri hastanedeydik o yüzden çok üzüldüm şimdi hiç birşey yemek istemiyorum her zamn bu saatler yeşil çay içerdim canım hiç birşey istemiyor
senin sevdiceğin askerde yaa canım stresi çokturOyy sizde bizdensiniz bizde de sürekli sorun çıkar.
Bakınız 2-3 gündür kvgalıyyız ama hala eşek gibi seviyorum.
İkizler olduğu için aylık bunalımı geldiği kanaatindeyim.
Yoksa ortada elle tutulur bi sorunumuz yok.
Hatta sorun ne ben onu bile anlamadım.
Sadece trip yedim.
Ve fena halde kırgınım.
Anlamaya çalışıyorum onu da ıhh yani.
Telefonla konuşamıyoruz doğru düzgün mesajla da hep yanlış anlaşılıyor.
O yzden beklemek en iyisi sanırım.
bence soğutma canım yoksa yine aynı şekilde ağrın olurkizlar bisi soriciimm:26:
pazartesi platese gitmistim yaa benim hala karnim,boynum birazcik agriyo..agrim tamamen gecince mi gidiyim tekrar yoksa sogutmadan devam ediyim mii
çok eksi çıkmam ama öyle aman amanda artım olmaz ama şişkinliğim oluyor
sabah kahvaltı yapmayınca gece açlık oluyormuş ama
seninki öğlen yemediğindende kaynaklanabilir
yada akşam az yada erkenmi yedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?