70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarrraksam yürüyüşünden sonra bırazgec oldu ama yemek stm ama(19:30 gibi)
1 dolu tabak ıcınde patates(haslanmıs)yogurt ustunede ohhhne gusel yedım(eşimgülüyooo)
sonrada 2 galate kepeklii
sonra 21:00 gibisekersız yesılcay
bu kadar....

nasılsınız kızlarrr
ben dünkü spordan dolayı biraz halsizim
yarın yine spor yapıcam ama
pes etmek yokkk
aynen bugun cok yoruldumm yaaa 3-4 st yuruyunce bırde 1 st ev temıslıgı daha yenı oturdum yanı
pesetmek yokkkkkkk
yarın tartı gunu ustelık:)

ftom nasılll bu arda udünki menum ıle cekındımmm beyendınızmi????

kizlar bisi soriciimm:26:
pazartesi platese gitmistim yaa benim hala karnim,boynum birazcik agriyo..agrim tamamen gecince mi gidiyim tekrar yoksa sogutmadan devam ediyim mii

canımbende ılkbır vıdeo dan alıntı yapıp spor yapmıstımda 3gun belım börüm agrıdı bu ıyıye ısaretmıs kasların hemen aktıf oldugunu gosterıyormus

slm kızlar ne ediyonuz benim midem bağırsaklar bir acayip gurul gurul ölüyom:) gündüz yedi otlu çay içmiştim omu yaptı bilemedim ki?
çenem,n sol tarafında da kocaman bir sivilce çıkmış fitil oldum ya kaç yaşında kadınım niye hala sivilce çıkıyorkiiiii ergen gibi görünüyorum

adetin yakınmı canım
ben adet olmadan bikaç gün önce o şekilde oluyorum
yeni çıktı buda

7 otlu çay içiyorum ben öyle olmuyor hiç
yada üşüttün

canim patates diyette pek onerilmiyo nisasta orani yuksek, 100 grami 100 kalori..bir tabak dolusunu sen hesap et sebze yemegi tuketsen 4-5 kasik,ekmek yemezsen 6-7 kasik da olabilur..yanina da bol salataaa

Vayyy süpermişşş
saol canımm
ben zaten yanında yeşiillik domates, biber hep yiyorum
demir eksikliği de var bende zaten ozaman yumurtaya devam

kızlar şimdi dondurma yediiiimmm..of eşim getirmiş dayanamadım yedim.bayadır canım çekiyordu yemiyordum emziriyorum napimmm :18::18:

Vayyy süpermişşş
saol canımm
ben zaten yanında yeşiillik domates, biber hep yiyorum
demir eksikliği de var bende zaten ozaman yumurtaya devam

rica ederim canım
sayende araştırdım bende öğrendim
kızıma hergün veriyordum artık daha rahat vereceğim
demir eksikliğin varsa mutlaka yee bende daha sık yiyeceğim eşimde yumurta hastası zaten

üşütmüşsündür canım
dikkat et...
aynen adetin yaıkınsa normal sivilce..

adetin yakınmı canım
ben adet olmadan bikaç gün önce o şekilde oluyorum
yeni çıktı buda

7 otlu çay içiyorum ben öyle olmuyor hiç
yada üşüttün

üşütmüşsündür canım
dikkat et...
aynen adetin yaıkınsa normal sivilce..

yok kızlar ya geçen hafta oldum adet daha. bugün hava bozdu ama kalında giyindim üşüttüğümü sanmıyorum. sivilce çıkmasının sebeplerinden biri de hormon seviyeleriymiş. azdım mı ne ay gidip kocişe mi atlasam

bendede çıkar hala sivilce
evli barklı kadın olduk dediğin gibi ergen gibi geziyoruz tek farkı alnımız dolu olmuyor tek tük işte

bütün tezlerimizi çürüttün bacımmm
aynen tek seçenek bu kaldı

bendede çıkar hala sivilce
evli barklı kadın olduk dediğin gibi ergen gibi geziyoruz tek farkı alnımız dolu olmuyor tek tük işte

ya 2 gündür orada sırıtıyo gıcık bugün kocaman oldu başı beyazladı falan iğrenç görünüyor. makyajlada kapatılmıyor. gıcık gıcık sırıtıyo meret

ben geldim kızçeler ,bugün buranın pazarı vardı pazara gittik kocemle
akşam yürüyüşümü de yaptım ohh mis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…