70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

işte buuuuu
koooş kecişinee

oglis uyumamisdin yanina yatarken uyumussum bi 10 dakika sayfayi kapatmadim diye geri geldim

sağol canım
ben haberleri izlemedim. minder depremi sorunca bi bakayım dedim netten yanlış hatırlamıyorsam 5.1 büyüklüğündeydi :26:
inşallah kimseye bir şey olmamıştır
insallah
tekrar gecmis olsun kdrcim
genc kizken 1 sivilcim bilem yokkdun simdi ara ara geliiyo bende de yeni mi giriyom acaba ergenlik cagina
kızlar şimdi dondurma yediiiimmm..of eşim getirmiş dayanamadım yedim.bayadır canım çekiyordu yemiyordum emziriyorum napimmm :18::18:
affiyet olsun canim emiziriyorsun sonucda bebise süt olsun
ımse yok cnm evde kocam işte
yeme canim 1 dakika da bitmis olur yediginle kalirsin

ben kactim kizlar esim rahat vermiyo pcde birseye bakcakmis iyi geceler yarin eksi görürüz isallah

Ya kızlar benim canım çok sıkılıyo....

Çatlıcam orta yerimden öyle yani

İçi sıkılır ya insanın öyle işte. Nefes alamıyorum.

Ders çalışmam lazım çalışamıyorum da hiç bişey içimden gelmiyoooor!

of kızlar iki büklüm oldum ya karnım davul gibi gideyimde sıcak suyun altında oturayım bari. anneciğim olsa tuğla ısıtır koyardı karnıma nerden aklıma geldi bilmem
iyi geceler

of kızlar iki büklüm oldum ya karnım davul gibi gideyimde sıcak suyun altında oturayım bari. anneciğim olsa tuğla ısıtır koyardı karnıma nerden aklıma geldi bilmem
iyi geceler

Geçmiş olsun bacıııım... Havuluya ütü bas karnına koy sıcak sıcak. Tuğla nerden bulunur şimdi

sıkma canını kız hayatın guzellıklerını zayıfladıgını derslerını gectıgını dusun cnm kotu seyler getırme aklınabı benım yerımde olsan ben bıle takmıorum artık

iyi geceler kızlar
yarın için yine umudum yok
ama en azından sabit çıkmak dileğiyle
hepiciğinize tatlı rüyalar, allah rahatlık versin

selam kızlar.herkes iyidir umarım.ben çoookkk iyiyim.bugün beni gören komşular şaştı kaldı.hayrete düştüler.sen nasıl,ne ara zayıfladın böle.oğlanmı zayıflattı seni diyolar.hepside ne zamandır yürüyüşe çıkıyolardı.ama boğazlarını tutmadıkları için gözle görülür bi değişiklik yok tabi.hele biri ne dedi biliyomusunuz.işte beklediğim söz.hiç iki çocuk doğurmuşa benzemiyon,genç kız gibi olmuşsun dedi.düşünün daha bukadarcık vermemle.daha verme böle kal diyolar.tabi hedefim olduğunu sölemedim kimseye.
bende artık koridordaki aynaya bakmaktan korkmuyorum.kendimi görünce sinir olmuyorum.inş.yarın tartıda eksilerde çıkarım.kociş geldi şimdi.yine çitosları almış getirmiş yiyiyo karşımda.banada kalorisi az diye nestea nin limonlu soğuk çayından getirmiş.kalorisi az ama bugün içmem dedim sağol.sabah tartı günü.yarın içerim dedim.

sabah:
1 bardak ılık su
kahvaltı:
1 dilim tam buğday ekmeği
domates,salatalık,maydonoz,biber 1 tane
1 kk peynir,5 zeytin
1 bardak şekersiz çay

ara:
1 galeta
1 avuç beyaz leblebi

öğlen:
haşlama tavuk,yoğurt,2 kaşık pilav :26:

ara:
1 bardak limonlu çay

akşam:
3-4 kaşık bakla
tavuk ciğeri sotelenmiş,yağsız
yoğurt,bol salata

1 saat yürüyüş
3 lt suuu

iyi geceler kızlarrrrrr.heyecanlıyım.sabah görüşmek üzereee.

kocisle spor yap yawrum, mekani sen belirlee

herkese iyigeceler menümü yazıp hemen kaçıyorum
sabah:domates salatalık maydonoz biber 5 zeytin 1 dilim peynir 1 dilim ekmek 7 otlu çay
ara öğün:10badem
45dk koşu bantında yürüyüş
2.ara öğün :2 grisini bu seefer 1 bardak zero ,içtim
akşam:salata ve yoğurt
1:30dk dısarıda yürüyş
gün içinde 3 ltre su az öncede yeşilçay içtim
hepinizi öpüyorum ben yatar
arkadaslar lütfen su biberiye yağını yürüyüş yapmadan önce karnınıza sürüp streç filmle sarın inanılmaz inceltiyor.bir kez yapın hemen farkedeceksiniz ben bi deneyin derim

Herkese selamlarrrrrrr...........
Kürkcü dükkanına döndüm kızlar
Keyifler nasıl bakem
Ben yedim ictim bol artilarla döndüm
Artık dikkat etme zamanı
Yine 6 li rakamlardayim

Bugünkü menüm:

SABAH

1 domates
1 salatalık
1 dilim peynir

ARA

2 tane ceviz

ÖĞLE

4 tane piliç köfte
1 kase salata

ARA

1 kupa 7 otlu çay
4 tane ceviz
10 tane badem

AKŞAM

2 yumurtalı kaşarlı omlet(köfte ve salata yapcaktım da hem üşendim hem de mutfağa girince canım omlet istedi

Uyku saatim çoktan geldi

biberiye yagini bende denicem cnm türkiyeden gelecek siparis verdim bende yapicam bakalim sonucu nasil olacak
Herkese selamlarrrrrrr...........
Kürkcü dükkanına döndüm kızlar
Keyifler nasıl bakem
Ben yedim ictim bol artilarla döndüm
Artık dikkat etme zamanı
Yine 6 li rakamlardayim

hosgeldin evine cnm sen azimlisin verirsin kilolari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…