yok kızlar ya geçen hafta oldum adet daha. bugün hava bozdu ama kalında giyindim üşüttüğümü sanmıyorum. sivilce çıkmasının sebeplerinden biri de hormon seviyeleriymiş. azdım mı neay gidip kocişe mi atlasam
insallahsağol canım
ben haberleri izlemedim. minder depremi sorunca bi bakayım dedim netten yanlış hatırlamıyorsam 5.1 büyüklüğündeydi :26:
inşallah kimseye bir şey olmamıştır
tekrar gecmis olsun kdrcimiyi akşamlar kızlar..
nasılsınız ..ben biraz daha iyim ilaçlaırmı kullanıyorum ama ağzım hala fena yaa...
menümü bende yazayım artık..
bismillahirrahmanirrahim..deyip...
uyanınca
3erik kurusu
1bardak ılık su
kahvaltı
2dilim ekmek
az yağlı tavada yumurta
peynir
3zeytin
1ceviz
dereotu maydanoz domates
ara
3badem
1kupa yeşilçay
öğle..biraz geç oldu arkdaşla hastaneydim
arkdaşa uğradık kahvaltı tarzı oldu yine...
peynir
5kaşık menemen yumurtalı
1kaç çatal patates kızartma:18:
2dilim ekmek
şekersiz çay
1çatal helva,2zeytin..
ara..yok..
akşam
4kaşık ıspanak kavurma
1kase buğdaylı yopurt çorba
1domates,az dereotuyla...
......akşam
2dilim ananas
1kupa yeşilçay biberiye kaırşımı
. 1bardak süt......
genc kizken 1 sivilcim bilem yokkdun simdi ara ara geliiyo bende deslm kızlar ne ediyonuz benim midem bağırsaklar bir acayip gurul gurul ölüyom:) gündüz yedi otlu çay içmiştim omu yaptı bilemedim ki?
çenem,n sol tarafında da kocaman bir sivilce çıkmış fitil oldum ya kaç yaşında kadınım niye hala sivilce çıkıyorkiiiii ergen gibi görünüyorum
affiyet olsun canim emiziriyorsun sonucdakızlar şimdi dondurma yediiiimmm..of eşim getirmiş dayanamadım yedim.bayadır canım çekiyordu yemiyordum emziriyorum napimmm :18::18:
yeme canim 1 dakika da bitmis olur yediginle kalirsinımse yok cnm evde kocam işte
of kızlar iki büklüm oldum ya karnım davul gibi gideyimde sıcak suyun altında oturayım bari. anneciğim olsa tuğla ısıtır koyardı karnıma nerden aklıma geldi bilmem
iyi geceler
of kızlar iki büklüm oldum ya karnım davul gibi gideyimde sıcak suyun altında oturayım bari. anneciğim olsa tuğla ısıtır koyardı karnıma nerden aklıma geldi bilmem
iyi geceler
Ya kızlar benim canım çok sıkılıyo....
Çatlıcam orta yerimden öyle yani
İçi sıkılır ya insanın öyle işte. Nefes alamıyorum.
Ders çalışmam lazım çalışamıyorum da hiç bişey içimden gelmiyoooor!
yok kızlar ya geçen hafta oldum adet daha. bugün hava bozdu ama kalında giyindim üşüttüğümü sanmıyorum. sivilce çıkmasının sebeplerinden biri de hormon seviyeleriymiş. azdım mı neay gidip kocişe mi atlasam
biberiye yagini bende denicem cnm türkiyeden gelecek siparis verdim bende yapicam bakalim sonucu nasil olacakherkese iyigeceler menümü yazıp hemen kaçıyorum
sabah:domates salatalık maydonoz biber 5 zeytin 1 dilim peynir 1 dilim ekmek 7 otlu çay
ara öğün:10badem
45dk koşu bantında yürüyüş
2.ara öğün :2 grisini bu seefer 1 bardak zero ,içtim
akşam:salata ve yoğurt
1:30dk dısarıda yürüyş
gün içinde 3 ltre su az öncede yeşilçay içtim
hepinizi öpüyorum ben yatar
arkadaslar lütfen su biberiye yağını yürüyüş yapmadan önce karnınıza sürüp streç filmle sarın inanılmaz inceltiyor.bir kez yapın hemen farkedeceksiniz ben bi deneyin derim
Herkese selamlarrrrrrr...........
Kürkcü dükkanına döndüm kızlar
Keyifler nasıl bakem
Ben yedim ictim bol artilarla döndüm
Artık dikkat etme zamanı
Yine 6 li rakamlardayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?