of kızlar iki büklüm oldum ya karnım davul gibi gideyimde sıcak suyun altında oturayım bari. anneciğim olsa tuğla ısıtır koyardı karnıma nerden aklıma geldi bilmem
iyi geceler
of kızlar iki büklüm oldum ya karnım davul gibi gideyimde sıcak suyun altında oturayım bari. anneciğim olsa tuğla ısıtır koyardı karnıma nerden aklıma geldi bilmem
iyi geceler
Ya kızlar benim canım çok sıkılıyo....
Çatlıcam orta yerimden öyle yani
İçi sıkılır ya insanın öyle işte. Nefes alamıyorum.
Ders çalışmam lazım çalışamıyorum da hiç bişey içimden gelmiyoooor!
yok kızlar ya geçen hafta oldum adet daha. bugün hava bozdu ama kalında giyindim üşüttüğümü sanmıyorum. sivilce çıkmasının sebeplerinden biri de hormon seviyeleriymiş. azdım mı neay gidip kocişe mi atlasam
biberiye yagini bende denicem cnm türkiyeden gelecek siparis verdim bende yapicam bakalim sonucu nasil olacakherkese iyigeceler menümü yazıp hemen kaçıyorum
sabah:domates salatalık maydonoz biber 5 zeytin 1 dilim peynir 1 dilim ekmek 7 otlu çay
ara öğün:10badem
45dk koşu bantında yürüyüş
2.ara öğün :2 grisini bu seefer 1 bardak zero ,içtim
akşam:salata ve yoğurt
1:30dk dısarıda yürüyş
gün içinde 3 ltre su az öncede yeşilçay içtim
hepinizi öpüyorum ben yatar
arkadaslar lütfen su biberiye yağını yürüyüş yapmadan önce karnınıza sürüp streç filmle sarın inanılmaz inceltiyor.bir kez yapın hemen farkedeceksiniz ben bi deneyin derim
Herkese selamlarrrrrrr...........
Kürkcü dükkanına döndüm kızlar
Keyifler nasıl bakem
Ben yedim ictim bol artilarla döndüm
Artık dikkat etme zamanı
Yine 6 li rakamlardayim
Herkese selamlarrrrrrr...........
Kürkcü dükkanına döndüm kızlar
Keyifler nasıl bakem
Ben yedim ictim bol artilarla döndüm
Artık dikkat etme zamanı
Yine 6 li rakamlardayim
günaydııııııınnnnn
daha kimseler gelmemiş ilk bildirim benden olsun
başlangıç:85
geçen hafta:72
bu hafta:70.1
giden:1.900
hedef:60
ilk bildirimim inş. doğru yapmışmdır:26:
günaydın arkadaşlargeçen hafta diyet yapmamıştım o yüzden tartılıp yazmadım. valla ara vermek ii geldi. canım ne istediyse yedim. pizza, künefe, çikolata,pasta,adana dürüm. hepsini de çok özlemişim. ama 2 gündür yürüyüşlerime ve yediklerime dikkat ettim. şu an kilom tam olarak kaldığı yerde. bundan sonra sıkı bir diyete başlıyorum inşallah. kilo bildirimim
başlangıç 75
2 hfta önce 67
bu hafta 67
gelen ve giden 0
hedef 60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?