70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tebrikler canim

sagol canim hep ayni yerde saymakdan sIkILdim sanirsam

sagol elifim yok pes etmiycem zaten halen kendimden umutum var haftaya da veremezsem topikce yolun beni

pes edemezsin zaten suzi izin wermiyoruz
sabrın sonu selamettir datlım
haftaya gör bak süper olcak

tebrikler canim

sagol canim hep ayni yerde saymakdan sIkILdim sanirsam

sagol elifim yok pes etmiycem zaten halen kendimden umutum var haftaya da veremezsem topikce yolun beni

Canım sende biliyosun kilo verirken vücut takılıyo bazen. Üzülme

Ama bencede tartılma cumaya kadar... Sürpriz olsun

başlangıç:76
geçen hafta:71.5
bu hafta:69.8
giden:1.7
toplamda giden:6.2
hedef :60

Son düzenleme:
Canım sende biliyosun kilo verirken vücut takılıyo bazen. Üzülme

Ama bencede tartılma cumaya kadar... Sürpriz olsun
bu hafta tartilmamak baya zor gelecek bana tartilmayacam bakalim banada isallah güzel süpriz olur sagol canim

ama aslim 6lilari görmüssün tebrikler canim bidaha 7lileri görmesin isallah

bu hafta tartilmamak baya zor gelecek bana tartilmayacam bakalim banada isallah güzel süpriz olur sagol canim

ama aslim 6lilari görmüssün tebrikler canim bidaha 7lileri görmesin isallah

inşallah görmem bebişim
daha önce ki haftalarda 68.6 yakadar düşmüştüm tatilin maduru oldum inş 7 lerle bi daha işim olmaz

eşimle yatıyorum noracım zaten..ama o mışıl mışıl uyuyor..
çok geçmiş olsun canım. zor bir durum. ama bence de psikolojik. bazen farkına varmıyoruz ama aşırı stresin bir sonucu bu. dua elbette çok etkili ama asıl önemlisi iç huzuru bulman. doktora mutlaka git. uyku apnen de olabilir. yani uyku sırasında solunumun durması. buda seni aniden uyandırıp huzursuz edebilir.
öncelikle poça olayını bırak. bende aynı şayi yapardım ama sağlıksız bir kahvaltı güne başlamanın en kötü yolu. 1-2 dilim ekmek peynir domates zeytin vbb ne bulursan bunlarla yap kahvaltıyı. akşamlarıda sebze yemeği tüketmeye çalış. bol su. aralarda kuru incir kayısı hurma tüket.

ben yinede psikiyatriste gidilmesi gerektiğini düşünüyorum
onunla ilgili değilse zaten o yönlendirir başka doktora
eşin farketmiyormu hiç ağladığını
psikolojik deyince illaki büyük sorunların olmasına gerek yok
hiç yaşamadım ama duyduğum kadarıyla uykusuz kaldığımızda yada fazla uyuduğumuzda,huzursuz olduğumuzda rahat olmadığımızda, olurmuş o
sırtüstü yatarken kendimizi rahat bıraktığımız an gelirmiş
ben yinede psikolojik olduğunu düşünüyorum, uyku felci olarakta geçiyor uykuda zaten göz kaslarımız ve solunum dışında tamamen fizyolojik bir felç durumunda oluyoruz
uykuda rüya evresine geçtiğimizde rüyamızda gördüğümüz şeyler hareketleri yapmayalım diye beynimiz vücudumuzu felç durumuna sokarak kontrol altına alıyor , uyuma sürüyor ve bilinç tam olarak açık olsa bile beden kımıldayamıyor. Bu durumda çeşitli sanrılarda görülebiliyor.. halk arasındada karabasan deniyor canım bu açıdan psikolojik dedim mutluda olsan yukarıda yazdığım sebepler olduğu zaman görülebiliyor. böyle bişey olmasaydı zaten rüyamızda gördüğümüz şeyler yapmaya çalışırdık yataktan kalkıp koştuğumuzu atladığımızı falan düşünsenize
yapayim yinede

bildirim:
baslangic kilom:76.3
gecen hafta: 73.1
bu hafta: 74.0
gelen: 900 gramm
toplam giden: 2.3

acaba reglim bitmedi ondanmi ki
bence kesinlikle tahlil falan bişeyler yaptırman lazım suzim
öncedende söyledim sende fark çok oluyor
bukadar olmaması lazım
bak bikaç hafta diyet yapmıyor kısçeler 1-2 kilo alıyorlar
sen 1-2 gün dikkat etme sende aynı kiloyu alıyorsun
insülin direncimi vardır troitmi bişey var ama
doktora bigit canım yaaa
boşuna moralin bozuluyor çabanın sonucunu alamıyorsun
bişey yoksada öğrenmiş olursun en azından

sinirlarimi zorluyorsun noram ben hergün tartiliyorum hemde bikac kere tik olmus ama senin hatrina tamam haftaya kadar tartilmayayim :18:

Suzi artılarda olma sebebin bu canım! lütfen bana bi söz ver hatta yemin et bu hafta cumaya kadar tartıyı kaldırcaksın gözünün önüününden valla küserim

kızlaaaaaaaaaaar olmayacak böyle biri bana gaz versin mümkünse. dobiç olmanın zararlarını, tehlikelerini, sosyal yaşama etkilerini anlatsııın. mümkünse biri benle "şişko şişko" diye dalga geçsiiiiinnn!!! (burası çok önemli) ben kilo vermeyi geçtim, içimde bunun için olan istek geçti, sizinde başınıza geldi mi hiç? zaten regl olucam sanırım 3 haftalık bir gecikmeyle! :83:

tebrikler canım

eşine söyle saklasın tartıyı
ben bu hafta 1 kere tartıldım oda öylesine kıyafetli falan
Nİye lan düdük
bayılıyorum senin bu laflarına
fotolarımıza bak kısçem belki faydası olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…