hadi kızlar banada yardım doğumdan sonra 72 idim 67 yi gördüm şimdi 75 olmusum . çalışıyorum yiyip oturuyorum nasıl başlayayım. su içmeyi hiç sevmiyorum. çikolatayı çok seviyorum yardımınıza ihtiyacım var eskiden ne beğensem üstüme olurdu.
Kötü olmuş ya Hasretcim aslında yeni aldıysan 1 ayı geçmediyse yani yenisini vermeleri gerekior:26:
canım yemediğimdede meto duruyor onuda denedim yemesemde veremiyorum bazı haftalar
Nasıl mutluysan o şekilde yap minecim
Bende de alışkanlık oluyor yediğim zaman mutlu olmuyorum
sende iyiki varsın kısçemSizin hakkınız yenmez kızlar şu an 90 küsür olabilirdim
Hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız , iyi ki sizinle karşılaştım
evet canım o konuda aynıyızolmak istediğim rakamdasınnn
süperrr
bende sanki arada bi kaçamak yaparak weriyorum canım ya senin gibi
bizim metobalizmacıklarımız öylemi hızlanıyo aceba :26:
her türlüsünü denedim çünküm
özellikle gece yememek
nerdeyse 1 senedir bıraktım o alışkanlığımı şükürler olsun
öyle canımOlsun sonuç olarak bi şekilde gitti 10 kilo verdin bu süper.
Negatif bakmayalım olaylara:82:
Bende hazirandan beri uğraşıyorum işte
evet canım yaa çok şükürtebrikler minemgitmiyor diyordun bak güzel gitti busefer
hoşgeldin mertnazcımhadi kızlar banada yardım doğumdan sonra 72 idim 67 yi gördüm şimdi 75 olmusum . çalışıyorum yiyip oturuyorum nasıl başlayayım. su içmeyi hiç sevmiyorum. çikolatayı çok seviyorum yardımınıza ihtiyacım var eskiden ne beğensem üstüme olurdu.
herkese slm canlarım..bugün çok kötüyüm 1 bardak süt içtim moralim bozuk bişey yiyesim falanda yok.1 aydır bir durum yaşıyorum uyumaya korkuyorm bu 3.cü oldu gece gözlerimi kapatır kapatmaz nefesim kesiliyor sabaha kadar ağladım.oturdum..can hawliyle yataktan çığlıklarla kalkıyorum..kalkamamaktan korkuyorum..offfff..
hosgeldinhadi kızlar banada yardım doğumdan sonra 72 idim 67 yi gördüm şimdi 75 olmusum . çalışıyorum yiyip oturuyorum nasıl başlayayım. su içmeyi hiç sevmiyorum. çikolatayı çok seviyorum yardımınıza ihtiyacım var eskiden ne beğensem üstüme olurdu.
tebrikler canimkızlar merhaba
oncelıkle hayırlı cumalar dılıyorum.kılolarda bay baya gıdıyor herkesı cok tebrık edıyorum.umarım basarılarımızın devamı ılerkı haftalarda da gelır.şimdi gelelim kılo bıldırımıne
baslangıc kılo:76
gecen hafta:68,7
bu hafta:68,2
giden :500 gr.
hedef:65
toplamda verılen kılo:7,8
ıkı gun kacamak+reglı sonuc bu.daha ıyı olabılırdı.ama neyse bunada şükür.önümüzdeki haftaya bütün ümitlerim.herkesi canı gönülden tebrık edıyorum.
bayildim sana noram masallahSuuuuuuuzzzzuuuuuuummm geeeelllmmmmiiiişşşş oooy ooooyy
herkese slm canlarım..bugün çok kötüyüm 1 bardak süt içtim moralim bozuk bişey yiyesim falanda yok.1 aydır bir durum yaşıyorum uyumaya korkuyorm bu 3.cü oldu gece gözlerimi kapatır kapatmaz nefesim kesiliyor sabaha kadar ağladım.oturdum..can hawliyle yataktan çığlıklarla kalkıyorum..kalkamamaktan korkuyorum..offfff..
hosgeldin
tebrikler canim
bayildim sana noram masallahaklima birde ne geldi sen bi ara diyordun gözüme birini kestirdim yakin takipime aldim diye
kimidin o
tebrikler canimbaşlangıç 70.5 gecen hafta 68.9 bu hafta 68.8 giden 100grcık hedef 58 durmak yok yola devam bı reglım gelsede gıtseydı su sıskınlık
halk arasında karabasan dedikleri şey sanırım okuyunca geçiyor diyorlar ama tamamen psikolojik bence
psikiyatriste gitsen keşke,çaresi oo
:26::26::26::26::26::26:
Tatlım birileriyle aynı odada uyu :26:
Olmaz onu geçersem söylicem suzim
Sen ne yaptın bu hafta bebitom
hadi kızlar banada yardım doğumdan sonra 72 idim 67 yi gördüm şimdi 75 olmusum . çalışıyorum yiyip oturuyorum nasıl başlayayım. su içmeyi hiç sevmiyorum. çikolatayı çok seviyorum yardımınıza ihtiyacım var eskiden ne beğensem üstüme olurdu.
halk arasında karabasan dedikleri şey sanırım okuyunca geçiyor diyorlar ama tamamen psikolojik bence
psikiyatriste gitsen keşke,çaresi oo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?