Günaydınn kızlaarr :) çok işim var forum takıpte gördüm yamadan gecemedım
herkesı öpüom mucxxxx
canım ben karabsan olayını tam 5 yıl cektım artık alısmıstım karabasan basmasına ama yıne de cok korkuyordum
acayip korkuyordum uyyamıyordum falan sonra ben bebekelrımı kaybetınce yengem hocaya bi gözük dedı oraya gıdıp okunduktan
sonra hıc karabasna basmadı benı çok şükür rahat rahat uyyorum son 6-7 aydır
normalde karabasan basarken analyıp da dua etmeye baslarsan besmele dahı ceksen bırakıyoalr...ama bi süre sonra
ne dualar okumama ragmen kurtulamıyordum...inşallah gecer bi n önce
saol canım ama bu karabasan değil öyle bi olay değil tamamen solunumla ilgili bi rahatsızlık
kiz o benmiyim yoksa kendimden süpeleniyorummasallah bu hizla gidersen zaten beni sollar gecersin
saol canım ama bu karabasan değil öyle bi olay değil tamamen solunumla ilgili bi rahatsızlık
sıkma canını kız hayatın guzellıklerını zayıfladıgını derslerını gectıgını dusun cnm kotu seyler getırme aklınabı benım yerımde olsan ben bıle takmıorum artık
biliyorsun dilekim bütün hafta ici dikkat ettim niye böyle olduSuzii kaç kilooo oldun?????????????????????
devam canimgüzel gidiyorsunSuziii sssööööyyyy leeeee meeeeeemm
Bu hafta bu kadar kilo gitti çünkü geçen hafta artılardaydım çabuk gelen çabuk gider hesabı oldu
Suziiiii bildirimini niye yapmiyon bacimmmmm
Yoksam artidamisin
yapayim yinede
bildirim:
baslangic kilom:76.3
gecen hafta: 73.1
bu hafta: 74.0
gelen: 900 gramm
toplam giden: 2.3
acaba reglim bitmedi ondanmi ki
yapayim yinede
bildirim:
yapayim yinede
bildirim:
tebrikler canimVe işte kilo bildirimim bana göre biraz az olsa da artık giden 100 gr dan bile mutlu oluyorum valla.
Başlangıç Kilo : 73
Geçen hafta : 73
Bu hafta : 72.1
Giden : 900 gr
Toplam giden : 900 gr
Hedef : 65
sagol canimOlabilir canım...Demişlerdi ya regl bittikten sonra bi haftaya kadar vücut kendini toplarlıyo diye.
Bozma moralini.
sagol elifimsuzim üzülme
ondan olabilir belki sıkma canını, bak bu seni daha azimlendirsin kamçılasın
bidahaki haftaya süper olcak ben biliyom
KK' nın Sevgili Üyeleri,
Kilonuz 70-79 aralığındaysa ve zayıflama yolunda "Birlikten Güç Doğar" ilkesine inanıyorsanız, sizleri buraya bekliyoruz..
Başlık altında diyete yönelik tecrübelerinizi, her gün neler yediğinizi, zayıflamak için yaptığınız sporları paylaşabilir ve deneyimlerinizi sizinle aynı kilo aralığında olan diğer üyelerimizle paylaşabilirsiniz.
Keyifli paylaşımlar ve sağlıklı kilo vermeler dileriz. a.s.
Suzim bu hafta gayet iyi gidiyordun aslında :26:
İlaç vs kullanıyor musun , regl şişkinliğidir gerçi o % 90
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?