kızlaaaaaaaaaaar olmayacak böyle biri bana gaz versin mümkünse. dobiç olmanın zararlarını, tehlikelerini, sosyal yaşama etkilerini anlatsııın. mümkünse biri benle "şişko şişko" diye dalga geçsiiiiinnn!!! (burası çok önemli) ben kilo vermeyi geçtim, içimde bunun için olan istek geçti, sizinde başınıza geldi mi hiç?zaten regl olucam sanırım 3 haftalık bir gecikmeyle! :83:
badem ve beyaz leblebim varken niye çeksin
:80:kızlar ben kactım aksama gorusuruz
ben artilardayim aslim
burdayım suzim
sana böle yapıyorum
sen naptın geçmişe bakmadım
ben şoku sadece 1 gün yaptım canım 2 günlük farklı günlerde yapılıyormuş
ben 1 gün yaptım sadece
evet tatlim
inşallah görmem bebişim
daha önce ki haftalarda 68.6 yakadar düşmüştüm tatilin maduru oldum inş 7 lerle bi daha işim olmaz
bende troitden süpelenmiyor degilim yavas calisiyor diye
bence kesinlikle tahlil falan bişeyler yaptırman lazım suzim
öncedende söyledim sende fark çok oluyor
bukadar olmaması lazım
bak bikaç hafta diyet yapmıyor kısçeler 1-2 kilo alıyorlar
sen 1-2 gün dikkat etme sende aynı kiloyu alıyorsun
insülin direncimi vardır troitmi bişey var ama
doktora bigit canım yaaa
boşuna moralin bozuluyor çabanın sonucunu alamıyorsun
bişey yoksada öğrenmiş olursun en azından
kızlaaaaaaaaaaar olmayacak böyle biri bana gaz versin mümkünse. dobiç olmanın zararlarını, tehlikelerini, sosyal yaşama etkilerini anlatsııın. mümkünse biri benle "şişko şişko" diye dalga geçsiiiiinnn!!! (burası çok önemli) ben kilo vermeyi geçtim, içimde bunun için olan istek geçti, sizinde başınıza geldi mi hiç?zaten regl olucam sanırım 3 haftalık bir gecikmeyle! :83:
bende aynı senin gibiyim canım.yiyecekleri görünce o an cazibesine kapılıyorum.diyet yaptıysamda tüm emeğim boşa gidiyor.motivasyonum hemen düşüyor.sigarayı bıraktım,hatta çayıma koyduğum şekerden bile vazgeçtim ama tatlıyı,hamurişlerini görünce dayanamıyorum işte.yemek yemeyi aşırı derecede seviyorum..kızlaaaaaaaaaaar olmayacak böyle biri bana gaz versin mümkünse. dobiç olmanın zararlarını, tehlikelerini, sosyal yaşama etkilerini anlatsııın. mümkünse biri benle "şişko şişko" diye dalga geçsiiiiinnn!!! (burası çok önemli) ben kilo vermeyi geçtim, içimde bunun için olan istek geçti, sizinde başınıza geldi mi hiç?zaten regl olucam sanırım 3 haftalık bir gecikmeyle! :83:
biliyorsun dilekim bütün hafta ici dikkat ettim niye böyle oldu
canim patates diyette pek onerilmiyo nisasta orani yuksek, 100 grami 100 kalori..bir tabak dolusunu sen hesap etsebze yemegi tuketsen 4-5 kasik,ekmek yemezsen 6-7 kasik da olabilur..yanina da bol salataaa
selam kızlar.herkes iyidir umarım.ben çoookkk iyiyim.bugün beni gören komşular şaştı kaldı.hayrete düştüler.sen nasıl,ne ara zayıfladın böle.oğlanmı zayıflattı seni diyolar.hepside ne zamandır yürüyüşe çıkıyolardı.ama boğazlarını tutmadıkları için gözle görülür bi değişiklik yok tabi.hele biri ne dedi biliyomusunuz.işte beklediğim söz.hiç iki çocuk doğurmuşa benzemiyon,genç kız gibi olmuşsun dedi.düşünün daha bukadarcık vermemle.daha verme böle kal diyolar.tabi hedefim olduğunu sölemedim kimseye.
bende artık koridordaki aynaya bakmaktan korkmuyorum.kendimi görünce sinir olmuyorum.inş.yarın tartıda eksilerde çıkarım.kociş geldi şimdi.yine çitosları almış getirmiş yiyiyo karşımda.banada kalorisi az diye nestea nin limonlu soğuk çayından getirmiş.kalorisi az ama bugün içmem dedim sağol.sabah tartı günü.yarın içerim dedim.
Başlangıç kilo: 86.0
Geçen hafta: 58.5 :100::100::100: 75
Bu hafta: 57.0 :82::82::82:74(henuz reglolmadım olsaydım kesın 73 olurdum canım haftaya ınsl..
Giden : 1.500 :111::111::111: 1 kg
Toplamda verilen kilo: 29.0006kg
Hedef: 5065
Albüme bugün son dk çıkmadan önce bi resim çekmiştim onu ekledim.
1-2 gün sonra bi sürü çekincem inşaalllah.
Eki Görüntüle 406653
tamazaten rahatsız oldum ama nurgul arkadas patateslı hazırlamıs yedım bende affedın
ay sormaaa bugun doktorum da oyle dedı zayıfladınmı sen dedıcok mutlu oldummmm uzun zamandır gormuyordu benı heheytttt
süpersın fotolu tasdıklıyorsun yanı bırde:)
menumm
sabah 06:50-1 bardak su
07:15-1dılım cavdarekmegı
2 dılım salatalık
2 catal menemen
2 sıyah zeytın
2 catal peynır
sonra hastaneden cıkınca: otobus kullanmadım st 09:00 gibi 30 tempolu yürüyüşfulll terledım
20 dk tranvay molasından sonra 20 dk eve gıtmek ıcın yürüdüm...
yarım lt su
11:30ara:1 küçük kase sütsüzmısır gevregi
yarım lt su daha....
süpersın fotolu tasdıklıyorsun yanı bırde:)
menumm
sabah 06:50-1 bardak su
07:15-1dılım cavdarekmegı
2 dılım salatalık
2 catal menemen
2 sıyah zeytın
2 catal peynır
sonra hastaneden cıkınca: otobus kullanmadım st 09:00 gibi 30 tempolu yürüyüşfulll terledım
20 dk tranvay molasından sonra 20 dk eve gıtmek ıcın yürüdüm...
yarım lt su
11:30ara:1 küçük kase sütsüzmısır gevregi
yarım lt su daha....
tamam söz bebegimSuzi artılarda olma sebebin bu canım! lütfen bana bi söz ver hatta yemin et bu hafta cumaya kadar tartıyı kaldırcaksın gözünün önüününden valla küserim
büyük dolapa koycam eve gidince öyle yapayim gözüm görmesin
tebrikler canım
eşine söyle saklasın tartıyı
ben bu hafta 1 kere tartıldım oda öylesine kıyafetli falan
bayılıyorum senin bu laflarına
fotolarımıza bak kısçem belki faydası olur
öyle yapayim zerramBende mineye katılıyorum suzim kilo verememen ve hemen geri alman
konusunda
Doktora git canım dahiliyeye bı görün ters giden bişeyler olabilir
öyle yapayim dilegim sagol fistikMine'ye katılıyorum bi doktora görün artık.
1 gün abarttım diyorsun.
1 gün abartmayla bu kadar olmaz hoş reglde var ama en mantıklısı doktora görünmen.
tebrikler canimgecen hafta:75
baslangıc:80
bu hafta kıkılo:74
gıden:1 lg (reglolmadım daha)
spor hatalık toplam:450 dk tempolu yürüyüş
bayılıyorum senin bu laflarına
tamam söz bebegimsenin icin 1 kere bile tartilmiycam
ilk tartiya bak 69.7 simdi 57 süpersin dilegim yaSuzan dedi de bakem hangi rakamların fotosunu çekmişim.
Eki Görüntüle 406795
Eki Görüntüle 406796
Eki Görüntüle 406797
Eki Görüntüle 406798
Eki Görüntüle 406799
evet bide oda varSenin şişkinliğinde bi enteresan suzi doktora onu da söyle
benide alın aranıza yeni katıldım :)
öyle yapayim dilegim sagol fistik
ilk tartiya bak 69.7 simdi 57 süpersin dilegim ya
evet bide oda var
hoşgeldin
noracm tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin
bakalım canımbende troitden süpelenmiyor degilim yavas calisiyor diye
pazartesi kadindoktorunda randevum var kan tahlili yaptirdi ne diycek bakalim demisdim ben ona kiloda veremiyorum siskinlik var diye bakalim ne diycek
sagol minem
Sevdiceğim nefret ediyor lanlı lunlu konuşmamla ama böyleyim yani genelde tutamıyorum
sagol canimhoşgeldin
suzicim geçmiş olsun doktora git bencede en azından için rahat eder
noracm tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin
biliyorum dilegimNormal değil çünkü.:26:
Ne güzel gidiyordu
Senden çok ben üzülmüşümdür.
Valla ya zaman geçiyor
Resmi görmedin dimi albüme 1 tane ekledim sabah çektim koştum servise.
onunladamı öyle konuşuyon kııııız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?