70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

doğru okmuşum demek, hadi bakalım hayırlı olsun sözleşme
geçmiş olsun suzim kusura bakma çook çok geçmiş olsun
şükür suzim sewindim bi sorun olmadığına
hadi bakalim dilege sabir dileyelim
ne kusuru tatlim gözden kacmisdir yirim seni cok sagol canim hemsom

hele bende yemege yedigimde mayisip kaliyorum bazen arkadas cagriyo bazen esim diyo dün yoruldum dedim 1 sene gecsin zayif olayim iptal ettircem
birde orda kisceler geliyor manken gibi icimden dedim ben bunun gibi olsam yayilir kalirdim
birde kendimi okdar tosun hissetim ki yanlarinda utandim orda spor yaparken

O çıbıklar niye geliyomuş ki spora. az yesinler yeter

kizlar kactim ben isim bitiyor birazdan toparlanayim öpüldünüz yarindan sonra tarti günü unutmayin

Görüşürüz şekerim öptümmm

Selam kizlarrrr
Bun cok yoruldummmm evi temizledim yine halıları yıkamaya verdimmmm heryeri tertemiz yaptım bittim yani

Menümü yazayım

Sabah 1 su bardagi nesfit bir su bardagi yarı. Yagli sütle

Ara adet fındık

Öğle 4 yemek kasığı tavuklu mantar sote az yogurt ve az salata

Ara yok

Aksam salata cacik....
2 l su
KacAmak oldu maalesef....bir adet danette çikolatali hazır Puding

dilek sevdiceğin geldimi ?
seni gördümü?
geçmişe dalamadım 100 küsür sayfa var

Mesaj attım yawru.

Yoğurt çorbasııı :111::111::111::111:
Yoğurt çorbasııı :111::111::111::111:

Güzel yawrukuş

dilekkkkkkkk
elbise aldın mı dünnn

Yalan oldu bebik gidemedik.
Cıbıl gitcem bu gidişle:95:

Güzel şekerim fındık sayısı söylenmemiş gözümden kaçmadı.
Kaçamak içindee geliyooo geliyoooo

topik diyette ya çeneler açılmıyo tabi

Çok bitkinim bugün ya.

ya çok doğru söylüyosun sanki alnımda kilom yazıyo ama bana takıntı oldu bir 69 görsem valla bu tartı bağımlılığını bırakacağım:)
kız benim koaförde akşamları kapalı pazarda kapalı geriye sadece cumartesi kalıyor. o kadar yoğunki kadın bazen iki hafta önceden kaş için randevu ancak alabiliyorum

ay kızlar çok yoğundum bakamadım size hızlısından geçmişe bakındım ama pek okuyamadım öptüm hepinizi karnım çok acıktı eve geçerken tavuğumu alayımda hemen gidip yapayım mantar sotemi :):):)

selam kızlar tesadüfen bu formu gördüm ben aslında 2012 mart annelerindeyim yaklaşık 1 senedir 2.5 aylık 1 oğlum var ve evet hepiniz gibi benimde sorunum fazla kg hamile kalmadan önce 59 kg dım ve bu benim için iyiydi ama riskli bir gebelik geçirdim sürekli evde yattım ve totalde 90 kg ile doğuma gittim doğumdan sonra 83 kg düşdüm sonrasında 78.9 kg ve yaklaşık 1 yadır saedece yeme diyeti uygulayabiliyorum malum bebişle spor benim için mümkün değil yanımda ailem yok bırakabileceğim ve şu anda 76 kg sizlerin yazılarını okudum ve bir çoğunuzun güzel kg verdiğini gördüm banada yardımcı olursanız cok sevinirim neler yapıyosunuz ben kısaca yaptıklarımı anlatıyim...

sabah 1 kase konfleks laktozsuz sütle
öylen 1 büyük boy borcamda tonbalıklı bol yeşillikli salata 1 dilim tam buğday ekmeyi
akşamada taze faülye yoğurt ve salatalık domates yemeyi düşünüyorum ve günde 3lt su içiyorum süt olsun diye gece yatmadan öncede ya yeşil çay yada doğadan form içiyorum....

bende pazar kapalıyım sadece
ben yogunumda daha senn kuaförün kadr değil
kaş için yarına randevu verebilirim

Özel birşey yapmıyoruz canım günde 3 ana 3 ara öğünümüz , en az 2 lt suyumuz var onun dışında çene çalıyoruz burda , biz farketmeden kilolar gidiyor

Hoşgeldin aramıza

Ellerine sağlık ciğerim

Dilekim 3 adet fındık yedim cok mu

Yok yawru 10 taneye kadar yolu var

Selam hoşgeldin
Bebeğiini Allah bağışlsın canım.
Sabah mısır gevreğindense 2 dilim tahıllı ekmek, domates, peynir, yeşillik, peynir falan yemeni öneririm.
Emziriyorsundur ıhlamur, rezene falan içebilirsin.
Aralarda da muhakkak badem fındık faln filan ye bence.
Öğlen ve akşam yemeklerin güzelmiş.

Dilo zaten senin ruh halin direk topiğe yansıyor

Farkındayım.
Regl malum bugün olabildim anca.
Her yanım ağrıyo ya.

Hadi bakalım o zamanda sürekli tartılırsan gelir yolarım.

slm kızlarrrrr
uzun süredir giremedim topiğe nasılsınız
bugün biraz alışveriş yaptım
denemek için m ve s bedenleri aldım small olmayacağından eminimde heves ettip denemek istedim
ve şok oldumm
small olduuuuu
1 kaç gündür dışardan yiyorum yavaş yavaş eski düzene dönmeye çalışıcam

Benim regl çok hafif geçti ya , ne şişlik oldu ne aşırı ağrı, ilk gün ağrı kesici içmedim çok çektm ama sonra çok rahattım

Bi biteydi

Bi biteydi diyo yaa.
Ben uzun sürsün diye uğraşıyorm.
Bende içmicem bu sefer.

Hoşgeldin şeker
Güle güle kullan cicileri Sler alınmış oh miss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…