Hoşgeldin canım, Allah bol bol kazançlar versin inşallah. Bu yorgunluğun bir de sonrası var canım, sık dişini, her zaman yoğun olmuyorsun sonuçta. Aslında akşama kadar ayaktaysan o bile kalori yakmanı sağlar ama aralarda çok mu aç bırakıyorsun ki kendini, atıştırmalık bişeyler alsan da, fındık-badem-ceviz gibi arada hemen atıversen, bir şekilde bişeyler yapman lazım.
aslim canim benim cok yogunsuz canim yanezamana kadar böyle seker herzaman 8de de cikilmaz ki bunalir insan
suzim geçmiş olsun
sevndim ciddi bişey yokmuş
hosgeldin tatilcigel tabii sohbete
insallah canim
fark edebilir suzisregliyken kilo oynuyo :18:
bende bayadir mantar yemedim yarin bende mantar mi yesem
selam tatlim
selammm şeker
ayy yeşekkür ederim datlım, aynı yere bakmışız galiba bende öyle gördüm netten kalorisini
annenler afyondamı oturuyo canım senin dün okudum galiba :26: bende afyondayımda
benim esimde tam etci sebze sevmez ben karnibahar yaptimmi nasil yiyon diyo banamerhaba arkadaşlar sabah kızıma poaça yapmıştım bir tane yedim ama ekmek hiç yamadim kahvaltıda
öğlende bol yeşillik bir parça tavuk yedim
pazara gittim bol sebze ,meyve aldım bu hafta hep sebze yemeği yapacam yandılar evdekiler
bende onu anlamiyorum aslicim
sağol canım amin allah herkesin rızkını bol versin
aslında şu yemem dışında şikayetim yok
işyerimin kirası geliyor para kazanmam lazım zaten
çok özledim ssizleri sizle sohbeti
evet çok aç bırakıyorum aram olmuyo
evet canm çok yogunuz saatsiz meslek bizimkisi
kendi işim oldugu için memnunum aslında
ama ev hanımlarına sinir oluyorum akşama kadar evde duruyorlar tam çıkış saati 7 buçukta gelip kaş aldırıyorlar
çalışana lafım yokta
neyse yapacak bişey yok bizimde işin saati yok bu böle
görüsürz yine canim :80:sen bak findiginahoşbuldum canım ama kaçıyom şimdi fındığım uyandı saldırıyor etrafayarın görüşürüüüüüüüz
Naber cibirlarrr
Ay gecmiste boguldum zate cok yoruldum
Nabiyonuz
sagol monamartik spora baslayali aksamlari sizlen sohbete gelemiyorum denk gelemiyoruz birbirimize
benim esimde tam etci sebze sevmez ben karnibahar yaptimmi nasil yiyon diyo bana
benim eşim sorun yapmaz ama muhakkak içine et katmamı ister karnı baharı bile tavukla yap der ne yapim birazda böyle gitsin birgün kabak ,birgün lahana kesin yemekde kahvaltılık şeylerden getirir onlarda atıştırır:104:
baslarsan belki devami gelir seker bilemiycem bende yeni yeni basladim normalde rahatima pek düsgünüm benYa ben kaç gündür doğru dürüst spor yapamıyorum.
Üzerimde bir bıkkınlık , bitkinlik var ki kelimelerle anlatamıyorum.
Tatile gidilecek daha göbek duruyo. Dün mayomu denedim.Göbek fırladı hemencik.
Diyetime bağlıyım ama sporuma hiç bağlı değilim. Çoook üşeniyorum.
Bi akıl verin allah aşkınanasıl kendime geleceğim beeeeeen
canım sen spor yap da biz yine sohbet ederiz sorun değil
benim esim cok yemek yiyobenim esimde tam etci sebze sevmez ben karnibahar yaptimmi nasil yiyon diyo bana
benim eşim sorun yapmaz ama muhakkak içine et katmamı ister karnı baharı bile tavukla yap der ne yapim birazda böyle gitsin birgün kabak ,birgün lahana kesin yemekde kahvaltılık şeylerden getirir onlarda atıştırır:104:
hadi naylin kaçar
yemek yapayım eşime ayrı bana ayrı
son kasigini cekseydin tatlim ben bakardim ne var kasigin üstünde diye
ivit pazartesine anlastik sözlesmemisi pazar günü imzalariz dilek ile pazartesinden itibaren diyetisyenim dilek ne derse o olacak :18:
coook sagol bebegim cok süküranam benden gecti siz daha baharindasiniz askin bizimki monotonlasdi biraz romantik olsana diyorum bazen esime de 10 sene gecmis ne romantikli diyo
yok sekerkist vardin rahimde düstü cok sükür
baslarsan belki devami gelir seker bilemiycem bende yeni yeni basladim normalde rahatima pek düsgünüm ben
eziyet gibi geliyor spor ama yazildim ve bosuna para ödemeyeyim diye kendimi zorluyorum
birgün bende sporu severmiyim acep :44:
benim esim cok yemek yiyosürekli birseyler atistirir zaten ac kalir diye korkmam ben bazen begenmesze gecer kendi yapar yemegini
alissinlar onlarda napalim
evet yawrucum afyonda oturuyolar,sen nörüyon afyonda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?