geçmişi okumaktan yazmaya sıra gelmiyo ki
yine ders çalıştım biraz ara vereyim diye buraya geldim
Nora cım; sevgülün msj atmış ne yalan söyleyim ne yazdığını bende merak ediyorum umarım aranız düzelir
suzii geçmiş olsun canım
çekirdek ailemlen afyonda ikametgah ediyoz şeker
afyon doğumluyum yani ben canım
canim gecende yazdim ama sen görmedin galiba
uzakda oldugunu yazmistin bana
nerdesin yurt disindamisin sende :26:
selam kiscelerbugunku menumu paylasayimm
sabah ahanda foto
Eki Görüntüle 411454
2 yesilcay ictim,goreve ciktim ara yapamadim
ogle
tavuklu salata (tavuk cok yoktu 1 dilim tavuk gogsunden azdi)
acliktan foto cekemedimmm
ara
10 tane badem,findik
yesilcay
aksam
kizarmis tavuk aldik markettentavugun yarisini esimle bitirdik..yaninda da yesil sogan ve domates bi de zero ohh..mis gibi yedim wallaa..foto yine aklima geldi ama vakit ayiramadim,yemek daha onemli geldiii
kızlar sizinle bişey paylaşmak istiyorum
ben sağlıklı kilo vermeye başladım başlayalı gerginim
aslında mutluyum böyle az yiyerek ama şu aralar eşimle çok tartışıyorum maalesef ben başlatıyorum
ortada hiçbişey yokken birden alevleniveriyorum sizce kan şekerim filanmı düşüyor acaba
ya da ne biliyim yaa az yemek hormonlarımı mı etkiliyor
nasıl düzeltebilirim,nasıl tahammüllü olabilirim :26:
kan sekerin dusuyo olabilir canimkızlar sizinle bişey paylaşmak istiyorum
ben sağlıklı kilo vermeye başladım başlayalı gerginim
aslında mutluyum böyle az yiyerek ama şu aralar eşimle çok tartışıyorum maalesef ben başlatıyorum
ortada hiçbişey yokken birden alevleniveriyorum sizce kan şekerim filanmı düşüyor acaba
ya da ne biliyim yaa az yemek hormonlarımı mı etkiliyor
nasıl düzeltebilirim,nasıl tahammüllü olabilirim :26:
protein diyetindeyim canim, 2 gundur tavuk gidiyo yarin da tavuk yicez galiba bitmedi cunkutavuk salata diyetindemisiniz bilemedim
şu aralar tavuk salata diyetindeyim diye çok duyar oldum da
menün çok hoş iştahım açıldı
bende aynıyım
bu sıralar çok tartışmaya başladık ve genelde sorunu ben çıkartıyorum
sinir sistemimiz çöktü herhalde
bünye alışkın değil ne yapsın ne kadar yağ kaybediyor
şişmanlar daima daha mutlu bunu unutmamak lazım
kan sekerin dusuyo olabilir canim,aralarda kavrulmamis findik,badem,kuru kayisi,incir yiyebilirsin..
yiyiorum canımm kuru incir,kuru kayısı,badem ,bunlardan da yiyorum aralarda hem de uzun zamandır.
protein diyetindeyim canim, 2 gundur tavuk gidiyo yarin da tavuk yicez galiba bitmedi cunku
kizlar!
haziranda esimin kardesinin dugunu olucak yurtdisinda..agir bir kiyafet giymek istemiyorum..soyle citi piti biseyler giymek istiyorummsimdiye kadar bisiy bulamadim..istanbul avrupa yakasinda olan magazalari biliyosaniz bana soyler misinizz?:26::26::26:
bi de ben kilo maceramin fotolarini bi album yaptimmama burda paylasacagimi dusunmemistim..her pazar sabah kalktiktan sonra pijama,zibinla cekilmis fotolarimi album yaptimm:18::18::18: cok igrenc gozukuyorum biliyorumm nolur gulmeyinnn
sendemi benim gibisin yaa allah allah ne oluyo böyle 2 yıllık evliyiz bugüne kadar hiç bukadar kavga etmemiştik biz
nerdeyse bütün gemileri yakıp gidesim var ,geçen sene bu zamanlar ne kadar mutluyduk bu sene hiç iyi görmüyorum halimizi
özellikle bu ay..
şişmanda olmak istemiyorum amaaaaaa
önceden bi çok kez sıkı diyetlere girerdim hiçbirinde de bu kadar sinirli olmazdım
depresyona da girmiş olabilirim(((
[/COLOR][/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?