70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım istanbul hakkında bilgim yok
koyduğun fotolar arasında kırmızı elbiseyi sevdim..
ama daha güzel şeyler de bulabilirsin.. birde alt tarafı geniş, pileli olmasa daha asil durur gibi

fotolara gelince
bölgesel sorununun var canım
kolun omuzların falan ne kadar ince
alt taraf sırıtıyor bi..
ama 66 da durmuyosun spor yaptığın için sanırım fit duruyor vücudun

canim benim yag oranim cok yuksek cikti,yag seviyesinin dusmesi icin yapiyorumama gercekten farkettiriyo

öglenın ardından
saat 2,5 gibi yeşil cay ıctım
yanındada ara nıytıne(hani kına cerezlerı varya posette onun yarısı)nı yedım

sonra:saat 15:00 de leslie yaptım 20 dk
ve yürüyüş ve pazar turuna cıktım tam 100(gidiş geliş) dk tempolu yürüdüm(bır kenarda salatalık yıkadım yarımını yedım)

aksam:1 büyükkase oglenkı sehrıye corbasından
ve 2 bıber kozlemesi
ve kozlenmış patlıcan ı soganlakarıstırdım (yarımpatlıcana takebuledıyor)
1 küçükdılım cavdar ekmegi ile ve 1 bardak su ıle

sonra 20 dk bısıklet surdum parkta

ve toplam 20 dk leslie
100 dk yürüyüş
20 dk bisiklet

2 lt de su

ve kızlarr canım az salcada tavlanmıs makarna ıcınede keiki ve sarımsak offfffffff yarın oglen yemeginde koca bır tabak yesem olurmuuu izninizi beklıyorum ona gore yıyecegımmm

ne olur olumlu cavp verınız:):):) :111:

evet canim ya zor amiin..

herkese icten bir merhaba:)

burada yeniyim ve kilo sorunumu buradaki dayanismayla asabilcegimi umuyorum.
kilo verme konusunda bu kadar hevesli kisilere denk geldigim icin mutluyum.

75 kiloyum, boyum 1.67m.
5 gündür diyetteyim. saglikli bir sekilde beslenmeyeve beslenme aliskanliklarimi degistirerek kilo kaybetmeye calisiyorum. yaklasik 1 kilo verdim.
hedefim 3 yil evveline kadar normal kilom olan 50 kiloya kadar düsebilmek. bunu da 5 ay icinde basarmayi hedefliyorum.
bu her ay ortalama 5 kilo gibi bir kilo kaybi demektir ki, bu saglikli bir kilo kaybi gibi görünüyor ama malesef motivasyon sorunu yasiyorum. o motivasyonu da burada bulacagimi umuyorum.

sevgiler

hoşgeldin
aradığım motivasyon burada...
kendini şartlandırma şu kadar ayda şu kadar kilo vermeliyim diye..
ilk zamanlar hızlı kilo kaybı yaşarsın, sonra hız azaldığında motivasyonun düşer
boşver yavaş olsun kalıcı olsun...

Son düzenleme:
minder
canim gercekden sadece kalcan var ya
üst tarafin nekadar zayif
ha birde kizma ama elbisleri begenmedim ben
biraz daha agir yani ne bileyim mesela uzun bi elbise mesela olabilir
tabi bu benim fikrim

Kızlar bu protein diyetine baktım da netten.

Birinci gün sığır eti , ikinci gün balık bilmem ne öyle gidiyo. Böyle mi yapıyosunuz sizde.

Bana bi protein diyeti listesi verebilir misiniz? Ama günlük yaşama uygun.

Yani değişik şeyler almama neden olmayacak türde bi liste. Bende denemek istiyorum.

Birde ne kadar sürüyor bu diyet?

hosgeldiin

canim dilekde var liste ona sor istersen

ALINGAN MISIN NORMALDE CANIM DIYETTEDE OLUNCA mesala oncekı gun kaynım maras dondurması getırmıs ıkram ettım kendımede 1 dılım koydum ooo sen dıyette degılmısın dedı bende tabagı bıraktım cıktım salondan hıhhhhhhh dedım..

1 dk sonra yanında daha buyuk bır dılımle geldı zorla cattalla bana yedırdı biizım kı boyle bu tur durumlarda bende etkı yaıyor yanı:):):)(ama yarısını yedım fasla kacamak yapmadım:)

hosgeldiin

canim dilekde var liste ona sor istersen

Tamam canım teşekkürler. Dilek yok ortalıkta ama gelir inşallah

Ben internetten bi tane buldum ama açlıktan ölebilirim bu diyetle...

Sabah: 1 kibrit kutusu beyaz peynir, domates, salatalık
Ara: 1 porsiyon meyve
Öğle: 2 kibrit kutusu beyaz peynir, bol salata
Akşam: 150 gr. tavuk, bol salata

eee ben goremıyorum fotoları arkadas olmak mı gerekıyor oyleyse

arkadasımmm arkadasım olurmusun:):):):)

minder
canim gercekden sadece kalcan var ya
üst tarafin nekadar zayif
ha birde kizma ama elbisleri begenmedim ben
biraz daha agir yani ne bileyim mesela uzun bi elbise mesela olabilir
tabi bu benim fikrim

evet canim toto ve basen var
o elbiselerin large bedenine giriyodum,simdi mediuma girdigimi gorunce sevindirik oldumm bence de biraz agir kiyafet bakmaliyim..20 gunum kaldi nasi bulcam bilmiyorummm

hoşgeldiiiiiiiiiiiin

bende pazar kapalıyım sadece
ben yogunumda daha senn kuaförün kadr değil
kaş için yarına randevu verebilirim
he he tamam kız geliyom yarın bak yoğunum deme cıngar çıkarırım
s.a. kizlar nasilsiniz
slmmmmmmmmm baaaaaaaaaaal nassııııııııııııın kız şu avatarını değiştir ne olur baktıkça ağlayasım geliyor zaten ağlak kadının teki oldum bu sıralar
topiğin eşi ile en çok çatışan hatunu olarak cevap vereyim. eşim diyor ki " sen açken hiç çekilmiyorsun" valla öyle açken huysuz gacının teki oluyorum. çözüm mü yemek le mutluluk arasındaki ilişkiyi kesmekte:) tepen atıksa ağzına az kalorili birşeyler at. yada sakız çiğne:=) yemeği düşündükçe insanın sinirleri hopluyor. bir çözümde cevap vermemek yada başka işlerle uğraşıp kafayı dağıtmakta
hoşgeldiiiiiiiiiiin

mindeeeeeeeer resimlerine bakp geliyom hemen bacı

slm kızlarrrr
yumurcakları uyutunca size bi selam vereyim dedim.bi hafta nasıl ve ne zaman geçti anlamadım.tabi leyleği havada görünce.bi anneme,bi ablama derken diyetime tam anlamıyla adapte olamadım malesef.evde yokkende aklım sizde kalıyo valla buraya giripte bi selam veremeyince huzursuz oluyorum.naptınız,nettiniz merak ediyom...
cumaya bi gün kala kendime çeki düzen vermem lazım.inşallah artıda çıkmam bu hafta.regl dönemindeyim bide.kendimi salmak istemiyorum.hedefime daha çok var.tam gaz yola devam etmeliyim.
bacaklarımı uzatıp yatmak istiyom.çok yorgunum.hepinize iyi geceler kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…