- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 36
kizlar!
haziranda esimin kardesinin dugunu olucak yurtdisinda..agir bir kiyafet giymek istemiyorum..soyle citi piti biseyler giymek istiyorummsimdiye kadar bisiy bulamadim..istanbul avrupa yakasinda olan magazalari biliyosaniz bana soyler misinizz?:26::26::26:
bi de ben kilo maceramin fotolarini bi album yaptimmama burda paylasacagimi dusunmemistim..her pazar sabah kalktiktan sonra pijama,zibinla cekilmis fotolarimi album yaptimm:18::18::18: cok igrenc gozukuyorum biliyorumm nolur gulmeyinnn
canim benim yag oranim cok yuksek cikti,yag seviyesinin dusmesi icin yapiyorumsendemi benim gibisin yaa allah allah ne oluyo böyle 2 yıllık evliyiz bugüne kadar hiç bukadar kavga etmemiştik biz
nerdeyse bütün gemileri yakıp gidesim var ,geçen sene bu zamanlar ne kadar mutluyduk bu sene hiç iyi görmüyorum halimizi
özellikle bu ay..
şişmanda olmak istemiyorum amaaaaaa
önceden bi çok kez sıkı diyetlere girerdim hiçbirinde de bu kadar sinirli olmazdım
depresyona da girmiş olabilirim(((
duyduğuma göre sonuçlar mükemmel olabiliyormuşş
inşallah istediğin sonucu sende alırsın
baktım bile
kızım çok fark etmiş
ama kıyafet olarak daha şık bişeyler bulmalısın bence
evet ya denedigim kiyafetler bana da cok basit geldistres oldum yaa ne giycem bennn
bahar yüzündendir belki de
biz de öyleyiz pek fena kavgalar ediyoruz kısa sürüyor gerçi şükür de saçma yani kavga çıkmayacak konu normalde
düzeliriz inşallah :26:
bahar yüzündendir belki de
biz de öyleyiz pek fena kavgalar ediyoruz kısa sürüyor gerçi şükür de saçma yani kavga çıkmayacak konu normalde
düzeliriz inşallah :26:
ayyy canım görmedim inan
yok ben yurtdışında değilim ama bu zamana kadar ailemden hiç ayrı kalmamıştım
şuan ailemden 8 saat uzaklıktayım
bu yıl hastalık oldu ameliyat oldu hiçbirinde de ha deyince gidemedim zaten bana olup bittikten sonra söylüyolar üzülmeyim diye
gerçekten çok zormuş anadan babadan ayrı
sen yurtdışındasın sanırım allah dert keder vermesin,gurbete de dayanma gücü versin canım
herkese icten bir merhaba:)
burada yeniyim ve kilo sorunumu buradaki dayanismayla asabilcegimi umuyorum.
kilo verme konusunda bu kadar hevesli kisilere denk geldigim icin mutluyum.
75 kiloyum, boyum 1.67m.
5 gündür diyetteyim. saglikli bir sekilde beslenmeyeve beslenme aliskanliklarimi degistirerek kilo kaybetmeye calisiyorum. yaklasik 1 kilo verdim.
hedefim 3 yil evveline kadar normal kilom olan 50 kiloya kadar düsebilmek. bunu da 5 ay icinde basarmayi hedefliyorum.
bu her ay ortalama 5 kilo gibi bir kilo kaybi demektir ki, bu saglikli bir kilo kaybi gibi görünüyor ama malesef motivasyon sorunu yasiyorum. o motivasyonu da burada bulacagimi umuyorum.
sevgiler
hosgeldiinherkese icten bir merhaba:)
75 kiloyum, boyum 1.67m.
5 gündür diyetteyim. saglikli bir sekilde beslenmeyeve beslenme aliskanliklarimi degistirerek kilo kaybetmeye calisiyorum. yaklasik 1 kilo verdim.
hedefim 3 yil evveline kadar normal kilom olan 50 kiloya kadar düsebilmek. bunu da 5 ay icinde basarmayi hedefliyorum.
bu her ay ortalama 5 kilo gibi bir kilo kaybi demektir ki, bu saglikli bir kilo kaybi gibi görünüyor ama malesef motivasyon sorunu yasiyorum. o motivasyonu da burada bulacagimi umuyorum.
sevgiler
Kızlar bu protein diyetine baktım da netten.
Birinci gün sığır eti , ikinci gün balık bilmem ne öyle gidiyo. Böyle mi yapıyosunuz sizde.
Bana bi protein diyeti listesi verebilir misiniz? Ama günlük yaşama uygun.
Yani değişik şeyler almama neden olmayacak türde bi liste. Bende denemek istiyorum.
Birde ne kadar sürüyor bu diyet?
kızlar sizinle bişey paylaşmak istiyorum
ben sağlıklı kilo vermeye başladım başlayalı gerginim
aslında mutluyum böyle az yiyerek ama şu aralar eşimle çok tartışıyorum maalesef ben başlatıyorum
ortada hiçbişey yokken birden alevleniveriyorum sizce kan şekerim filanmı düşüyor acaba
ya da ne biliyim yaa az yemek hormonlarımı mı etkiliyor
nasıl düzeltebilirim,nasıl tahammüllü olabilirim :26:
hosgeldiin
canim dilekde var liste ona sor istersen
kizlar!
haziranda esimin kardesinin dugunu olucak yurtdisinda..agir bir kiyafet giymek istemiyorum..soyle citi piti biseyler giymek istiyorummsimdiye kadar bisiy bulamadim..istanbul avrupa yakasinda olan magazalari biliyosaniz bana soyler misinizz?:26::26::26:
bi de ben kilo maceramin fotolarini bi album yaptimmama burda paylasacagimi dusunmemistim..her pazar sabah kalktiktan sonra pijama,zibinla cekilmis fotolarimi album yaptimm:18::18::18: cok igrenc gozukuyorum biliyorumm nolur gulmeyinnn
minder
canim gercekden sadece kalcan var ya
üst tarafin nekadar zayif
ha birde kizma ama elbisleri begenmedim ben
biraz daha agir yani ne bileyim mesela uzun bi elbise mesela olabilir
tabi bu benim fikrim
hoşgeldiiiiiiiiiiiinselam kızlar tesadüfen bu formu gördüm ben aslında 2012 mart annelerindeyim yaklaşık 1 senedir 2.5 aylık 1 oğlum var ve evet hepiniz gibi benimde sorunum fazla kg hamile kalmadan önce 59 kg dım ve bu benim için iyiydi ama riskli bir gebelik geçirdim sürekli evde yattım ve totalde 90 kg ile doğuma gittim doğumdan sonra 83 kg düşdüm sonrasında 78.9 kg ve yaklaşık 1 yadır saedece yeme diyeti uygulayabiliyorum malum bebişle spor benim için mümkün değil yanımda ailem yok bırakabileceğim ve şu anda 76 kg sizlerin yazılarını okudum ve bir çoğunuzun güzel kg verdiğini gördüm banada yardımcı olursanız cok sevinirim neler yapıyosunuz ben kısaca yaptıklarımı anlatıyim...
sabah 1 kase konfleks laktozsuz sütle
öylen 1 büyük boy borcamda tonbalıklı bol yeşillikli salata 1 dilim tam buğday ekmeyi
akşamada taze faülye yoğurt ve salatalık domates yemeyi düşünüyorum ve günde 3lt su içiyorum süt olsun diye gece yatmadan öncede ya yeşil çay yada doğadan form içiyorum....
he he tamam kız geliyom yarın bak yoğunum deme cıngar çıkarırım
bende pazar kapalıyım sadece
ben yogunumda daha senn kuaförün kadr değil
kaş için yarına randevu verebilirim
slmmmmmmmmm baaaaaaaaaaal nassııııııııııııın kız şu avatarını değiştir ne olur baktıkça ağlayasım geliyor zaten ağlak kadının teki oldum bu sıralars.a. kizlar nasilsiniz
topiğin eşi ile en çok çatışan hatunu olarak cevap vereyim. eşim diyor ki " sen açken hiç çekilmiyorsun" valla öyle açken huysuz gacının teki oluyorum. çözüm mü yemek le mutluluk arasındaki ilişkiyi kesmekte:) tepen atıksa ağzına az kalorili birşeyler at. yada sakız çiğne:=) yemeği düşündükçe insanın sinirleri hopluyor. bir çözümde cevap vermemek yada başka işlerle uğraşıp kafayı dağıtmaktakızlar sizinle bişey paylaşmak istiyorum
ben sağlıklı kilo vermeye başladım başlayalı gerginim
aslında mutluyum böyle az yiyerek ama şu aralar eşimle çok tartışıyorum maalesef ben başlatıyorum
ortada hiçbişey yokken birden alevleniveriyorum sizce kan şekerim filanmı düşüyor acaba
ya da ne biliyim yaa az yemek hormonlarımı mı etkiliyor
nasıl düzeltebilirim,nasıl tahammüllü olabilirim :26:
hoşgeldiiiiiiiiiiinherkese icten bir merhaba:)
75 kiloyum, boyum 1.67m.
sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?