70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

O çıbıklar niye geliyomuş ki spora. az yesinler yeter

Görüşürüz şekerim öptümmm
bence onlar az yemiyo hiiccc yemiyorlar
Mesaj attım yawru.

Yoğurt çorbasııı :111::111:
Yoğurt çorbasııı :111::111:
kötü mü dilek gözler iyi diyemi dönüyo yoksa kötü diyemi he bide cibil mi gitcem dedin
hosgeldin canim ay sanki beni anladin bende hamisken riskli diye bir wcye gidebilirsin yat kalmak demislerdi ve 96 kiloya kadar cikmisdim

bende pazar kapalıyım sadece
ben yogunumda daha senn kuaförün kadr değil
kaş için yarına randevu verebilirim
bana da ver aslicim orman gibi oldular
ayy ne güzel
seninkini bilmemde benimki bahar mahar uykusu degil ben herdaim uyuyabilen bünyeye sahipim :84: uyuma rekoru yapsalar guiness kitaplarina bile girebilirim o derece yani :111:
Kapuska yedim git eve efendi efendi sebzeni ye
Daha çok yolun var bıdık.

ahahhahaha hatun hedefi büyüttü
xxs sorarsın sen bu havaylaa yawrummm.
Sende bi ara albüm yapta bakalım orana burana
dilek bende istiyorum ya söyle herkese kac bedensin degince ben 0 bedenim demek istiyorum :86:
ay bayildim senin patlicanlan sohbetine ballim benim patlicanlar konusmuyor daha benimle küstüler herhalde bana yemiyorum onlari diye
noldu tatlim :26:
cok sagol canim
merhaba... :):):)
bi ara topikde paylasmisdim aklima getirdin geri merhaba demek benden size zarar gelmez demekmis merhaba canim
minderim sabah kavaltisinda salatalik domates yogurt maydonoz onlari bildimde öbürleri hurmami hurmaya benzettim de
hic sorma bugün bende eve gelir gelmez esimle girdik birbirimize ciktim disariya nelerle karsilasdim söyle migdem bulanana kadar yiyesim geldi herseyden bu aralar bende cok bunalimdayim sabir sabir diyorum ama iyi degilim bende dolunay gelecemis herhalde yada geldi gitti :44:isarkadasi birseyler söylüyordun ama kadin cok konusdugundan tam kulak dinlememisdim
tek ben degilmissim demek bunalim modunda olan nolcekse off sonra gidiyor geri bi an geliyo geri gittiyo terelelilerim doktorum betülüm bana bi cözüm bul
bende bakcam

suzis aaa persembe günü makarna yenilirmi hic cuma tartilmamis gerek korkmuyormussun tarti fazla cikar diye :18:
suzis sen evlimiydin yoksa sevdiceyin mi var kime asiksin
selam canim hosgeldin

arkadaslar,
hepinize tesekkür ediyorum. insallah hep birlikte saglikli bir sekilde kilolarimizi verecegiz:)
insallah canim

regliyken olabilir canim ama insallah arti cikmassin
kızlar videoyu bilgisayara indirmek için bildiğiniz program var mı
canim internetden mi indirmek istiyorsun pisim :26:esim hep indiriyo :44na sordumda nerden indirceksiniz diyo youtube dan mi diyo :26:

insallah canim

regliyken olabilir canim ama insallah arti cikmassin

canim internetden mi indirmek istiyorsun pisim :26:esim hep indiriyo :44na sordumda nerden indirceksiniz diyo youtube dan mi diyo :26:

hallettim sağol canım buldu bir site indirdim.yapcakmış gibi plates indirdim de :)

ben eli şemsiyeli beyazı beğendim.
kolay gelsin ozaman pisim ben bugün gidemedim ayakklarim aciyor dün zorladimmi naptim ama sen baya spor yapiyon herhalde dimi canim

yok kız nerdeeee bir ara iyi yapıyordum da 2 aydır totoyu kaldırdığım yok

tekrar merhaba:)

madem herkes mönüsünü yaziyor, ben de adeti bozmayayim.

sabah:

sabah uyandigimda bir büyük bardak su ictim. daha sonra üc kuru erik yedikten sonra cok cok az hindistan cevizi tozu (baharat olan hindistan cevizinden bahsediyorum) ile tatlandirilmis sicak süt ictim.

ögleye kadar bir sey yemedim.

ögle yemegi olarak yalanci kisir yaptim:

2 yemek kasigi bulguru 1 tatli kasigi tatli biber salcasi, 1 tatli kasigi zeytinyagi ve bir tatli kasigi nar eksisi ile birlikte yumusattim. üzerine bol maydanoz, yesil sogan, domates, salatalik, 5 zeytin, yesil biber ve kirmizi biber dogradim. az bulgurlu salata gibi oldu. yanina bir yemek kasigi yogurt ekledim.

ara ögün:

ara ögün olarak salatalik, domates ve 2 kasik yogurt yedim.

aksam yemegi:

zeytinyagli nohutlu pirasa

yatmadan önce:

1 fincan hindistan cevizi tozu ile tatlandirilmis sicak süt.

gün boyunca en az 2 litre saf su ictim. yanina da cesitli bitkisel caylar. zencefil, nane gibi. cay ve kahve ictigimde bunu sividan saymiyorum.
is sonrasi bol yürüyüs yaptim.

bulgurun iyi tarafi olarak sunu kesfettim: pirinc, ekmek gibi zararli degil. cok uzun süren bir tokluk hissi veriyor ayrica psikolojik bir etkisi de var: iki kasik dahi olsa, bulgur yiyince insan kendisini diyet psikolojisine sokmuyor. "tika basa" yemek yiyerek ve gercekten doyarak kilo vermenin zevkini yasiyor.
günde 5 kasik bulgurla yapilmis yalanci kisiri yiyince, kahvalti ve ara ögünlere ihtiyac duymuyorum. tokluk hissi ertesi güne kadar sürüyor. bulgurun glisemik endeksi düsük. pirinc gibi zararli karbonhidrat degil. 5 yemek kasigi bulgurun toplam kalorisi ise 175 kcal olarak okudum.

kendimi bildim bileli o toto var canım,nası gitcek bilmiyom
bence makarnayı cumadan sonra kendine ödül ver
mindeeeeeeer ben beyazı beğendim:) kız sen kaç yaşındaydın bakim
kaç yaşında gösteriyom pisimmsöle bakiimmm
minderim sabah kavaltisinda salatalik domates yogurt maydonoz onlari bildimde öbürleri hurmami hurmaya benzettim de
kız onlar fırında pişmiş sosis,azıcık yanmışlarr
niye kimse bişi yazmıyooooooooooooooo:84::84::84::84::84::84:
hürrem izliyodum baco,şimdi bitti
ay yawrucum çok tatlı bu elbiseler..hele beyazlılara bayıldımm nerden bulcam onları:26:

menümüde yazayim
sabah: yogurt corbasi
ara: 1 avuc leblebi
öglen: yogurt corbasi
ara: 10 badem
aksam: et sntzel yaninda bolcana salata

disariya ciktim seytana uymadim ama mc i gördüm pizza gördüm kekler pastalar bian dalip tikanana kadar yiyeyim dedim ama iyikide yapmamissim yoksa daha da mutsuz olurdum simdi iyiki yapmamissim diyorum belki oan mutlu olacakdim ama kendime bu kötülüyü yapmadim

afferim bana sacimioksalayansmile istiyorum dilek

afiyet olsun. o tarifini verdiğin kısırı suriyeli bir arkadaşım vardı o yapardı :) ve evet bulgur aslında çok faydalı :)

kızlar ben kaçtım azıcık kitap okuyup yatayım

13

bak bak ben yatıyorum dedim ya döküldü millet topiğe hepiniz hürrem mi izliyodunuz ayol

Son düzenleme:

afferin sana suziibabamın bi arkadaşı patatesli,peynirli dereotlu sigara böreğimi çok sever..bugün aradı,yarın bana getirir misin canım çok çekti dedi..ben de biraz önce hazırladım ..içinin tadına bile bakmadım,kocişe baktırdım..didim cumaya az kaldı:18::18::18:

ben eli şemsiyeli beyazı beğendim.

yok kız nerdeeee bir ara iyi yapıyordum da 2 aydır totoyu kaldırdığım yok
benimde pek hosuma gitti semsiyeli ama dügüne gittinmi herhalde gelin sen sanederler
canim bulguru bende cok severim ama oda karbonhydrat:44: ve ben 5 kasik bulgurlan doymam
ama bana bakma sen ben menü yorumlamiyorum bana su icsem yariyo

yok canim dilekdeki daha farkli

evet canim toto ve basen var
o elbiselerin large bedenine giriyodum,simdi mediuma girdigimi gorunce sevindirik oldumm bence de biraz agir kiyafet bakmaliyim..20 gunum kaldi nasi bulcam bilmiyorummm
uzun elbise daha yakisir bence
:114:

yok suzim ne yap et konus dilek dedi

bende izliyordum ama bilgisayarda açıktı anlamadım valla neyse ben kaçar hanımlar byeeeeeeeeeee

yaşına 13 dedim ama anlamadın sanırsam

hii ben onu smiley eksik yapıştırdın sandımmm doğru söle kaç gözüküyomm walla merak ettimm:26:dışardan kaç gözüküyommmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…