70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kiz ben onu herseye benzettim ama sosis hic aklima gelmedi
h&m var herhalde dimi türkiyede minderim birde zara da olabilir alman sayfasindan buldum :44:
sanada afferim minderim gel birbirimizin sacini oksalayalim
yok canim dilekdeki daha farkli

uzun elbise daha yakisir bence

:114:

yok suzim ne yap et konus dilek dedi
ben bugün unuttum konusmayi ama bundan sonra bende konuscam arada hatirlat ballim

normalde çok alıngan değilimdir aslında aslında bu kadar sinirlide değilimdir ama şu aralar barut gibiyim
:)afiyet olsun canım en sağlıklı tatlı dondurma(çikolatasız)

benim eşimde aynı şeyi söylüyor ben açken hiç çekilmiyormuşum,sinirim öyle kolay kolayda yatışmıyo (

yarın hemen gidiyim h&m'ye canım varmış burda okşuyum seni gel istikrarlı hatunlarız bizz

suziii
molkenin türkcesi ne :26: ben bulamadim :26:

tam da adamina sordun ballim ben dogru mu yaziyom bilmiyom bile
ama googleden baktim google bana yalan atti gibime geliyo
kesilmiş sütün suyu yaziyo :111: molke jogurt icecegi desek
ballim bak bende sana soracakdim buttermilch ne olaki tok tutuyor onu ictimmi ama türkcesini bilmiyorum

minder cıim :))) fotolarına baktım cidden çok fark var sporda yapmıssın herhalde hiç sarkmamışın maşallah

yarın hemen gidiyim h&m'ye canım varmış burda okşuyum seni gel istikrarlı hatunlarız bizz

ayy ne güzel orda kapinde bi kac foto cek minderim ben cok severim bakmayi
ayy canim benim miauuuu diyesim geldi gel bende seni öpeyim evet masallah sen 66 kilodasin esim pek sevinir 66li rakamlari göstersem ona
yaz geldi geliyor bende söyle kasila kasila cikmak istiyorum ciciler giyip

Selam kızlar bu aralar takip edemiyorum burayı bünyem yorgun mu düştü ne bilmiyorum:26ün forumu açtım burayı okuyamadan sızıverdim tabii aklımda burası var ya rüyamda sizi gördüm

Dışarda bi yerde toplantı düzenlemişiz böyle dikdörtgen uzunca bi masada oturuyoruzEee tabi boş boş oturur muyuz bişeyler yiycez diye sipariş veriyoruz da ne sipariş verdik hatırlamıyorumHatırladığım tek bişi var dilek tam bi fıstık olmuş ve bi an ayağa kalkıyo bişeye uzanmak için bitmiş gitmiş kilo verme faslın diyoruz da yok şekerim daha biraz daha vermem lazım...Sonra da yediklerime de dikkat etmem lazım falan diyo

Rüyamda soramamıştım da şimdi soruyorum....Offff dilek o zaman biz naapalım

iyigeceler kızlar 2 gündür çok yoğn geçio gelemedim kusuruma bakmayn
menülerim aynı kaçamak yok
platese ve yürüyüşe devam hergün 55-60dk plates 1 saat yürüyüş ama tartıya yansımıyo bu

mamalarim kizlaar

5:00 de 1 cay bardagi molke
(kocis icin kalkmistim kalkinca ictim
molke nin türkcesini bilmiyorum :26:meyveli yogurdun sulandirilmisi gibi bisey:26:
100ml. 25kal.)

9 da sekersiz light sütlü kahve

kahvalti
1 yumurta ,1 domates,1 kasik cökelek,taze sogan,2 dilim kuru ekmek (1 tan.27kal.)ve 1 bar.kefir

öglen
6 7 yemek kasigi bulgur pilavi,yarim tabak etli patlican,yogurt

bol light sütlü ,1 kasik sekerli granül kahve (tatli istedi canim)

ara
1bar.molke

aksam
1 tabak nesfit icine iki kuru kayisi dogradim ve tarcin dökdüm
canim tatli isteyince aksami böyle hallettim

ara
kücük kase yogurt

1,5lt.kadar su

minder cıim :))) fotolarına baktım cidden çok fark var sporda yapmıssın herhalde hiç sarkmamışın maşallah
teşekkür ederim bebeyimmm:78::78::78:

mırlarsan seni yeyimmmmbiliyo musun kedi hastasıyım ama bakımı zor, biraz da masraflı olduğu için alamıyorum bi kedikociş güzel bi işe başlasa hemen eve kedi atıcammtamam canım yarın vaktim olursa gidicem,olmazsa pazar tavaf edicem forumu işallah o da olucak sabret biraz daha,bu grup senin kilo vermeni görmeden gitmicek,senin de fotoları görücezz

ay suzim gecen bende onu düsündüm hatta alsammi dedim ama
buttermilch ya belki icinde butter vardir diye almadim

google da molkeni arattığımda google bana ne dedi
'Did you mean: malak ne demek
malakmi

iyigeceler kızlar 2 gündür çok yoğn geçio gelemedim kusuruma bakmayn
menülerim aynı kaçamak yok
platese ve yürüyüşe devam hergün 55-60dk plates 1 saat yürüyüş ama tartıya yansımıyo bu
iyigeceler

neymis demek google amca bize sürekli attip tutuyormus

off kızlar yatmam lazımyarın kalkamıcam yoksa..koca bekliyo
haden iyi geceler,rüyanızda koşun boş durmayınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…