selam canimSelam kızlar bu aralar takip edemiyorum burayı bünyem yorgun mu düştü ne bilmiyorum:26ün forumu açtım burayı okuyamadan sızıverdim tabii aklımda burası var ya rüyamda sizi gördüm
Dışarda bi yerde toplantı düzenlemişiz böyle dikdörtgen uzunca bi masada oturuyoruzEee tabi boş boş oturur muyuz bişeyler yiycez diye sipariş veriyoruz da ne sipariş verdik hatırlamıyorum Hatırladığım tek bişi var dilek tam bi fıstık olmuş ve bi an ayağa kalkıyo bişeye uzanmak için bitmiş gitmiş kilo verme faslın diyoruz da yok şekerim daha biraz daha vermem lazım...Sonra da yediklerime de dikkat etmem lazım falan diyo
Rüyamda soramamıştım da şimdi soruyorum....Offff dilek o zaman biz naapalım
kas yaptiysan kas yagdan agir diyorlar ondan mi acaba :26: belki birden gider canimiyigeceler kızlar 2 gündür çok yoğn geçio gelemedim kusuruma bakmayn
menülerim aynı kaçamak yok
platese ve yürüyüşe devam hergün 55-60dk plates 1 saat yürüyüş ama tartıya yansımıyo bu
hangisinden iciyorsun ballim molkeninmamalarim kizlaar
5:00 de 1 cay bardagi molke
(kocis icin kalkmistim kalkinca ictim
molke nin türkcesini bilmiyorum :26:meyveli yogurdun sulandirilmisi gibi bisey:26:
100ml. 25kal.)
9 da sekersiz light sütlü kahve
kahvalti
1 yumurta ,1 domates,1 kasik cökelek,taze sogan,2 dilim kuru ekmek (1 tan.27kal.)ve 1 bar.kefir
öglen
6 7 yemek kasigi bulgur pilavi,yarim tabak etli patlican,yogurt
bol light sütlü ,1 kasik sekerli granül kahve (tatli istedi canim)
ara
1bar.molke
aksam
1 tabak nesfit icine iki kuru kayisi dogradim ve tarcin dökdüm
canim tatli isteyince aksami böyle hallettim
ara
kücük kase yogurt
1,5lt.kadar su
sölemeyi unuttum
SEVİYOM SİZİİİİ
canim netto dan aldimselam canimrüyana girdiyse tamamdir birde ben görsem rüyamda
kas yaptiysan kas yagdan agir diyorlar ondan mi acaba :26: belki birden gider canim
hangisinden iciyorsun ballim molkenin
kizlar morelim bozukdun bugün iyiki ugramissim yaniniza kafam dagildi
benimde pek hosuma gitti semsiyeliama dügüne gittinmi herhalde gelin sen sanederler
canim bulguru bende cok severim ama oda karbonhydrat:44: ve ben 5 kasik bulgurlan doymam
ama bana bakma senben menü yorumlamiyorum bana su icsem yariyo
menümüde yazayim
sabah: yogurt corbasi
ara: 1 avuc leblebi
öglen: yogurt corbasi
ara: 10 badem
aksam: et sntzel yaninda bolcana salata
disariya ciktim seytana uymadim amamc i gördüm pizza gördüm kekler pastalar bian dalip tikanana kadar yiyeyim dedim ama iyikide yapmamissim yoksa daha da mutsuz olurdum simdi iyiki yapmamissim diyorum belki oan mutlu olacakdim ama kendime bu kötülüyü yapmadim
afferim banasacimioksalayansmile istiyorum dilek
selam canimrüyana girdiyse tamamdir birde ben görsem rüyamda
kas yaptiysan kas yagdan agir diyorlar ondan mi acaba :26: belki birden gider canim
hangisinden iciyorsun ballim molkenin
kizlar morelim bozukdun bugün iyiki ugramissim yaniniza kafam dagildi
bende cikiyorum kizlaar
bende kedi hastasiyimteşekkür ederim bebeyimmm:78::78::78:
mırlarsan seni yeyimmmmbiliyo musun kedi hastasıyım ama bakımı zor, biraz da masraflı olduğu için alamıyorum bi kedi kociş güzel bi işe başlasa hemen eve kedi atıcamm tamam canım yarın vaktim olursa gidicem,olmazsa pazar tavaf edicem forumu işallah o da olucak sabret biraz daha,bu grup senin kilo vermeni görmeden gitmicek,senin de fotoları görücezz
ayyyy ballim koptttummmmay suzim gecen bende onu düsündüm hatta alsammi dedim ama
buttermilch ya belki icinde butter vardir diye almadim
malakmi
iyigeceler
ana bende unuttum yarin beni kim kaldircakoff kızlar yatmam lazımyarın kalkamıcam yoksa..koca bekliyo
haden iyi geceler,rüyanızda koşun boş durmayınn
sölemeyi unuttum
SEVİYOM SİZİİİİ
bizde yok canim portakali mandalinaiyi geceleer
canim netto dan aldim
frucht molke portakal ve mandalinalidegisikde aldim onu denemedim daha
cok sagol canim güzel güzel yazmissin ellerine saglikcanim benim,
evet bulgur karbonhidrat icermekte ama her karbonhidrat ayni degil:) belki avuntu bu, bilemiyorum ama vejeteryan oldugum icin seceneklerim de biraz sinirli. onun icin bulgur ciddi bir alternatifbulgur kompleks karbonhidrat icerir. glisemik endeksi düsük oldugu icin uzun bir süre tok tutar. o az dedigin 5 kasik bulgur (cig bulgurdan bahsediyorum) suyla sisince ve icine sebzeler eklenince iki dolu dolu tabak haline geliyor ve sen "bu kadar kisiri nasil yiyecegim?" diye kara kara düsünüyorsun.
icindeki yag miktari az üstelik bol posa icermekte.
diyetlerde karbonhidratin neredeyse tamamiyla sofradan silinmesi aslinda cok zararli. bir ara ben de bunu denedim. bir ay icinde 8 kilo gitti ama sonra 12 kilo gibi bir geri dönüsü oldu. onun icin diyetten daha ziyade yeme aliskanliklarimi degistiriyorum. burgün hepimiz eninde sonunda karbonhidratlara dönecegimiz icin, simdiden karbonhidrati da beslenmeme entegre ediyorum dogru bir sekilde. kas fonksiyonlari, beyin fonksiyonlari karbonhidratli besinler almadan ciddi bir sekilde etkilenirler.
zararli karbonhidratlari soframizdan cekmeliyiz, faydali karbonhidratlari da limitlemeliyiz, ondan sorna zaten gerisi gelir:)
sana da basarilar diliyorum:) umarim en saglikli sekilde diledigin kiloya ulasirsin:)
sIkma canim birde diyorlar spor yapinca kas olusuyormus kas kilodan daha agirdir diyorlar sürekli okudugumdainş. canlar benmde umudum o
öptüm ballimbende cikiyorum kizlaar
Kız içinden yoğurt çorbası çıkcak bitmedi mi çorba daha. Yoksa yenisini mi yaptınız
Neyin vardı canım önemli bişeymi ??
İyi geceler balııııımmm. öptüümm
akşama zaten kapuska vardı onu yerim artık ne yapalım ama kaçamak yapmadınmı başka bişe yemedinmi
valla merak ettim
selam kızlar menümü paylaşayım
bugün moralim sıfır gibi
canım bişiy yapmak istemiyor
akşama kadar yedim
9.00
2 dilim uno denge
3 parça peynir
3 zeytin
dom,sal
1 tk bal
12.00 4 hurma
14.00
yarım çorba
yarım fasulye
1 unodenge
15.00 çiko 4 kare
16.00 bir avuç leblebi
18.00 2 dilim ekmek tost
bugün kendimi moral bozukluğundan yemeğe vurdum
akşamı bilmiyorum
sanırım nesfitle kapatırım
daha ne yiceksem
bide nesfiti düşünüyom
sabah
1 yumurtayla patatesli omlet
3 parça peynir
2 yeşil zeytin
1 çk nutella
2 dilim salam
bol salata
1.5 dilim çavdar ekmeği
ara
2 ceviz
1 elma
öğlen
yok(kahvaltı geç olduğu için)
ara
5 çilek
akşam
2 tane karnıyarık( patlıcanları közlenmiş)
1.5 kase cacık
selam kiscelerbugunku menumu paylasayimm
sabah ahanda foto
Eki Görüntüle 411454
2 yesilcay ictim,goreve ciktim ara yapamadim
ogle
tavuklu salata (tavuk cok yoktu 1 dilim tavuk gogsunden azdi)
acliktan foto cekemedimmm
ara
10 tane badem,findik
yesilcay
aksam
kizarmis tavuk aldik markettentavugun yarisini esimle bitirdik..yaninda da yesil sogan ve domates bi de zero ohh..mis gibi yedim wallaa..foto yine aklima geldi ama vakit ayiramadim,yemek daha onemli geldiii
bugün kü menüm
sabah:
-1 dilim tam tahıılı ekmek
-4 zeytin
-2 çay kaşığı bal
-domates
-salatalık
-şekersiz çay
ara:
-bir tane yeşil elme
öğle:
-4y.k mantar sote
-bir dilim tam tahıllı ekmek
-yoğurt
ara:
-bir bardak ayran
akşam:
-bir kase yeşil mercimek çorbası
-salata
saat 20:00
-bir tane muz
toplamda
-2.5 lire su içtim
-1.5 saat yürüyüş
öglenın ardından
saat 2,5 gibi yeşil cay ıctım
yanındada ara nıytıne(hani kına cerezlerı varya posette onun yarısı)nı yedım
sonra:saat 15:00 de leslie yaptım 20 dk
ve yürüyüş ve pazar turuna cıktım tam 100(gidiş geliş) dk tempolu yürüdüm(bır kenarda salatalık yıkadım yarımını yedım)
aksam:1 büyükkase oglenkı sehrıye corbasından
ve 2 bıber kozlemesi
ve kozlenmış patlıcan ı soganlakarıstırdım (yarımpatlıcana takebuledıyor)
1 küçükdılım cavdar ekmegi ile ve 1 bardak su ıle
sonra 20 dk bısıklet surdum parkta
ve toplam 20 dk leslie
100 dk yürüyüş
20 dk bisiklet
2 lt de su
ve kızlarr canım az salcada tavlanmıs makarna ıcınede keiki ve sarımsak offfffffff yarın oglen yemeginde koca bır tabak yesem olurmuuu izninizi beklıyorum ona gore yıyecegımmm
ne olur olumlu cavp verınız:):):) :111:
Kızlar bu protein diyetine baktım da netten.
Birinci gün sığır eti , ikinci gün balık bilmem ne öyle gidiyo. Böyle mi yapıyosunuz sizde.
Bana bi protein diyeti listesi verebilir misiniz? Ama günlük yaşama uygun.
Yani değişik şeyler almama neden olmayacak türde bi liste. Bende denemek istiyorum.
Birde ne kadar sürüyor bu diyet?
tekrar merhaba:)
madem herkes mönüsünü yaziyor, ben de adeti bozmayayim.
sabah:
sabah uyandigimda bir büyük bardak su ictim. daha sonra üc kuru erik yedikten sonra cok cok az hindistan cevizi tozu (baharat olan hindistan cevizinden bahsediyorum) ile tatlandirilmis sicak süt ictim.
ögleye kadar bir sey yemedim.
ögle yemegi olarak yalanci kisir yaptim:
2 yemek kasigi bulguru 1 tatli kasigi tatli biber salcasi, 1 tatli kasigi zeytinyagi ve bir tatli kasigi nar eksisi ile birlikte yumusattim. üzerine bol maydanoz, yesil sogan, domates, salatalik, 5 zeytin, yesil biber ve kirmizi biber dogradim. az bulgurlu salata gibi oldu. yanina bir yemek kasigi yogurt ekledim.
ara ögün:
ara ögün olarak salatalik, domates ve 2 kasik yogurt yedim.
aksam yemegi:
zeytinyagli nohutlu pirasa
yatmadan önce:
1 fincan hindistan cevizi tozu ile tatlandirilmis sicak süt.
gün boyunca en az 2 litre saf su ictim. yanina da cesitli bitkisel caylar. zencefil, nane gibi. cay ve kahve ictigimde bunu sividan saymiyorum.
is sonrasi bol yürüyüs yaptim.
bulgurun iyi tarafi olarak sunu kesfettim: pirinc, ekmek gibi zararli degil. cok uzun süren bir tokluk hissi veriyor ayrica psikolojik bir etkisi de var: iki kasik dahi olsa, bulgur yiyince insan kendisini diyet psikolojisine sokmuyor. "tika basa" yemek yiyerek ve gercekten doyarak kilo vermenin zevkini yasiyor.
günde 5 kasik bulgurla yapilmis yalanci kisiri yiyince, kahvalti ve ara ögünlere ihtiyac duymuyorum. tokluk hissi ertesi güne kadar sürüyor. bulgurun glisemik endeksi düsük. pirinc gibi zararli karbonhidrat degil. 5 yemek kasigi bulgurun toplam kalorisi ise 175 kcal olarak okudum.
menümüde yazayim
sabah: yogurt corbasi
ara: 1 avuc leblebi
öglen: yogurt corbasi
ara: 10 badem
aksam: et sntzel yaninda bolcana salata
disariya ciktim seytana uymadim amamc i gördüm pizza gördüm kekler pastalar bian dalip tikanana kadar yiyeyim dedim ama iyikide yapmamissim yoksa daha da mutsuz olurdum simdi iyiki yapmamissim diyorum belki oan mutlu olacakdim ama kendime bu kötülüyü yapmadim
afferim banasacimioksalayansmile istiyorum dilek
yok suzim ne yap et konus dilek dedi
Selam kızlar bu aralar takip edemiyorum burayı bünyem yorgun mu düştü ne bilmiyorum:26ün forumu açtım burayı okuyamadan sızıverdim tabii aklımda burası var ya rüyamda sizi gördüm
Dışarda bi yerde toplantı düzenlemişiz böyle dikdörtgen uzunca bi masada oturuyoruzEee tabi boş boş oturur muyuz bişeyler yiycez diye sipariş veriyoruz da ne sipariş verdik hatırlamıyorum Hatırladığım tek bişi var dilek tam bi fıstık olmuş ve bi an ayağa kalkıyo bişeye uzanmak için bitmiş gitmiş kilo verme faslın diyoruz da yok şekerim daha biraz daha vermem lazım...Sonra da yediklerime de dikkat etmem lazım falan diyo
Rüyamda soramamıştım da şimdi soruyorum....Offff dilek o zaman biz naapalım
mamalarim kizlaar
5:00 de 1 cay bardagi molke
(kocis icin kalkmistim kalkinca ictim
molke nin türkcesini bilmiyorum :26:meyveli yogurdun sulandirilmisi gibi bisey:26:
100ml. 25kal.)
9 da sekersiz light sütlü kahve
kahvalti
1 yumurta ,1 domates,1 kasik cökelek,taze sogan,2 dilim kuru ekmek (1 tan.27kal.)ve 1 bar.kefir
öglen
6 7 yemek kasigi bulgur pilavi,yarim tabak etli patlican,yogurt
bol light sütlü ,1 kasik sekerli granül kahve (tatli istedi canim)
ara
1bar.molke
aksam
1 tabak nesfit icine iki kuru kayisi dogradim ve tarcin dökdüm
canim tatli isteyince aksami böyle hallettim
ara
kücük kase yogurt
1,5lt.kadar su
Kızlar
Notebookumun fani yanmış hp marka
Tahmini 3 hafta sonra elime gececekmiş
Offf yaaa
Böyle telden olmuyor
Okumak iyide muhabbetlere katılamıyorum
selam kızlar
kaç gunden berı devamsızlık ustune devamsızlık yapıyorum.bugun erkencıkten kaltım ıslerımı hallettım dedım evden cıkmadan yoklamaya katılayım.dıyet 1 hafta yalan oldu .dunden berı yavas yavas toparlamaya basladım.bugunku menumu yazayım..yarın tartı gunun de gorusmek uzere her nekadar kılo alarak bıldırım yapsamda bugun yenı bır baslangıc hepinizi optum kendınıze ıyı bakın...
sabah
1 dilim peynır
3 zeytın
1 dılım ekmek
1 bardak sade sutlu nescafe
ara
yok[semınerde bırsey yıyemıyorum.)
öğle
4 yk.tavuklu sebze
1 kase cacık
belkı bıraz salata
ara
3 erık
akşam
3 yk.nesfıt
1 sb.süt
ılaveler:3 lt su,2 kupa nescafe sekersız,1 kupa form cayı,,,,,,,
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hiç kahvaltı yapasım yokkk
Çikolu etiform, yulaflı bisküvi falan yediydim yawru.
Akşamda dondurma bi kaç tane bisküvi yedim.
Günaydın yawruu.
Su iç kahve iç kendine gel.
Metonun çalışması için bişeyler yemene ihtiyacı var.
Günaydın yawrular.
Yarın gene bir Cuma günü
Bilmem anlatabildim mi?
Reglken meto hızlı çalışıyormuş bende bundan nasibimi aldım sanırım.
Bugün tartıldım 55.9
Ay rakamlarla işim bitti artık mutlu etmiyo beni.
Dün akşam mekik çekmeye başladım gene twisterda iki döndüm.
Plates bandı vardı onda bi kaç harreket yaptım.
Hiç bi fark yok yani 55.9 u görsem de.
Hoş daha şişlik var vücudumda ama.
Neyse öyle işte.
Hepimize güzel bir gün olsun.
Günaydın yawrular.
Yarın gene bir Cuma günü
Bilmem anlatabildim mi?
Reglken meto hızlı çalışıyormuş bende bundan nasibimi aldım sanırım.
Bugün tartıldım 55.9
Ay rakamlarla işim bitti artık mutlu etmiyo beni.
Dün akşam mekik çekmeye başladım gene twisterda iki döndüm.
Plates bandı vardı onda bi kaç harreket yaptım.
Hiç bi fark yok yani 55.9 u görsem de.
Hoş daha şişlik var vücudumda ama.
Neyse öyle işte.
Hepimize güzel bir gün olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?