70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

listeyi yaptım kızlar ama eski listeyi bulamadım o sebeple herkesi listeye aldım. topiği tarayarak liste yaptığım için görmediklerim olmuş olabilir şimdiden özür. kendilerini söylerler se ekleriz sonra

Slm kızlar,
Nabersiniz, 5 dakika girdim, az sonra biz de çıkacağız, kaynanamlara gideceğiz. Yarın da nasip olursa denize gideceğiz. Herkeseiyi hafta sonları diliyorum.
Kendinize iyi bakın canlarım,Blakcat listeyi yapmışın, şimdiden eline sağlık canım.
Kilo veren herkese tebriklerrr. Alanlar da üzülmesinler, bendensiniz, haftaya atak bekliyorum.
Neskuik sen de kaynananı kafana takma canım, dünya fani, boşver, idare et gitsin, sayılı gün.

[table="width: 500, class: outer_border, align: center"]
[tr]
[td][TR][TD] [/TD] [TD] NiCK [/TD] [TD] BaŞLanGıÇ [/TD] [TD] GeÇen Hafta [/TD] [TD] Bu Hafta [/TD] [TD] GiDen [/TD] [TD] Toplam Giden [/TD] [TD] HeDeF [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] nisan34 [/TD] [TD] 74800 [/TD] [TD] 71400 [/TD] [TD] 69700 [/TD] [TD] 1700 [/TD] [TD] 5100 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] nora [/TD] [TD] 89000 [/TD] [TD] 75500 [/TD] [TD] 74200 [/TD] [TD] 1300 [/TD] [TD] 14800 [/TD] [TD] 63 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] GWZNAZ [/TD] [TD] 77300 [/TD] [TD] 65400 [/TD] [TD] 64100 [/TD] [TD] 1300 [/TD] [TD] 13200 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] theolog [/TD] [TD] 75000 [/TD] [TD] 67200 [/TD] [TD] 66100 [/TD] [TD] 1100 [/TD] [TD] 8900 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] talia [/TD] [TD] 72000 [/TD] [TD] 68400 [/TD] [TD] 67300 [/TD] [TD] 1100 [/TD] [TD] 4700 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] minderbob [/TD] [TD] 75000 [/TD] [TD] 63500 [/TD] [TD] 62600 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 12400 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] ptty [/TD] [TD] 75400 [/TD] [TD] 68500 [/TD] [TD] 67700 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 7700 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] cocostar [/TD] [TD] 76000 [/TD] [TD] 65500 [/TD] [TD] 64900 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 11100 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] hawar [/TD] [TD] 78500 [/TD] [TD] 69900 [/TD] [TD] 69400 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 9100 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] neskuik [/TD] [TD] 74000 [/TD] [TD] 61800 [/TD] [TD] 61300 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 12700 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] cocostar [/TD] [TD] 81000 [/TD] [TD] 74300 [/TD] [TD] 73900 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 7100 [/TD] [TD] 66 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] abababa [/TD] [TD] 73000 [/TD] [TD] 63700 [/TD] [TD] 63300 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 9700 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] hasret [/TD] [TD] 87200 [/TD] [TD] 66100 [/TD] [TD] 65900 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 21300 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] pina [/TD] [TD] 75400 [/TD] [TD] 73000 [/TD] [TD] 73000 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 2400 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] narçiçeği [/TD] [TD] 74000 [/TD] [TD] 60400 [/TD] [TD] 61000 [/TD] [TD] -600 [/TD] [TD] 13000 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 70600 [/TD] [TD] 59500 [/TD] [TD] 61000 [/TD] [TD] -1500 [/TD] [TD] 9600 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

listeyi yaptım ama yapıştırma işini beceremedim kızlar ay sinir oldum idare edin böle mutant bişi oldu :44::44::44::44:

Ay canım yapmışınya o kadar, eline sağlık, rekor da benede, kilo alma rekoru, yüklenin sırtıma kızlar
Herkese iyi hafta sonları diliyorum.

tebrik ederim canimmeve gelince de bizi ihmal etme tamam mii
bildirimleri bir araya topladım fırsat bulursam liste yapacam kızlar
ama sonrası için bence artık bir karar alalım sıra ile yapalım bu listeyi ne drsiniz:26:
tamam canim,sirayla yapalim..
ama çok komik oldu yaaaaaaa,anlayan bii şuna bir el atsın yada böyle idare edin artık
eline saglik yawrucummliste yapmayi ogretebilir misin pisimm:26:

Son düzenleme:
canımbenım bende 4 sene bıtecek halende bır lıkte oturuyoruzz cok sukur oyle sorunumuz yok kaynannam kaynananlık yapmaz cunku cok sukur:))bu yaz dada köyde ler ara ara gelıyrlar dun geldıler mesala 1 aydır yoklardı p.tesi gidecekler ve ben tekrar dıyet moduna gececegımınsl......

bencede takma seker 2 hafta cok azzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

bazı cadılar vra evet ama olsun sonucta esımızı doguran o ılerde oglumuz oldugunda onun esıde bıze demesın ınsl...bugun ona yarın bize dıyecekkelr KAYNANA... ONUN ICIN DIKKAT LUTFEN SABIR CEKIN BOLCA OLMAZZSAAA
ama çok ko mik oldu yaaaaaaa,anlayan bii şuna bir el atsın yada böyle idare edin artık
canım elıne saglık bu hafta lıstede yokum ama haftaya varım bak heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeınsallahhhhhhhhhh

Blackcat eline sağlık arkadaşım
birinci olmuşum çoookk sevindim

ramazana kadar ne versem kar çünkü ramazanda kilo veremiyorum hepinize iyi hafta sonları

minderim excel sayfasında yüklü liste ben tüm ayarı yaptım kendi hesaplıyor zaten. sadece geçen hafta ve bu haftanın kilosunu değiştirmen yeter. ama şu yapıştırma işini çözemedim bir türlü

Canım eline ve emeğine sağlık, olmuş olmuş biz anladık

Selam baayanlar

Pazar pazar kimsecikler yokken gelmişim. Tatil bitti.

Güzeldi ama bana 2 kilo kazandırdı. :26::26:

Cuma bildirim yapacağım orda tartılamadım bildirimde yapamadım.

Neyse şimdilik hepinizi öpüyorum ve kaçıyorum

Hafta sonu biraz alış veriş yaptımm kızlarrr acayipp moralim yerine geldi yaaa
38 beden pantolonla ceket aldımm.rüya gibi
benki 42 beden ceketin içine bile sığmıyordumm.çok şaşırdım kendime
ilk defa zayıfladığımı anladım.müthiş bir duyguydu

bnm bu duyguları yaşamamda hepinizin çok etkisi var.hepinize ayrı ayrı tşk ederim.
ama en çokta dileğimin bende emeği var.çok çok çok tşk ederim dileğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…