tebrik ederim canimmeve gelince de bizi ihmal etme tamam mii
Selam baayanlar
Pazar pazar kimsecikler yokken gelmişim. Tatil bitti.
Güzeldi ama bana 2 kilo kazandırdı. :26::26:
Cuma bildirim yapacağım orda tartılamadım bildirimde yapamadım.
Neyse şimdilik hepinizi öpüyorum ve kaçıyorum
selamun aleykümmm beybilerrr nabersinizzz ???
[table="width: 500, class: outer_border, align: center"]
[tr]
[td][TR][TD] [/TD] [TD] NiCK [/TD] [TD] BaŞLanGıÇ [/TD] [TD] GeÇen Hafta [/TD] [TD] Bu Hafta [/TD] [TD] GiDen [/TD] [TD] Toplam Giden [/TD] [TD] HeDeF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] nisan34 [/TD] [TD] 74800 [/TD] [TD] 71400 [/TD] [TD] 69700 [/TD] [TD] 1700 [/TD] [TD] 5100 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] nora [/TD] [TD] 89000 [/TD] [TD] 75500 [/TD] [TD] 74200 [/TD] [TD] 1300 [/TD] [TD] 14800 [/TD] [TD] 63 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] GWZNAZ [/TD] [TD] 77300 [/TD] [TD] 65400 [/TD] [TD] 64100 [/TD] [TD] 1300 [/TD] [TD] 13200 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] theolog [/TD] [TD] 75000 [/TD] [TD] 67200 [/TD] [TD] 66100 [/TD] [TD] 1100 [/TD] [TD] 8900 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] talia [/TD] [TD] 72000 [/TD] [TD] 68400 [/TD] [TD] 67300 [/TD] [TD] 1100 [/TD] [TD] 4700 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] minderbob [/TD] [TD] 75000 [/TD] [TD] 63500 [/TD] [TD] 62600 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 12400 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] ptty [/TD] [TD] 75400 [/TD] [TD] 68500 [/TD] [TD] 67700 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 7700 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] cocostar [/TD] [TD] 76000 [/TD] [TD] 65500 [/TD] [TD] 64900 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 11100 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] hawar [/TD] [TD] 78500 [/TD] [TD] 69900 [/TD] [TD] 69400 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 9100 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] neskuik [/TD] [TD] 74000 [/TD] [TD] 61800 [/TD] [TD] 61300 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 12700 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] cocostar [/TD] [TD] 81000 [/TD] [TD] 74300 [/TD] [TD] 73900 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 7100 [/TD] [TD] 66 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] abababa [/TD] [TD] 73000 [/TD] [TD] 63700 [/TD] [TD] 63300 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 9700 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] hasret [/TD] [TD] 87200 [/TD] [TD] 66100 [/TD] [TD] 65900 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 21300 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] pina [/TD] [TD] 75400 [/TD] [TD] 73000 [/TD] [TD] 73000 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 2400 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] narçiçeği [/TD] [TD] 74000 [/TD] [TD] 60400 [/TD] [TD] 61000 [/TD] [TD] -600 [/TD] [TD] 13000 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 70600 [/TD] [TD] 59500 [/TD] [TD] 61000 [/TD] [TD] -1500 [/TD] [TD] 9600 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
listeyi yaptım ama yapıştırma işini beceremedim kızlar ay sinir oldum idare edin böle mutant bişi oldu :44::44::44::44:
tebrikler şekerHafta sonu biraz alış veriş yaptımm kızlarrr acayipp moralim yerine geldi yaaa
38 beden pantolonla ceket aldımm.rüya gibi
benki 42 beden ceketin içine bile sığmıyordumm.çok şaşırdım kendime
ilk defa zayıfladığımı anladım.müthiş bir duyguydu
evet yaaaaaaaaaaaaaTopiğimize neler olmuş böyle. :26::26:
Nazar değdi valla
Tatlım emeğine sağlık ama beni yanlış yazmışsın hedef kilom 50 malesef 700 grda kilo aldım bu hafta
Başlangıç kilo:75,4
Geçen hafta:72,3
Bu hafta:73
Gelen:0,7
Toplamda giden:3
Hedef:50
keşke yazdığın gibi sabit kiloda kalabilseydim en azından
şimdi evdeyim bizimkiler köydeymiş oraya gitcem birazdan
topikte de 1 sayfa birikmiş resmen dünden beri neden böyle olduk yaa
hoşgeldin canım olsun stresini attın geldin sevdicekle güzel güzel tatilini yaptın
kilolar geldiği gibi gider
aleyküm selam canım yeni ciciler almışsın çok güzel dimi 38 bedene girmek gibisi yok
tebrik ederim
suzi kız gel artık resimlerime bak sen görmedin diye kaldıramadım fena resimler var
ben köyden gelene kadar gel olur mu
özledim seni
tebrikler şeker
evet yaaaaaaaaaaaaa
bak demek ki haftaya en az 700 gr vereceksin içime doğmuş
çok acele yaptım listeyi ondan oldu sanırım :)
Hafta sonu biraz alış veriş yaptımm kızlarrr acayipp moralim yerine geldi yaaa
38 beden pantolonla ceket aldımm.rüya gibi
benki 42 beden ceketin içine bile sığmıyordumm.çok şaşırdım kendime
ilk defa zayıfladığımı anladım.müthiş bir duyguydu
bugünkü menüm güzel olmasada yazacağım kızlar en azından kızarsanız bana uyarılar verirseniz belki aklım başıma gelir benim :26::26::26:
sabah (15:15)
2 küçük poğaca ,yarım kk peynir,2 dilim karpuz, yarım domates 2-3 yeşil zeytin ,1 su bardağı çay
ara(17:30)
kayısılı form çayı,meyve(1 kayısı,1tüysüz şeftali,1 etiform limonlu bisküvi)çok oldu sanki :26:
akşam (19:30)
yumurtasız menemen ,1 dilim ekmek,1kk peynir,çay
ara(21:30)
meyve(kayısı 3tane veya 2 tane tüysüz şeftali veya 10 tane kiraz )
kesin benim mide yine acıkır meyvelerle geçiştiririm kociş gelene kadar :26::26:
ayyy çok kötü kızlarr menümmmm toparlanamıyorummmm
birde geceleri sıcaktan uyuyamıyoruz artık resmen bu gece sabah 6-7 gibi uyumuşuk eşimle
o yüzden çok geç uyanıyoruzz
bu yazzz mevsimi fena bozduu biziiiiiiiimm düzenimiziii :26::26:
Evet havalar insanı ister istemez etkiliyor ne yazık ki.
Menün de sabah ki poğaçalar ve meyve fazlalıklara göze batıyor sadece.
Yani 2 şeftalı yemişsin ki o bile fazla birde üstüne bişeyler yemişsin
Toparlanırsın diye düşünüyorum. Kendine zaman ver biraz. Sıkma canını
merhaba canım sen yenisin sanırım :26:Merhaba kızlarr bende lahana çorbası diyeti yaapmaya başlıyorum yarından ıtıbaren 2 hafta denıyecem bakalımmm ne olacakkk...
merhaba canım sen yenisin sanırım :26:
bir arkadaşımız burda lahana çorbası diyetini yapmıştı ve çok da yararını gördü fakat hemen geri kilolar alınıyor bu diyette ve sağlıklı olmadığını düşünüyorum artık bende ,geçici olarak zayıf olmak istiyorsan bu diyeti yap fakat kalıcı olarak zayıf olmak istiyorsan bence sağlıklı yollardan zayıflamanı tercih ederim bizim topikte şu kural var geç olsun kalıcı olsun ,çabuk gelen çabuk gider ,geç giden geç gelir misali
kızçem daha yemedim 17:30 daki arayı napimm şimcik meyve ne yiyeyim tavsiye veirirmisin form çayıda iççem :26:
sen bilirsin canım ama bence sağlıklı zayıflaaaMERHABA EVET YENIYIMMM BEN BIRAZDA KENDI YONTEMLERIMIDE KATMAK ISTIYORUMMM. 1 hafta lahana çorbası ve meyve yıyecem diğer hafta haşalanmış tavuk sebzeler meyve diğer hafta yıne lahana çorbasıı bakalımmmm yarına başlayacam malzemelerimi almışımmmm artık yarına tadınıda beğenmem lazım
yokk kızz buraya yazı yazmaktann daha arayıda yapamadımKaçırdım canım ya 17:30 da ki arayı. Gerçi onda pek problem yoktu. 21:30 da abartmışsın.
2 seftali çok değil mi ? :26:
Bence bir seftali yada 3 kayısıyı tercih et.
sen bilirsin canım ama bence sağlıklı zayıflaaainanki verdiğin kiloları sonra geri alıyorsun ve tüm inancın gidiyor sonra
yokk kızz buraya yazı yazmaktann daha arayıda yapamadım
kaçırmadın yani ben en iyisi bir şeftali bir kayısı bir etiform yiyim şimdi
akşamada öle yapim ,sanırsam akşama çok demiştin dimi ayy kafammı karıştı sanki benim :44:
ne yapacağımı sapıttım sen yenden bir el at bana canım
Valla bana da birileri el atsa iyi olur. tatilde cozuttum daha da toparlanamadım
Bence Şimdi : Bi kayısı,Bi şeftali,Bi etiform ye sen.
Akşam 21:30 da : Ya bi şeftali ye yada 3 kayısı ye. Akşamı çok abartma yani.
sağolasın şekerrrr
valla yaa noraa dilekkk olsalar hemen şimdi bizi kendimize getirrirlerr ama yoklar onlarda hiç denk gelemiyorum :26:
kız gamze nazzzzz sen gel bari bize bir el bacımm yaaa biz tıoparlayamıyoruz kendimiziiii
şahsen benn diyet hakkındaki tüyoları dahi unuttum bir hatırlatma yapın bari kızçelerr
biBize şöyleee eli maşalı bir hatun lazım. Neredesiniz kızlar
Neyse canım artık sende bugünlük böyle yapta inşallah düzene girersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?