tatilde kim cozutmuyo ki canimmolsun ya hissettigin vicdan azabiyla daha cok dikkat etmeye calis yediklerine
sabah(12:00)
uyaninca 1 bardak su
1 dilim kepek ekmegi
1 yumurta ile soganli yumurta yaptim,yarisini yedim
3 kasik kirmizi biberli mantar sote
1 kk peynir
domates
1 bardak light cola (kahvaltinin sonunda canim tatli bisiy istedi)
ara (14:00)
1 avuc beyaz leblebi
4-5 bardak yesilcay(1 demlik yaptim)
ara(16:00)
1 bardak muzlu sut
aksam(18:00)
1 kase mercimek corbasi
3-4 kasik arnavut ciger
1 tabak yogurtlu semizotu
1 bardak filtre kahve
off ya saglam yedim aksam yemegini,kahve de ictim ama sicaktan mayistim simdi,,bi gozleri kapatsam uyucam hemennn:89:
sabah pogaca olmamis canimbir de etiform 1 paket mi yedin yoksa sadece 1 tane mi yedin:26:elma+yogurt+tarcin karisimi harika oluyor dene istersen..3 farkli meyve fazla olmus biraz..meyve yedikce seni aciktirabilir fistik,sutle tuketebilirsin findik,badem,beyaz leblebi de olabilir
yarin guzel bir baslangic olsun o zamannnDaha toplayamadım kendimi ama en kısa sürede sağlam bi diyete devam programı başlatıcam kendime
Akşam baya yemişsin cidden. Çok yiyince bende hemen mayışmaya başlarım. Yada ağır bişeyler yiyince.
O yüzden her türlü en iyisi az ve öz yemek
canim benim de 1 ay boyunca hep 63.5 -63.7 gidip geldi..duraksama basliyo metoda..sonra kayinvalideye gittik,deli gibi yedim..65 oldumyok kız bir paket etiform yermiyim hiç sadece içinden bir tanebu arada hayatta tarçını sevmem o yüzen o karışım biraz bana uygun gelmio :18:3 farklı meyve yazmıştım akşam menüsene ama şöle yicektim ben onları mesela o an ki durumuma göre ya sır kayısı ya sırf şeftali ya da sırf kiraz yicektim yoksa hepsi birden aynı anda ıı-ıh o ölçülerde asla tüketemem
ama sabahki arada sadece 1 kayısı 1 şeftali 1 eti form iyi geldi tok tuttu beni ama eğer bunada fazla ptty derseniz sadece 3 kayısı yerim geçer giderim yeterki zayıflayayım :18::18::18::18:haziran bomboş geçmiş haberim yok benim :26::26:harekete geçme vakti artık
benim eve de gel kiscemmslm fıstıklar tüm gün temizlik yaptım bahar temizliğine ancak yaptım da
duşa g,recem çoooooook yorgunum umarım gelebilirim :) iyi sohbetler size
ptty cim sana mesaj attim ama mesaj kutun dolu sanirim
burdayım leynnnnnnnnnnnnnnnLeyyyyyyyyyynnnnnnnnnnnnnnnn herkeeessssss nerdeeeeeeeeeeeeeee
günaydıngünaydınnnn
burdayım leynnnnnnnnnnnnnnngünaydın
günaydın
Günaydın Kızlarrrrr
Sabah:
5 yk. nesfit
1 küçük süt
Ara:
5 ad. kayısı
Öğle:
5 yk. patlıcan ezmesi
5 yk. yoğurt
yarım demet maydanoz
Ara:
5 ad. kayısı
Akşam:
3 yk. yulaf ezmesi
1 kase yoğurt
5-6 ad. kuş üzümü
5 ad. fındık
Ara:
bitki çayları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?