70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydın arkadaşalr....ceviz+sarmısak kurumu içti 1 saat sonra1 tan yşil elma yıycem....
BURSEFAcım çıçek için tşklr...SEDAOZER canım seninde eline saglık...

ramazanda kilo alanlar için öneri isteyen arkadaşımıza ve benim gibi kilo alanlara bir diyetisyenin önerileri
· Yemek yedikten sonra uyumalıyız ama sahurdan sonra uyuyoruz.
· 4 veya 6 öğünümüz olmalı Ramazanda 2 öğünde yemek yiyoruz
· Yürüyüş yapmalıyız ,oruçken zor gibi görünüyor.
· Kendinizi aç bırakmayın yoksa lezzetli yiyeceklere dayanamazsınız diyoruz;ramazanın özünde açlık var.
· Bol su içmemiz gerekiyor ; falat oruçlu su içilmez.
· Davetlere çok dikkat edin diyoruz ;ramazan davetler mevsimi.
· Sabah erken kalkın ,düzenli uykunuz olsun ,mutlaka kahvaltı kahvaltı yapın diyoruz;3’üde zor veya imkansız.Gördüğünüz gibi ramazan ayında kilo vermek ,kilo verilse bile yağ dokusundan kilo vermek oldukça zor görünüyor.

Fakat bu olumsuzluklar gerçekten zayıflamak isteyen diyamer üyesini asla yıldıramaz çünkü;

· Sahur öğünü sonrası hemen yattığımıza göre ,sahur öğünü yağ alımını iyice kısmalı proteinlere ve tok tutan kompleks karbonhidratlara ağırlık vermeliyiz.
· Sahur ,iftar ve gece öğünü olmak üzere 3 öğünde yemek yiyebiliriz.
· Yürüyüşlerimizi akşam saatlerinde yapabilir,özellikle yürüyüş yapamadığımız gün yağ alımına daha çok itina gösterebiliriz.
· Ramazanda söylenen şekilde ve öğünde yemek yersek açlıkla karşılaşmayabiliriz.
· Unutmayın : Diyamer üyesi diyetini yaşam biçimi haline getirmiş her olumsuzlukta bile diyette yaşamayı bilen kişidir.
· Ramazan da kilo veremeyiz diye düşünenler için şu tibbi gerçekleri belirtmek isterim Ne olursa olsun "aldığın kaloriden çok harcayabilirsen kilo verirsin." Ne olursa olsun "yağ alımı az ise asla kilo alınmaz bilakis verilir". Ne olursa olsun "fiziksel aktivite diyette yaptığımız çoğu hatayı kapatır." Bizce siz ramazanda kilo verirmiyim alırmıyım kaygısından çok ramazan da yürüyüş yapabilirmiyim diye düşünün?
· Su içimi iftardan sonra ve sahur vaktine kaydırabiliriz.
· Ramazan da gittiğimiz davetlerde ev sahipleriyle pazarlık edip yani onları eğitip bizim için daha uygun yiyecekler hazırlamalarını sağlayabiliriz

birde ramazanda önce çorbayı içtikten sonra namazı kılıp sonra yemek yersek.. yani çorbadan sonra 5-10 dklık ara verirsek aşırı yemiyoruz / yiyemiyoz geçen sene babam bu sayede ramazanda 6 kg verdi. ki normalde ayda 4-5 kilo verirdi. kısacası ramazanı fırsata çevireblrz .

bugün yaptklarma gelnce.. sabah 5te kalkıp limonlu su içtm ve çktm yürüyüşe. 75 dk yürüdükten sonra banyomuda yaptktan snra 5i1 yerde çaym ve kahvaltı. 10 gibi 1 paket diyet bisküvi ve birazdanda öğle yemeği yiyeceğim akşma yine yürüyüş ve spor.

merhaba kızlar.. ben birazdançıkıyorum.. yarım günde olsa tatil... biraz dolaşacağım çok sıcak ama eve kapanmak istemiyorum... akşama fırsat bulabilirsem geleceğim... gelen olursa görüşürüz...

hepinizi şimdiden öpüyorum ve güzel bir hafta sonu diliyorum... :dance::dance::dance: güzel enerjiler dopalayalım inşallah... pazartesiye bomba gibi başlayalım... ben kaçıyorum... :teytey::teytey::teytey::teytey:

mrb kızlar kilo bilfdirimi yapmyı unuttum ben yaa ama zaten bişey degişmedi 100 gr vermişim 70,900..
bugun evdeyim alt kattaki bebişin gerizekalı bbası izin verirse doktora götürecez yavrumu snırım astı olmuş anlamıyo salaklar çocuk nefes alamıyo doktora da götürmüyo doktor napakki diye herhalde yatırırlar yawrumu kolunu bile kıpırdatamıyo o kahkaha atan bebecik çok üzülüyorum ya verse alacam himayeme ben bakıcam o kadar yanii..

mrb zeynep.nasıl babaymıs o yaa,sinir oldum valla.annesını ıkna edıp ıkınız gotursenız keske.Allah tum bebıslerı korusun,benımoglum da hasta,sabaha kadar oksuruyor,antıbıyotık kullanıyorz ama gecer ıns.:Saruboceq:

kızlar geçmiş olsun ikinizede.. bebslernize yani .. inşallah bir an önce iyileşirler de sizde bir ohh çekersnz.

sagol seker cadı.bugun yedıkelrımı yazayım.
sabah 1 tabak kıraz ,1 yumurta,2 dlm ekmek,peynır cay
oglen,1 tavuk but ızgara,1 /2 porsıyon pılav,slata,1/2 porsıyon brownıe
ama coook acıktım suan:bbo:
Allahtan ısteyımde yeme sansım yokkaydirigubbakcemile3

canım bende pek ise yaramasa da tum arkadaslarım sabah 4 adet kayısı yiyip ustune ılık limonlu su icip wc ye cıkıolarmıs ben muz patates yiyince ishal olurum bunyem ters yani aynı bennaniknanik neyse 1 yemek kasıgı zeytin yagı da ise yarıyor kucukken annem icirirdi bir de ender saracın siddetle tavsiye ettigi icinde sinamekiyle beraber bir cok bitki bulunan gunde en fazla 2 bardak icilmesi gereken lipton form plus cayları var cesitli secenekleri mevcut limonlu,seftalili vs. bana agır gelio form plus icemiyorum ama annemin bagırsaklarını baya calıstırdı kiraz da iyi geliyor bana ama ac karnına bir de maden suyuna yarım limon sıkınca da wc ye kosuyorum karpuz gibi lifli besinler de yardımcı olur aklında bulunsun canımopuyorumnanaktan

Son düzenleyen: Moderatör:
loksandra geçmiş olsun canım
zeynepçim sana da geçmiş olsun işte cocuk yapmak için akla ihtiyaç yok malesef yapıyolar sonrada bakmıyorlar komsular bile onlardan daha vicdanlı inş astım deildir de bebecik hemen iyileşir

bi de beni sor gidip adamla konusacam bu seferde kadını dövecek sen söyletiyon diye dışarı karşı nası iyi ama karısı kızı olunca böyle..sabaha kadar o da öyle kusuyo öksürükten uyuyamıyo anasıd bşında sabaha kadar bi büyügü daha 1,5 yaşında çok da kötüü bişiy içim acıyo ya

inş. canım ya ama bence yatıracaklar hastaneye

bugunku buyuk kacamagım tabi dun 72.5 kiloyu tartıda gordukten sora yedigim koca cikolatalar haric 3 dolu kase tereyaglı patates puresini mideye indirmem hadi dovun beni cokacimcoooksisko olucem bu gidisle klava:klava:klava:neyse aksam 1 saat yurucem baslıyorum bugun babam sagolsun dun cikolataları burnuma soktu zaten neyse hedefim bu pzt degil dier pzt 70 olmak

bu arada gobegimdeki koca catlak gidiyo acnelyse ve madeccesolu karıstırıp suruyorum catlagınız henuz pembeyse tavsiye ederim popomdakiler bembeya 12 yasımdan beri var

:roflol:bu arada gobegimdeki koca catlak gidiyo acnelyse ve madeccesolu karıstırıp suruyorum catlagınız henuz pembeyse tavsiye ederim popomdakiler bembeyaz 12 yasımdan beri var

ayy valla cıldırıcammm yaaa cocugu götürmemeişler hala ya neymiş misafir gelmiş ayy içim parçalanıyo verin bana götüreyim yanınd kalırım diyorum nefes alamıyo kızlarr bebek küçücük 6 kilocuk yaa hiç vicdanı yokmu bu adamın çocuk uyuyamıyo o nası ouyuyo gözlerini bile açık tutamıyo cocuk o kadar bitkinki aglamaya bile mecali yok küçücük gögsü nası inip kalkıyo nefes almaya çalışırken..ayy o misafir kadını da parcalıcaktım ateşi çıkan cocuk nefes alamıyo gibi görünür diyo salak sanki ben bronşiti nefes daralmasını bilmiyorum yaşı kadar çocuk baktım yarısı astımlıydı..off ya off yaa elimden bişey gelmiyo göz göre göre kıyıyolar çocuga o nası söylesin acısını yawrum benim ya

canım sen elinden geleni yaptın bu nası bi vicdansızlık ornegidir ya alıp kacıramazsın ya cocugu en azından vicdanın rahat yakın olsam sana gidip adamı doverdim en azından denerdim ALLAH ACıL SıFALAR VERSıN

sinirden deliye döndüm yaa bilgisayar oynuyolar düşünebiliyo musunn gidip koparacam o kuş beyinli kafasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…