mrb kızlar kilo bilfdirimi yapmyı unuttum ben yaa ama zaten bişey degişmedi 100 gr vermişim 70,900..
bugun evdeyim alt kattaki bebişin gerizekalı bbası izin verirse doktora götürecez yavrumu snırım astı olmuş anlamıyo salaklar çocuk nefes alamıyo doktora da götürmüyo doktor napakki diye herhalde yatırırlar yawrumu kolunu bile kıpırdatamıyo o kahkaha atan bebecik çok üzülüyorum ya verse alacam himayeme ben bakıcam o kadar yanii..
günaydın arkadaşlar... :)
kalktım kahvaltımı yaptım siteye bir göz atayım dedim,
nazar boncuklarımız ve çiçeğimiz gelmiş çokk teşekkürler :1hug:
umarım hep böyle istikrarlı gidilir,haftada 1 kilo bile olsa süper bence :)
ve ramazanda ne yapacağız,ben ramazanda malesefki kilo alanlardanım,önerisi olanlar varmı?
birde afedersiniz ama kabızlık problemi için neler tavsiye edersiniz arkadaşlar??
bi de beni sor gidip adamla konusacam bu seferde kadını dövecek sen söyletiyon diye dışarı karşı nası iyi ama karısı kızı olunca böyle..sabaha kadar o da öyle kusuyo öksürükten uyuyamıyo anasıd bşında sabaha kadar bi büyügü daha 1,5 yaşında çok da kötüü bişiy içim acıyo yamrb zeynep.nasıl babaymıs o yaa,sinir oldum valla.annesını ıkna edıp ıkınız gotursenız keske.Allah tum bebıslerı korusun,benımoglum da hasta,sabaha kadar oksuruyor,antıbıyotık kullanıyorz ama gecer ıns.:Saruboceq:
inş. canım ya ama bence yatıracaklar hastaneyeloksandra geçmiş olsun canım
zeynepçim sana da geçmiş olsun işte cocuk yapmak için akla ihtiyaç yok malesef yapıyolar sonrada bakmıyorlar komsular bile onlardan daha vicdanlı inş astım deildir de bebecik hemen iyileşir
sinirden deliye döndüm yaa bilgisayar oynuyolar düşünebiliyo musunn gidip koparacam o kuş beyinli kafasınıcanım sen elinden geleni yaptın bu nası bi vicdansızlık ornegidir ya alıp kacıramazsın ya cocugu en azından vicdanın rahat yakın olsam sana gidip adamı doverdim en azından denerdim ALLAH ACıL SıFALAR VERSıN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?