Kesinlikle haklisin canim, kadin dediginde azicik kalca basen olmali ama fazlasida zarar tam orta yolu bulmali..bende doğum öncesi kilomun altına düştüm minnacım :lepi: ama ben 60 ın altına inmek istemiyorum hiiçlmaz:dün eşim hayatım yeterince kilo verdin artık diyet yapma dedi :kedi: biraz daha zayıflarsan çocuk gibi kalırsın yanımda dio aslında haksızda sayılmaz :kedi: 2 kilo daha vereyim tememdirr :lepi:
çok zayıf olmak ;çok güzel ve çekici olmak değil bencee :umursamaz: bu konuda bana katılan var demiii :uhm:
çünkü ben çok zayıf birisini görüpp ooff ççok çekici harika dediğim hiççç olmamıştır :sm_confused: birazdak kilo olcakk yanii zemuszemus
çok zayıf olmak ;çok güzel ve çekici olmak değil bencee :umursamaz: bu konuda bana katılan var demiii :uhm:
çünkü ben çok zayıf birisini görüpp ooff ççok çekici harika dediğim hiççç olmamıştır :sm_confused: birazdak kilo olcakk yanii zemuszemus
Kesinlikle haklisin canim, kadin dediginde azicik kalca basen olmali ama fazlasida zarar tam orta yolu bulmali..
Fazla zayif olmakta güzel degilki...
kesinlikle haklısın bende nedense öyle dümdüz tahta gibi çokk zayıf sevmiyorum,
orta olacak bayan,balık etli giydiği yakışacak,
demek tek ben değilmişim böyle düşünen zemuszemus
bende size katılıyorum kızlar,ebru şallının plates dvd sini aldım,kadını bi görseniz ,allahım hiç bi zaman o kadar zayıf olmak istemem...çok kötü ya,kocasına acıdım valla,sağlıklı olayımda biraz da kilom olsun ne yapalım...
bende doğum öncesi kilomun altına düştüm minnacım :lepi: ama ben 60 ın altına inmek istemiyorum hiiçlmaz:dün eşim hayatım yeterince kilo verdin artık diyet yapma dedi :kedi: biraz daha zayıflarsan çocuk gibi kalırsın yanımda dio aslında haksızda sayılmaz :kedi: 2 kilo daha vereyim tememdirr :lepi:
evet kızlar benim gibi düşündüğünüzü bilmek beni sevindirdi :içelim:
ya birde şeye gıcık oluyorum mesela bazı zayıf insanların gıcıklık yaptıkları bişey var ayy ne kadar kilo aldımm derlerr !! bi deri bi kemikk oysalmaz: sırf gıcıklığına diyen insanlar var onlara sinir oluyorum oysakii hiçç yakışmıo o kadar zayıf olmak :sm_confused: bende
öyle arkadaşlaraa aaa gerçektenn ne kadar kilo aldınn sen kesinlikle vermelisin diorum naniknanik hemen ardından ay yokk o kadar da değilim aslında zayıfım dien bissürü insan tanıorum :roflol: çok komikk yaa kaydirigubbakcemile3
özellikle karşısında ki kendisinden kiloluysa bunu yapanlar var kaydirigubbakcemile3 zayıfsın aslında kilolu olan biri varsa o da benimm dememizi bekliolar ama adaha çokk beklerlerrr lülülülülülü karşınızda zayıf olup size böyle davrananlar varsa kesinlikle bu yöntemi deneyin işe yarıoo kaydirigubbakcemile3
ahterbihterece pazartesiden beri 3 kiloyu nasıl verdin?
ben o kadar dikkat etmeme rağmen 1 kilo vermişim ancak,
sıkı rejimmi yapıyorsun arkadaşım,
kızlar herkes verecek kilolarını elimizden kurtulamazlar,yeter artık bizlerin bünyesinde barındıkları,
onları barınacakları başka yerlere yollayalım kaydirigubbakcemile
Ellerine saglik canim cok güzel olmuss:teytey:İŞTE BU HAFTAKİ LİSTEMİZ BİR HATAM VARSA AFFOLA....
AHTERBİHTERECE....75.5......72.5....3:hooray:
TALYA...............77.2....75.8....1.4:hooray:
MERAN07...........65.8......64.5.....1.3:hooray:
LOXANDRA..........71........69.2.....1.2
MİNNA9595.................65.7....64.5.....1.2
ÖZİ16................76.1......74.9....1.2
AYPARCAMM.........69.5.......68.4...1.1
İNSİRAH.........77....75.9....1.1
BERFİN06...........76.5.....75.5......1
BURSEFA...........69......68......1
GÜL_0663............69.8......69.2......0.6
HAYAL53.............71.5......70.9.....0.6
DENİZM..........76.4.....75.8....0.6
SECİLSECİL........76.8.....76.5......0.3
WHITEHALL.................73....72.8.....0.2
KİLO VEREN ARKADAŞLARI TEBRİK EDİYORUM...
AYNI KİLODA KALAN ARKADAŞLARalkisalkisalkis
KIYMET_AY................79.5
ÖZEL DURUMLARINDAN DOLAYI KİLO ALAN ARKADAŞLARIMIZklava: klava:
SEDAOZER..........66......67......1klava:
MERYEMTAZE........75.4.......76.....0.6
BU HAFTALIK İZİNLİ OLAN ARKADAŞIMIZ:smiley-cool:
MAGRENTA..........64
KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAYAN ARKADAŞLAR:uhm::uhm::uhm:
ROSEBUD_93...................71.1
MEZUNİYET............72.6
ELCİNCAKAR..................69.5
SUPERSELMA.........73
AYAYNİLAY..............73
ESSN..............70
MİSSZORRO.........71.5
GÖZYAŞI...........72.5
EFSANUR...........66
GÜLEYSA...........67.2
YOKRUMUZFALAN.....66
AZRAMM............69
GÖZYAŞI...........71
TSAMBİKOS.........70
SEVİLCAN..........66.5
ALMIRA............69.8
ARSIZGÖNLÜM.......69.9
CARPEDİEM.........68.1
xZEYNA............73
EBTUNA............71.6
ZEYNP.............71
NNURAYY...........61
ARAMIZA YENİ KATILAN ARKADAŞLAR HOŞGELDİNİZa.s.a.s.a.s.
PAPATYAM07......72
DENİZM..........75.8
EKEP78..........74
AHTERBİHTERECE..72.5
BERFİN06........75.5
SHEKER_CADI......77.6
YARIŞMADAN MUAF TUTTUĞUMUZ HAMİŞ ARKADAŞIMIZ...:CüvCüv:
MELANKOLİ.......73.8
EGER EKSİK BİRŞEY KALDIYSA LÜTFEN BİLGİLENDİRİN KIZLAR YENİ BAŞLAYAN HAFTAMIZ HAYIRLI OLSUN...
sanırsam 2 hafta sora tatİle cıkıcaz ve ben denİzde cok acıkıyorum 5 kİlo alıp donuyorum nası zayıflıcam tatİlde dogumgunume kadar yanİ _agustos 16_ 65kg olmak İstİyorumı
kızlar yazamıyodum kasç haftadır ya bi oluyo internet bi gidiyo şimdide sayfaları okuyamıyom
kilom 79 .5 annemler dün gitti bugünde kankam geldi ben şu aralar hem yapamıyom diet hemde giremedim bir türlü sayfaları okumaya çalışcam özledim sizleri neler yaptınız merak ediyom bakim ben döncem
bu arada bursefacım cicek icin tesekkurler kilo veren tum arkadasları kutluyorum alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisa.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?