böyle düşünceler beni mutlu etti. o zamaaaan hadi kızlar herkes 3 bardak su içsin bu mesajı beğensin beğeneni hepimiz öpücüklere ve alkışlara boğalııııım. hadi pamuk eller musluğaaaadink donggg süre başladı...
vallahı ne yapacagımı sasırdım şeker çıkar iner kılo oynamaz....:S:S vermem lazım artık
kızlar ben suyumu içtim sıra sizdeee hani bana alkışşşş
akşam az verdim canım cezalıyım haftasonu biraz abarttım.o yüzden kendime ceza verdim üç gün az öğün yiyeceğim.Başka da birşey yemek yok...niye kendine ceza verdin canım.bugünkü menün bence gayet güzel.hatta akşam az bile olmuş bence.
Haftasonunun acısını çıkartmak için canım....neden ki:26:
Valla faydasını cuma günü göreceğiz canım geçen cuma ile pazartesi arasında 500 gr oynamıştı iki günde yarım kilo almışım..onun için ceza verdim kendime..Neden canim ceza verdin ve ne cezasi, faydasi olursa haber et bizde verelim kendimize cezalarrr...
akşam az verdim canım cezalıyım haftasonu biraz abarttım.o yüzden kendime ceza verdim üç gün az öğün yiyeceğim.Başka da birşey yemek yok...
Haftasonunun acısını çıkartmak için canım....
Valla faydasını cuma günü göreceğiz canım geçen cuma ile pazartesi arasında 500 gr oynamıştı iki günde yarım kilo almışım..onun için ceza verdim kendime..
bu aralar yemeğime dikkat etsemde tam olarak diyet yapamıyorum bu hafta.
kpss hazırlanıyorum öğretmenim 2 sınava girecekken 3. sınav çıktı başıma. birde her branş girmiçek sınava. dua ettin kızlar benim için inşllh bu sene atanırırım bende allahın izniyle hemen bebek sahibi olurum. 27 yaşındayım ve eşim 32 yaşında bu sınav benim hayatımı benden çalıyor resmen. belki öğretmen olan arkadaşlarımız biliyordur alan sınavı getirdi 16 branşa belki eşitliğe aykırı diye iptal ederler diyorlar ama ben sanmıyorum. sınavın tarihi belli içerik belli değil böyle birşey varmi yaaa
cnm öyle düşnme neden dışlıyalım seni yeni gelen çok arkadaş var msjlar arada kaynıyabiliokimse bnm yazdıklarıma yorum yapmamış çok kırıldım hepinize dışladınız beni yeni gelmiştim halbuki
öyle cnm çocuk olnca herşey değişiogeçmiş olsun canım, ben de ilk önce antibiyotik kullanmak istemedim ilerlemiş bronşit başlangıcı var dedi doktor mecburen kullandım. zararlı ama o olmadan da geçmiyor. çocuk olunca gerçektende hayat felç oluyor, hiçbir şekilde öncelik biz olmuyoruz lanet olası ev işi bile bizden önce geliyor.. :) benimki sabahtan beri ayaktaydı, mızmızlanıp durdu daha yeni uyudu, bu saaten sonra ne yapabilirisnki..
amaann canım sıkma canını bunların hepsi nankör, anlattığın şeyleri bir eksik ya da bir fazla hepimiz yaşıyoruz. kendilerine eş değil köle aldıklarını zannediyorlar. ben sallamıyorum artık ne halin varsa gör diyorum, bu tavrım onu çok rahatsuz etmiş olacakki geçenlerde "benim söylediğime cevap ver, ne o öyle adam yerine koymuyormuş gibi susup duruyorsun" diye çıkıştı. :))
günaydn cnmGünaydın kızlarrr
amacımız aynı kilo vermek cnm daha iyi motive olmak adına her fikire açığızarkadaşlar ben bu topik sayesinde 12 kilo verdim hemde hayatta veremem derken bi ameliyat oldum. malesef narkoz benim iştahımı açıyo. doğumumdan da biliyorum o zamanda narkoz almıştım. o zaman da kilo aldım şimdi herkesin muhakkak bi hikayesi vardır hepimiz kilolu doğmadık. o yüzden biraz çaba ve birbirimizin desteğiyle verelim şu kiloları. gelen herkes 1 mesaj yazarsa topik yine canlanır ne dersiniz bol bol yorum yapalım. mesela ben başka bi topiğe daha kayıtlıyım. 'hadi herkes bu mesajı okuyonca 3 bardak su içsin. bizde onu alkışlayalım bu mesajı içenler beğensin' diyorum hepimiz su içiyoruz. burda da böyle bişey yapalım mı ne dersiniz. haddimi aşıp ukalalık yapmak istemem sizde bi öneri sunun ki birlikte bişeyler yapınca paylaşımlarımız ve desteğimiz artar diye düşünüyorum. neyse çok konuştum yorumlarınızı bekliyorum...
hoşgeldn cnm eğer imkanın varsa diyetisyene gitmeni tavsiye edermgunaydın hanımlar..
ben de kılo vermeye calısan ama bır turlu beceremeyen 74 kıloda cakılı kalan bır hatunum. gobek aldı basını gıdıyor. ustelık tam 6 aydır dıyabet hastasıyım ınsulın kullanıyorum. doktor dıyet evrmıstı seker hastaları zayıflar demıstı ama bı gram gıtmedı vallahı. pılatese basladım son ıkı haftadır ınceldıgımı hıssedıyorum ama kılo kaybı yok. eskısı gıbı cok yemıyorum tatlıyı kestım hareket de edıyorum ama veremıyorum. ne yapacagımı sasırdım:S:S:S ustelık hamıle kalmak ıstıyorum ama kılo vermeden olmaz
Günaydın kızlar
Daha önce kk sayesinde güzel kilolar vermiştim..tek motivasyon kaynağım burası gerçekten daha önce 60-69 kilo topiğindeydim tabi ama daha da kilo alınca bu topiğe geldim...Net kilomu bilmiyorum evden 75 kg çıktım iki haftadır otelde kalıyorum açık büfe tabi salatalara da bakasım gelmeyince tahminen 78 kg falanım :26:
bu aralar yemeğime dikkat etsemde tam olarak diyet yapamıyorum bu hafta.
kpss hazırlanıyorum öğretmenim 2 sınava girecekken 3. sınav çıktı başıma. birde her branş girmiçek sınava. dua ettin kızlar benim için inşllh bu sene atanırırım bende allahın izniyle hemen bebek sahibi olurum. 27 yaşındayım ve eşim 32 yaşında bu sınav benim hayatımı benden çalıyor resmen. belki öğretmen olan arkadaşlarımız biliyordur alan sınavı getirdi 16 branşa belki eşitliğe aykırı diye iptal ederler diyorlar ama ben sanmıyorum. sınavın tarihi belli içerik belli değil böyle birşey varmi yaaa
nazugur Allah yardımcın olsun canım içinde bulunduğun durumu çok iyi anlıyorum çünkü aynı durumu yaşadım ben de.. taa 2006 dan beri bu alan sınavı muhabbeti dönüp duruyordu zaten kpss için hep bir belirsizlik....Branşın nedir?
sanada günaydın canım.cnm allah emeklerini boşa çıkarmasın
amin canım inşlhh
günaydınnn kızlarrrrr
benim gibi ne cok kişi varmış ya ahh cnm bende kpss magdurlarındanım... 84 aldım 4001 den atanamam heralde...bende klavye çalısıyorum napı artık bıktım bu sınavlardan ya.hamıle kalmak ıcın hep sınavları bahane edıyorum of of bu sırada da kılolar gelıyor tabı....
Benim eşimde kızıyor ama napayım yapıyorum bende haftasonu ayran detoksunu yapacağım canım sen faydasını gördün mü?Haftasonu olursa daha iyi olur diye düşündüm evde olurum herşeyi tam yaparım diye düşündüm...bu ceza işi güzelmiş bende mi ceza versem ki kendime. eşimden habersiz:) ayran diyeti yaptım diye çok kızmıştı bana. kendi beden eğitimi öğretmeni yemekten kısma spor yap diyor. ama bana göre çok ağır hareketler yaptırıyor bana:)ertesi gün heryerim ağrıyor:)
canım benim türkçe öğretmeniyim.2008 mezuunyum 2 sene sınava girmedim alımlarımız az diye. bu sene 78 puan aldım. 5bin kişi aldılar ama 81 puanda kapandıgecen sene evliliğim ilk yılıydı hem sınava çalışma hemde eve alışma biraz düşük aldım bakalım inşlhh bu sene olur
Benim eşimde kızıyor ama napayım yapıyorum bende haftasonu ayran detoksunu yapacağım canım sen faydasını gördün mü?Haftasonu olursa daha iyi olur diye düşündüm evde olurum herşeyi tam yaparım diye düşündüm...
inşallah bende veririm canım bünyeyi de sarsmaz umarım.Birden veriyoruz ya sıkıntı olmaz inşallah.gördüm canım ya görmez oluryumum en son 8de yedim.tam 1.700 verdim
İyiyim canım Allah'a şükür, ben de geçen sene burası sayesinde toplam 10 kg. verdim, bu sene onun 3 kg.geri aldım, öyle işte.günaydın canım nasılsın bende yenilerdenim ama eski yenilerden pek yorum gelmediği için sık uğramıyodum ama şimdi geldim
1. Örnek Alınabilecek Listebenım en buyuk problemim dıyet yaparken ne yıyecegımı bilememek....şimdiden öglenı dusunuyorum.ınsan evde olunca hayatı tv yemek oluyor
Biraz ara vermek iyi geldi sanırım, şimdi daha iyiyim.
inşallah canım
gerçekten motive olmak için bu şart
günaydın canım
dönelim artık sahalara
kızlarında bize ihtiyacı var
hoşgeldin
bence güzel bir fikir
ukalalıkta olmaz neden olsunki
burası kimseye ait değil
eski yeni hiç farketmez herkes fikirlerini sunabilir
kimse çekinmesin lütfen
Evet ya herkes dönsün ki, geçen seneki gibi muhabbet alsın başını gitsin, arada da kilolar verilsinneskuik, melojjj, zerra, dilek, suzi,ftemiz,
aklıma gelenler bunlar dönün artık lütfeeeeeeeen
hasret arada giriyor
black hiç gelemez artık
balkaymak ceee deyip gidiyor
betül aynı şekilde
üfffffff
kızlar zayıflamamız lazım
kızlar ben suyumu içtim sıra sizdeee hani bana alkışşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?