70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben suyumu içtim sıra sizdeee hani bana alkışşşş

kızlar benim çıkmam lazım şimdi en kısa zamanda geleceğim görüşürüz inşallah
su beğenilerini bekliyorum gözüm nette olacak

Günaydın kızlar
Daha önce kk sayesinde güzel kilolar vermiştim..tek motivasyon kaynağım burası gerçekten daha önce 60-69 kilo topiğindeydim tabi ama daha da kilo alınca bu topiğe geldim...Net kilomu bilmiyorum evden 75 kg çıktım iki haftadır otelde kalıyorum açık büfe tabi salatalara da bakasım gelmeyince tahminen 78 kg falanım :26:

niye kendine ceza verdin canım.bugünkü menün bence gayet güzel.hatta akşam az bile olmuş bence.
akşam az verdim canım cezalıyım haftasonu biraz abarttım.o yüzden kendime ceza verdim üç gün az öğün yiyeceğim.Başka da birşey yemek yok...

Haftasonunun acısını çıkartmak için canım....

Neden canim ceza verdin ve ne cezasi, faydasi olursa haber et bizde verelim kendimize cezalarrr...
Valla faydasını cuma günü göreceğiz canım geçen cuma ile pazartesi arasında 500 gr oynamıştı iki günde yarım kilo almışım..onun için ceza verdim kendime..

bu aralar yemeğime dikkat etsemde tam olarak diyet yapamıyorum bu hafta.
kpss hazırlanıyorum öğretmenim 2 sınava girecekken 3. sınav çıktı başıma. birde her branş girmiçek sınava. dua ettin kızlar benim için inşllh bu sene atanırırım bende allahın izniyle hemen bebek sahibi olurum. 27 yaşındayım ve eşim 32 yaşında bu sınav benim hayatımı benden çalıyor resmen. belki öğretmen olan arkadaşlarımız biliyordur alan sınavı getirdi 16 branşa belki eşitliğe aykırı diye iptal ederler diyorlar ama ben sanmıyorum. sınavın tarihi belli içerik belli değil böyle birşey varmi yaaa

bu ceza işi güzelmiş bende mi ceza versem ki kendime. eşimden habersiz:) ayran diyeti yaptım diye çok kızmıştı bana. kendi beden eğitimi öğretmeni yemekten kısma spor yap diyor. ama bana göre çok ağır hareketler yaptırıyor bana:)ertesi gün heryerim ağrıyor:)

benim gibi ne cok kişi varmış ya ahh cnm bende kpss magdurlarındanım... 84 aldım 4001 den atanamam heralde...bende klavye çalısıyorum napı artık bıktım bu sınavlardan ya.hamıle kalmak ıcın hep sınavları bahane edıyorum of of bu sırada da kılolar gelıyor tabı....

kimse bnm yazdıklarıma yorum yapmamış çok kırıldım hepinize dışladınız beni yeni gelmiştim halbuki
cnm öyle düşnme neden dışlıyalım seni yeni gelen çok arkadaş var msjlar arada kaynıyabilio
öyle cnm çocuk olnca herşey değişio
bende aynen öyle yaptım çıktm yanından ....
Günaydın kızlarrr
günaydn cnm
amacımız aynı kilo vermek cnm daha iyi motive olmak adına her fikire açığız
içtiğimiz suyu kontrol edelm
herkes haftada en az 3 gün spor yapsın
birbirimizi takip edlm
hoşgeldn cnm eğer imkanın varsa diyetisyene gitmeni tavsiye ederm

hoşgeldnn

nazugur Allah yardımcın olsun canım içinde bulunduğun durumu çok iyi anlıyorum çünkü aynı durumu yaşadım ben de.. taa 2006 dan beri bu alan sınavı muhabbeti dönüp duruyordu zaten kpss için hep bir belirsizlik....Branşın nedir?

cnm allah emeklerini boşa çıkarmasın

günaydınnn kızlarrrrr

canım benim türkçe öğretmeniyim.2008 mezuunyum 2 sene sınava girmedim alımlarımız az diye. bu sene 78 puan aldım. 5bin kişi aldılar ama 81 puanda kapandı gecen sene evliliğim ilk yılıydı hem sınava çalışma hemde eve alışma biraz düşük aldım bakalım inşlhh bu sene olur

cnm allah emeklerini boşa çıkarmasın
amin canım inşlhh

günaydınnn kızlarrrrr
sanada günaydın canım.

sende mi öğretmensin. düz memurluğa mı başvurdun. bende canım şu sınavları başarılı bir şekilde atlatalım sonra bebek düşüncem bende. atandıktan sonra 1senede eşimle ayrı yerlerde olruz. off ne zor işler yaaa

Benim eşimde kızıyor ama napayım yapıyorum bende haftasonu ayran detoksunu yapacağım canım sen faydasını gördün mü?Haftasonu olursa daha iyi olur diye düşündüm evde olurum herşeyi tam yaparım diye düşündüm...

sende mi öğretmensin. düz memurluğa mı başvurdun. bende canım şu sınavları başarılı bir şekilde atlatalım sonra bebek düşüncem bende. atandıktan sonra 1senede eşimle ayrı yerlerde olruz. off ne zor işler yaaa[/QUOTE]

yok cnm ben fen- edebıyat mezunuyum. o yuzden memurluk tercıh edıyorum ama cok az alım var...

inşallah gönlüne göre olur tatlım ama geçiş döneminde sınava gireceksin şimdi de şansına Daha iyi olur inşallah senin için pozitif düşünmek gerek özellikle eğitim fakültesi mezunuysak

gördüm canım ya görmez oluryumum en son 8de yedim.tam 1.700 verdim

günaydın canım nasılsın bende yenilerdenim ama eski yenilerden pek yorum gelmediği için sık uğramıyodum ama şimdi geldim
İyiyim canım Allah'a şükür, ben de geçen sene burası sayesinde toplam 10 kg. verdim, bu sene onun 3 kg.geri aldım, öyle işte.

benım en buyuk problemim dıyet yaparken ne yıyecegımı bilememek....şimdiden öglenı dusunuyorum.ınsan evde olunca hayatı tv yemek oluyor
1. Örnek Alınabilecek Liste

1- Metabolizma kahvaltıda aldıkları besinlerle güne başladığı için sabah güzel bir kahvaltı yapılmalıdır.
Örnek olarak:
2 dilim tam tahıllı / çavdar / Uno denge ekmeği,
1 tane haşlanmış yumurta ( Haftada 2-3 kez ),
1-2 dilim peynir,
Domates, salatalık, tere, roka, maydanoz vs. yeşillik,
3-4 tane zeytin,
Kansızlık problemleri olanlar için 1 tk pekmez,
Bitki çayı ( Yeşil çay, 7 otlu bitki çayı, ıhlamur veya herhangi bir bitki çayı )

2- Ara öğünü muhakkak yapılmalıdır. Ara öğün yapıldığında mide boş olmadığı için ana öğünde yemeklere saldırmanızı engelleyecektir.
Ve 100 kaloriyi geçmemelidir.

Örnek olarak:
10 fındık veya 15 badem veya 3 tane ceviz veya 2 tane light bisküvi veya 2 tane galeta veya 1 avuç beyaz leblebi, 1 kuru incir veya 3-4 tane kuru kayısı
veya 5-6 tane çilek yenilebilir.
Ara öğünün yanında bitki çayı içmenizi tavsiye ederim.

3- Öğle yemeklerinde et, tavuk , balık veya sebze yemenizi öneriyoruz.
Ana öğünlerin yanında mutlaka bol limonlu salata ve 2-3 yemek kaşığı yoğurt tüketmek sizi hem tok tutar hemde midenizi çalıştırmak için yardımcı olur.
Yoğurdun yağ yakma gibi bir faydası vardır.

Örnek olarak:
* 3-4 tane köfte + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 1 tane şinitzel + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 tane nugget salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık + 1 dilim ekmek

4- Ara öğünü tekrar muhakkak yapınız. Örnekler 2. maddede mevcuttur.

5- Eğer yemek saatinize çok varsa tekrar ara öğün yapabilirsiniz.

6- Akşam öğünlerinde hafif geçirmenizi tavsiye ediyoruz.
Örnek olarak:
5-6 yk sebze yemeği + salata + 2-3 yk yoğurt + 1 kepçe çorba

NOTLAR:
Günde 2.5 - 3 litre su içilmeli.
3 kupa bitki çayı tüketilmeli. İçine çubuk tarçın atabilirsiniz.
Şekersiz Türk kahvesinin kalorisi 0 dır ve antioksidan etkisi vardır. İçilebilir.
Nescafe içmek isteniyorsa light ve şekersiz içilebilir.
Salatalara tuz, nescafe, çay, bitki çaylarına şeker atmayı azaltarak bırakmanızı tavsiye ederim.
Salatalara 1-2 tk zeytinyağı katılabilir.
Çok tatlı ihtiyacı hissediyorsanız 1 elmayı rendeleyip içine toz tarçın atıp karıştırarak yiyebilirsiniz.
Asıl kilonuz sabah wc e çıktıktan sonra kıyafetsiz bir şekilde tartıldığınızda çıkan kilodur.

Biraz ara vermek iyi geldi sanırım, şimdi daha iyiyim.
Evet ya herkes dönsün ki, geçen seneki gibi muhabbet alsın başını gitsin, arada da kilolar verilsin
kızlar ben suyumu içtim sıra sizdeee hani bana alkışşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…