70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar ben bu topik sayesinde 12 kilo verdim hemde hayatta veremem derken bi ameliyat oldum. malesef narkoz benim iştahımı açıyo. doğumumdan da biliyorum o zamanda narkoz almıştım. o zaman da kilo aldım şimdi herkesin muhakkak bi hikayesi vardır hepimiz kilolu doğmadık. o yüzden biraz çaba ve birbirimizin desteğiyle verelim şu kiloları. gelen herkes 1 mesaj yazarsa topik yine canlanır ne dersiniz bol bol yorum yapalım. mesela ben başka bi topiğe daha kayıtlıyım. 'hadi herkes bu mesajı okuyonca 3 bardak su içsin. bizde onu alkışlayalım bu mesajı içenler beğensin' diyorum hepimiz su içiyoruz. burda da böyle bişey yapalım mı ne dersiniz. haddimi aşıp ukalalık yapmak istemem sizde bi öneri sunun ki birlikte bişeyler yapınca paylaşımlarımız ve desteğimiz artar diye düşünüyorum. neyse çok konuştum yorumlarınızı bekliyorum...

günaydın bende kılo verıp hamıle kalmak ıstıyorum.bu kılonun ustune hamıle kalmak istemıyorum...zaten bel fıtıgım var..

hoşgeldin canım

günaydın bende kılo verıp hamıle kalmak ıstıyorum.bu kılonun ustune hamıle kalmak istemıyorum...zaten bel fıtıgım var..

çok güzel canım inşallah istediğin gibi herşey gönlünce olur. aslında bende istiyorum 2. yi artık bende kilo verdikten sonra bebiş yapmayı düşünüyorum 1 kızım var benim 5 yaşında anaokuluna başladı büyüdü artık prensesim

maşallah....ben yaklasık 2 yıllık evliyim.bebeği hep erteledik.ama artık yeter dıyorum bu kadar yasım 27 artık...

maşallah....ben yaklasık 2 yıllık evliyim.bebeği hep erteledik.ama artık yeter dıyorum bu kadar yasım 27 artık...

bencede canım çok erteleme ben7 yıllık evliyim yaşım 28 ilkini büyüttüm işte dediğim gibi inşallah ev alınca 2. yi düşünüyorum o sırada kiloları da verirsem süper olur sanırım bende de bel fıtığı var kol bacağım belimden çekiyo bazen üzerine basamıyorum ama korkumdan gitmedim doktora

gunaydın hanımlar..
ben de kılo vermeye calısan ama bır turlu beceremeyen 74 kıloda cakılı kalan bır hatunum. gobek aldı basını gıdıyor. ustelık tam 6 aydır dıyabet hastasıyım ınsulın kullanıyorum. doktor dıyet evrmıstı seker hastaları zayıflar demıstı ama bı gram gıtmedı vallahı. pılatese basladım son ıkı haftadır ınceldıgımı hıssedıyorum ama kılo kaybı yok. eskısı gıbı cok yemıyorum tatlıyı kestım hareket de edıyorum ama veremıyorum. ne yapacagımı sasırdım:S:S:S ustelık hamıle kalmak ıstıyorum ama kılo vermeden olmaz

bel fıtıgı cok zor ya...bu arada ben hala nasıl kılo verecegıme karar veremedım ya....sabah kahvaltım şöyle olacak ama 1 yumurta bıraz peynır belkı süt ...ılk hafta proteın agırlıklı beslenmeye çalısacagım...

mrb cnm sende bendensın o zaman..kılo verıp hamıle kalmak ısteyenlerden.....şubata kadar gıtsın bu kılolar.:) umarım

gayet güzel canım. ben az önce 1 kase cornfleks yedim yanında da yeşil çay içtim. öğlen allah kerim dışarı çıkıcam. araya da 1 elma sıkıştırırım.

gayet güzel canım. ben az önce 1 kase cornfleks yedim yanında da yeşil çay içtim. öğlen allah kerim dışarı çıkıcam. araya da 1 elma sıkıştırırım.

benım en buyuk problemim dıyet yaparken ne yıyecegımı bilememek....şimdiden öglenı dusunuyorum.ınsan evde olunca hayatı tv yemek oluyor

günaydın canım. benim eltim de şeker hastası ve şuanda 6 aylık hamile o baya kilolu ama. çok dikkat et. senin daha başlangıç. üstesinden gelirsin. burda zayıflayamayan yok uyguladığın sürece bol hareket et.

benım en buyuk problemim dıyet yaparken ne yıyecegımı bilememek....şimdiden öglenı dusunuyorum.ınsan evde olunca hayatı tv yemek oluyor

aynen canım benimde öyle valla. evde ıspanağım var onu pişircem bi de bizimkiler pek sebze sevmiyo o yüzden zor oluyo. bi yemek pişiriyorum.1 hafta boyunca kendim yiyorum düşün.

cnm çok haklısın ne kaaa sohbet okaaa motivasyon ama eskilerdenden kimse uğramıoyr çoğu ark. yeni geldi ceeee diyip kaçanda çok
zamanla eskilerde döner yenilerde kaynaşırız inş.
inşallah canım
gerçekten motive olmak için bu şart
Günaydın kızlarrr
günaydın canım
dönelim artık sahalara
kızlarında bize ihtiyacı var
günaydın canım nasılsın bende yenilerdenim ama eski yenilerden pek yorum gelmediği için sık uğramıyodum ama şimdi geldim
hoşgeldin
bence güzel bir fikir
ukalalıkta olmaz neden olsunki
burası kimseye ait değil
eski yeni hiç farketmez herkes fikirlerini sunabilir
kimse çekinmesin lütfen

günaydın kızlar
nasılsınız bakalım bugün?
güneşi gördüm süperim
rüzgarda olmasa tamda bahar havası var
meslektaşım biarkadaş vardı nickini unuttum nereye gitti o?

neskuik, melojjj, zerra, dilek, suzi,ftemiz,
aklıma gelenler bunlar dönün artık lütfeeeeeeeen
hasret arada giriyor
black hiç gelemez artık
balkaymak ceee deyip gidiyor
betül aynı şekilde
üfffffff
kızlar zayıflamamız lazım

böyle düşünceler beni mutlu etti. o zamaaaan hadi kızlar herkes 3 bardak su içsin bu mesajı beğensin beğeneni hepimiz öpücüklere ve alkışlara boğalııııım. hadi pamuk eller musluğaaaa dink donggg süre başladı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…