kızlar az önce internet eliptik kondisyon bisikleti aldım. havalar soğuda yürüyüş yapamıcam diye aldım. spor slnu benim için çok zor. ders çalıştığım için günde 1 ssat yapsam yeter bana.
güle güle kullan cnm.
Günaydın kızlaaaarrrr!!!
2 gün ayran detoksumu yaptım ve sabah tartıya çıktım sonuc hüsran eksilme olmadığı gibi 400 gr artış var moralim cok bozuk
ahh ıns canım ya hedefme 7.8 kılo kaldı ıns
diyetisyene gitmene çok sevndm cnm
bnm tekrar toparlanmam o sayede oldu... yoksa hala sürünüyodum o diyetimi yapsam bu diyetimi yapsam die
inş. bu sayede hedef kilona tez zamanda sağlıklıca ulaşırsn
ıyıymıs canımiyi akşamlar hatunlarrrr nerdesnizz bakem
bugünki menümü yazıyım
sabah:2yk tulum peynir,3 zeytin,2dilm çavdr ekmek,1 salatalık,1 yeşil biber,1 bardak çay,
ara:1 yeşil çay,1 yeşil elma
öğlen :7 yk karnıbahar, akşamdan bi tencere makarnam vardı eşim hepsini hüplettiği inçn ekmaği 2 dilm yedim yoğurt
ara:1 madlin,1 yeşil çay
akşam:2 kepçe çorba,7 yk kereviz salatası,maydonozlu soğan salatası,1 dlm çavdr ekmeği
ara:1 türk kahveesi,1 yk kuru üzüm
2lt su
80dk sporrr:119:
kendımce yorumlamak ıstıyorum canımsabah:
1 dilim ekmek
beyaz peynir
domates maydonoz
cay
kahve
ögle
çorba
pırasa
azcık patates
ara
yarım simit
az peynir
yeşil çay
aksam
köfte
püre
yoğurt
ara
aktivya
2 ceviz
karısık geldı canım bana bıde sabhkı 2 poca:26:sbh:2poça 4 zeytın
ara:1mandalına turk kahvesı
oğlen bır kase dereotlu yogurt
araırasa tava yapmıs komsumuz ondan bırz yedık 3mandalına
aksam:yıne dereotlu yogurt ıle kapaınısı yaptık bugun bugun bende cok yemedım canım ıstemedı acıkmadmda bıraz yetersız ve tuhaf bır menu oldu ama yarın bakıcaz artık tartıya guzel dı bu hafta ama sadece spor yapamıyorum
su içenleri spor yapanları hepinizi tebrik ettim kızlar tek tek okudum süpersiniz
ben bugün sabah okula gitmeden önce ton balıklı sandviç yaptım kendime ama kızmayın çünkü dün hiç birşey yemedim doğru düzgün
10 da okula gittim 1.30 da kahve içtim
eve geldim 5 te 1 dilim pasta ve 2 çiğköfte yedim başka hiç birşey yok düzenli hali şu:
sabah
1 bardak çay
ton balıklı sandviç
öğlen
kahve
akşam
1 dilim pasta
2 adet çiğköfte
bitti bu kadar
yürüyecem birazdan
yoğurt tüketiyorum canım ama şu iki gündür misafir ve hastane birbirine karışınca benim diyette birbirine karıştı..Biz akşamları pilav, ekmek, makarna türü şeyler yemiyoruz canım, yiyeceksen de bulgur pilavı o da 2 kaşık sadece, dikkat edersen iyi olur. Bir de her öğüne muhakkak 2-3 yemek kaşığı yoğurt ekle, yağ yaktırıcı özelliği var.
kızlar az önce internet eliptik kondisyon bisikleti aldım. havalar soğuda yürüyüş yapamıcam diye aldım. spor slnu benim için çok zor. ders çalıştığım için günde 1 ssat yapsam yeter bana.
Kaç yaşındasın canım, 3 çocukla maşallahın var.
Canim ben 31 yasindayim, tesekkur ederim....
Oh maşallah, Allah bağışlasın kuzucuklarını, genç yaşta 3 çocuk annesi, ben de 36 yaşındayım 2 kızım var, biri 12 biri 6 yaşında. Birde yurtdışındayım demiştin, neredesin canım?Kaç yaşındasın canım, 3 çocukla maşallahın var.
Canim ben 31 yasindayim, tesekkur ederim....
günaydın kızlarrr,
ben birkaç hafta tartılmamaya karar verdim, o yüzden bugün de tartılmadım.
Kilo veren tüm kızçeleri şimdiden tebrik ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?