70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah:
1 dilim ekmek
beyaz peynir
domates maydonoz
cay
kahve

ögle
çorba
pırasa
azcık patates

ara
yarım simit
az peynir
yeşil çay

aksam
köfte
püre
yoğurt

ara
aktivya
2 ceviz

sbh:2poça 4 zeytın
ara:1mandalına turk kahvesı
oğlen bır kase dereotlu yogurt
araırasa tava yapmıs komsumuz ondan bırz yedık 3mandalına
aksam:yıne dereotlu yogurt ıle kapaınısı yaptık bugun bugun bende cok yemedım canım ıstemedı acıkmadmda bıraz yetersız ve tuhaf bır menu oldu ama yarın bakıcaz artık tartıya guzel dı bu hafta ama sadece spor yapamıyorum

su içenleri spor yapanları hepinizi tebrik ettim kızlar tek tek okudum süpersiniz
ben bugün sabah okula gitmeden önce ton balıklı sandviç yaptım kendime ama kızmayın çünkü dün hiç birşey yemedim doğru düzgün

10 da okula gittim 1.30 da kahve içtim
eve geldim 5 te 1 dilim pasta ve 2 çiğköfte yedim başka hiç birşey yok düzenli hali şu:

sabah
1 bardak çay
ton balıklı sandviç

öğlen
kahve

akşam
1 dilim pasta
2 adet çiğköfte

bitti bu kadar
yürüyecem birazdan

diyetisyene gitmene çok sevndm cnm
bnm tekrar toparlanmam o sayede oldu... yoksa hala sürünüyodum o diyetimi yapsam bu diyetimi yapsam die
inş. bu sayede hedef kilona tez zamanda sağlıklıca ulaşırsn
ahh ıns canım ya hedefme 7.8 kılo kaldı ıns
87 den 67 ye dusun ben 7 kıoyu veremeyecekmıyım hıhhhh verırım tabıkı
haydı kızlarr gıtsınnn kılolaaaaaaaaaaar
ıyıymıs canım
sporda ayrı bır ıyı zaten
sabah:
1 dilim ekmek
beyaz peynir
domates maydonoz
cay
kahve

ögle
çorba
pırasa
azcık patates

ara
yarım simit
az peynir
yeşil çay

aksam
köfte
püre
yoğurt

ara
aktivya
2 ceviz
kendımce yorumlamak ıstıyorum canım
genel olarak guzel bır menu bence
ama sımıtten ara olur mu bılemedım
ama tabı bazen bende yıyorum
karısık geldı canım bana bıde sabhkı 2 poca:26:

ohh pastalar cıgkofteler

napıyosunuz kısceler
dun ugrayan olmus topıge ama bugun kımse yoktu
herkes okuyor kacıyor
ben kendımce menulerı yorumladım ıns kırıcı bısey yazmamısımdır

yoğurt tüketiyorum canım ama şu iki gündür misafir ve hastane birbirine karışınca benim diyette birbirine karıştı..

Bugün ki menüm:
sabah kalkınca su
sabah :
hastanede işimiz vardı bir muz yedim
ara öğün:2 mandalina
öğle 5-6 kaşık karnıbahar ayak üstü atıştırdım
ara öğün:
200ml sür
akşam:
15 tane hamsi
bol salata
ara öğün:
1/4 nar
1 portakal

kızlar az önce internet eliptik kondisyon bisikleti aldım. havalar soğuda yürüyüş yapamıcam diye aldım. spor slnu benim için çok zor. ders çalıştığım için günde 1 ssat yapsam yeter bana.

gule gule kullan canim benimde evde hem eliptik bisiklet hemde kosu bandi var ama ben cikmaya useniyorum bu ara bebisimide arabasina koyup disarda yuruyorum, eliptik kondisyonla 1 saat yapabilecekmisin ben 20 dakika anca yapabiliyordum sonra 30 ve enson 40 dakika yapabilmistim cok zorluyor cok yoruyor, bir bakima guzel kalori yaktiriyor, hadi sen yapacaksan bende sana katilayim, hergun kac dk yaptigini yaz bende yazayim, benide gaza getir :)

Selam kizlar, inanin sayfalari oku oku bitiremiyorum, ne kadar cok kalabaliklastik, herkez hosgeldi topige, hepimiz birbirimize gaz verip verecegiz bu kilolari :)
Yarin buyuk gun , bakalim kimler ne kadar kilo vermis, gecmisi okurken baktim sanirim herkez bu hafta ekside artida olan yoktur insallah, ben sabahi 4 gozle bekliyorum, cok heyecanliyim...
Birde yarin sabah burun ameliyatim var, insallah rahat gecer, dua edin benim icin,
Gelelim bugune,
Bu sabah bir arkadasima kahvaltiya davetliydim, dikkat ederek yedim, ama cisslar vardi, o yuzde daha sonra birsey yemedim, dunki hasladigim lahanalarin suyunu ictim, toplam 2 lt kadar birde 3 lt sade su ictim, icim disim su oldu, wc ile cok yakin arkadas oldum, 10 dk kalmaz wc deyim,
menum soyle,
sabah kalkinca bir buyuk bardak lahana suyu
tekrar lahana suyu,
tekrar lahana suyu
yogurt kuru
bir buyuk servis kasigi domates soslu patates ve biber kizartmasi,
bir tane poca
3 tane zeytin,
4 dilim domates
4 dilim salatalik
3 kup sekerli buyuk bir fincan cay
lahana suyu
lahana suyu
lahana suyuuuuuuuu

bugun fazla yuruyus yapamadim 30 dk
tum evin temizligi 2 saat (yarin ameliyat var yapamam diye dip kose girdim)

YARIN BUYUK GUN KIZLARRRRRR

günaydın kızlarrr,
ben birkaç hafta tartılmamaya karar verdim, o yüzden bugün de tartılmadım.
Kilo veren tüm kızçeleri şimdiden tebrik ediyorum.

günaydın hayırlı cumalarrr....

geçen hf bildirim yapmamıştım il dışındaydım
baş:62.8
şimdiki kilom:61.2

gunaydın kızlar bugun burda kapalı tam bır kış havası var artık gunesı goremeyız dıye dusunurken esım dısında hepımız yataklarımızdayız kızımın dunku sınavı cok guzel gecmıs ogretmenınden bı tebrık aldık :))) şükürrrrrr

eveeet gelelım bızım asıl meseleye veeee bu haftanın bırıncısı emınım ben olucam ve bu gazla ben baya gıderım en kısa zamanda yuuryuslere baslıcam bu sonucu gorunce ınsan :)))

72.9

şimdi hemen kalkıp 3 bardak suyumu ıcıp gelıyorum

selam kızlar bende bildirim yapayım. malesef internet kotam dolmuş sadece bildirim için elebilirim büyük ihtimal ama yine bana belli olmaz
yeni başladığım için geçmiş kilom yok
geçen haftaki kilom:70.500
bu haftaki kilom:68.200
hedef kilom:55
görüşürüz inşallah yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…