70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

başlangıç:75.2
geçen hafta:
72.5
bu hafta:
71.6
gelen veya giden :
giden 900 gram
toplam giden:
3.6
hedef:
60

Kilo veren arkadaşları şimdiden tebrik ederim. Öğleden sonra topikte olamıyorum....Herkese kolay gelsin. Yeni bir hafya yeni bir başlangıç.Yarın ayran detoksuna başlayacağım haftaya bomba gibi geleceğim inşallah...

Günaydın şeker,
Bu hafta sen de yoktun buralarda??

Okudum da kaçtım canım.. Yeni programa geçicez sürekli sorun çıkıyor.
Biri gelir ekranıma bakıyor falan direkt çıkıyorum.
Bide kendimi toparlıyım dedim. Size yazdığımda 1-2 gün düzgün gidip akşamına çiko falan yiyodum.
Regl olduktan sonra rahatladım Salı diyete başladım.
69.7 falandım sanırım salı günü bugün 68.5 çıktım.
Akşamları canım çok tatlı isterse ülkerin bi parmağın yarısı kadar çikolatalı gofreti var ondan yiyorum sadece.
Bu şekilde kendimi avutuyorum.
Pazar a kadar 67 olucam kendime hedef koydum.

Sen naptın sende gözükmüyodun?

kilo veren arkadasları tebrık edıyorum basarılarının devamını dılıyorum

bende sadece kendımı guzel sonuc aldım sanıyordum masallah baya guzel gecmıs bu hafta ınsallah bu motıveyle devam ederız

çizelgemı duzelteyım bari bende bu arada bebegım 3aylık emzırırken yeşil cay ıcebılırmıyım ki acaba ?bılgısı olan varsa yardımcı olursa bıde cok sevınırım zararı olmaz sanırım dıye dusunuyorum ama

tebrikler canım...
tebrikler canım..
Günaydın kızlar
Hayırlı Cumalar...

Kilo verenleri tebrik eder gözlerinden öper.
Veremeyenlerinde canı sağolsun demem saçından çekerim.
gny nerelerdesin kaçakkkk..
Bilmiyom biraz böyle takılayım dedim, çok olsa Mine gibi 65 i görür, ağlayarak dönerim

dönüşümüz maalesef hep ağlayarak oluyor
bende artık 60-63 arasında gidip gelmekten sıkıldım
ama bırakırsam alıp başını gider kilolar...

kızlar bildrim sanırım yine melojja yapılıyor dimi

saol cnmmmm

Aynı durumdayız :)) ben de bebek ve zayıflamak istiyorum nasıl olacak?

ah bi bilsem cnm..hemencecik kilo vermek ıstıyorum sonra da bebek.kilo vermem şart çünkü bende bel fıtıgı var..ağrılarım iice artar

huuuu günaydınn hatunlar....dün misafır geldı aniden bütün planımı bozdu ayarım kactı azcık...neyse bugun yenı bırgun diyete devam...[/B]

sağol canım. işlh düzenli olarak kullanırım:)
inş. cnm
gitsn kilolarrr
hasretcm tecrübenle yol göstermişsin bunun içn burdayız küsmek kırılmak olmaz cnm bnm

cnm kaçamak yapmışsın ama sonrasında fazlasıyla toparlamışsın
hatta yaptığına kaçamak bile diyilmez sonrasına bakınca tebriklerrr
günaydın kızlarrr,
ben birkaç hafta tartılmamaya karar verdim, o yüzden bugün de tartılmadım.
Kilo veren tüm kızçeleri şimdiden tebrik ediyorum.
günaydn cnmmm ama bizden kopma yine burda ol tamammmı
günaydın hayırlı cumalarrr....

geçen hf bildirim yapmamıştım il dışındaydım
baş:62.8
şimdiki kilom:61.2

yeşil çay zamanııııı
afiyet olsuuunn

dilekcmmm gözlerim hep seni arar bacm inş. herşeyi halledersinizde daha sık uğrarsınn

cnm tebriklerrr çok güzel kilo vermişsin bu hafta çok güzel geçtiiii herkes eksilerde
böyle devam edersek bahara kadr tüm fazlalıklarımızdan kurtuluruz inş.:119::119:

hamillekte yasak ama emzirme dönemimde bi sakıncası yok die biliorum cnm yinede sen bi doktora danış:26:

evet canım netten baktım bıraz da emzırrırkende bebege gectıgı ıcın sakıncalı olabılır dıyor en ıyısı ıcmemek kılo daha mı onemlı benım prensesımden varsın gitmesın o saglıklı olsun yeterkı :)))

bence biraz daha kilo verip öyle çalışmalara başla. bu arada folik asit kullanmayada başla hamilelik öncesi en az 3 ay düzenli kullan.

bende emziriyorum canım . bende yeşil çay içmeyi çok istiyorum ama yeşil çay sütü azaltıyormuş malesef ondan cesaret edemedim. bebeğin daha küçük emmeye ihtiyacı var bence sende içme. bu arada sen tecrübeli bi annesin ama menün de gördüm türk kahvesi içmişsin . ben içmeye daha yeni yeni başladım kızım 11 aylık. emziren annelerin bebeklerine yapacakları en kötü şeylerden birisiymiş kahve içmek bi yerde okumuştum sana da söylemeden geçmeyeyim dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…