Bilmiyom biraz böyle takılayım dedim, çok olsa Mine gibi 65 i görür, ağlayarak dönerimgny canım
tartılmamak iyi gelecek mi:44::44::44:
Günaydın şeker,Günaydın kızlar
Hayırlı Cumalar...
Kilo verenleri tebrik eder gözlerinden öper.
Veremeyenlerinde canı sağolsun demem saçından çekerim.
günaydın hayırlı cumalarrr....
geçen hf bildirim yapmamıştım il dışındaydım
baş:62.8
şimdiki kilom:61.2
Afiyet olsun canımyeşil çay zamanııııı
Günaydın şeker,
Bu hafta sen de yoktun buralarda??
tebrikler canım...gunaydın kızlar bugun burda kapalı tam bır kış havası var artık gunesı goremeyız dıye dusunurken esım dısında hepımız yataklarımızdayız kızımın dunku sınavı cok guzel gecmıs ogretmenınden bı tebrık aldık :))) şükürrrrrr
eveeet gelelım bızım asıl meseleye veeee bu haftanın bırıncısı emınım ben olucam ve bu gazla ben baya gıderım en kısa zamanda yuuryuslere baslıcam bu sonucu gorunce ınsan :)))
72.9
şimdi hemen kalkıp 3 bardak suyumu ıcıp gelıyorum
tebrikler canım..selam kızlar bende bildirim yapayım. malesef internet kotam dolmuş sadece bildirim için elebilirim büyük ihtimal ama yine bana belli olmaz
yeni başladığım için geçmiş kilom yok
geçen haftaki kilom:70.500
bu haftaki kilom:68.200
hedef kilom:55
görüşürüz inşallah yine
gny nerelerdesin kaçakkkk..Günaydın kızlar
Hayırlı Cumalar...
Kilo verenleri tebrik eder gözlerinden öper.
Veremeyenlerinde canı sağolsun demem saçından çekerim.
Bilmiyom biraz böyle takılayım dedim, çok olsa Mine gibi 65 i görür, ağlayarak dönerim
merhaba canım hamile kalana kadar sağlıklı bi diyet yapabilirsin zaten ilk 3 ay senden beslenmiyorlar sonra sporunu ağır olmamak kaydıyla yapabilirsin hamile kalınca dikkat edersin yediğine içtiğine bi de hemen istediğin an hamile kalamayabilirsin 5-6 ay bekletebilir normal o yüzden düzenine devam et kilo verirsen daha kolay bi hamilelik geçirirsin son aylar ağırlaşıyon zaten sen sadece gereksiz ilaç kullanma yeter kolay gelsin
Aynı durumdayız :)) ben de bebek ve zayıflamak istiyorum nasıl olacak?
gny nerelerdesin kaçakkkk..
dönüşümüz maalesef hep ağlayarak oluyor
bende artık 60-63 arasında gidip gelmekten sıkıldım
ama bırakırsam alıp başını gider kilolar...
kızlar bildrim sanırım yine melojja yapılıyor dimi
inş. cnmsağol canım. işlh düzenli olarak kullanırım:)
gitsn kilolarrr
ahh ıns canım ya hedefme 7.8 kılo kaldı ıns
87 den 67 ye dusun ben 7 kıoyu veremeyecekmıyım hıhhhh verırım tabıkı
haydı kızlarr gıtsınnn kılolaaaaaaaaaaar
ıyıymıs canım
sporda ayrı bır ıyı zaten
kendımce yorumlamak ıstıyorum canım
genel olarak guzel bır menu bence
ama sımıtten ara olur mu bılemedım
ama tabı bazen bende yıyorum
karısık geldı canım bana bıde sabhkı 2 poca:26:
ohh pastalar cıgkofteler
Selam kizlar, inanin sayfalari oku oku bitiremiyorum, ne kadar cok kalabaliklastik, herkez hosgeldi topige, hepimiz birbirimize gaz verip verecegiz bu kilolari :)
Yarin buyuk gun , bakalim kimler ne kadar kilo vermis, gecmisi okurken baktim sanirim herkez bu hafta ekside artida olan yoktur insallah, ben sabahi 4 gozle bekliyorum, cok heyecanliyim...
Birde yarin sabah burun ameliyatim var, insallah rahat gecer, dua edin benim icin,
Gelelim bugune,
Bu sabah bir arkadasima kahvaltiya davetliydim, dikkat ederek yedim, ama cisslar vardi, o yuzde daha sonra birsey yemedim, dunki hasladigim lahanalarin suyunu ictim, toplam 2 lt kadar birde 3 lt sade su ictim, icim disim su oldu, wc ile cok yakin arkadas oldum, 10 dk kalmaz wc deyim,
menum soyle,
sabah kalkinca bir buyuk bardak lahana suyu
tekrar lahana suyu,
tekrar lahana suyu
yogurt kuru
bir buyuk servis kasigi domates soslu patates ve biber kizartmasi,
bir tane poca
3 tane zeytin,
4 dilim domates
4 dilim salatalik
3 kup sekerli buyuk bir fincan cay
lahana suyu
lahana suyu
lahana suyuuuuuuuu
bugun fazla yuruyus yapamadim 30 dk
tum evin temizligi 2 saat (yarin ameliyat var yapamam diye dip kose girdim)
YARIN BUYUK GUN KIZLARRRRRR
günaydn cnmmm ama bizden kopma yine burda ol tamammmıgünaydın kızlarrr,
ben birkaç hafta tartılmamaya karar verdim, o yüzden bugün de tartılmadım.
Kilo veren tüm kızçeleri şimdiden tebrik ediyorum.
günaydın hayırlı cumalarrr....
geçen hf bildirim yapmamıştım il dışındaydım
baş:62.8
şimdiki kilom:61.2
afiyet olsuuunnyeşil çay zamanııııı
selam kızlar bende bildirim yapayım. malesef internet kotam dolmuş sadece bildirim için elebilirim büyük ihtimal ama yine bana belli olmaz
yeni başladığım için geçmiş kilom yok
geçen haftaki kilom:70.500
bu haftaki kilom:68.200
hedef kilom:55
görüşürüz inşallah yine
başlangıç:75.2
geçen hafta:72.5
bu hafta:71.6
gelen veya giden :giden 900 gram
toplam giden:3.6
hedef:60
Kilo veren arkadaşları şimdiden tebrik ederim. Öğleden sonra topikte olamıyorum....Herkese kolay gelsin. Yeni bir hafya yeni bir başlangıç.Yarın ayran detoksuna başlayacağım haftaya bomba gibi geleceğim inşallah...
Okudum da kaçtım canım.. Yeni programa geçicez sürekli sorun çıkıyor.
Biri gelir ekranıma bakıyor falan direkt çıkıyorum.
Bide kendimi toparlıyım dedim. Size yazdığımda 1-2 gün düzgün gidip akşamına çiko falan yiyodum.
Regl olduktan sonra rahatladım Salı diyete başladım.
69.7 falandım sanırım salı günü bugün 68.5 çıktım.
Akşamları canım çok tatlı isterse ülkerin bi parmağın yarısı kadar çikolatalı gofreti var ondan yiyorum sadece.
Bu şekilde kendimi avutuyorum.
Pazar a kadar 67 olucam kendime hedef koydum.
Sen naptın sende gözükmüyodun?
kilo veren arkadasları tebrık edıyorum basarılarının devamını dılıyorum
bende sadece kendımı guzel sonuc aldım sanıyordum masallah baya guzel gecmıs bu hafta ınsallah bu motıveyle devam ederız
çizelgemı duzelteyım bari bende bu arada bebegım 3aylık emzırırken yeşil cay ıcebılırmıyım ki acaba ?bılgısı olan varsa yardımcı olursa bıde cok sevınırım zararı olmaz sanırım dıye dusunuyorum ama
saol cnmmmm
ah bi bilsem cnm..hemencecik kilo vermek ıstıyorum sonra da bebek.kilo vermem şart çünkü bende bel fıtıgı var..ağrılarım iice artar
bence biraz daha kilo verip öyle çalışmalara başla. bu arada folik asit kullanmayada başla hamilelik öncesi en az 3 ay düzenli kullan.kızlar tecrübeli olanlar bi cevap versin bana.ben artık hamileleik istiyorum eşim bilmesede bunu:) şimdi spor yapmadan hem hamile kalabılıp hem de zayıflamay devam edebılır mıyım? yoksa 1 ay daha bekleyıp öle mi çaışmalara başlasak
kilo veren arkadasları tebrık edıyorum basarılarının devamını dılıyorum
bende sadece kendımı guzel sonuc aldım sanıyordum masallah baya guzel gecmıs bu hafta ınsallah bu motıveyle devam ederız
çizelgemı duzelteyım bari bende bu arada bebegım 3aylık emzırırken yeşil cay ıcebılırmıyım ki acaba ?bılgısı olan varsa yardımcı olursa bıde cok sevınırım zararı olmaz sanırım dıye dusunuyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?